Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-12, 19:04   #3871
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Jak on nie chce to nic nie poradzisz
A pomysł rodzinnego spotkania moim zdaniem kiepski ... Już bym wolała dogadać się tak: idziemy na Piratów z Karaibów,a reszta wieczoru według Twojego pomysłu czyli jakiś spacer,kolacja czy co tam chcesz. Kompromis-część dnia/wieczoru spędzacie tka jak On chce,a drugą część tak jak Ty chcesz.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 19:13   #3872
tenebrosa
Wtajemniczenie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Co do zapoznania Waszych Mam i rodzeństwa, to pewnie nadarzy się jeszcze niejedna okazja, niekoniecznie musi to być w ten dzień.

Natomiast co do tego, że jak piszesz TŻ "ma to gdzieś"... no powiem Ci szczerze, że faceci to zupełnie nie przywiązują do tego wagi, tym bardziej, że to jeszcze nie rocznica ślubu, a dopiero rok przed. Ja nie planuję tego dnia jakoś szczególnie świętować, a mój TŻ to w ogóle się z tego całego babskiego odliczania na suwaczkach to śmieje się, że chyba liczę ile mam jeszcze dni, żeby się rozmyślić Po prostu wydaje mi się, że on nie czuje potrzeby świętowania tego dnia i tyle, dopiero po ślubie ten dzień będzie wyjątkowy.

A jeśli chodzi o wyjścia, to na pewno warto porozmawiać i poprosić go, że jak już gdzieś wychodzicie, to żebyście spędzili ten czas naprawdę tylko we dwoje, a nie w wirtualnym towarzystwie jego klientów. Może uda się namówić go, żeby wyłączył komórkę i poświęcił całą uwagę tylko Wam? W końcu klienci chyba nie muszą się z nim koniecznie wieczorami kontaktować.
Stary 2011-06-12, 19:48   #3873
__Paulinka__
Zakorzenienie

My tez nie zamierzamy jakos szczegolnie świętowac roku do ślubu... po slubie to ta, oczywiscie

Ale rozumiem Cie... skoro nie spedzacie zbyt wiele czasu razem ostatnio, ze chcialabys z Nim pobyc... a TZ sam powinien w ten dzien (skoro ma wolne) wylączyc komorkę, chociaz wieczorem... ale faceci juz tacy są... i nic sie nie poradzi na to... chociaż mój juz zna mój wzrok, który "mowi" "wyłącz ten cholerny komputer, odłóz komorke i zajmij sie mną":P ja juz nic nie musze mowic:P albo robię smutną minke to od razu przychodzi i robi co tylko chce facetow trzeba troche wwychowac a Ty poprostu zaplanuj ten dzien jak bys chciala (zeby Jemu tez sie podobalo) i powiedz mu tylko zeby ten dzien zarezerwowal tylko dla Ciebie, bo masz zaplanowany dzionek dla Was i to jest niespodzianka. ZE od Niego oczekujesz tylko dnia wolnego i wyłączonej komorki
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 19:53   #3874
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
My tez nie zamierzamy jakos szczegolnie świętowac roku do ślubu... po slubie to ta, oczywiscie

Ale rozumiem Cie... skoro nie spedzacie zbyt wiele czasu razem ostatnio, ze chcialabys z Nim pobyc... a TZ sam powinien w ten dzien (skoro ma wolne) wylączyc komorkę, chociaz wieczorem... ale faceci juz tacy są... i nic sie nie poradzi na to... chociaż mój juz zna mój wzrok, który "mowi" "wyłącz ten cholerny komputer, odłóz komorke i zajmij sie mną":P ja juz nic nie musze mowic:P albo robię smutną minke to od razu przychodzi i robi co tylko chce facetow trzeba troche wwychowac a Ty poprostu zaplanuj ten dzien jak bys chciala (zeby Jemu tez sie podobalo) i powiedz mu tylko zeby ten dzien zarezerwowal tylko dla Ciebie, bo masz zaplanowany dzionek dla Was i to jest niespodzianka. ZE od Niego oczekujesz tylko dnia wolnego i wyłączonej komorki
Smutna minka dobra na wszystko U nas działa w obie strony. Mój TŻ potrafi zrobić takie oczka, że aż za serce ściska. Na początku to się nabieraam na te wszystkie kocie oczka,a teraz już nie ma tak łatwo
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 20:02   #3875
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Smutna minka dobra na wszystko U nas działa w obie strony. Mój TŻ potrafi zrobić takie oczka, że aż za serce ściska. Na początku to się nabieraam na te wszystkie kocie oczka,a teraz już nie ma tak łatwo
u mnie tez dziala w obie strony, ale ja t wykorzystuję częsciej a co! albo mowie co jakis czas: "czas na czułości" i On przychodzi i sie przytulamy, robimy cos wspolnie itp tez dobry sposob albo jak On sobie czasami gra - zwłaszcza w weekendy - to poprostu odsuwam mu fotel na kółkach, ze juz nie dosięga do klawiatury no i koniec grania hehe:P a On : no eejjj:P a ja: no co nie chcesz sie poprzytulac ze swoją Paulinka? no i nie ma wyjscia:P

przed chwilą Tz do mnie mowi: "nie pisz tak szybko bo klawiature wytrzesz"
Stary 2011-06-12, 20:08   #3876
malwus20
Wtajemniczenie

Kochane pomóżcie mi, 18 czerwca mam wesele i kupiłam sobie sukienkę w kolorze kawy z mlekiem i nie mam pojęcia jakie dobrać do niej dodatki... tzn w jakim kolorze żeby nie było że cała jestem w jednym odcieniu. Ma któras jakis pomysł?
Stary 2011-06-12, 20:18   #3877
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Kochane pomóżcie mi, 18 czerwca mam wesele i kupiłam sobie sukienkę w kolorze kawy z mlekiem i nie mam pojęcia jakie dobrać do niej dodatki... tzn w jakim kolorze żeby nie było że cała jestem w jednym odcieniu. Ma któras jakis pomysł?
Może coś czerwonego Czerwień dobrze wygląda z takimi kolorami typu beż, kawa z mlekiem i nie jest mdło. Inne kolorki jakoś mi do głowy nie przychodzą

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-12, 20:18   #3878
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
czarny pasuje do wszystkiego a poza tym obcykaj sie w tej sukience i zdjęcia nam wysylaj
Stary 2011-06-12, 20:19   #3879
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
u mnie tez dziala w obie strony, ale ja t wykorzystuję częsciej a co! albo mowie co jakis czas: "czas na czułości" i On przychodzi i sie przytulamy, robimy cos wspolnie itp tez dobry sposob albo jak On sobie czasami gra - zwłaszcza w weekendy - to poprostu odsuwam mu fotel na kółkach, ze juz nie dosięga do klawiatury no i koniec grania hehe:P a On : no eejjj:P a ja: no co nie chcesz sie poprzytulac ze swoją Paulinka? no i nie ma wyjscia:P

przed chwilą Tz do mnie mowi: "nie pisz tak szybko bo klawiature wytrzesz"
Wytarta, czy nie to pisać można na czuja
Stary 2011-06-12, 20:23   #3880
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Wytarta, czy nie to pisać można na czuja

pewnie, ja tam sobie poradze On czasami mowi, ze mnie obserwuje i ja czasami robię ponoc takie miny smieszne, smieje sie do laptopa:P no niezle ten wizaz mi w główce miesza:P
Stary 2011-06-12, 20:23   #3881
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotek6 Pokaż wiadomość
no i się powkurzałam na maksa
mam mały dylemat co zrobić z naszym rocznicą - było dużo różnych propozycji od wycieczki w romantyczne miejsce po wyjście do kina....zależałoby mi by jakoś to uczcić a tż jak na złość ma to gdzieś :/ wiem że teraz szczególnie nie ma czasu (codziennie tydzień wcześniej i później ma egzaminy w sumie to tylko 7.07 ma luz).... myślałam by wykorzystać ten dzień i zapoznać nasze mamy chciałam zaprosić mamę i nasze rodzeństwo do restauracji na kolację (w sumie maks 8osób) ale kosztowo odpadło (bo mamy teraz trochę mało kasy tż od razu na moja propozycje zaczęło mi wyliczać jakie ma wydatki na ten miesiąc ) ...no to myślałam o grillu jakieś mięsko sałatki posiedziało by się mamy by się poznały a w sumie na grila to zaprosić wypadało by 20 osób! ....no a tz znowu kręci nosem że po co to czy nie można tego w inny dzień zrobić ..............czy jestem jakaś dziwna że chce jakoś miło spędzić ten dzień ....jak znam go to pewnie pójdzie do pracy w ten dzień (choć nie musi bo ma kto za niego iść!) spędzi tam od rana do 18 a potem będzie zmęczony a gdy już go gdzieś wyciągnę (czytaj kino na piraci z Karaibów gdzie ja będę przysypać a on będzie zachwycony)to co chwile będzie odbierał telefony od klientów :/ ostatnio tak wyglądają nasze wyjścia no i się pokłóciliśmy o to :/

szukam pilnie alternatywy jak spędzić 1 przed ślubem by czasem tż nie miał szans na wymiganie się od tego ....
zgadzam sie z tenebrosa może po prostu spędźcie ten dzień razem, bez żadnych wyjątkowych atrakcji u nas ostatnio też jest bardzo ciężko z wolnym czasem tak dla siebie. nie raz wolimy po prostu razem poleniuchować sobie w domku sami niż gdzieś wychodzić.

też raczej nie planuję niczego na rocznicę przed ślubem, bo dla mnie osobiście to żadne wielkie święto ale my w ogóle niewiele okazji obchodzimy
Stary 2011-06-12, 20:27   #3882
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
czarny pasuje do wszystkiego a poza tym obcykaj sie w tej sukience i zdjęcia nam wysylaj
W tym problem że nie mam aparatu bo mi bart wczoraj zabrał na wesele, tam go zostawił dobrze ze chociaż Pan Młody go stamtąd wziął to mi sie nie zgubił ale kochany braciszek stwierdził że po niego nie pojedzie do tego Młodego bo oni jeszcze w domu świętują wesele i tak głupio przeszkadzać więc nie ma jak zrobić fotek.
Sama myślałam o czarnym i takie butki i dodatki mam bo narazie nie stać mnie na kupno czegoś nowego. I tak już zainwestowałam w dwie sukienki, do koperty tez trzeba włożyć trochę kaski, prezent kupić i kasiura leci..

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2011-06-12 o 20:29
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 20:32   #3883
evoonia86
Zakorzenienie

czerwone dodatki to jest to
Stary 2011-06-12, 20:34   #3884
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
W tym problem że nie mam aparatu bo mi bart wczoraj zabrał na wesele, tam go zostawił dobrze ze chociaż Pan Młody go stamtąd wziął to mi sie nie zgubił ale kochany braciszek stwierdził że po niego nie pojedzie do tego Młodego bo oni jeszcze w domu świętują wesele i tak głupio przeszkadzać więc nie ma jak zrobić fotek.
Sama myślałam o czarnym i takie butki i dodatki mam bo narazie nie stać mnie na kupno czegoś nowego. I tak już zainwestowałam w dwie sukienki, do koperty tez trzeba włożyć trochę kaski, prezent kupić i kasiura leci..
no jak masz dodatki w kolorze czarym to tym bardziej a do kawy z mlekiem jak najbardziej czarny pasuje nie ma co specjalnie kupowac pod sukienke czegos nowego
Stary 2011-06-12, 20:38   #3885
tenebrosa
Wtajemniczenie

malwus20, ja też bym postawiła na czarne dodatki. Będzie super! Ja miałam sukienkę w podobnym kolorze na metku, i co prawda miałam biżuterię srebrną z cyrkoniami (naszyjnik, bransoletka), bo an sukience jest taka kryształkowa aplikacja, ale buty, żakiecik i torebkę miałam czarną i super się czułam w tym zestawieniu. Ostatnio kupiłam sobie taki duży czarny naszyjnik i chyba na kolejne wesele to właśnie go założę do tej sukienki, a nie cyrkonie Wkleję potem kilka fotek, bo TŻcik przyjechał.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-12, 20:40   #3886
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
no jak masz dodatki w kolorze czarym to tym bardziej a do kawy z mlekiem jak najbardziej czarny pasuje nie ma co specjalnie kupowac pod sukienke czegos nowego
Chyba przy tym czarnym pozostanę, czerwony mi sie do tego nie widzi, moim zdaniem sie troche gryzie.
Ja już kochane idę spać bo głowa mi pęka, brak tabletek w domu, pobudka o 6 i trochę jestem zmęczona.
Nie wiem kiedy do was zawitam bo zostaję na weekend u babci w domu bo tam mam wesele
Stary 2011-06-12, 20:43   #3887
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
może turkus?? albo złota biżuteria?? A czarny jest ponadczasowy i pasuje niemal do wszystkiego

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 20:45   #3888
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Może brąz?

monia my ich nie chcieliśmy, dlatego mamy inny zespół
Stary 2011-06-12, 21:04   #3889
evoonia86
Zakorzenienie

zbieram się do łóżeczka dobrej nocki
Stary 2011-06-12, 21:26   #3890
(kicia)
Zakorzenienie

malwus ja bym postawiła na czarne dodatki

a nam deszcz zepsuł koncert za cienko się ubrałam zmokłam i uciekliśmy do domu
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 21:48   #3891
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
malwus ja bym postawiła na czarne dodatki

a nam deszcz zepsuł koncert za cienko się ubrałam zmokłam i uciekliśmy do domu
Buuu. Coś się ostatnio w weekendy ta pogoda regularnie pierdaczy
Stary 2011-06-12, 22:05   #3892
jagodzia133
Zakorzenienie

Cześć Skarby
W czwartek pobalowałyśmy z kuzynką na disco ;p i nocowałam u tżta. Rano do pracy siedziałam od 7 do15.30 pojechałam z tżtem po samochód byłam w domu na 17.30 spakowałam się i ruszyliśmy do tżta babci 120km od Lublina i dopiero dzisiaj wróciłam. Miałam lapka ale neta nie było... A z resztą mieliśmy super weekend na wsi bezstresowo żadnych problemów pojechaliśmy wyluzować i spędzić trochę czasu z jego babcią bo wiecznie żyć nie będzie... Było super jego babcia widziała mnie raz na oczy przez 3 godzinki a teraz 2 doby spędziłyśmy razem. Ale mnie nachwaliła ;p że Sebastian sobie dobrą żonę bierze że obrotna dziewczyna jestem ;p itd. wszystkie sąsiadki się zleciały ze wsi bo ktoś przyjechał no i też o jaka ja nie jestem wspaniała ;p a człowiek tylko zupę ugotował i ogarną trochę mieszkanie no i grilla zrobiliśmy no to dziewczyny babcię przekabaciłam już na swoją stronę już nie mogę się doczekać kolejnego wyjazdu
Cytat:
znalazłam na necie ofertę sprzedarzy mojej sukni... i tak przyjrzałam się zdjęciom tej PMki to strasznie poszerza ją ta suknia mam nadzieję że moja taka nie będzie bo w tej salonowej chyba grubo nie wyglądałam
Kochana nie martw się na tym weslu co byłam PM widziałam pierwszy raz i sobie myślę też bym chciała być taka szczupła na 2 dzień miała obcisłą sukienkę kremową w kolano i ty było widać że miała i brzuszek i boczki i pupę także ją wyszczupliła i to bardzo
Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
A no właśnie - zapomniałam dodać, że panie z miłą chęcią podszywają gorset tej falbankowej sukni materiałem - u mnie prześwitujący też nie przejdzie Dzięki za opinię
1 jest boooska i super wyglądasz
Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
dziękuję Ci kochana, bałam się, ze już nie znajdę fasonu dla siebie, mam nadzieję, że gloria to będzie to!!
aha ta pani powiedziala jeszcze, że u Glorii bardzie te falbany odstają
nie widziałam fotek
Cytat:
hej hej hej

my właśnie wróciliśmy z kościoła... i nauki mamy oficjalnie zakończone. Dostaliśmy indeksy i książkę o wychowaniu dzieci

uff jak to dobrze że już z głowy

a w ogóle już wieczór więc 399 dni do ślubu !!
Cytat:
399 dniiiii

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny moge dolaczyc do Was? mam nadzieje ze jakos sie wkrece tutaj jesli pozwolicie my spontanicznie zaklepalismy dopiero tylko termin sali na 1 wrzesnia 2012 reszte bedziemy zaklepywac jak bede w lipcu w Pl - mam nadzieje ze uda mi sie jakos to ogarnac. Sama jeszcze jestem w szoku ze to w sumie malo czasu zostalo a my nic nie mamy ;P trudniej jest o tyle gdyz mieszkamy za granica na stale i organizacja bedzie napewno trudna, ale damy rade mam nadzieje przynajmniej! Mamy slub cywilny a teraz nadszedl czas na koscielny.
Witamy
Cytat:
PS gdzie się podziała jagodzia ??
ooo ktoś się o mnie martwił (wyjaśniłam na górze )
Cytat:
Mam prośbę do wszystkich PMek z lubelskiego, napiszcie jakie zespoły macie na własnym weselu i ile biorą (za jeden dzień grania), jeśli to nie problem to dorzucie stronę internetową.
Bo my chyba będziemy zmieniać zespół, kurcze zwyczajnie z upływem czasu mam do niego coraz więcej wątpliwości.
Agata 4tys. 1 dzień http://www.agat.lub.pl/
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 22:06   #3893
__Paulinka__
Zakorzenienie

My sobie wlasnie wypilismy piwko na pół z TZ:P mowi, zebym byla latwiejsza teraz myju myju i do spanka

REKLAMA
Stary 2011-06-12, 22:09   #3894
(kicia)
Zakorzenienie

też lecę spać muszę rano wstać a o 8.30 proszę o kciuki tak dla reguły może akurat jakoś zaliczę
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 22:13   #3895
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Cześć Skarby
W czwartek pobalowałyśmy z kuzynką na disco ;p i nocowałam u tżta. Rano do pracy siedziałam od 7 do15.30 pojechałam z tżtem po samochód byłam w domu na 17.30 spakowałam się i ruszyliśmy do tżta babci 120km od Lublina i dopiero dzisiaj wróciłam. Miałam lapka ale neta nie było... A z resztą mieliśmy super weekend na wsi bezstresowo żadnych problemów pojechaliśmy wyluzować i spędzić trochę czasu z jego babcią bo wiecznie żyć nie będzie... Było super jego babcia widziała mnie raz na oczy przez 3 godzinki a teraz 2 doby spędziłyśmy razem. Ale mnie nachwaliła ;p że Sebastian sobie dobrą żonę bierze że obrotna dziewczyna jestem ;p itd. wszystkie sąsiadki się zleciały ze wsi bo ktoś przyjechał no i też o jaka ja nie jestem wspaniała ;p a człowiek tylko zupę ugotował i ogarną trochę mieszkanie no i grilla zrobiliśmy no to dziewczyny babcię przekabaciłam już na swoją stronę już nie mogę się doczekać kolejnego wyjazdu
Superek, że już jesteś i że weekendzik Ci się udał
Jak babcie masz po swojej stronie to już tylko może być z gorki z resztą TŻowej familii

Cytat:
My sobie wlasnie wypilismy piwko na pół z TZ:P mowi, zebym byla latwiejsza teraz myju myju i do spanka
Ja się wczoraj upiłam jednym redsem To już chyba nie te lata TŻ się śmieje, że mnie chyba w międzyczasie ktoś podmienił, bo jak mnie poznał, to większość kumpli przy mnie wymiękała, jak impreza była, a tu teraz po jednym w domku mi się oczka świecą
Stary 2011-06-12, 22:17   #3896
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Skarby

no hej Jagodzia wkoncu wrócilas fajnie, ze babci sie spodobalas hehe babcie są faaajne chociaz mojego TZta babcia to taka dwulicowa... jak jestesmy u Niej to mi zawsze mowi jaka to ja cudna, piękana, elegancka, obrotna itp... a jak przyjezdzamy do domu to juz slyszymy od TZta babci, ze dzwonila babcia i mowi, zeby TZ szybko sie ze mną ozenił bo ja moge go wykiwac i szybko sobie jakiegos norwega znalezc i wogole rozne akcje z nią byly, ale szkoda mojego zdrowai na rozmyslanie o niej:P TZ mowi, zebym sie tym wogole nie martwila, bo ona juz tak ma ale przy mnie zlego slowa nie powie... ostatnio jak u niej bylismy to mowimy, ze tylko na chwile bo mamy za chwile spotkanie z fotografem na slub.No i ona: o jak cudownie"... a jak wrocilismy do domu to TZta brat mowi:"babcia dzwonila i mowila ze wy rozrzutni jestescie bo wydajecie na fotografa , a ciocia Beatka takie ladne zdjecia moglaby im zrobic" no zalamka:P

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Cytat:

Ja się wczoraj upiłam jednym redsem To już chyba nie te lata TŻ się śmieje, że mnie chyba w międzyczasie ktoś podmienił, bo jak mnie poznał, to większość kumpli przy mnie wymiękała, jak impreza była, a tu teraz po jednym w domku mi się oczka świecą

no ja zawsze mialam slabą głowę, a teraz jak mam taką dluga przerwe w piciu, to juz wogole:P bo teraz to tylko jak jestesmy w PL, to co sobota na jakiś dżamp a moj TZ nie pije praktycznie, chyba ze go zmusze tak jak dzisiaj:P hehe:P
Stary 2011-06-12, 22:23   #3897
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Uciekam, dobrej nocki

REKLAMA
Stary 2011-06-12, 22:28   #3898
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
też lecę spać muszę rano wstać a o 8.30 proszę o kciuki tak dla reguły może akurat jakoś zaliczę
kciuki
Cytat:
no hej Jagodzia wkoncu wrócilas fajnie, ze babci sie spodobalas hehe babcie są faaajne chociaz mojego TZta babcia to taka dwulicowa... jak jestesmy u Niej to mi zawsze mowi jaka to ja cudna, piękana, elegancka, obrotna itp... a jak przyjezdzamy do domu to juz slyszymy od TZta babci, ze dzwonila babcia i mowi, zeby TZ szybko sie ze mną ozenił bo ja moge go wykiwac i szybko sobie jakiegos norwega znalezc i wogole rozne akcje z nią byly, ale szkoda mojego zdrowai na rozmyslanie o niej:P TZ mowi, zebym sie tym wogole nie martwila, bo ona juz tak ma ale przy mnie zlego slowa nie powie... ostatnio jak u niej bylismy to mowimy, ze tylko na chwile bo mamy za chwile spotkanie z fotografem na slub.No i ona: o jak cudownie"... a jak wrocilismy do domu to TZta brat mowi:"babcia dzwonila i mowila ze wy rozrzutni jestescie bo wydajecie na fotografa , a ciocia Beatka takie ladne zdjecia moglaby im zrobic" no zalamka:P
no ja mam nadzieję że zdania nie zmieni bo jego babcia jest bardzo sympatyczna a nie taka jak twojego tżta, że gada za plecami... z resztą okaże się bo moi teściowe jadą do niej jutro na tydzień mają urlopik więc zobaczmy co tam do teściów powie :P
a i oczywiście z tżtem spaliśmy na osobnych łóżkach ;p hihi ale się z niego śmiałam bo moja babcia to życiowa babka jest ;p tylko że jego starsza bo z 37roku :P ale wyspałam się za wszyte czasy stare łóżko ale wygodniejsze niż wszystkie moje razem wzięte ;p i pościel z pierza ajjjj zaraz dzownię do tżta i głuszę go na kolejny wyjazd

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

lecę spać dobranoc
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 22:33   #3899
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
kciuki

no ja mam nadzieję że zdania nie zmieni bo jego babcia jest bardzo sympatyczna a nie taka jak twojego tżta, że gada za plecami... z resztą okaże się bo moi teściowe jadą do niej jutro na tydzień mają urlopik więc zobaczmy co tam do teściów powie :P
a i oczywiście z tżtem spaliśmy na osobnych łóżkach ;p hihi ale się z niego śmiałam bo moja babcia to życiowa babka jest ;p tylko że jego starsza bo z 37roku :P ale wyspałam się za wszyte czasy stare łóżko ale wygodniejsze niż wszystkie moje razem wzięte ;p i pościel z pierza ajjjj zaraz dzownię do tżta i głuszę go na kolejny wyjazd

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

lecę spać dobranoc
na pewno bedzie oki Moje babcie sa wporzo, tylko jego taka jest:P ale ja z nią zadnej wojny nie prowadze jestem jak zawsze mila i grzeczna a niech sobie mowi co chce

ja tez mykam

see yaa
Stary 2011-06-13, 07:17   #3900
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Ty mu powiedz, że Ty może będziesz łatwiejsza, a on za to nie będzie mógł;]

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości