|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
No pewnie
jeszcze nie raz pomozecie ![]() Ale dobra, juz was nie bede zanudzac
|
#3872 |
|
Zakorzenienie
|
Jasneeee sie glupio pytasz
![]() ![]() No widzisz to mozecie tym ta sciane pokoj?kuchnia zrobic
|
#3873 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie o tym myslalam
|
#3874 |
|
Zadomowienie
|
Alunia jakie masz teraz pazurki? siedzę na pazurkowych galeriach i się ślinię
straśnie mi się chce "założyć żele"
|
#3875 |
|
Zakorzenienie
|
Ja?
naturalne, krotkie, niepomalowane nawet ale korci mnie żelowanie znow tylko szkoda kasy co masz na oku?
|
#3876 |
|
Zadomowienie
|
To już nie masz żeli?
![]() No właśnie kuszą mnie, bo moich zapuścić nie idzie, a nawet gdybym zapuściła to mi się tak zaginają dziwnie do dołu i wyglądają jakby były "niedorozwinięte" a póki co to nie mam nic konkretnego na oku, poprostu szukam inspiracji
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
Matko, to ty pamietasz, ze mialam?
no nie mam, sciagnelam sobie juz ladnych kilka miesiecy temu to jak cos znajdziesz to koniecznie pokaz!
|
#3878 |
|
Zadomowienie
|
Ano pamiętam, pamiętam jak się cieszyłaś że idziesz na uzupełnienie itp.
Ale pewnie ściągnęłaś jak ja miałam przerwę w udzielaniu się najbardziej kuszą mnie ładne frencze (przynajmniej na początek), ale i brokatowe "cieniowania" mi sie podobają. Miałam sama zakładane żele dwa razy, raz na 3 roku studiów i raz jak zaczełąm pracować dwa lata temu, za każdym razem po założeniu wytrzymałam jedno uzupełnienie i później mi było żal kasy i było duuużo lepiej.Jedyne co mnie powstrzymuje teraz przed załozeniem to to ze zima się zbliża i będę mieć problem żeby dojechać 25 km do dobrej kosmetyczki - cholerne zad.upie
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
HEJ LASECZKI!!
Ala, przede wszystkim GRATULUJE!!!!!!!!! widze, ze temat paznokci byl, to Wam powiem co dzis u T. w pracy bylo moj T. pracuje w piekarni, a jak wiadomo w takich miejscach trzeba miec zwiazane wlosy, kolczyki pozdejmowane, krotkie, nie pomalowane paznokcie jest taka Irene, dziewczyna 18 czy 19 lat ma. byla juz kilkakrotnie upominana o paznokcie. no ale byla jakas kontrola i teraz te wszystkie zasady sa wywieszone oficjalnie. wiec jedna Niemka wziela ja na romowe... tomek przechodzil obok, dziewczyna nagle wyleciala z rykiem z pokoju Tomek sie pyta tej Niemki co ona jej powiedziala ta wielkie oczy, kopara chyba jej do chin opadla, bo dziewczyna tak zareagowala na slowa: obetnij paznokcie;D czaicie motyw;D masakra ta dziewcyzna!!
|
|
|
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
Sciagnelam kilka miesiecy temu, daaaawno nawet nie pamietam kiedy
Frenche sa boskie ale szybko odrasta i widac ta biala czesc paznokcia.
|
#3881 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3882 |
|
Zakorzenienie
|
A moze ta Niemka cos kreci bo faktycznie jej cos wiecej powiedziala?
ja bym niemcom nie ufala
|
#3883 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale miałam tez cieniowanie brokatowe od jasniutkiego błekitu do ciemnego szafiru i go uwielbiałam ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
Zrob sobie na swieta
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Dobra laski, ja uciekam. Pa
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
ta Niemka to akurat zlota kobieta, a podczas tej rozmowy byla z nimi jeszcze Polka
potem sie tlumaczyla(ta Irene), ze paznokcie o wszystko co ma no kurde rzeczywiscie;D;D;D w takim razie proponuje zmiane pracy;D
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3886 |
|
Zakorzenienie
|
Paznokcie to wszystko co ma?
|
#3887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dla mnie nie wazne czy Niemiec, czy Norweg czy Chinczyk nie oceniam poki nie poznam czlowiek to czlowiek i chyba bardziej na POlakach sie przejechalam niz na obcokrajowcach![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- no tak sie tlumaczyla dlaczego nie chce sciac tych paznokci strasznie infantylna dziewczyna z niej jest, juz nie raz to wszystkim dookola udowadniala
|
||
|
|
|
#3888 |
|
Zadomowienie
|
ALA!!! GRATKI!!
Superancko![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- A ja mam dziś dłuuugi wieczór z farmakologią:/ a do tego wyobraźcie sobie - strasznie mi się nie chce haha;] Jeszcze kuzyn mi pozdrowienia z Malezji dzisiaj wysłał (wczoraj tam urodziny obchodził)!! Eh...
|
|
#3889 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
)Cytat:
![]() takie rozstania dotykają całą rodzinę, więc trzymam kciuki za szybkie dojście do formy ![]() taaaaaaaaaaaaaaaaaaaak! jeszcze będziesz żałowała tego pytania ![]() ja jakoś nie mam zaufania to tego ustrojstwa fajnie wygląda ale myślę, że jest kompletnie niepraktyczne... mam wrażenie, że po kilku latach taki kurz, syf i tłuszcz osadza się na tych kamieniach że nie ma opcji żeby doczyścić... fuu lepiąca maź łat ?! yyy sorry, trochę żałosne dziewczyna ma życie ![]() aaa muszę coś powiedzieć netali u mojego brata w liceum byli dziś Izraelczycy na wymianie Polacy pokazywali im prezentacje dotyczące kultury polskiej i uczyli tańczyć poloneza potem było ogólne spotkanie i pogaduchy podobno było fajnie ![]() u mnie nudy ;/
|
|
#3890 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
Dołączę się do Was! Za tydzień kończę 21 lat, mój P. jest ode mnie rok starszy. Jesteśmy ze sobą już prawie 4 lata (rocznica 1 stycznia, więc łatwo liczyć ) Od jakiegoś czasu obsesyjnie myślę o zaręczynach. Często podglądałam Wasze pogaduchy w ślubnych tematach i pomyślałam, że w końcu napiszę, a tu jest chyba najlepsze miejsce. Mam nadzieję, że przygarniecie mnie pod swe wizażankowe skrzydła
|
|
|
|
#3891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heej laseczki ja znów na uczelnię się szykuję ale się dziś strasznie nie wyspałam czekam na @ i już czuje że mnie brzuch zaczyna boleć ![]() Miłego dnia
|
|
|
|
|
#3892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zbieram się i lecę na zajęcia. miłego |
|
|
|
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
rudy kot
i podobny wiek - ja jestem rok młodsza od Ciebie a tż w Twoim wieku![]() Mutny uwiellbiam czekolade i z orzechami i biała![]() Ala fajowa pufa jasne, że pomożemy od 2013 jak tylko mieszkanie będzie no ale wiadomo , że planowac urządzanie będziesz już troche wczesniej![]() natasia fajniutką sesję sobie zrobiliście ![]() ja dziś siedze w pracy- kierowniczka ma przyjechać - nie wiem w tkaim tepmie to ja chyba za tydzień zrobię na styczeń- ale dziś kierowniczka będzie więc szepnę jej słówko
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-10-25 o 09:38 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3894 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak się poznaliście? Mieszkacie razem? <--- Wywiad działa ![]() A ja się dziś nudzę, może się uda i TŻ przyjedzie po pracy stęskniłam się za nim ![]() Alunia, z tymi świętami to dobry pomysł tylko do tego czasu to ja już kasy nie będę mieć ![]()
|
|
#3895 |
|
Zakorzenienie
|
mój tż ma w tym tyg nocki
dziś sie nie widzielismy z racji, ze u mamy spalam, ale ma rpzyjechac w pracy mnie odwiedzieć a wiecie..jaki miałam głupi sen ![]() śniło mi się, że tż spał ze mną u mojej mamy i w nocy wstał i stwierdził , że idzie po psa do siebie do domu i wyjdzie z nim na spacer..ja taka zdziwiona ale ok, idź. nie ma go i nie ma..dzownie..a on, że zaraz przyjdzie...minęła godzina dalej nie ma... i moja mama przyszła , że gdzie ten K. bo oni chcą wódke pić . i dzownie do niego i on mi oznajmia , ze wlasnie jedzie zaraz do Wrocławia (!) bo jest zebranie jakiś tam fanów pewnego polityka...a mianowicie J.Korwin-Mikke (nie wiem dlaczego mój tż jakoś bardzo sie polityka nie interesuje a tym bardziej nim ) to ja , że mi ściemnia i zaraz napisze do Ali z wizażu czy jest coś takiego we Wrocławiu...a on sie tylko cieszył jak glupi , wiec zaczęłam podejrzewać , że kogoś tam ma . Ala mi nie odpisywała więc pobiegłam pod tż blok (akurat wsiadał do auta)i zaczęłam go okładac rękami, że nigdzie nie jedzie bo od niego odejde, a on, ,że i tak pojedzie i ja już w końcu stałam i płakałam i sen sie skonczyl . obudziłam się w nocy i dzwoniłam do tż o 3 i opowiadałam o śnie- śmiał się ze mnie i mówi , że najlepsza rola mojej mamy w tym śnie
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-10-25 o 10:42 |
|
|
|
#3896 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale masz sny
|
|
#3897 |
|
Zakorzenienie
|
jlys!!
|
|
|
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
noo
. a spałam dziś z bratem w pokoju- bo tak sobie zażyczył.ja na jednym łóżku on na drugim..w środku nocy sie obudził i krzyczy : Klaudia ! ja : co? a on : Dobranoc i spać poszedł dalej . w ogole niespokojnie spałam bo chyba mu cos sie snilo cala noc i albo sie cieszył przez sen albo płakał:/ a wczoraj cały dzień chodził w spodniach tył na przód
|
|
#3899 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj, fajne to
|
|
#3900 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
podbijam pytanie Marlena, trzymam kciuki żeby TŻ przyjechał ![]() o mateczko, ale sen ![]() zadzwoniłaś do niego o 3 w nocy!? o matko, mój zabiłby mnie gdybym go obudziła ![]() ja miałam wczoraj sen, barrrdzo fajny śniło mi się, że byłam na obozie snowboardowym i poznałam tam trzech ekstra facetów wszyscy byli nieziemsko przystojni jednego wszyscy nazywali 'młody' bo był najmłodszy i miewał szalone pomysły, drugi był typem macho, ekstra ciało, zabójcze spojrzenie, ciemne oczy i włosy, a trzeci był bardzo romantyczny... takie moje trzy ideały ale tak na maksa suuuper było w końcu oni we trzech kazali mi kogoś wybrać a ja chciałam wszystkich! czyli bardzo daleko z tych gór nawet we śnie muszę postępować sprawiedliwie o TŻ nic nie było idę się pindzić dla TŻ za godzinę muszę wyjść! kurde, ale mało czasu, spadam, paaa
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

jeszcze nie raz pomozecie 

o takie cos mi chodzilo

a póki co to nie mam nic konkretnego na oku, poprostu szukam inspiracji

najbardziej kuszą mnie ładne frencze (przynajmniej na początek), ale i brokatowe "cieniowania" mi sie podobają. Miałam sama zakładane żele dwa razy, raz na 3 roku studiów i raz jak zaczełąm pracować dwa lata temu, za każdym razem po założeniu wytrzymałam jedno uzupełnienie i później mi było żal kasy 

Superancko
i z orzechami i biała