|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
ja nie Marta
![]()
#3872 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
bardzo przepraszam z rozpędu po wypowiedzi Marty taka gafa ale już poprawiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3873 |
Zakorzenienie
|
spoko zdecydowałam że Ci wybaczę
![]() Asia powiedz jak to było u ciebie z tym warunkiem? jak zareagowali twoi rodzice? rozumiem że to był powód dla którego zaczełaś pracę?
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-09-22 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3874 |
Zakorzenienie
|
ja nie zaczęłam pracy... tzn dorywczo ale to nie z powodu warunku tylko chęci usamodzielnienia się. Bo jak pisałam niżej denerwuje mnie że musze się studiami stresowac podwójnie bo rodzice mi za nie płacą.
A warunek<u mnie to jest to za 300zł> hm najpierw trzeba zebrac wpisy do indeksu, potem piszesz podanie do dziekanatu. Na szczęście miałam zalkę z ćwiczeń więc w tym roku pisałam tylko egzamin na który sama się przygotowywałam. Rodzice. Od początku słyszeli ze mam problemy z tą baba, i że to legenda wydziału. Więc przyszłam cała zapłakana do domu, powiedziałam co i jak to zapytali jaka jest opcja. Wytłumaczyłam że trzeba do marca opłacić ten warunek żebym w czerwcu mogła do niego przystąpić i zawsze to lepsze niż wylot ze studiów i 5000 w plecy bo ja tyle za rok płacę... |
![]() ![]() |
![]() |
#3875 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaha rozumiem
![]() ![]() ja na razie tacie powiedzialam. kuurde czego rodzice nie moga zrozumiec ze przeciez chcialam zdac ta poprawke i jestem tak samo zla jak oni o to powtarzanie:/ przeciez uczylam ise i nie poszlam zielona na ten egz..ale nie oczywiscie gadac muszą ze to moja wina:/ u mnie warunek 100 zł, poprawianie 300. ale kamikadze nie jestem nie pojde na ten warunek ![]() aleee humor mi się poprawił bo odbyłam godzinny flirt na gg ![]()
#3876 |
Zakorzenienie
|
na wieczorowych ;p to u Ciebie po prostu inaczej się nazywa ;p
a kim ten flirt chwal się :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3877 |
Zakorzenienie
|
agat chwal sie i to juz
![]() to tani warunek macie, w zeszlym roku znajomi placili po 600 zl na UMCS. Niezla jazda,co? I wiele osob na kierunku bralo ten warunek bo jeden przedmiot mieli masakryczny i bylo bardzo ciezko zaliczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3878 |
Zakorzenienie
|
eeee to u nas 300zł, właśnie na początku mi się cos ubzdurało ze 1000 zł, a to już majatek
![]() a flirt? z M., który mnie kocha i to zrozumiał ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-09-22 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3879 |
Zakorzenienie
|
hehehe Agat to ciekawie. Zazdraszczam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3880 |
Zakorzenienie
|
kręci się ten M i kręci
![]() ![]() nie zauważyłam mojego 300 postu zatem spóźnione wieczorne ![]() ![]() Edytowane przez Babcia Jaga Czas edycji: 2010-09-22 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3881 |
Zakorzenienie
|
hihih no kręci, chyba się kręci
![]() ![]() ![]() oj ja to się z chęcią napiję i jeszcze ta spóźniona impreza z okazji mojego 1000 postu, tyle juz o niej gadałam ![]() ![]() właśnie wyżaliłam się kumplowi przez telefon uffff myślałam że tylko ja mam taką mamę, ale on pwoiedział że jego mama przez 20 lat go niszczy nerwowo ![]() Kaś a czego ty mi zazdrościsz:P Tż masz a jakieś przygody Ci w głowie:P
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-09-22 o 20:13 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3882 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3883 |
Zakorzenienie
|
to ja się podpinam pod wypowiedź kumpla więc tym bardziej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3884 |
Zakorzenienie
|
hahah w końcu to Mądrala bo kpk zdał
![]() ![]() a ja właśnie patrze a tu mnie jakiś 17-latek, którego oczywiście nie znam na nk zaprosił ![]() Królewny moje ja już uciekam, bo padam z nóg. prosze mi tu za bardzo nie pić! ![]() buziaki ![]()
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-09-22 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3885 |
Zakorzenienie
|
aaa i sprostowanie- nie mam TZ i sie nie zapowiada ze to sie zmieni.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3886 |
Zakorzenienie
|
bedzie dobrze Agata porozmawiaj spokojnie z rodzicami i jakos bedzie kazdemu moze sie zdarzyc
![]() dzis gadalam z rodzicami powiedzialam, ze jade do G. szok nic nie mieli przeciwko ![]() ![]() macie pozdrowienia od Kini nie ma dużo czasu, ale pamięta i pozdrawia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mama wczoraj dzwoniła i powiedziałam jej że zdałam:/ nei wiem jak to będzie, ale osiwieję z nerwów ![]()
![]() |
#3888 |
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny,
mam taką masakra w pracy ze nie mam nawet jak z Wami pogadac. Starałam się Was mniej więcej nadrobić. Widze że co druga ma poprawki-ehhh Wy ![]() ![]() ale jak to mówią- student bez poprawki jest jak żołnierz bez karabinu ![]() Kaś fajnie że tak Ci dobrze idzie z tymi praktykami. A wiesz co, swoje przedszkole to jest b. dochodwy interes ![]() ![]() Myszka, Lenka ![]() ![]() ja też jestem wciąż pociągająca:/ ale już mi troszkę lepiej. Wczoraj było u mnie niesamowite słońce, ludzie w lekkich sweterkach a ja w golfie, kurtce i okutłana chustą i mi zimno było ![]() ![]() a jutro musze isc na pobieranie brwi brrrr ![]() ![]() caluje Was ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
![]() ![]() |
![]() |
#3889 |
Rozeznanie
|
Hej wam
![]() właśnie wróciłam od dentysty... bez zęba. Źle się z tym czuję psychicznie ;P Natala, u babci fajnie, zawsze to jakieś oderwanie się od szarej rzeczywistości ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() czemu musiałaś wyrwać??? w ogóle wyrywanie zeba...brrrr!!!! najgorsze męczarnie jakie chyba moga byc.... któr poszedł? ja miałam wyrywaną yyy chyba 4 pod aparat (kochałam mój aparat!!!! ![]() ![]() z babciami, w ogóle starszymi osobami, tak już jest że potrafią wkurzac, a to tylko dlatego że mają swoje przyzwyczajenia i żyją inaczej niż my. trzeba po prostu przemilczeć i tyle.
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3891 |
Zakorzenienie
|
Jestem. I mi smutno bo jutro ostatni raz idę do szkrabów moich. Moze ejszcze się uda mi wkręcic trochę na przyszły tydzien jak kobieta bedzie sama tzn jej nie dadza nikogo(bo druga-moja opiekun na zwolnienie musi isc). I dzis zostalam pochwalona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3892 |
Zakorzenienie
|
ooo Kaś n oto pięknie
![]() krótkie jakieś masz te praktyki- ja miałam do odbycia ok.120-160h co daje ok 3-4 tyg. czemu tak krótko? a nie mogłabyś się tam wkręcić na dłużej już poza praktykami jak tak Ci to pasuje?
![]() ![]() |
![]() |
#3893 |
Zakorzenienie
|
nie mam wyksztalcenia wiec nie moge osc do pracy, moge ot tak pochodzic moze
![]() Praktyki mam tylko 50h bo mam pozniej jeszcze wiele innych a mam okreslona liczbe praktyk w ciagu 3 lat |
![]() ![]() |
![]() |
#3894 |
Rozeznanie
|
Gosia, to lewa dolna szóstka więc na szczęście tego nie widać
![]() ![]() A w nagrodę, że byłam taka dzielna, kupiłam sobie w Netto kuferek na przybory hafciarskie ![]() Kaś, szybko Ci poszły te praktyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3895 |
Zakorzenienie
|
laseczki moje dzien dobry!
![]() tak do nadrobienia do Babcia mi sie w oczy rzucila z ta dieta ![]() ![]() ![]() to teraz sie jeszcze pochwale: mamy mieszkanie! ![]() a teraz lece, kocham was ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- myszko moja! jak ty taka dzielna to moze pojdziesz tez za mnie do dentysty?<prosi> ja tak bardzo sie boje! a plomba mi wyleciala ![]()
#3896 |
Zakorzenienie
|
Myszko za szybko praktyki poszly dlatego chce jeszcze ten ostatni tydzien pochodzic w miare mozliwosci chyba...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3897 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
b.dobrze ze sobie fajnie to wynagrodzilas ![]() Cytat:
![]() to gdzie wkoncu lądujecie? ja to się pogubiłam w tych Twoich planach... Cytat:
musze się Wam pochwalić- wygrałam z krakowskim mpkiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3898 | |
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Stęskniłam się ![]() Goś ja mieszkałam w Krakowie przez ten czas i widziałam Cię na Grodzkiej ![]() ![]() A jak byłam w Zakopcu z wymianą i moją klasą to widziałam Magdę Szejbal ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3899 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A do dentysty, hmmm... no nie wiem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Gratuluję tej wygranej ![]() ![]() Hej Lala ![]() Narobiłam 44 pierogi z mięsem, jutro będę robiła co najmniej drugie tyle. Jak ktoś chętny to zapraszam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3900 |
Zadomowienie
|
Hej, hej wizażanki! Co tam u Was słychac? Jejku masa postów do czytania.. tak długo mnie znów nie było.. ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.