przetłuszczające się włosy- WATEK ZBIORCZY - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-19, 15:12   #3871
ornellia
Raczkowanie

Dot.: przetłuszczające się włosy- WATEK ZBIORCZY

Cytat:
Napisane przez dariast Pokaż wiadomość
co myślicie o szamponach herbal essences ? podobno są ziołowe i pomagają. Próbowałyście?

ja osobiście mogę zniechęcić do dove, garniera i nivea. - okropne na przetłuszczające się włosy.
Po Herbal Essences wypadały mi włosy nigdy więcej takich szamponów...
Stary 2010-09-19, 15:48   #3872
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
co myślicie o szamponach herbal essences ?
Nie myślę o nich dobrze. Są testowane na zwierzętach

Jak chcesz mieć mocny szampon, który dobrze oczyści włosy to polecam wszelkie szampony firm takich jak Barwa, Pollena Ewa, Pollena Malwa, Fitti, Joanna, Ziaja...
Stary 2010-09-19, 19:23   #3873
paspartu
Wtajemniczenie

Z bólem serca muszę wam powiedzieć, ze wróciłam do codziennego mycia Zasypka na dluższą metę raczej się nie nadaje- stan włosów się pogorszył, zrobiły się bardzo szorste (nawet, gdy nie uzywałam zasypki).
Zacznę znów płukać włosy w ziółkach, bo to fajnie na nie działało
Stary 2010-09-19, 22:33   #3874
Chatul
ma zielone pojęcie

Ja też musiałam wrócić do codziennego mycia. Najpierw nad morzem byłam, a tam była koszmarna woda. Włosy pod koniec wieczoru wyglądały fatalnie. A że codziennie miałam robione zdjęcia, to nie chciałam na nich źle wyglądać.

Potem do swojego TŻa pojechałam i wtedy w ogóle był dramat. Codziennie budziłam się z tłustymi strąkami... (Bo ktoś całą noc gmerał w moich włosach ) Ale teraz staram się wrócić do rzadszego mycia

Dzięki mydłu powinno się udać

Tylko nie wiem, którego zacząć używać. Niedługo skończy mi się to z nanosrebrem, a w kolejce jest siarkowe Barwy i Biały Wielbłąd
Stary 2010-09-19, 23:11   #3875
_Czarodzielnica_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ja też musiałam wrócić do codziennego mycia. Najpierw nad morzem byłam, a tam była koszmarna woda. Włosy pod koniec wieczoru wyglądały fatalnie. A że codziennie miałam robione zdjęcia, to nie chciałam na nich źle wyglądać.

Potem do swojego TŻa pojechałam i wtedy w ogóle był dramat. Codziennie budziłam się z tłustymi strąkami... (Bo ktoś całą noc gmerał w moich włosach ) Ale teraz staram się wrócić do rzadszego mycia

Dzięki mydłu powinno się udać

Tylko nie wiem, którego zacząć używać. Niedługo skończy mi się to z nanosrebrem, a w kolejce jest siarkowe Barwy i Biały Wielbłąd
Biały Wielbłąd jest świetny!

Hmm, a co do "gmerania" we włosach, skąd ja to znam...

Zespół TŻ, zapraszam miłośniczki ciężkiego brzmienia: http://www.reverbnation.com/nilfgaard

Czarodzielnica na blogspocie

Edytowane przez _Czarodzielnica_
Czas edycji: 2010-09-19 o 23:17
_Czarodzielnica_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 01:34   #3876
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez _Czarodzielnica_ Pokaż wiadomość
Biały Wielbłąd jest świetny!
Używałaś do włosów?

Cytat:
Hmm, a co do "gmerania" we włosach, skąd ja to znam...
Weź, jak ja się wtedy rankami czułam. Wiadomo, sytuacja, w której szczególnie chcę być ładna, a tu takie strąki... TŻ za to problemu nie widział. Jak zaczynałam marudzić to mówił: "Ale w czym problem? Czy u mnie w domu włosów umyć nie można?" i dalej gmerał we włosach
Stary 2010-09-20, 20:48   #3877
_Czarodzielnica_
Rozeznanie

Cytat:
Używałaś do włosów?

Weź, jak ja się wtedy rankami czułam. Wiadomo, sytuacja, w której szczególnie chcę być ładna, a tu takie strąki... TŻ za to problemu nie widział. Jak zaczynałam marudzić to mówił: "Ale w czym problem? Czy u mnie w domu włosów umyć nie można?" i dalej gmerał we włosach
Używałam do włosów i sprawdza się raz na jakiś czas.

Mój uwielbia mi gmerać we włosach, podczas gdy ja po prostu nienawidzę, od razu mam wrażenie że zaraz moje włosy będą przetłuszczone. Chociaż muszę się przyznać, że ja też mu lubię pogmerać we włosach, szczególnie że TŻ jest długowłosy.

Zespół TŻ, zapraszam miłośniczki ciężkiego brzmienia: http://www.reverbnation.com/nilfgaard

Czarodzielnica na blogspocie
_Czarodzielnica_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-20, 23:49   #3878
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez _Czarodzielnica_ Pokaż wiadomość
Używałam do włosów i sprawdza się raz na jakiś czas.
Dzięki

Cytat:
Mój uwielbia mi gmerać we włosach, podczas gdy ja po prostu nienawidzę, od razu mam wrażenie że zaraz moje włosy będą przetłuszczone. Chociaż muszę się przyznać, że ja też mu lubię pogmerać we włosach, szczególnie że TŻ jest długowłosy.
Mój TŻ też jest długowłosy. I również uwielbiam dotykać jego włosów *_*
Stary 2010-09-22, 21:25   #3879
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
co myślicie o szamponach herbal essences ? podobno są ziołowe i pomagają. Próbowałyście?
Ich główną zaletą jest wydajność (są gęste) i cudowny zapach. Ale zioła? Ta najwcześniejsza seria oparta była na wyciągach ziołowych, ale od paru lat Herbal Essences opiera się na owocach.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 21:30   #3880
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Ich główną zaletą jest wydajność (są gęste) i cudowny zapach. Ale zioła? Ta najwcześniejsza seria oparta była na wyciągach ziołowych, ale od paru lat Herbal Essences opiera się na owocach.
Obecnie to w ogóle te ich szampony to silikon na silikonie i koło ziołowych to one nawet nie leżały...
Stary 2010-09-23, 07:47   #3881
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Ja się mało udzielam, ale podczytuję. Dla mnie rewelacją jest neril. Używałam kiedyś samego toniku, ale efekty nie takie spektakularne jak przy duecie szampon plus wcierka. Do tego kallos latte i nawet nie mam wysuszonych włosów. Tak nic a nic, a byłam pewna, że mnie to czeka.

Zaczęłam używać nerila, bo włosy strasznie wypadają od miesiąca. Mam nawracający łupież tłusty, więc to albo on (ale wątpię) albo farba (tu bym obwiniała syoss...). W każdym razie używam około miesiąca i teraz trzeciego dnia rano włosy wyglądają jak kiedyś drugiego dnia rano. Od dawna w wakacje zaczynałam je myć codziennie a jesienią walczyłam ze sobą, żeby wytrzymać w swoim smalcu dwa dni. I nawet jeśli funkcjonowałam miesiącami w takim rytmie, że myte raz na dwa dni, to wcale się nie przyzwyczajały i drugi dzień był straszny. Dopiero teraz zauważyłam, że drugiego dnia włosy nadal z połyskiem, sypkie i śliskie jak dopiero co umyte, aż mi się z kitki wysuwają.

neitka
neitka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-23, 20:36   #3882
monic840628
Raczkowanie

witam. Juz tu kiedys gdzies pisalam o mojej wcierce. Wiec dziewczyny pokrojcie dwie cebule do sloika i zalejcie je polową wodki 40% cwiartki, po dwoch dniach wetrzyjcie przed myciem w skore glowy np wacikiem, nalozcie czepek foliowy recznik i 20 min potrzymajcie, Potem umyc glowe. robi sie to tylko raz w tyg, czasem robie dwa.. . polecam szampon seboradin wlosy przetluszczające sie i sklonne do wypadania. Lekarz mi powiedzial zeby nie uzywac zadnych szamponow tylko albo z apteki albo szare mydlo, po szarym mydle są tępe, ale jak sie da odzywke w konce i splucze to są ok. duzo z Was ma pewnie lojotokowe zapalenie skory i dlatgo tak mocno tluszcza wam sie wlosy.. a ta wcierkato zloty srodek na to.. mi tez ona pomogla na wypadanie wlosow ktore wlasnie mialam spowodowane tym lojotokowym zapaleniem. lekarz mi powiedzial ze na 200% pomoze, wiec nie zastanawiajcie sie tylko sprobujcie, ja tez wam daje gwarancje jestem bardzo zadowolona. mylam glowe dziennie a teraz myje co 3 dzien, i moze nie dlatego ze są tluste tylko poprostu juz rozczochrane i ciezkie do ulozenia. piszcie czy pomoglo!!! pozdrawiam. ps. wcierka starczy na pare razy.. dobrze ja tylko wetrzyjcie w skore glowy, a odzywki uzywajcie tylko do splukiwania, obojetnie jaką, jaką tam lubicie tylko wcierajcie ją w konce, nie w skore glowy.

Edytowane przez monic840628
Czas edycji: 2010-09-23 o 21:52
monic840628 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 21:30   #3883
G12acka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monic840628 Pokaż wiadomość
witam. Juz tu kiedys gdzies pisalam o mojej wcierce. Wiec dziewczyny pokrujcie dwie cebule do sloika i zalejcie je polową wodki 40% cwiartki, po dwoch dniach wetrzyjcie przed myciem w skore glowy np wacikiem, nalozcie czepek foliowy recznik i 20 min potrzymajcie, Potem umyc glowe. robi sie to tylko raz w tyg, czasem robie dwa.. . polecam szampon seboradin wlosy przetluszczające sie i sklonne do wypadania. Lekarz mi powiedzial zeby nie uzywac zadnych szamponow tylko albo z apteki albo szare mydlo, po szarym mydle są tempe, ale jak sie da odzywke w konce i spluka to są ok. duzo z Was ma pewnie lojotokowe zapalenie skory i dlatgo tak mocno tluszcza wam sie wlosy.. a ta wcierkato zloty srodek na to.. mi tez ona pomogla na wypadanie wlosow ktore wlasnie mialam spowodowane tym lojotokowym zapaleniem. lekarz mi powiedzial ze na 200% pomoze, wiec nie zastanawiajcie sie tylko sprobujcie, ja ytez wam daje gwarancje jestem bardzo zadowolona. mylam glowe dziennie a teraz myje co 3 dzien, i moze nie dlatego ze są tluste tylko poprosy juz rozczochrane i ciezkie do ulozenia. piszcie czy pomoglo!!! pozdrawiam. ps. wcierka starczy na pare razy.. dobrze ja tylko wetrzyjcie w skore glowy, a odzywke uzywajcie tylko do splukiwania, obojetnie jaką, jaką tam lubicie tylko wcierajcie ją w konce, nie w skore glowy.
Chętnie bym spróbowała, jednak trochę odstrasza mnie zapach, podobno utrzymuje się do następnego mycia.

odstawiam detergenty
G12acka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 21:40   #3884
monic840628
Raczkowanie

nic nie czuc po umyciu, szampon zmyje ten nie przyjemny zapach.. naprawde polecam!
Stary 2010-09-24, 08:17   #3885
G12acka
Raczkowanie

Czyli po wtarciu tego specyfiku umyć głowę szamponem? Spróbowałabym, nawet gdybym miała śmierdzieć cebulą, skoro ma pomóc
Znalazłam dla siebie IDEALNY szampon. Jest to szampon laurowy do tłustych włosów Lauro. Oparty jest na oleju laurowym i nowym, bardzo delikatnym surfakancie - Levenolu H&B. To jego skład: Laurel Oil, Water, Emal 270, Levenol H&B, Betaine, Potassium sorbate.
Nie mogę w to uwierzyć. Użyłam tego szamponu tylko 2 razy (między myciami oczyszczałam włosy evą naturią z SLS i kończę oliwkowo-kokosowy szampon z octem Lauro) i włosy trzeciego dnia wyglądają znośnie!

odstawiam detergenty

Edytowane przez G12acka
Czas edycji: 2010-09-24 o 08:19
Stary 2010-09-24, 09:36   #3886
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez G12acka Pokaż wiadomość
Czyli po wtarciu tego specyfiku umyć głowę szamponem? Spróbowałabym, nawet gdybym miała śmierdzieć cebulą, skoro ma pomóc
Znalazłam dla siebie IDEALNY szampon. Jest to szampon laurowy do tłustych włosów Lauro. Oparty jest na oleju laurowym i nowym, bardzo delikatnym surfakancie - Levenolu H&B. To jego skład: Laurel Oil, Water, Emal 270, Levenol H&B, Betaine, Potassium sorbate.
Nie mogę w to uwierzyć. Użyłam tego szamponu tylko 2 razy (między myciami oczyszczałam włosy evą naturią z SLS i kończę oliwkowo-kokosowy szampon z octem Lauro) i włosy trzeciego dnia wyglądają znośnie!
Ooo, gdzie kupiłaś ten szampon?
Stary 2010-09-24, 12:01   #3887
G12acka
Raczkowanie

Na helfy.pl

Monic, jeszcze jedno pytanie do Ciebie, po ilu zastosowaniach bądź po jakim czasie zauważyłaś poprawę odnośnie przetłuszczania?

odstawiam detergenty

Edytowane przez G12acka
Czas edycji: 2010-09-24 o 12:08
Stary 2010-09-24, 14:23   #3888
Chatul
ma zielone pojęcie

Dzięki Na razie muszę jednak zużyć mydła Mam jedno z nanosrebrem, Barwy siarkowe oraz Biały Wielbłąd. Jeszcze jakimiś warto się zainteresować?
Stary 2010-09-24, 21:03   #3889
monic840628
Raczkowanie

po dwoch uzyciach juz widzialam efekty. Jak zastaosowalam pierwszy raz to troszke mnie swędziala skora glowy, byla tak oczyszczona po tej wcierce ze czulam jak sciaga, ale juz kolejne razy bylo ok. Naprawde Wam to nie zaszkodzi. Cebula ma dobre wlasciwosci na wszystko a wodka(alkohol) jest dodawany do polowy wcierek ktore są z apteki. Powodzenia! zdajcie relacje.. pozdrawiam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-25, 14:43   #3890
G12acka
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki Na razie muszę jednak zużyć mydła Mam jedno z nanosrebrem, Barwy siarkowe oraz Biały Wielbłąd. Jeszcze jakimiś warto się zainteresować?
Ja do tej pory miałam szampon Kadu Lemongrass, Jason aloesowy, Lauro oliwkowo-kokosowy z dodatkiem octu jabłkowego i ten Lauro o którym pisałam wcześniej Najbardziej polecam te Lauro, ponieważ są na bazie olei, a detergenty są delikatniejsze niż mydło, np. oliwkowo-kokosowy ma Coco glucoside dopiero na bodajże 3 czy 4 miejscu. Te szampony stały się podstawą mojej pielęgnacji i mimo, że myłam głowę codziennie długi czas, były bardzo wydajne. Zadowolona byłam też z półlitrowego Jasona, gdyż 84% u niego stanowił aloes, ale bardziej skłaniam się ku Lauro Co do mycia włosów mydłem, na helfach znajdziesz specjalne mydełka do włosów, np. sesa, ja jednak jeszcze nie używałam, obawiam się zasadowego odczynu, a poza tym jestem póki co zadowolona z szamponów
Chatul, a Tobie włosy się "tłuszczą" tylko u nasady czy na całej długości?

Cytat:
Napisane przez monic840628 Pokaż wiadomość
po dwoch uzyciach juz widzialam efekty. Jak zastaosowalam pierwszy raz to troszke mnie swędziala skora glowy, byla tak oczyszczona po tej wcierce ze czulam jak sciaga, ale juz kolejne razy bylo ok. Naprawde Wam to nie zaszkodzi. Cebula ma dobre wlasciwosci na wszystko a wodka(alkohol) jest dodawany do polowy wcierek ktore są z apteki. Powodzenia! zdajcie relacje.. pozdrawiam
Dziś zrobiłam zakupy potrzebne do wcierki. Wypróbuję dopiero poniedziałek ze względu na to, że trzeba odstawić mieszankę na 2 dni. Jestem bardzo ciekawa rezultatów, ponieważ czytając o niej, dowiedziałam się, że wzmacnia włosy i przyspiesza ich wzrost. Natomiast jeśli ograniczy mi przetłuszczanie - jestem Twoją wieeeeelką dłużniczką i będziesz mogła żądać, czego zechcesz

odstawiam detergenty
Stary 2010-09-25, 15:23   #3891
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Ja do tej pory miałam szampon Kadu Lemongrass, Jason aloesowy, Lauro oliwkowo-kokosowy z dodatkiem octu jabłkowego i ten Lauro o którym pisałam wcześniej Najbardziej polecam te Lauro, ponieważ są na bazie olei, a detergenty są delikatniejsze niż mydło, np. oliwkowo-kokosowy ma Coco glucoside dopiero na bodajże 3 czy 4 miejscu. Te szampony stały się podstawą mojej pielęgnacji i mimo, że myłam głowę codziennie długi czas, były bardzo wydajne. Zadowolona byłam też z półlitrowego Jasona, gdyż 84% u niego stanowił aloes, ale bardziej skłaniam się ku Lauro Co do mycia włosów mydłem, na helfach znajdziesz specjalne mydełka do włosów, np. sesa, ja jednak jeszcze nie używałam, obawiam się zasadowego odczynu, a poza tym jestem póki co zadowolona z szamponów
Miałam jakiś szampon Kanu swego czasu. Fajny był, ale nie robił niczego specjalnego. Miałam też inne szampony bez SLeS i SLS, ale albo nie domywały włosów albo zachowywały się tak samo jak te z SLeS.

Cytat:
Chatul, a Tobie włosy się "tłuszczą" tylko u nasady czy na całej długości?
Na całej długości. Ja mam bardzo śliskie włosy, po których łój spływa niesamowicie szybko.
Stary 2010-09-25, 15:51   #3892
G12acka
Raczkowanie

Cytat:
Miałam jakiś szampon Kanu swego czasu. Fajny był, ale nie robił niczego specjalnego. Miałam też inne szampony bez SLeS i SLS, ale albo nie domywały włosów albo zachowywały się tak samo jak te z SLeS.

Na całej długości. Ja mam bardzo śliskie włosy, po których łój spływa niesamowicie szybko.
Trzeba takich szamponów dłużej poużywać, by zauważyć efekt. Też miewałam wrażenie niedomycia, ale trzeba po prostu dokładniej i intensywniej myć.
Ja np. mam śliskie i gładkie włosy, a tłuszcz nie chce spływać i gromadzi się tylko u nasady. Dziwne to

odstawiam detergenty
Stary 2010-09-25, 18:02   #3893
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Trzeba takich szamponów dłużej poużywać, by zauważyć efekt. Też miewałam wrażenie niedomycia, ale trzeba po prostu dokładniej i intensywniej myć.
Efekt niedomycia miałam tylko przy jednym szamponie bez SLeS. Widocznie miał za dużo obciążających składników. Reszta bez SLeS fajna była. Tylko niczego nie zrobiła z moim problemem przetłuszczania.
U mnie po prostu przetłuszczanie nie jest wynikiem przesuszenia skóry silnymi detergentami.

Cytat:
Ja np. mam śliskie i gładkie włosy, a tłuszcz nie chce spływać i gromadzi się tylko u nasady. Dziwne to
Może po prostu masz włosy grubsze od moich?
Ja jeszcze na długość używam często odżywek bez spłukiwania i/lub innych cudów, co pewnie też przyspiesza tworzenie się efektu oleju na długości włosów (;

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-26, 10:52   #3894
G12acka
Raczkowanie

Cytat:
Efekt niedomycia miałam tylko przy jednym szamponie bez SLeS. Widocznie miał za dużo obciążających składników. Reszta bez SLeS fajna była. Tylko niczego nie zrobiła z moim problemem przetłuszczania.
U mnie po prostu przetłuszczanie nie jest wynikiem przesuszenia skóry silnymi detergentami.
Oczywiście - są różne przyczyny przetłuszczania się. Moją np są hormony, ale podrażnianie włosów SLSami (codziennie, skoro tego wymagają przetłuszczające się włosy) nigdy nie jest dobrym pomysłem

Cytat:
Może po prostu masz włosy grubsze od moich?
Ja jeszcze na długość używam często odżywek bez spłukiwania i/lub innych cudów, co pewnie też przyspiesza tworzenie się efektu oleju na długości włosów (;
Szczerze wątpię, żebyś miała cieńsze włosy od moich Odżywek bez spłukiwania też nie używam. Mi łój może nie spływa, bo jest go teraz dużo mniej, jak sięgnę pamięcią wstecz (kiedy to codziennie używałam drogeryjnych szamponów) chyba faktycznie też miałam wtedy całe włosy tłuste. No cóż, widać przetłuszczanie niejedno imię ma i to komplikuje sprawę, bo nie będzie żadnej recepty cud, która zadziała na każdego :P W każdym razie słoik z cebulą już czeka do poniedziałku i wiążę z nim wielkie nadzieje... A Ciebie nie korci, by spróbować tej wcierki? ;>

odstawiam detergenty
Stary 2010-09-26, 11:06   #3895
ornellia
Raczkowanie

G12acka jakie Ty masz ładne włosy... .........

Co myślicie o wodzie brzozowej ?
Stary 2010-09-26, 11:17   #3896
6291cc2e5cca5cd6ab177e5efe4c5e0758342977
Konto usunięte

mój wujek (łysiejący) robi taką naturalną wodę. Nacina korę i po paru godzinach i w słoiku który podkłada jest mnóstwo tego soku
to jest taki naturalny sok bez wody i denaturatu. Pomaga na wypadanie i przetłuszczanie.
6291cc2e5cca5cd6ab177e5efe4c5e0758342977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 12:20   #3897
ona_z1
Przyczajenie

[QUOTE=dariast;22160185]co myślicie o szamponach herbal essences ? podobno są ziołowe i pomagają. Próbowałyście?

Herbal essences nic u mnie nie zmieniło, myłam nim włosy co dwa dni ( tak jak fructisem i pantene). Zamiast tego mogę polecić Trzy zioła do tłustych jeżeli masz bardzo przetłuszczające ( bo mi troszkę za bardzo przesuszył włosy) lub ziaja plantica z czarną rzepą (nim moge myc rzadziej niz co dwa dni a włosy sa bardzo ładne). Oba są dużo tańsze od drogeryjnych i o wiele lepsze
ona_z1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 21:59   #3898
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Odżywek bez spłukiwania też nie używam.
Ja napisałam, że właśnie używam

Cytat:
A Ciebie nie korci, by spróbować tej wcierki? ;>
Nie mam w domu wódki ;o A kasy w tej chwili nawet na wódkę nie mam
Stary 2010-10-04, 12:25   #3899
G12acka
Raczkowanie

Wcierka jest naprawdę świetna, już po drugim użyciu widzę znaczną różnicę!

odstawiam detergenty
Stary 2010-10-04, 17:22   #3900
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Wcierka jest naprawdę świetna, już po drugim użyciu widzę znaczną różnicę!
Naprawdę? To chyba będę musiała się nią zainteresować.
Regularnie zdawaj relacje, proszę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości