|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
W jakiś sposób chciałabym móc wznieść się do gwiazd.
Zrujnowałeś mój dzień. Czy powinnam zrobić pierwszy krok zanim Ty go podejmiesz? Zauważyłam Cię na tyle baru, wypiłam za Twoje szczęście. *
|
|
#3872 |
|
Marudziara
|
„boży kaprys” (empirycznie)
Czarnopierzą się myśli kołtunieją, kudłaczą wichrzą, stroszą i trwożą. Na wgląd ogólny wszystkim wystawiły dwuznaczność wieloznaczność i trafność powierzchowność, niestałość.
|
#3873 |
|
Wtajemniczenie
|
xsxs- sto lat, sto lat ! <3
Extremalna- dziękuję moja Droga ! <3 ![]() dziś jestem Ci obojętna. może to przez to co było ostatnio. a może nigdy nie byłam kimś ważnym.. wierzmy w słowa - mówione, nie pisane, bo słowo `kocham` cenniejsze jest niż diament. Stanąć na stole pośród poprzewracanych kieliszków i puszek, podnieść ręce ku niebu i wykrzyczeć, jak bardzo tęsknię i nie umiem bez Ciebie żyć. Bo zwierzak to przyjaciel, który Cię nie oszuka, nie zdradzi i nie zostawi bez powodu.
|
#3874 |
|
Zadomowienie
|
i chciałabym umieć zrozumieć, że Ciebie juz brak.
nie, nie, nie, nie dam się temu uczuciu.
|
|
#3875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myCh, CaMa okradam ![]() ***
chciałabym Cię zobaczyć zanim zakwitną bzy. chciałabym Cię pokochać. dotknąć Cię. dotykaj. najgłębsze pragnienia. |
|
|
|
|
#3876 |
|
Zadomowienie
|
istny_paradoks - A może frytki do tego?
![]() xsxs - gwiazdki z nieba ;*. ______ -EMO? co to EMO? -emocjonalnie niestabilni. ![]() A jeżeli faceci są z Marsa, to niech tam, ku%$a wracają. - Dobra. Powiesz mu, że słyszysz głosy mówiące do ciebie z kibla. – No ciebie całkiem pogięło. – Naprawdę.. Naprawdę. 2 lata temu, przysięgam, rura od kibla wpadła mi w rezonans i odbierała radio Maryja. Ja tu tego a z kibla "żałuj za grzechy". ( nie moje ale się mi spodobały strrrrasznie, napewno któraś nie jest autorką, iż są z filmów itp. )
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
dla tej co tak kciukasy zaciska . ![]() już jestem po tych najważniejszych przedmiotach <3. przy zgaszonym świetle ostatnio czuję się bezpieczniej. chcę, ale nie moge powiedzieć, że dla mnie już nie istniejesz. żądza życia jest we mnie. i chyba nie mogło być lepiej. a może poczekamy razem na to uczucie ? i wszystko co miało być Twoje dawno zaliczyłeś?. dwie pary rąk, dwie pary stóp. ale wciąż jedno życie. to już chyba nierelane. między nami miłość była, czy to była zwykła gra ?
Edytowane przez keeendy Czas edycji: 2010-05-05 o 17:20 |
|
|
|
#3878 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję wam za wszystkie życzenia <3
żeby się tylko spełniły ![]() jedyną twoją wadą jest to, że nie jesteś nim `-Kelner, Co pan może dzisiaj mi polecić? -"Gorzką prawdę" ,a na deser "Słodkie kłamstewka". -Dobrze,lubię gorycz dobrze podaną. Ale bez deseru.Nie toleruje "cukru" ' ona widzi w nim cały świat <3
|
|
#3879 |
|
BAN stały
|
sorki ze sie tak z moją prośbą wpierniczam ale jakby ktoś miał opisy o miłości wiosennej,maju, o tym ze wtedy wydarzyło sie najwięcej byłabym bardzo wdzięczną!
![]() ![]() odemnie: Każdy oddech twój, każdy ciała ruch, każdy serca chłód, każdy krok twych stóp, ciągle widzę cię.. Wpatrzona w gwiazdy na niebie , wspominam ciebie bo wiem, że nikogo tak bardzo nie kocham choć kochać mogłam nie raz... zapachu twego mi brak bo nic nie pachnie tak jak ty ! lubie czuć na sobie twój wzrok bo na mnie nikt inny nie patrzy tak jak ty ! |
|
|
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
Wierzę w marzenia i przeznaczenie.
Nie ważne, co się dzieje lub jak tragicznie wygląda dzisiaj, życie płynie dalej i jutro będzie lepiej. Życie daje czasami drugą szansę. Wystarczy ją dostrzec i wykorzystać. Wciąż muszę się wiele o Tobie nauczyć. Tą wiedzę chcę zdobywać już zawsze…
|
|
#3881 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3882 |
|
BAN stały
|
marikab i ten 'Naprawdę tak trudno to pojąć, że w bluzie z kapturem też jestem kobietą? No więc niespodzianka, to prawda.' podkradam . taki idealny jest . na zdrowie dreams_x33 a no chetnie . z ketchupem poproszę keeendy . w glowie chuczy od myśli .
w brzuchu wiruje od turbulecji . nie marzyła . nie śnila o nim . a jednak się pojawił . wierzysz w realne realia z nami w roli glównej ? nie zważając na otaczający świat do celu dąży wciąż . odszedł . a ona jakby nigdy nic odwrociła się i tylko pomachała . tak perfekcyjnie zagrała obojętną . kiedy myśle o Tobie . jakieś stado robaków przewija mi w brzuchu . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-05-05 o 17:32 |
|
|
|
#3883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
____
Spośród miliona głupstw, kocham tylko jedną. Ciebie. |
|
|
|
|
#3884 |
|
Zadomowienie
|
xsxs - Nooo too imrezaaa . ! Sto lat sto lat !
_________________________ _________________ I szła przed siebie taka zwykła jak zawsze... Ej dziewczyno ty sie tak nie ciesz, bo od kiedy dwukropek i gwiazdka oznacza miłość?
|
#3885 |
|
Rozeznanie
|
teraz wyjechał.
dlaczego? bo znowu została sama. wygląda na to,że ta wyjątkowa przyjaźń właśnie dobiega końca... połączyła ich pasja fotografowania. byli tam bardzo szczęśliwi. to głupia i zupełnie niepotrzebna śmierć. przeżyła duchową przemianę. stała się innym człowiekiem. w jej życiu najważniejsza jest teraz miłość. i tylko Bóg może pomóc jej zrozumieć to,co wydarzyło się ostatnio. zawsze była człowiekiem wierzącym,ale nie tak głęboko jak dziś. całkiem niedawno pojęła,że cierpienie,rozpacz i ból,którego w życiu doświadczyła,mają głęboki sens. i wszystko staje się prostsze. przeżyłam nawrócenie i to zmieniło wszystko. chcę już tylko być dobrym człowiekiem.
|
|
#3886 |
|
Raczkowanie
|
Patrzę w ekran i czuję się lepiej.
Dlaczego? Hm... Bo ONI też cierpią. Potem otwieram przeglądarke i wiem co będzie dalej. Będą razem wszystko się ułoży. A jak bedzie z nami? Powiesz mi? Czy też z taką gracją jak ON podejdziesz i podetrzesz mi łzy?!!
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
czy jeszcze jestem, czy już mnie nie ma?
Kochaaaane dziewoje, mam ogromną prośbe. Mianowicie miałybyście jakiś fajny opis, a raczej podpis pod zdj. z siostrą z dzieciństwa? jakiś nie taki prosty czy coś. Tylko noo taki wiecie.. jak potraficie : D. No jeżeli nie da rady, to już sama coś wymyśle, ale z waszych napewno bym coś wybrała ];->. iii wybaczyć, że pisze tu, kociaki ;-*. nie bijcie : D.
|
#3888 |
|
Przyczajenie
|
Zeszłam niżej, najniżej jak się tylko da.Niżej już nie spadnę.
jeśli zabijesz mnie słowem, ja zabije Cie czynem . Nie ma to jak rozpoczac dzialania w kwestii poszukiwania swego miejsca na ziemi. Czas płynie nam. ' w życiu chodzi oto, by być troche niemożliwym '. Miłość wysysa ze mnie życie. Miesiące lecą, a mojego księża na białym koniu, jak nie było tak nie ma. ' Czasem dzieje się tak, że pewne plany i marzenia trzeba odłożyć na bliżej nieokreślone "potem" ' Zostań moim lekiem na zło. bo moje życie toczy się własnym torem i zdaje mi sie, ze zaraz się wykoleję. Koniec początkiem jest. 'mózg ma ochotę mi wyparować, znaleźć gdzieś w zaświatach.' (gdzies na necie znalazłam ;D.) "dzień, który zaczął się marnie, marnie skończy się"...
|
#3889 |
|
Raczkowanie
|
xsxs - najlepszego
`... nic naprawdę nic nie pomoże Jesli ty nie pomożesz dziś miłości ... ` ` ... Musisz odnaleźć nadzieję.. i nie ważne że nazwą ciebie głupcem .. ` - za przejście tymi drzwiami należy zapłacić buziaka ![]() - tak moge nawet 5 buziaków Pani zapłacić- napiwki chętnie przyjmuje ![]() - ( autentyczna rozmowa z moim Misiakiem )
|
|
#3890 |
|
Konto usunięte
|
świetny
![]() 1oo lat. ![]() _________________________ __ I used to think that drinking was bad for me , so I gave up thinking
(myślałam,że picie było złe dla mnie wiec zrezygnowałam z myślenia ) ![]() I know KUNG-FU and 50 other dangerous words (Znam KUNG - FU i 50 innych niebezpiecznych słów) Kiss my ass. (pocałuj mnie w du#pę) ![]() |
|
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
nie lubię, kiedy wspomnienia rzucają mi się na szyję.. nie lubię płakać , kiedy widzę Twoje zdjęcia.. nie lubię w sobie tego całego sentymentu , który łzy mi wyciska.. nie lubię , kiedy palcami dotykam Cię tylko na tym monitorze , bo inaczej już nie mogę..
|
#3892 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
akurat ten tekst napisała do mnie moja koleżanka. jeszcze raz przepraszam! mam nadzieję, że się nie gniewasz?Cytat:
![]() a jeśli radio przestanie grać, to ... zaśpiewasz dla mnie?
![]() weźmy na przykład to, że ślimaki zawsze wychodza po deszczu. w takim razie ty jesteś deszczem a ja takim ślimakiem. kiedy ciebie zobaczę, odżywam. hmm, dziwne. ja nadal na dźwięk twojego imienia automatycznie się uśmiecham. 'miłość' - to taki żart Boga, prawda? kur.a zejdź na ziemię! pewnie myślisz, że jest mi łatwo, tak? - uszczypnij mnie! - po co? - chce się obudzić. - ale to nie sen, to szara rzeczywistość.
|
|
#3893 |
|
Raczkowanie
|
me9so3horny - takich opisów potrzebowałam
wciągnięta w paranoiczną grę, którą wymyślasz chwilami nie wiem nic. konsekwentnie zamykałeś przede mną każde drzwi... jak mogłeś przypuszczać, że zabraknie mi sił... " powiedz mi czy każdy dzień daje Ci gwarancje na to, że jesteś kimś, kochasz żyć i czujesz to zanim zaśniesz. " nieważne już, nie chcę pamiętać. nie mówmy o tym proszę, już więcej. i wiesz, że nawet nieźle się trzymam, choć wszystko wokół wciąż mi przypomina.
ffdfdgd gfgfgg j Chcę czuć smak życia na swoich ustach. Edytowane przez ZeliNa_ Czas edycji: 2010-05-05 o 18:30 |
|
|
|
#3894 |
|
Raczkowanie
|
łatwo przyszło, łatwo poszło.
dotykać nieba i za chwilę spaść.
|
#3895 |
|
Raczkowanie
|
Pewna dziewczyna na huśtawce siedziała . Cały czas o swym księciu myślała . Myślała że on ją pokocha przyjdzie do niej pocałuje czule i pójdą w stronę słońca . Prawda była inna .Nadal siedziała sama , tylko wiatr rozwiewał jej łzy .A jej księciu ? Poszedł na browara i oblewał jej głupotę .
![]() Wiem ! Jestem naiwna , głupia i kłamliwa ale czy ja nie zasługuję na miłość ?! Czy nie ma chłopaka równie głupiego , naiwnego i kłamliwego jak ja ?! Szkoda że dla Ciebie liczą się tylko puste laski które szybko przelecisz . Szkoda że nie widzisz tego że ktoś z boku patrzy na Ciebie i kocha Cię za nic ... Nie kocha się za coś kocha się za to jaki kto jest ... ![]() Księżniczka ? Królewna ? Królowa ? A ja mam je wszystkie w d.... bo ja jestem jego powietrzem , bo bez laleczek idzie żyć a bez powietrza nie . Jasne jak słońce jest to że ja Cię kocham ! Kur*a ! Zobacz wreszcie jak ślnią moje oczy gdy ty coś mówisz . Bo choć wiem że odprowadziłeś mnie tylko dla szlugi były to najwspanialsze chwile ... bo z tobą ... - A co mi zrobisz jak powiem że cię kocham ? - oleję to . - Dlaczego ? - Bo nie szukam pustej laski która leci na siano . Wiem że nie jestem taka dobra jak wy ... ale staram się . Nie bijcie !
|
|
|
|
#3896 |
|
Rozeznanie
|
włączył Ci się już odruch obronny ? ![]() I weź tu ich zrozum . Sobotni poranek brak chęci na cokolwiek cały dzień w łóżku a w głowie tylko chaos. Czarny_Aniolek bajkowa - aniołki <3
|
#3897 |
|
Raczkowanie
|
hej. dawno mnie nie było, ale to brak weny. przepraszam kochane ;*
Przyjdź. Klucz do serca pod wycieraczką. I czemu codziennie się na mnie patrzysz, skoro mnie nie kochasz? Przytuliłeś niespodziewanie, powiedziałeś; Kocham Cię Kochanie. Obudziłam się. Rzeczywistość nastąpiła. Bo w moim śnie, to My gramy główne role, a nie Ty i ona. Spotkałam Cię w sklepie I do tej pory chodzimy razem na zakupy. Może już się o to pytałam, jak tak to przepraszam, ale czy macie jakieś opisy. Takie, żeby się domyślił, że mi się podoba . ? Dziękuję z góry. ; *
|
|
#3898 |
|
Raczkowanie
|
Wzrokiem do mnie mów
![]()
|
#3899 |
|
Zadomowienie
|
transformacja uczuciowa
poluję na "dopełniacza" mojego marzenia mam niewiele, bo zaledwie pyłek nadziei pod powieką czekam na zdetonowanie ładunku radości w moim sercu pochmurne myśli przepędzam z mojej głowy częstując swoje usta dziesiątą kostką mlecznej czekolady
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
Zabijanie małych stworzeń zaraz po śniadaniu, pozwalało mi na lokalizację siebie w tej czasoprzestrzeni, po której oni poruszali się z lekkością i zdecydowanie.
Mózg jako przeżuta papka. Sama to wymyśliłam, czy gdzieś przeczytałam? Jak dwoje tonących trzymali się kurczowo świadomi że dzieje się to po raz ostatni, z uczuciem bowiem jakie nosili w sercach, nie wolno było im się objawiać. - Nie powinniśmy byli się nigdy spotkac... - Chyba tak nie myślisz -rzekł.-Nie wolno Ci! Serce mi pęka gdy pomyślę o rozstaniu, a jednak wolę to niż gdybym miał nigdy Cię nie spotkac!! Już samo Twoje istnienie nadaje sens memu życiu. -odkąd mi go podarowałas ,nie zdjąłem go ani razu. -Czy już wtedy tak wiele dla ciebie znaczyłam?? Roześmiał się. -Już wtedy byłaś dla mnie wszystkim.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.