|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Dobry wieczór
Cicho tu... Wracać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A powodów do szczęścia ma ostatnio dużo, bo... we wrześniu zostanie tatą Jestem w ciąży Cytat:
Idę spać. Piszcie coś baby |
|||
|
|
|
|
#3872 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Tamlin gratulacje
o ranyyyyyyy:![]() rzeczywiście cicho tu, ale pewnie kazda ma swoje sprawy albo już dawno naszego wątku nie ma w subskrybowanych ![]() ja aktualnie męczę prace magisterską, ale od 3 tyg nie napisałm ani jednego zdania
|
|
#3873 |
|
Raczkowanie
|
Nie było mnie ze sto lat na wizażu...
![]() Ale widzę, że wątek opuszczony, co u Was ?!
|
|
|
|
|
#3874 |
|
Zakorzenienie
|
ja zaglądam co jakiś czas, szkoda że nam wątek upadł
|
|
#3875 |
|
Raczkowanie
|
No bardzo szkoda, ale licze ze jest jeszcze jakas nadzieja
|
|
|
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
napiszcie ogólne ogłoszenie
|
|
|
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
Asia widzę że też w ciąży jesteś
Gratuluję. Jak się czujesz? Kto tam w Tobie siedzi? Ja mam nadzieję że dowiem się w poniedziałek.
|
|
|
|
|
#3878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze nie mam pewności co tam w środku piszczy ![]() czuję się super stworzona by rodzić a Ty jak się czujesz? ![]() a Ty krócej niz ja widzę ale się pozmieniało :P
|
|
|
|
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie było super do zeszłego tygodnia, bolał mnie bardzo brzuch. Dostałam tabletki i jest lepiej, ale jak tylko pójdę do pracy na pieszo ( jakieś 15 minut ) to później zdycham. We wtorek poszłam i wracałam już ponad 30 minut. Poza tym jest ok. Brzuch mi wywaliło mocno, z Paulą taki miałam w 6 miesiącu
Planowaliście malucha czy jak u nas wpadka totalna? |
|
|
|
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
też mam problem ze zmęczeniem ale tylko po schodach jak chodzę
tak to regularnie spaceruje i jakoś się trzymam ;pbrzuchol mi teraz wywaliło maluch się rozpycha i wali porządnie to i miejsca mu wiecej trzeba ;pwpadka ale to ciągnie za sobą całą,długą, skomplikowaną historię ![]() a na kiedy masz termin
|
|
|
|
|
#3881 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie tyle ze zmęczeniem co z bólami podbrzusza, jak tylko za dużo pochodzę. No ale leż jak ma się jeszcze diabła Paulę w domu. No nie da rady.
Termin mam na 24 września. A Ty? Jaka tam historia u Ciebie??? ![]() U mnie przecież też było namieszane, ale już oboje jesteśmy po rozwodach. Ja od 3 tygodni. Dostałam rozwód z orzeczeniem winy Patryka. On nic się Paulinką nie interesuje, od października go nie widziała, a dokładnie od roku ( dziś rocznica ) 3 razy. Ma ją totalnie gdzieś. Alimentów też nie płaci. Dupek totalny z niego. Paula tęskni jeszcze, nieraz płacze za nim... Ale ogólnie jest zadowolonym dzieckiem i bardzo liczy na braciszka. |
|
|
|
|
#3882 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa! a ja zadnych postow tutaj nie widzialam!
Monia jak sie czujesz? ) gratuluje rozwodu! nareszcie.. jak sie uklada?Asiuchna moja!
|
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
Maryśku
![]() cześć jestem mamsią mam cudną, maleńką gwiazdeczkę ;Pok pochwaliłam się |
|
|
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
O żesz gratuluję
![]() ![]() klask i:Jak było? Ja się tak boję. W piątek miałam skurcze ale jakoś ustały, na szczęście. W końcu jeszcze 7 tygodni mi zostało, choć lekarz twierdzi że w połowie września urodzę. Będziemy mieli synka - Mateuszka. Ogólnie wszystko układa się dobrze, aaaaaaa mieszkanie kupiliśmy To tak na szybko. Czekam na Wasze relacje |
|
|
|
|
#3885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję synka no i własnego M bo nie pamiętam czy już to pisałam A jak córcia się chowa ? |
|
|
|
|
|
#3886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Patrykiem nie ma kontaktu, od października go nie widziała, on bez zmian, ma ją gdzieś, alimentów nie płaci. Dla Pauli teraz tatą jest Stasiu. Ostatnio właśnie podsłuchałam jak mówiła jakiejś pani że jej tata ma Stasiu na imię Cieszę się, bo musi się z nim bezpiecznie czuć. No i ma pełną rodzinę.Mieszkanie kupiliśmy miesiąc temu, 25 lat jestem związana z Pekao No ale mamy swoje 3 duże pokoje. Został nam jeden pokój do zrobienia, ale kasy brak. Jednak w tym miesiącu musimy to zrobić.Jejku ja mam nadzieję że mi też szybko pójdzie. Jestem przerażona tak w ogóle. Boję się że nie dam rady. Ile ważyła Twoja córcia? W terminie urodziłaś? Jak pierwsze dni razem? |
|
|
|
|
|
#3887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tym remontem to pewnie wszystko w swoim czasie. Powoli i to sobie zrobicie Maja ważyła 3670kg i miała 57 cm wszystko idealnie w terminie się stało poród 3,5 godzinki. Pierwsze dni razem cudne aczkolwiek ciężkie bo ja mało sypiam. Tż mi bardzo pomaga na szczęście i wspiera.To Ty Pauli nie rodziłaś naturalnie ? ja też się bardzo bałam i w ogóle cesarkę chciałam no ale poszło intensywnie i szybko na szczęście. Ty sobie też poradzisz jak ja panikara dałam radę
|
|
|
|
|
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
hej lasencje
Gratuluję Moni nowego mieszkania i Mateuszka Cieszę się, że Ci się wszystko układa. No i gratuluję Asi! A ja się pochwalę kilkoma mało interesującymi rzeczami: 1. od 17.02 jestem zaręczona 2. mieszkam z Piotrem ![]() 3. 17.08 lecę do Egiptu na dwa tygodnie i już nie mogę się doczekać Teraz dopiero jak piszę ten post zorientowałam się, że wylatujemy pół roku po zaręczynach. Ale ten czas leci! |
|
|
|
|
#3889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 gratuluję 2 3 marzenie w końcu się spełnia ? lepiej żeby rekin Cię nie zjadł bo jak wrócisz to może nam coś opowiesz
|
|
|
|
|
|
#3890 |
|
Zakorzenienie
|
Opowiem, opowiem
Jeszcze planujemy wschód słońca na Saharze, Kair, Luksor, piramidy
|
|
|
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
Lala nie rób smaka
![]() ja w tym roku pierwszy raz od dawna spędzam wakacje w domu ![]() ale za to z mężem i córcią :P |
|
|
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra kończę już, nie robię
Mimo, że spędzasz wakacje w domu, jesteś szczęśliwa i to jest najważniejsze!
|
|
|
|
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3894 |
|
Zakorzenienie
|
Niech spróbują nie zajrzeć!
|
|
|
|
|
#3895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem co mnie czeka i cholera 8 miesiąc kombinuję jak się od porodu wykręcić ![]() Cytat:
1. zaręczyn ![]() 2. wspólnego mieszkania ![]() 3. Egiptu ![]() Mieliśmy do Włoch jechać w czerwcu ale odpuściliśmy sobie, bo chyba bym nie wysiedziała w samochodzie, bo już droga do Warszawy w maju mnie wymęczyła. W zeszłym tygodniu byłam z Paulą i mamą 5 dni nad morzem i na ten rok musi wystarczyć. No właśnie
|
||
|
|
|
|
#3896 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Dziewczyny
![]() zobaczylam nowe posty czytam czytam a tu takie wielkie nowiny ![]() Jaga gratuluje Mamuśko i gratulacje Tamlin i gratuluje nowego gniazdka ![]() u mnei jakoś powoli wszystko, z Tż jestesmy ze soba 4 mies po sasiedzku tak wyszło 1 rok studiów za mną niestety we wrzesniu 2 poprawki pracuje w aptece bylam na stażu teraz umowe mi na rok przedłużyli jest dobrze za tydzien mam wesele brata wkoncu po 6 latach pobaluje wkoncu jakies wesele w rodzinie a gdzie pozostale?
|
|
|
|
|
#3897 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mateuszek ..jak ladnie dbaj o siebie!Cytat:
a ponoc pierwszy porod najgorszy.. to teraz Aska nic tylko rodzic.. ![]() dobrze sie czujesz? ![]() Cytat:
![]() 1. to juz gratulowalam wieki temu ![]() 2. a tego to jeszcze nie wiec gartuluje! ![]() 3. o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!:mur : zabierz nas! ![]() no, no.. za bardzo to on by sie toba nie najadl ![]() Cytat:
![]() Cytat:
obstawiam, ze te nasze baby beda za leniwe ![]() Cytat:
![]() łeee tam.. poprawka musi byc
|
|
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
Maryś
Mam limit bagażowy 20 kg. Jeśli się zmniejszycie wszystkie to pewnie, że zabiorę
|
|
|
|
|
#3899 |
|
Zakorzenienie
|
w sam raz bedzie!
|
|
#3900 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ważne, że w ogóle gdzieś byłaś a w zaawansowanej ciąży lepiej daleko nie podróżować... po co kusić los...Cytat:
![]() dziękuję bardzo ![]() cieszę się, że z Tż dobrze wszystko wrzesień ja też mam więc nie ma się co martwić:p Cytat:
dobrze się czuję i ja i mała ![]() najważniejsze, że już latam w moich dżinsach ukochanych a z tym rodzeniem to może się nie rozpędzaj co ? ![]() Cytat:
|
||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.

i nawet ZERO BLEDOW! ale jaja, nie?
zmiany jak się patrzy! S. z tobą mieszka!!!!!

tak to regularnie spaceruje i jakoś się trzymam ;p

klask i:
No ale mamy swoje 3 duże pokoje. Został nam jeden pokój do zrobienia, ale kasy brak. Jednak w tym miesiącu musimy to zrobić.