|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć - część IV.
dziękuję
![]() ![]()
#3872 |
Zadomowienie
|
Ty wiesz ze ja jej jeszcze nie piłam
![]() Napisze Wam co jadłam wczoraj: I śniadanie: 2 parówki ![]() II śniadanie: pomarańcza Obiad: sajgonki własnej roboty(nie wiem ile po 3 straciłam rachubę ![]() Kolacja: Twaróg ze szczypiorkiem A to planuję dziś: I śniadanie: płatki owsiane z owocami suszonymi i orzechami, łyżeczka miodu II śniadanie: 2 kromku chleba żytniego z lnem posmarowane almette, z szynka (bez konserwantów), sałatą, ogórkiem, rzodkiewką, papryką i szczypiorkiem ![]() Kiwi, jabłko Obiad: 2 kotlety sojowe, kasza jaglana i surówka z marchewki i ananasa Kolacja: serek naturalny z rzodkiewką i papryką |
![]() ![]() |
![]() |
#3873 |
Raczkowanie
|
No pyszna jest
![]() Muszę spróbować zalać mlekiem. Nie wiem, jak do tego doszłaś, Dirtyy, ale podoba mi się Twój stosunek do jedzenia. Na tyle, na ile obserwuję czytając, potrafisz cieszyć się jedzeniem nawet na diecie i nie traktujesz go jak wroga. I przy okazji nie katujesz i nie dręczysz też samej siebie, jeśli raz zjesz niezgodnie z planem. Jakiś taki luz jest w Twoim podejściu do jedzenia i tak sobie myślę, że może dlatego tak ładnie waga Ci spada? Bo nie walczysz ze swoim ciałem, tylko o nie dbasz. A mogę zapytać, jak to się stało, że ważyłaś te 85kg? A ja już po drugim śniadaniu, wałówka do pracy spakowana ![]() Jak wklejamy, to ja też: 1. omlet z masłem orzechowym i bananem, surówka z jabłka i marchewki, ciastko otrębowe i kawa z mlekiem 2. 2 kanapki z chleba żytniego z hummusem z pomidorem, ogórki kiszone, pół pęczka rzodkiewek 3. dwa nieduże filety z morszczuka (parowane) z kapustą kiszoną i fasolką szparagową 4. mielony kotlet drobiowy z kapustą kiszoną i fasolką jw 5. twarożek ze szczypiorkiem z drugą połówką pęczka rzodkiewek ![]() No i 2,5l wody i herbata zielona. Mam ochotę na śniadanie na kaszę jaglaną na słodko, muszę zakupić. |
![]() ![]() |
![]() |
#3874 |
Zadomowienie
|
Wiecie co, ja przechodze na dietę dr. Dukana.
#3875 |
Zakorzenienie
|
Promyczek Nadziei - piękna z ciebie laska
![]() Ja może kiedyś na stukam do swojej głupiej główki i coś ułożę w życiu bo chce.
#3876 | ||
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3877 |
Wtajemniczenie
|
Aniap23 - ja robię tak mały kubek, lub szklanka, dwie łyżki inki, zalewam mlekiem + jeden słodzik i piję aż się uszy trzęsą
![]() joasia_sia - ważyłam 85 kg, zebrały się na to dwie rzeczy, a mianowicie tabletki antykoncepcyjne, przy których dodatkowo zajadałam stres związany z moim byłym, który na koniec i tak mnie zostawił, zapewne też przez to jak wyglądałam ![]()
#3878 |
Zadomowienie
|
W takim razie zrobie jutro na sniadanie zamiast kawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3879 |
Wtajemniczenie
|
jeżeli mogę coś polecić, najlepiej smakuje z letnim mleczkiem, albo leciutko podgrzewam mleko tak tyci tyci, albo zalewam gorącym i czekam aż naprawdę ostygnie i jest tylko lekko ciepłe
![]() ![]()
#3880 |
Zadomowienie
|
Kurde nie mam juz sil chcialam dzis ladnie zaczac wkoncu poniedzialek a znowu poleglam
![]() Wszystko jest dobrze do ok. 14 poki jestem w szkole , niestety wroce do domu i zaczynaja sie schody ( m.in. slodycze ;/ ). Tak wam zazdroszcze ze jestescie takie silne ![]() ![]() ( pocwiczylam 1000 skokow na skakance , 50 przysiadow ) |
![]() ![]() |
![]() |
#3881 |
Konto usunięte
|
W sobote wieczorem zrobiłam placek, wczoraj cały zniknął. Na jutro muszę zrobić kolejny, ale przynajmniej zjadłam tylko kawałek, bo więcej nie było
![]() Domisia ja tam wcale silna nie jestem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3882 |
Zadomowienie
|
Normalnie słodycze dla mnie to jest cos strasznego ;/ to jak palacz bez papierosa, przynajmniej u mnie tak
![]() Jutro Dzien Kobiet wiec pewnie cos wpadnie ehhh ![]() I tak z dnia na dzien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3883 |
Wtajemniczenie
|
35 minut rowerka za mną + 8 minut abs
![]() na dzisiaj koniec bo mam @ i nie chce przesadzić ![]()
#3884 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A dziś mój szef częstował racuchami i podstawił mi tależ prawie pod nos, a ja .... się oparłam. Powiedziałm grzecznie: nie, dziękuję ... ależ byłam z siebie dumna ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3885 |
Zadomowienie
|
U mnie jutro powinno sie skonczyc @ wiec wtedy poczuje co to zycie
![]() Aniap23 Szalonaaaaaaaaaa ![]() Racuchy :x ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3886 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3887 |
Wtajemniczenie
|
nie sądze, więcej dla niego
![]() ja dzisiaj zjadłam 2 ciasteczka ![]() ![]() ![]()
#3888 |
Zakorzenienie
|
ja kiedyś też miałam problemy ze słodyczami. mogłam je jeść cały dzień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3889 |
Zadomowienie
|
Max. wytrzymała 7dni bez slodyczy to bylo az jakos 2 lata temu ...
i faktycznie juz mnie tak nie ciaglo ale pozniej znowu sie zaczelo ![]() ehhhhhhhhhhh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3890 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak czy siak, dzielna jesteś, że tyle już zrzuciłaś i nadal idziesz do przodu. Cytat:
![]() Skonana jestem, a jeszcze muszę podszykować jedzenie na jutro i ogarnąć się do spania. Ratunku. Chyba zaraz w ramach reanimacji wstawię dobie tę karmelową Inkę i dopieszczę się ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3891 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od takiego śniadania nic Ci nie urośnie, musiałabyś to wsunąć przed snem ![]() Cytat:
![]() ![]() Oj masz świętą rację ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Ja mogę żyć bez słodyczy jak sobie wmówię, że nie to nie istnieją. Tyle, że potem, po kilku miesiącach rzucam się jak wygłodzone dziecko i wszystkie hamulce puszczają ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3892 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mnie jeszcze powstrzymuje przed opychaniem się, kiedy sobie przed takim rzuceniem na jedzenie albo słodycze przypomnę, jak się czułam następnego dnia po takim obżarstwie i jaka byłam na siebie wściekła. Niestety, ten sposób nie zawsze działa ![]() No dobrze, ogarnęłam kuchnię, idę ogarnąć siebie, na Inkę nie mam już siły dziś. Głowa mi pęka, dawno nie miałam takiej @. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3893 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na mnie czasami choć też nie zawsze działa przypomnienie sobie jak fajnie czułam się w najlepszych momentach swojego dietkowania ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3894 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Nadszedł czas na wiosenne porządki w życiu ![]() I o to dzisiaj jajecznica z dwówch jajek ze szczypiorkiem i do tego 2 rzodkiewki oraz 4 pomidorki koktajlowe i dwie kromki chleba orkiszowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3895 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego dobrego Kobiety! Szczęścia i wytrwałości w dążeniu do celu ! Ale nie pozwólcie, by stał się on najważniejszy ! Bo i tak już wszystkie jesteście laski, postarajcie się dzisiaj spojrzeć przychylniejszym wzrokiem.
#3896 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Śmiał się ze mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3897 |
Wtajemniczenie
|
pycha co?
![]() a ja zaczynam pałaszować śniadanie ![]() ![]()
![]() |
#3898 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wygląda cudnie! A będzie fotorelacja z reszty menu? Ja też już po pysznym śniadaniu. Wyspałam się za wszystkie czasy, ale ból głowy nie minął. Skapitulowałam i wzięłam tabletkę przeciwbólową. Dawno aż tak bardzo nie odczułam @, sama jestem zdziwiona. A teraz mobilizuję się do sprzątania mieszkania. Żeby było łatwiej, podzieliłam wysiłek na 3 dni ![]() ![]() Dużo dobrego z okazji Dnia Kobiet - samoakceptacji, sympatii dla samych siebie i łagodności na co dzień ![]() (nie lubię tego święta, ale co tam) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3899 |
Wtajemniczenie
|
taki obiad zabieram do pracy
![]() ![]()
#3900 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.