A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-03, 21:32   #3871
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
I ja wiem gdzie jest Krzczonów bo mieszkam nie tak daleko od tej miejscowości
Jutro dziewczynki jade mierzyć suknie
aaa rejony też znam kurcze jakie dziewczynki wizażowe obcykane ;p
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 21:43   #3872
Seagirl
Zadomowienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
mnie ostatnio nowo poznana dziewczyna spytała skąd jestem, odpowiedziałam że z Zamościa, zrobiła wielkie oczy...no więc mówię, że to 80 km od Lublina, chyba nadal jej nie przekonałam bo powiedziała, że super, bo mam blisko nad morze jak można nie wiedzieć gdzie leży Lublin
O kurcze ale numer haha ale się uśmiałam , może jej się z Elblągiem pomyliło?
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 21:45   #3873
libelle
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katharsist Pokaż wiadomość
to mnie pocieszyłaś, że nie możesz nadążyć
A co do fotografa... Nam to też sporo zajęło, byliśmy na targach ślubnych w Krk, ale ceny nas powaliły... minimum 5 tys za film plus zdjęcia (i to było raptem chyba 100fotek)... Wiem, że dla jednych to nie jest dużo, ale nas ceny tam powaliły... I ostatecznie się udało znaleźć w Krk za 3tys... oczywiście po utargowaniu 200zł
A macie fotografa z Kraka ?
Popytałam kilku i bidne te ich oferty jeśli chodzi o zdjęcia które się dostaje ale muszę kogoś złapać... Czekam nadal na odpowiedź jednego fotografa ale na razie nie pisze...

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
też jestem malutka 158 cm
To i ja dołączam z moim big wzrostem 152 cm
libelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 21:48   #3874
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez libelle Pokaż wiadomość
Popytałam kilku i bidne te ich oferty jeśli chodzi o zdjęcia które się dostaje ale muszę kogoś złapać... Czekam nadal na odpowiedź jednego fotografa ale na razie nie pisze...

To i ja dołączam z moim big wzrostem 152 cm
A ja zawsze twierdziłam, że jestem z metra cięta 164 cm
A tu proszę... wcale taka maleńka nie jestem
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 21:54   #3875
fablous
Zakorzenienie

O, jak nas dużo

Maleństwa, a ile mają wasi TŻtowie? Mój ok. 182cm wzrostu więc jest między nami jakieś 25cm różnicy. Ale przyzwyczailiśmy się, ja zazwyczaj chodzę w obcasach i to czasem nawet 10-11cm więc troszkę ta różnica zanika

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 21:55   #3876
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
O, jak nas dużo

Maleństwa, a ile mają wasi TŻtowie? Mój ok. 182cm wzrostu więc jest między nami jakieś 25cm różnicy. Ale przyzwyczailiśmy się, ja zazwyczaj chodzę w obcasach i to czasem nawet 10-11cm więc troszkę ta różnica zanika
mój ma albo 182cm albo 185cm... zawsze zapominam
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 21:56   #3877
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
O, jak nas dużo

Mój ma 182

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-03, 22:02   #3878
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Seagirl, sama zastanawiałam się już niejednokrotnie nad wyrobieniem tej karty rossmannowej, bo zostawiam w tej drogerii sporo kasy co miesiąc, ale nie wiem czy ta kredytówka jest tak do końca opłacalna Mogłabyś napisać coś więcej - czy ponosi się jakieś opłaty za posiadanie tej karty i czy są duże zniżki? Byłabym bardzo wdzięczna

.
ja jestem zadowolona z tej karty, chociaż na początku dawali do każdego zakupu prezent bezposrednio w Rossmanie a od jakiegoś czasu już nie dają. Zniżkę mam 5% na każde zakupy, karta przez rok nic nie kosztuje a potem raz na rok płacę 30zł ale i tak mi się opłaca.
JEDNAK przeczytaj tu: http://www.mbank.pl/blog/artykul,903...-rossmann.html
mbank zakończył współpracę z Rossmanem i nie wydają juz tych kart, ja będę mogła otrzymywać rabat jeszcze przez rok a potem mogę zamienić na inną mbankową i będe miała jakies rabaty w innych sklepach.
Stary 2011-05-03, 22:03   #3879
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Uciekam, bo jutro będę na śpiąco chodzić
Dobrej nocki i do juterka
Stary 2011-05-03, 22:03   #3880
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Mój ma 182
Ja mam 164, TŻ 176cm
Stary 2011-05-03, 22:11   #3881
(kicia)
Zakorzenienie

lecę spać bo trzeba rano wstać i wrócić do szarej rzeczywistości na uczelni A TAK MI SIE NIE CHCĘ

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

a jeszcze tylko napiszę że ostatnio w necie wyczytałam że William nie zgodził się na podpisanie intercyzy bo zbyt mocno kocha Kate ale on słodki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-03, 22:11   #3882
Seagirl
Zadomowienie

Ja tez , dobrej nocki
Stary 2011-05-03, 22:17   #3883
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
lecę spać bo trzeba rano wstać i wrócić do szarej rzeczywistości na uczelni A TAK MI SIE NIE CHCĘ

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

a jeszcze tylko napiszę że ostatnio w necie wyczytałam że William nie zgodził się na podpisanie intercyzy bo zbyt mocno kocha Kate ale on słodki
też to czytałam, słodki jest

Ja też lecę spać, ciężki koniec tygodnia przede mną. Codziennie od rana zajęcia a potem praca do 21
Dobrej nocki

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 22:24   #3884
jagodzia133
Zakorzenienie

ja mam 168 tż 175 tak mówi ale na moje oko to z 173 ale kłócić się nie będę
dobranoc
Lili & Gabryś

Stary 2011-05-03, 22:24   #3885
libelle
Zadomowienie

Cytat:
A ja zawsze twierdziłam, że jestem z metra cięta 164 cm
A tu proszę... wcale taka maleńka nie jestem
Z metra hmmm chciałabym mieć tyle co ty

Cytat:
O, jak nas dużo

Mój TŻ ma 170cm albo 175 zawsze mi się myli z moim bratem jak by nie było jest wyższy i to jak dla mnie sporo

Też zmykam do spania a jutro muszę porozglądać się znowu za tym fotografem...

Dobranoc

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-03, 22:52   #3886
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Hm, nie zapomniałam, tylko się nie wgrały Spróbuję jeszcze raz

Aaa, już wiem, wgrałam, ale zapomniałam wcisnąć "Załaduj" Już powinno być ok

I w ogóle to planujemy oczywiście zrobić zupełnie własną dekorację za młodymi i spytaliśmy, czy możemy sobie załatwić jakieś swoje krzesła czy fotele dla Pary Młodej, bo nie chcemy na zwykłych krzesłach, to facet na to: A pewnie, nawet bujane możecie sobie wziąć
Wychodzimy z założenia, że będziemy bardzo zmęczeni, więc chcemy sobie załatwić jakieś mega wygodne foteliki na tę noc - żeby po tańcach przy obiedzie i innych jedzeniach chociaż na chwilę sobie naprawdę odpocząć na miękkich, wygodnych siedzonkach No i fajniej to też będzie wyglądać, niż takie zwykłe krzesła
byłam tam na weselichu, bardzo miło je wspominam jak już kiedyś pisałam tylko jak ja byłam to stoły stały w tej drugiej czesci a teraz widze , że zamienili

Cytat:
Po tych zdjęciach z sali Chatki stwierdziłam że chyba czas najwyższy pofatygować się z TŻ obejrzeć naszą salę
hehehe a my z TŻ tą naszą ze ścianą wodną zobaczymy dopiero 11 czerwca jak będzie pierwsze weselicho w niej, bo wcześniej nie damy rady, a mnie już skręca, żeby coś zobaczyć tam

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Widze że większośc z was wybrała bardzo wolne piosenki na pierwszy taniec, a będziecie tańczyć do nich jakiś układ czy tylko się przytulać?, bo szczerze mówiąc od paru lat na weselach królują układy taneczne raczej nikt juz się nie kiwa na boki i dlatego zupełnie nie wiem co zatańczymy i gdzie iśc się tego nauczyć
my się bedziemy kiwać

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
super
ja studiuje w Gliwicach, wprawdzie pod koniec maja kończę, ale jestem z Tarnowskich Góry więc bez problemu dojadę

ale pogoda...
dołączam wam widok z okna u was też śnieg pada?
Zdjęcia tego nie ujęły, ale lecą naprawdę duże płatki śniegu - nie spodziewałam sie takiej pogodu w maju..
snieg... brrrrrrr u mnie tylko deszcz i zimno, i wiatr straszny fuuuuuuu nie lubię tkaiej pogody
Cytat:
Podstawowa znajomość geografii jest powalająca u niektórych osób
Ostatnio moja młodsza siostra, przyszłoroczna maturzystka podesłała mi stronkę http://maturatobzdura.tv i jestem przerażona poziomem naszych rodaków
hahaha znam ten programik

Cytat:
O, jak nas dużo

ja mam 158 - też maleńka a moj TŻ ma 191-2 nie wiem dokładnie
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 23:05   #3887
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Naszą ulubioną piosenką jest piosenka z dość kontrowersyjnym tekstem

Wczoraj podpisaliśmy umowę z kamerzystą Tak wygląda lista spraw do załatwienia na ten rok:

sala - jest
zespół - jest
fotograf - jest
kamerzysta - jest
kościół - brak
nauki - będą załatwione do końca maja
suknia - w październiku.
A jaka to piosenka?

Fajnie, że już pozałatwiane

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
Kicia a o to nasza sala , bez zadnych dekoracji poniewaz sala była po sprzataniu i dopiero miali szykowac na impreze.
Co do ceny to moze nas zaskoczyc w tym roku juz 140 zl od osoby.
No ciekawie tam zrobili, ładnie bardzo, ale w szoku jestem, że tak podniósł cenę.... Ja rozumiem, remont, więc i wartość wzrosła, ale żeby aż tak?? Ja bym na Waszym miejscu zdecydowanie z facetem pogadała, no bo bez jaj, żeby tak podnosić...
W Pełczynie jest na ten rok 135zł, a na przyszły powiedział, że góra 5zł wzrośnie, czyli tak samo, jak w zeszłym roku mówili i się sprawdziło. A byłoby to moim zdaniem bardzo dziwne, gdybym ostatecznie zapłaciła mniej niż Wy, no bo jednak zapowiadało się, że to ja będę płacić więcej, tym bardziej, że w Pełczynie jest hotel...

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
A jeszcze dodam, że mi nie podoba się właśnie konwencja typowego pokazu przy pierwszym tańcu - czyli, że goście za stołami siedzą/jedzą a Młodzi sobie sami tańczą. U nas pierwszy taniec będzie po obiedzie i chcę, żeby wszyscy goście zgromadzili się wokół nas i tańczyli w kółeczku. Zawsze tak jest w mojej rodzinie i uważam to za bardzo miły gest.
Tak samo będzie i u nas, szczególnie, że nasi Goście ze stołów by za dużo nie zobaczyli Ale poza wszystkim uważam, że Goście jednak powinni jakoś uczestniczyć w tym pierwszym tańcu, bo choć jest on dla młodych, to jednak Goście powinni go obejrzeć i się wzruszać Ewentualnie śmiać, jeśli taniec zrobiony jest na wesoło.

Cytat:
Napisane przez martuha24 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!!! Nie pisałam nic wczoraj bo po prostu miałam takiego doła że nie chciało mi się nawet pisac...zobaczyłam zdjęcia naszej sali i po prostu się załamałam ..miała byc fajna a tu taki dramat dzisiaj szukałam nowej i znalazlam nie wiem jeszcze co i jak bo dopiero jutro będę dzwonic...z tego wszystkiego wczoraj się poryczałam bo myślalam że to już mamy za sobą a tu takie coś...nie dośc że sala mała to jeszcze taka obskurna że normalnie wstyd ...mam dzieje że sie uda jutro coś załatwic bo normalnie nie wiem...widziałam zdjęcia tej nowej i nawet za dużo dekorowac nie trzeba będzie tylko chyba stoły czymś delikatnym...także 3majcie kciuki.
Kochana, tak bywa, nie ma się co załamywać, może ta następna sala okaże się ta wymarzona... 3mam kciuki

Cytat:
Napisane przez atopech Pokaż wiadomość
no tak jakby pierścionek noszę od 1 stycznia już i wszyscy w rodzinie wiedzą o tym, to będzie spotkanie zapoznawczo-organizacyjne bo nasi rodzice się nie znają osobiście no i najwyższa pora ruszyc z przygotowaniami do ślubu stresa mam tylko dlatego że jak wcześniej pisałam będzie niejedna różnica zdań...
do soboty mam nadzieję..
Uch, jakbyśmy my mieli czekać z przygotowaniami do zapoznania naszych Rodziców, to nic byśmy nie mieli... Podziwiam, że macie cierpliwość tyle czekać, my zaczęliśmy się rozglądać zaraz po zaręczynach, a zamawialiśmy już kilka miechów później, a Rodzice do tej pory się jeszcze nie spotkali
3mam kciuki, żeby Wam dobrze poszło spotkanko

Cytat:
Witam wszystkie piękne PM2012...
Chciałabym się do Was przyłączyć, przeczytałam dzisiaj prawie całą czIV tzn tak średnio co 2gą stronę Zdjęcia niektórych sukienek są poprostu boskie i bardzo mnie ucieszyło, że znalazłam taki wątek
Ja ślub biorę 4.08.2012 I mówiąc szczerze mimo że mam podpisaną umowę o salę, z orkiestrą oraz z fotografem i kamerzystą, to to wszystko nadal jest dla mnie jak bajka
Nie wiem tylko czy będę w stanie za Wami nadążyć, gdyż praktycznie całymi dniami jestem poza domem...
Pozdrawiam ciepło w tak chłodną noc...
Witaj Pokaż jeszcze swój pierścień mocy

Cytat:
mnie ostatnio nowo poznana dziewczyna spytała skąd jestem, odpowiedziałam że z Zamościa, zrobiła wielkie oczy...no więc mówię, że to 80 km od Lublina, chyba nadal jej nie przekonałam bo powiedziała, że super, bo mam blisko nad morze jak można nie wiedzieć gdzie leży Lublin
Łomatulu. Lublin z dostępem do morza, czyż to nie wspaniała koncepcja?

Cytat:
Napisane przez libelle Pokaż wiadomość

A nie myślałaś, żeby poszukać z innych rejonów? Obecnie większość fotografów ślubnych dojeżdża na terenie całej Polski, może więc nie warto się ograniczać do jednego rejonu, bo czasem nawet cenowo może się bardziej opłacić, a co dopiero jakościowo...

Dziewczyny, przebrnęłam przez wątek, ale już ledwo żyję, bo od wczoraj choruję... Nie dość, że od miesiąca już męczy mnie nieustanna alergia, to jeszcze dziś 38 stopni gorączki, katar, kaszel, masakra... W dodatku musiałam dziś wyjść z domu, bo przyjechał Wujek z Kanady, któremu w weekend umarł Tata I musieliśmy Go odebrać z lotniska i się Nim zająć, w międzyczasie dzwonili Rodzice, że Ciocia z Krakowa, która od 2 lat chorowała, właśnie dziś w nocy umarła... Także powiem Wam, że mam wszystko tak skumulowane, że jutro to chyba nawet już kompa nie włączę, tylko będę cały dzień siedzieć pod kocem i czytać, albo oglądać filmy, które znam na pamięć, bo ledwo ciągnę już... A tak naprawdę powinnam jechać do krakowa na pogrzeb czwartkowy, bo to była bardzo kochana Ciocia, a nie mogę, bo dziś poza domem mało płuc nie wyplułam....
Także miłego Wam życzę i odwiedzę Was, jak trochę dojdę do siebie, bo już mi się mieni w oczach, ale chciałam jeszcze Wam poodpisywać.

Aha, jeszcze:
nena - szarfa śliczna! Jak najbardziej pasuje, ale czy na biodra czy w talii to już nie pomogę...
kotek - fotograf robi ciekawe zdjęcia, chociaż i mnie się te "prześwietlone" mało podobają. Ale reszta super.
jagodzia - przykro mi, że to nie TEN domek. Ale Wasz już na Was czeka, tylko jeszcze nie trafiliście na niego
tenebrosko, mi się ta ostatnia z "Twoich" najbardziej podoba, a tak już zupełnie najbardziej to ta, co goszy wkleiłaś Ja rozumiem Twojego TŻta, bo nie znoszę białych ścian i za nic w sypialni bym takich nie chciała... no, ale to musicie już sami podjąć decyzję.

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 23:12   #3888
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:

Uch, jakbyśmy my mieli czekać z przygotowaniami do zapoznania naszych Rodziców, to nic byśmy nie mieli... Podziwiam, że macie cierpliwość tyle czekać, my zaczęliśmy się rozglądać zaraz po zaręczynach, a zamawialiśmy już kilka miechów później, a Rodzice do tej pory się jeszcze nie spotkali
3mam kciuki, żeby Wam dobrze poszło spotkanko
u Nas rodzice poznali się jeszcze przed zaręczynami ...spotkali się, jak jeszcze nawet nie rozmawialiśmy o ślubie ... Bo i tak się znali "nieoficjalnie" " z widzenia" i uznalismy z TZ że fajnie byloby jak poznają się wczesniej ... i było już kilka spotkań , a ostatnio nawet w święta

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 06:53   #3889
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałabym się do Was przyłączyć, przeczytałam dzisiaj prawie całą czIV tzn tak średnio co 2gą stronę Zdjęcia niektórych sukienek są poprostu boskie i bardzo mnie ucieszyło, że znalazłam taki wątek
Ja ślub biorę 4.08.2012 I mówiąc szczerze mimo że mam podpisaną umowę o salę, z orkiestrą oraz z fotografem i kamerzystą, to to wszystko nadal jest dla mnie jak bajka
Nie wiem tylko czy będę w stanie za Wami nadążyć, gdyż praktycznie całymi dniami jestem poza domem...
witaj!!
gdzie planujecie wesele??

Cytat:

niezły poziom nie ma co

Cytat:
O, jak nas dużo

ja 165 cm, Tż- 172 cm

tak wogóle to dzień dobry!!
w Krakowie słońce ale strasznie zimmmmnooo
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-04, 07:16   #3890
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Heja
Ja dzisiaj ostatni dzien wolnego mam bo sobie urlopikiem przedluzylam majowy weekend ale od jutra szara rzeczywistosc i powrot do pracy (blehhh) . A tym czasem dzisiaj mam zamiar troche leniuchowac a pod wieczor niesety wizyta u dentysty

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Kiedy to pisałam nie sądziłam, że zostanie odebrane jako niegrzeczne. Nie było moim zamiarem urażenie Was. Przepraszam jeśli tak to odebrałyście. To przez to że stosuję skróty myślowe i później wychodzą mi takie głupstwa Jeszcze raz przepraszam
No spoko puśćmy to w niepamięć

Cytat:
Witaj

Cytat:
też jestem malutka 158 cm
Troszke nas tu tych malutkich jest

Cytat:
O, jak nas dużo

Mój Tż ma koło 175- 178 cos w tych granicach
kamisiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 07:42   #3891
ewika19
Zadomowienie

Witajcie dziewczyny

Ja mam 165, a mój TŻ 180 cm wzrostu. Więc mimo iż ubiorę moje 12 cm obcasy to i tak jestem niższa- z czego bardzo się cieszę
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 08:01   #3892
moooniaaaa
Zakorzenienie

Spotkanie wyszło bardzo miło i juz jest zaproszenie na kolejne
a i proszę nas dopisać w kalendarzu na 1 stronie - 23 czerwiec 2012

w piątek jedziemy podpisać umowę z zespołem,a w następnym tygodniu resztę ile biorą Wasze zespoły?

Co do wzrostu to my jesteśmy równi,mamy po jakieś 175cm., więc wysokie buty odpadają Ale tż to szeroki umięśniony facet,ja chuda baba,więc na większa suknię mogę sobie pozwolić

Miłego dnia dziewczyny, lecę na praktyki
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 08:04   #3893
(kicia)
Zakorzenienie

Dzień dobry

W Lublinie zimno okropnie 3stopnie i wiatr.

Ja dziś miałam okropną noc prawie nie spalam, przewracałam się z boku na bok a czemu tego nie wie nikt.

Chatko najgorsze jest to że on może sobie na to pozwolić bo nie udowodnie mu że obiecał podwyżkę o 10zł. My jeszcze jesteśmy w dobrej sytuacji bo wiemy czego się spodziewać i ja poprostu być może też zrobię sam obiad drugiego dnia zawsze to oszczędność. A osoby co robią w tym roku mają niezłą niespodziankę jak liczyli 130zł osoba.

Ja sobie wstałam przyjechałam do Lbn na ćwiczenia których w sumie nie ma. Lecę tylko do sanepidu z koleżanka i do domu. Odsypiać

Stary 2011-05-04, 08:06   #3894
nena1984
Zakorzenienie

O matulu jak mi ciężko za jakąkolwiek robotę sie wziąć....więc zaczynam dzień od kawki i mojego ulubionego wątku hihi

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość

btw- śliczna szarfa!
ale chyba najbardziej podobałaby mi się taka w stylu Clintonówny, którą kiedyś wrzucałaś
tak wiem jest śliczna, ale podobne kosztują kilkaset złotych - i to nawet musiałabym zamawiać z zagranicy - np. z ebaya (wolę za te pieniądze ząbki wybielić)

chatko dużo zdrówka życzę, ja też mam jakieś dreszcze, kiedy wreszcie przyjdzie ta wiosna

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 08:07   #3895
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

w piątek jedziemy podpisać umowę z zespołem,a w następnym tygodniu resztę ile biorą Wasze zespoły?

Co do wzrostu to my jesteśmy równi,mamy po jakieś 175cm., więc wysokie buty odpadają Ale tż to szeroki umięśniony facet,ja chuda baba,więc na większa suknię mogę sobie pozwolić

Jak tylko wrócę do domu to dopisze.

Mój zespół bierze 3200zł za dwa dni. W tym mam też pana który będzie grał na skrzypcach w kościele

Stary 2011-05-04, 08:10   #3896
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Szybkie dzień dobry Dziewczynki
Dużo pracy, ale straaaaaasznie
Stary 2011-05-04, 08:12   #3897
niut0
Zakorzenienie

Cytat:

O matulu jak mi ciężko za jakąkolwiek robotę sie wziąć....więc zaczynam dzień od kawki i mojego ulubionego wątku hihi

tak wiem jest śliczna, ale podobne kosztują kilkaset złotych - i to nawet musiałabym zamawiać z zagranicy - np. z ebaya (wolę za te pieniądze ząbki wybielić)

chatko dużo zdrówka życzę, ja też mam jakieś dreszcze, kiedy wreszcie przyjdzie ta wiosna
Nie wiedziałam że one takie drogie, to faktycznie przesada

ehh, ubieram się i uciekam na zajęcia - dzisiaj tylko z promotorką
Stary 2011-05-04, 08:37   #3898
libelle
Zadomowienie

Coś mi się widzi, że z całego towarzystwa jestem najniższa....

Cytat:

A nie myślałaś, żeby poszukać z innych rejonów? Obecnie większość fotografów ślubnych dojeżdża na terenie całej Polski, może więc nie warto się ograniczać do jednego rejonu, bo czasem nawet cenowo może się bardziej opłacić, a co dopiero jakościowo...
Zastanawiałam się nawet nad kimś z Kielc, ale ciągnąć kogoś z Kielc do Kraka a potem do Zakopanego na sesję ... sama nie wiem czy to nie wyjdzie drożej. Jak nikogo nie znajdę tam to będę zmuszona szukać dalej. A myślałam o kimś z Kraka, bo wydawało mi się, że będzie zorientowany w Krakowie w fajnych miejscach w razie jakby nam ta sesja w górach nie wypaliła.
Kolejny fotograf odmówił nam z powodu braku terminu. Jeden zaproponował nam samą sesję w górach, bo to przecież termin na tygodniu więc nie problem za 900zł a gdzie reszta ? i co bawić się w 2 różnych fotografów ? szukam dalej... dziś napisałam do kolejnych 3 znalezionych na necie. Zobaczymy...
Stary 2011-05-04, 08:58   #3899
jagodzia133
Zakorzenienie

dzieńdoberek u mnie nadal zimno i pochmurno buuuuu
dziękuję wszystkim dziewczynkom za słowa otuchy w sprawie Domu
Chatka wracaj szybciutko do zdrowia
Lili & Gabryś

Stary 2011-05-04, 09:18   #3900
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

ooo coraz więcej nas z 23 czerwca a moj zespol bierze 3500 za dwa dni
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości