Miłośniczki Zary - część III - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-02, 13:11   #3871
paradiso
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary - część III

Ja mam podobną kurtkę z zeszłego roku i jestem BARDZO zadowolona. Nic się z nią nie dzieje,puch nie wychodzi,jest cudownie ciepła. W połączeniu z emu nie jest mi w ogóle zimno,nawet jak przedwczoraj wieczorem było -18,to ze swetrem pod spodem było cieplutko. Zdecydowanie warta swojej ceny. Prałam ją w pralni i nic się nie zmieniło,pierze się nie zbiło,nic się nie popruło. Także ja serdecznie polecam,leć po nią,bo potem nie będzie,a zima sroga się zapowiada...

Chudniemy...?
paradiso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 13:22   #3872
esterr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paradiso Pokaż wiadomość
Ja mam podobną kurtkę z zeszłego roku i jestem BARDZO zadowolona. Nic się z nią nie dzieje,puch nie wychodzi,jest cudownie ciepła. W połączeniu z emu nie jest mi w ogóle zimno,nawet jak przedwczoraj wieczorem było -18,to ze swetrem pod spodem było cieplutko. Zdecydowanie warta swojej ceny. Prałam ją w pralni i nic się nie zmieniło,pierze się nie zbiło,nic się nie popruło. Także ja serdecznie polecam,leć po nią,bo potem nie będzie,a zima sroga się zapowiada...
Dziękuję Ci serdecznie za opinię

Zastanawiam się jeszcze nad rozmiarem, niby S dobra, ale tylko sweter wejdzie i już mało luzu mam, odłożyłam więc M, zeby móc ewentualnie na cebulę się ubrać , ta M nie wyglada jak worek, bardzo niewielka różnica między tymi rozmiarami jest i nie wiem czy dobrze zrobiłam, czy zamienić jednak na S?
Dodam że trencze w Zarze noszę XS, czasem S .
Stary 2010-12-02, 13:22   #3873
canile
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez esterr Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Czy macie doświadczenie z puchowymi kurtkami z Zary? Czy są ciepłe, dobrze się noszą a puch nie wychodzi ? Czy może lepiej dołożyć trochę kasy i kupić gdzie indziej?

Potrzebuję szybko Waszych opini , mierzyłam dziś tę kurtkę, nawet mi się podobała i odłożyłam ją do wieczora, więc muszę się zdecydować .
Widziałam wczoraj w Zarze w ZT że puchówki rozchodziły się jak "ciepłe bułeczki"..
ja też mogę szczerze polecić puchówki z zary
także mam zeszłoroczną (model bardzo podobny do tego ze zdjęcia tylko jest krótka i ma kaptur) i mimo moich obaw (moja jest dosyć cienka) sprawdza się bardzo dobrze . żałuję tylko, że nie kupiłam dłuższej wersji

canile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 13:26   #3874
paradiso
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję Ci serdecznie za opinię

Zastanawiam się jeszcze nad rozmiarem, niby S dobra, ale tylko sweter wejdzie i już mało luzu mam, odłożyłam więc M, zeby móc ewentualnie na cebulę się ubrać , ta M nie wyglada jak worek, bardzo niewielka różnica między tymi rozmiarami jest i nie wiem czy dobrze zrobiłam, czy zamienić jednak na S?
Dodam że trencze w Zarze noszę XS, czasem S .
Ja noszę standardowe S,ale kurtkę wzięłam M,żeby mi wchodziła pod nią futrzana kamizelka,którą uwielbiam nosić zimą Jak jest niewielka różnica,to może rzeczywiście lepiej M,jak już będzie baaaardzo zimno to jeszcze zmieścisz dodatkowy sweter pod spód

Chudniemy...?
Stary 2010-12-02, 13:40   #3875
esterr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez canile Pokaż wiadomość
ja też mogę szczerze polecić puchówki z zary
także mam zeszłoroczną (model bardzo podobny do tego ze zdjęcia tylko jest krótka i ma kaptur) i mimo moich obaw (moja jest dosyć cienka) sprawdza się bardzo dobrze . żałuję tylko, że nie kupiłam dłuższej wersji
Cytat:
Ja noszę standardowe S,ale kurtkę wzięłam M,żeby mi wchodziła pod nią futrzana kamizelka,którą uwielbiam nosić zimą Jak jest niewielka różnica,to może rzeczywiście lepiej M,jak już będzie baaaardzo zimno to jeszcze zmieścisz dodatkowy sweter pod spód
Dzięki dziewczyny raz jeszcze
Czuję się przekonana i zaraz pędzę kupić tę kurtkę . Wezmę M, zawsze więcej pod spód wejdzie, gdyby miał być siarczysty mróz.
Cieszę się tym bardziej, że od dość dawna szukam czarnej, dłuższej puchówki i nigdzie nie mogłam trafić na coś, co mi się spodobało i wygladałam w tym jak człowiek . Szkoda że ten model nie ma kaptura...ale mówi się trudno...
Aaa i bardzo fajny i ciepły patent z kamizelką futrzaną pod spodem .
Stary 2010-12-02, 14:51   #3876
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Potrzebuję szybko Waszych opini , mierzyłam dziś tę kurtkę, nawet mi się podobała i odłożyłam ją do wieczora, więc muszę się zdecydować .
Widziałam wczoraj w Zarze w ZT że puchówki rozchodziły się jak "ciepłe bułeczki"..
Ja też po dwóch dniach śniegu i mrozu po raz pierwszy w życiu zaczęłam zastanawiać się nad zakupem puchowego płaszczyka

Mnie osobiście najbardziej spodobał się model czarny przed kolano z dużym kapturem zakończonym futerkiem. Na minus jest tylko ściągacz na dole, który powstrzymał mnie przed zakupem
Ten z załącznika jest chyba troszkę zgrabniejszy, ale dla mnie akurat bardzo ważne jest to, żeby miała kaptur

Fajne są jeszcze te długie, ale nie wiem, czy przy moim niewielkim wzroście, taki płaszcz za kolano, nie był by przesadą No i cena w przedziale 500-700 zł nie jest już taka zachęcająca

Masz rację, że w ostatnich dniach zainteresowanie nimi gwałtownie wzrosło Ja jednak wciąż nie mogę się zdecydować , nie wiem, czy dobrze bym się czuła w takim płaszczyku, bo do tej pory, unikałam tego typu okryć wierzchnich jak ognia.. A z drugiej strony z roku na rok coraz gorzej znoszę zimę
Pamiętacie z zeszłych lat, czy płaszczyki puchowe były na przecenie?

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 14:58   #3877
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Ja też po dwóch dniach śniegu i mrozu po raz pierwszy w życiu zaczęłam zastanawiać się nad zakupem puchowego płaszczyka

Mnie osobiście najbardziej spodobał się model czarny przed kolano z dużym kapturem zakończonym futerkiem. Na minus jest tylko ściągacz na dole, który powstrzymał mnie przed zakupem
Ten z załącznika jest chyba troszkę zgrabniejszy, ale dla mnie akurat bardzo ważne jest to, żeby miała kaptur

Fajne są jeszcze te długie, ale nie wiem, czy przy moim niewielkim wzroście, taki płaszcz za kolano, nie był by przesadą No i cena w przedziale 500-700 zł nie jest już taka zachęcająca

Masz rację, że w ostatnich dniach zainteresowanie nimi gwałtownie wzrosło Ja jednak wciąż nie mogę się zdecydować , nie wiem, czy dobrze bym się czuła w takim płaszczyku, bo do tej pory, unikałam tego typu okryć wierzchnich jak ognia.. A z drugiej strony z roku na rok coraz gorzej znoszę zimę

identycznie jak ja niestety już w tym roku nie będę patrzec że wyglądam jak baleron i kupię na wyprzedaży taki puchowy płaszczdosc ciekawy mierzyłam w stradim
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pl.jpg (74,0 KB, 391 załadowań)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-02, 15:12   #3878
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
identycznie jak ja niestety już w tym roku nie będę patrzec że wyglądam jak baleron i kupię na wyprzedaży taki puchowy płaszczdosc ciekawy mierzyłam w stradim
Ja zawsze mówię, że jak maskotką Michelin
Przy Twoim wzroście i idealnej figurze, nie masz się czego obawiać A płaszczyk rzeczywiście ciekawy, zwłaszcza kołnierz

Stary 2010-12-02, 15:26   #3879
Kaska86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez yaheira Pokaż wiadomość
proszę 8224/371/704
Why you mad? Cause I came up and I ain't changed.
Kaska86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 15:27   #3880
super_karo
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Dziewczyny czy macie moze zapisane zdjecie tej kopertowki w panterke z aktualnej kolekcji za 399 zl?
super_karo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 16:07   #3881
cashmeres
Raczkowanie

dołączam się do pochlebnych opinii mam puchową kurtkę z tamtego roku i jest naprawdę godna polecenia. podobna do tej, którą wkleiłaś, tyle że brązowa, w cenie regularnej była za 399 więc całkiem rozsądnie, a nosi się ją świetnie
Stary 2010-12-02, 16:11   #3882
esterr
Zakorzenienie

Cytat:

Ja bez puchówki nie wyobrażam sobie zimy , bo oprócz biegania po mieście, wychodzę często na spacery, sanki etc i wtedy bez ciepłego okrycia ni rusz...
Szukałam usilnie dłuższej kurtki/ płaszczyka przed kolano z kapturem, ale niewiele jest takich, a jeszcze mniej, takich, które mają zgrabny krój. Ściągacz na dole przekreśla dla mnie dłuższą kurtkę. No i ważne było żeby długość miała max przed kolano, bo przy niewysokim wzroście, w dłuższych nie wyglądam korzystnie .. Też podobają mi się długie puchowe płaszcze, ale to nie dla mnie, niestety..

Kupiłam tę odłożoną kurtkę i od razu ją przetestowałam na godzinnym spacerze. Dopiero wróciłam, temp ok -10, dość wietrznie, pod spodem tylko cienka bawełniana bluzka i...nie zmarzłam . Nie powiem, że było mi cieplusio, ale pod spodem miałam niewiele , w każdym razie, zimna też nie odczuwałam. Brakowało mi przy wietrze jedynie kaptura, bo sama czapka to jednak nie to . Jak wiatr troszkę zmalał, było naprawdę ok . Także na dzień dzisiejszy mogę polecić, kto się waha niech kupuje . Pierwszy test zaliczony pozytywnie .
Stary 2010-12-02, 17:29   #3883
paradiso
Zadomowienie

Jeanne,w zeszłym roku te płaszczyki nie były przecenione,bo siostra czekała do przecen,ale okazało się,że ich nie przecenili i kupiła w końcu w cenie regularnej:P
Ja też zawsze unikałam jak ognia puchowych kurtek i emu,a od zeszłego roku stwierdziłam,ze komfort i ciepło jest dla mnie ważniejszy niż to,czy zawsze jestem super elegancka. A poza tym uważam,że te płaszczyki są naprawdę zgrabne i nie wygląda się w nicj tragicznie. Ja akurat kapturów nie znosze,wystarczy mi gruby wysoki kołnierz. A widziałam wczoraj w Arkadii,że 3 osoby stały z nimi do kasy,także lepiej kup i myśl w domu,bo jak taka pogoda się będzie utrzymywać(a ma tak być niestety...),to nie będzie rozmiarów niedługo.
Przepraszam,że tak agituję post za postem,ale naprawdę ten płaszczyk to moja chyba najlepsza rzecz z Zary i naprawdę jest warat tych 400 zł

Chudniemy...?
Stary 2010-12-02, 17:41   #3884
esterr
Zakorzenienie

Cytat:
Jeanne,w zeszłym roku te płaszczyki nie były przecenione,bo siostra czekała do przecen,ale okazało się,że ich nie przecenili i kupiła w końcu w cenie regularnej:P
Ja też zawsze unikałam jak ognia puchowych kurtek i emu,a od zeszłego roku stwierdziłam,ze komfort i ciepło jest dla mnie ważniejszy niż to,czy zawsze jestem super elegancka. A poza tym uważam,że te płaszczyki są naprawdę zgrabne i nie wygląda się w nicj tragicznie. Ja akurat kapturów nie znosze,wystarczy mi gruby wysoki kołnierz. A widziałam wczoraj w Arkadii,że 3 osoby stały z nimi do kasy,także lepiej kup i myśl w domu,bo jak taka pogoda się będzie utrzymywać(a ma tak być niestety...),to nie będzie rozmiarów niedługo.
Przepraszam,że tak agituję post za postem,ale naprawdę ten płaszczyk to moja chyba najlepsza rzecz z Zary i naprawdę jest warat tych 400 zł
Ja od siebie dodam tylko tyle, że rozmiary już są przebrane i naprawdę niedługo może być ciężko z odpowiednim rozmiarem w upatrzonym przez siebie modelu (biegałam ostatnio po różnych CH i widzę jak schodzą te kurtki i jak trudno znależć małe rozmiary ). Te 399 to nie dużo jak na puchówkę, warto więc kupić teraz, w razie czego w domu można dokładnie się zastanowić czy rzeczywiście jest potrzebna, a na zwrot jest aż 30 dni .
Stary 2010-12-02, 18:00   #3885
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bez puchówki nie wyobrażam sobie zimy , bo oprócz biegania po mieście, wychodzę często na spacery, sanki etc i wtedy bez ciepłego okrycia ni rusz...
Szukałam usilnie dłuższej kurtki/ płaszczyka przed kolano z kapturem, ale niewiele jest takich, a jeszcze mniej, takich, które mają zgrabny krój. Ściągacz na dole przekreśla dla mnie dłuższą kurtkę. No i ważne było żeby długość miała max przed kolano, bo przy niewysokim wzroście, w dłuższych nie wyglądam korzystnie .. Też podobają mi się długie puchowe płaszcze, ale to nie dla mnie, niestety..

Kupiłam tę odłożoną kurtkę i od razu ją przetestowałam na godzinnym spacerze. Dopiero wróciłam, temp ok -10, dość wietrznie, pod spodem tylko cienka bawełniana bluzka i...nie zmarzłam . Nie powiem, że było mi cieplusio, ale pod spodem miałam niewiele , w każdym razie, zimna też nie odczuwałam. Brakowało mi przy wietrze jedynie kaptura, bo sama czapka to jednak nie to . Jak wiatr troszkę zmalał, było naprawdę ok . Także na dzień dzisiejszy mogę polecić, kto się waha niech kupuje . Pierwszy test zaliczony pozytywnie .
Cytat:
Dzięki dziewczyny za opinię

Ja niby tak dużo teraz nie wychodzę, a jeśli już, to staram się jechać samochodem, chociaż wiadomo, że nie zawsze i wszędzie jest to możliwe/wygodne Niemniej widzę, że coraz gorzej znoszę ujemne temperatury i o ile, jako dziecku zima mi straszna nie była, tak teraz, codziennie powtarzam sobie, że to tylko okres przejściowy i muszę jakoś wytrzymać do wiosny ale i tak jest ciężko

Dla mnie właśnie w tego typu płaszczyku najważniejszy jest kaptur, bo czapek nie znoszę, a jeśli już decyduje się nie marznąć, to chcę mieć ochronę przed wiatrem i zimnem zapewnioną w 100%
Z tych Zarowych płaszczyków, które brałabym ewentualnie pod uwagę, najbardziej pasuje mi właśnie ten, o którym wcześniej pisałam. Muszę tylko przemyśleć kwestię tego ściągacza i ewentualnie jeszcze raz go przymierzyć

Rzeczywiście masz rację, że chyba lepiej go kupić póki są, bo jak tak dalej będzie, to później może być już za późno..
Gdyby były przecenione, to może skusiłabym się na któryś z tych dłuższych (bo 600 czy 700 zł to jednak szkoda mi wydawać na takie nie najładniejsze zresztą okrycie wierzchnie ), ale znowu czekać bez żadnej gwarancji, że je przecenią/będzie jeszcze w czym wybierać, też chyba nie warto Także w wolnej chwili podjadę chyba jeszcze raz do Zary

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-02, 19:23   #3886
deyminka
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny za opinię

Ja niby tak dużo teraz nie wychodzę, a jeśli już, to staram się jechać samochodem, chociaż wiadomo, że nie zawsze i wszędzie jest to możliwe/wygodne Niemniej widzę, że coraz gorzej znoszę ujemne temperatury i o ile, jako dziecku zima mi straszna nie była, tak teraz, codziennie powtarzam sobie, że to tylko okres przejściowy i muszę jakoś wytrzymać do wiosny ale i tak jest ciężko

Dla mnie właśnie w tego typu płaszczyku najważniejszy jest kaptur, bo czapek nie znoszę, a jeśli już decyduje się nie marznąć, to chcę mieć ochronę przed wiatrem i zimnem zapewnioną w 100%
Z tych Zarowych płaszczyków, które brałabym ewentualnie pod uwagę, najbardziej pasuje mi właśnie ten, o którym wcześniej pisałam. Muszę tylko przemyśleć kwestię tego ściągacza i ewentualnie jeszcze raz go przymierzyć

Rzeczywiście masz rację, że chyba lepiej go kupić póki są, bo jak tak dalej będzie, to później może być już za późno..
Gdyby były przecenione, to może skusiłabym się na któryś z tych dłuższych (bo 600 czy 700 zł to jednak szkoda mi wydawać na takie nie najładniejsze zresztą okrycie wierzchnie ), ale znowu czekać bez żadnej gwarancji, że je przecenią/będzie jeszcze w czym wybierać, też chyba nie warto Także w wolnej chwili podjadę chyba jeszcze raz do Zary
Przymierzałam ten płaszcz o którym piszesz ze ściągaczem i wyglądałam w nim jak w kokonie i ostatecznie kupiłam z działu trf i jestem bardzo zadowolona! a podobnie jak Wy unikałam do tej pory puchówek bo wydawało mi się że jestem za niska do nich i wyglądam jak parówka a ta ma wszystko co chciałam- kaptur, zawiązywana w talii i cieplutka

deyminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 20:19   #3887
Manehajera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez deyminka Pokaż wiadomość
Przymierzałam ten płaszcz o którym piszesz ze ściągaczem i wyglądałam w nim jak w kokonie i ostatecznie kupiłam z działu trf i jestem bardzo zadowolona! a podobnie jak Wy unikałam do tej pory puchówek bo wydawało mi się że jestem za niska do nich i wyglądam jak parówka a ta ma wszystko co chciałam- kaptur, zawiązywana w talii i cieplutka
jaki masz z TRF? Też poszukuję jakiegoś puchowego, ciepłego płaszcza ale koniecznie musi mieć kaptur - najlepiej obszyty futerkiem
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 20:30   #3888
agusia642
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
jaki masz z TRF? Też poszukuję jakiegoś puchowego, ciepłego płaszcza ale koniecznie musi mieć kaptur - najlepiej obszyty futerkiem
taki właśnie jest ten z trf. cena 359 zł
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 20:39   #3889
Manehajera
Zakorzenienie

któryś z poniższych? możesz wkleić zdjęcie na sobie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (25,0 KB, 101 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (22,5 KB, 136 załadowań)
Stary 2010-12-02, 20:48   #3890
agusia642
Zakorzenienie

Cytat:
któryś z poniższych? możesz wkleić zdjęcie na sobie?
ten drugi o ile się nie mylę, ale widziałam tylko brązowy ostatnio. Nie mam tej kurtki, bo uparłam się na granatową w tym roku
Stary 2010-12-02, 20:56   #3891
Manehajera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusia642 Pokaż wiadomość
ten drugi o ile się nie mylę, ale widziałam tylko brązowy ostatnio. Nie mam tej kurtki, bo uparłam się na granatową w tym roku

yyy... no to kupiłaś ją czy nie?
Stary 2010-12-02, 21:06   #3892
paradiso
Zadomowienie

Właśnie wróciłam z Arkadii,macałam te płaszcze i muszę Wam powiedzieć,że ten mój z zeszłego roku jest dużo grubszy,ma zdecydowanie więcej pierza! I ma taki fajny,wysoki kołnierz,który zakrywa mi uszy.
Za to zauważyłam,że z tych krótkich puchowych kurteczek,jest taka sama na damskim,jak i na dzieciecym,róznia sie tylko ceną,nawet wykończenia takie same:P

Chudniemy...?
Stary 2010-12-02, 21:11   #3893
agusia642
Zakorzenienie

Cytat:
no nie mam go, ale wydaje mi się, że jest ciepły, przymierzałam go tylko ....
Stary 2010-12-02, 21:13   #3894
loss_lauri
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
śliczna w jakiej jest/była cenie?

ja w końcu kupiłam tę jasną sukienkę, którą pokazywałam ja i wcześniej Gabi i czarne legginsy, są cudne
499zł. ale było warto bo jest bardzo solidna
Stary 2010-12-02, 21:20   #3895
Manehajera
Zakorzenienie

Cytat:

nie no spoko, napisałaś ,że kupiłaś TRF...
Stary 2010-12-02, 22:17   #3896
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:

zaraz napisze ,ze kupila,ale oddala:P

Ja mam puchowa kurtke z tej kolekcji ,dalam 359 i jestem zadowolona. Jednak szukam teraz wlasnie takiego dluzszego plaszcza, jezdze komunikacja miejska i czesto czekam 30 min na przystanku.. Szkoda mi tylko tych 600 zl jak pomysle sobie,ze zima sie w koncu skonczy a za rok kupie cos innego

Edytowane przez paryzanka202
Czas edycji: 2010-12-02 o 22:19
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 22:31   #3897
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
zaraz napisze ,ze kupila,ale oddala:P
dziewczyny to deyminka napisala, że go kupila, a agusia tylko "wtrąciła" sie w rozmowę.

agusiu ta pierwsza kurtka, którą wkleiła manehajera jest na 1000% w kolorze granatowym. oglądałam ją w środę. ja mam nadzieję, że dorwę na wyprzedaży właśnie czarną. wg mnie jest najlepsza z wszystkich, które ogladalam w zarze. ciepła, lekka i mięciutka, nie krepuje ruchów, a dla jest to bardzo ważne, bo przemieszczam sie samochodem

Edytowane przez budgetka
Czas edycji: 2010-12-02 o 22:32
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-03, 07:59   #3898
anies5
Zakorzenienie

Ostatnio mierzyłam ten czarny puchowy płaszczyk z futerkiem. Przyznam, że to chyba pierwsza puchówka, w której czułam się w miarę ok. Płaszczy jest ładnie skrojony, podkreślony w talii i nie jest przesadnie napompowany .

Naprawdę nie lubię tego typu okryć wierzchnich, dlatego żal mi było wydać 400 zł na płaszcz, za którym nie będę przepadać. Tym bardziej, że na co dzień raczej nie poruszam się pieszo. Owszem, czasami zdarza się i wtedy przy -20 wełniany płaszcz nie sprawdza się najlepiej, więc może warto zainwestować w puch? Z drugiej strony, jest sens wydać 400 zł i pochodzić w płaszczu łącznie 2 tygodnie? Pewnie ubierałabym go jedynie w ekstremalnych przypadkach.
Stary 2010-12-03, 08:25   #3899
paradiso
Zadomowienie

Wiesz co Anies,też miałam zamiar zakładać go tylko w ekstremalnych przypadkach,ale jednak pewność,że będzie mi ciepło,podczas gdy wszyscy inni zamarzają w swoich wełnianych płaszczykach,jest taka kusząca,że jak jest mróz to noszę go prawie codziennie zamiast zakładać 5 warstw.

Chudniemy...?
Stary 2010-12-03, 08:32   #3900
funkystar87
Rozeznanie

Hej dziewczyny,
Powiedzcie mi ile się czeka na reklamacje w Zarze?? Musze oddać torebkę, ale chciałabym ją odzyskać szybko
funkystar87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości