Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14! - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-24, 19:43   #3871
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!

No pewnie jeszcze nie raz pomozecie

Ale dobra, juz was nie bede zanudzac

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 19:50   #3872
kinia860
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość

Bedziecie mi pomagac urzadzac?
Jasneeee sie glupio pytasz

Cytat:
Znalazlam o takie cos mi chodzilo
No widzisz to mozecie tym ta sciane pokoj?kuchnia zrobic
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 19:51   #3873
aluniaaaaa
Zakorzenienie

No wlasnie o tym myslalam

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-10-24, 19:59   #3874
1988Marlena
Zadomowienie

Alunia jakie masz teraz pazurki? siedzę na pazurkowych galeriach i się ślinię straśnie mi się chce "założyć żele"

1988Marlena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 20:04   #3875
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Ja? naturalne, krotkie, niepomalowane nawet ale korci mnie żelowanie znow tylko szkoda kasy co masz na oku?

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-10-24, 20:09   #3876
1988Marlena
Zadomowienie

To już nie masz żeli?
No właśnie kuszą mnie, bo moich zapuścić nie idzie, a nawet gdybym zapuściła to mi się tak zaginają dziwnie do dołu i wyglądają jakby były "niedorozwinięte" a póki co to nie mam nic konkretnego na oku, poprostu szukam inspiracji

Stary 2011-10-24, 20:11   #3877
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Matko, to ty pamietasz, ze mialam? no nie mam, sciagnelam sobie juz ladnych kilka miesiecy temu to jak cos znajdziesz to koniecznie pokaz!

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-10-24, 20:19   #3878
1988Marlena
Zadomowienie

Ano pamiętam, pamiętam jak się cieszyłaś że idziesz na uzupełnienie itp. Ale pewnie ściągnęłaś jak ja miałam przerwę w udzielaniu się najbardziej kuszą mnie ładne frencze (przynajmniej na początek), ale i brokatowe "cieniowania" mi sie podobają. Miałam sama zakładane żele dwa razy, raz na 3 roku studiów i raz jak zaczełąm pracować dwa lata temu, za każdym razem po założeniu wytrzymałam jedno uzupełnienie i później mi było żal kasy i ściągałam, za pierwszym razem ściągała mi "kosmetyczka" - zostawiła mi bolącą skórkę - tipsy ściągnęła razem z paznokciem a za drugim razem sama sobie ściągnęłam i było duuużo lepiej.
Jedyne co mnie powstrzymuje teraz przed załozeniem to to ze zima się zbliża i będę mieć problem żeby dojechać 25 km do dobrej kosmetyczki - cholerne zad.upie

Stary 2011-10-24, 20:22   #3879
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

HEJ LASECZKI!!

Ala, przede wszystkim GRATULUJE!!!!!!!!!

widze, ze temat paznokci byl, to Wam powiem co dzis u T. w pracy bylo moj T. pracuje w piekarni, a jak wiadomo w takich miejscach trzeba miec zwiazane wlosy, kolczyki pozdejmowane, krotkie, nie pomalowane paznokcie jest taka Irene, dziewczyna 18 czy 19 lat ma. byla juz kilkakrotnie upominana o paznokcie. no ale byla jakas kontrola i teraz te wszystkie zasady sa wywieszone oficjalnie. wiec jedna Niemka wziela ja na romowe... tomek przechodzil obok, dziewczyna nagle wyleciala z rykiem z pokoju Tomek sie pyta tej Niemki co ona jej powiedziala ta wielkie oczy, kopara chyba jej do chin opadla, bo dziewczyna tak zareagowala na slowa: obetnij paznokcie;D czaicie motyw;D masakra ta dziewcyzna!!

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 20:22   #3880
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Sciagnelam kilka miesiecy temu, daaaawno nawet nie pamietam kiedy Frenche sa boskie ale szybko odrasta i widac ta biala czesc paznokcia.

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-10-24, 20:23   #3881
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
HEJ LASECZKI!!

Ala, przede wszystkim GRATULUJE!!!!!!!!!

widze, ze temat paznokci byl, to Wam powiem co dzis u T. w pracy bylo moj T. pracuje w piekarni, a jak wiadomo w takich miejscach trzeba miec zwiazane wlosy, kolczyki pozdejmowane, krotkie, nie pomalowane paznokcie jest taka Irene, dziewczyna 18 czy 19 lat ma. byla juz kilkakrotnie upominana o paznokcie. no ale byla jakas kontrola i teraz te wszystkie zasady sa wywieszone oficjalnie. wiec jedna Niemka wziela ja na romowe... tomek przechodzil obok, dziewczyna nagle wyleciala z rykiem z pokoju Tomek sie pyta tej Niemki co ona jej powiedziala ta wielkie oczy, kopara chyba jej do chin opadla, bo dziewczyna tak zareagowala na slowa: obetnij paznokcie;D czaicie motyw;D masakra ta dziewcyzna!!
No to niezła jest

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-24, 20:26   #3882
aluniaaaaa
Zakorzenienie

A moze ta Niemka cos kreci bo faktycznie jej cos wiecej powiedziala? ja bym niemcom nie ufala

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-10-24, 20:28   #3883
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Sciagnelam kilka miesiecy temu, daaaawno nawet nie pamietam kiedy Frenche sa boskie ale szybko odrasta i widac ta biala czesc paznokcia.
Dlatego jak mi odrastał to sobie jakimś lakierem dekoracyjnym robiłam dodatkową linię pod frenczem, np. srebrnym, albo szafirkowym i nie było widać
Ale miałam tez cieniowanie brokatowe od jasniutkiego błekitu do ciemnego szafiru i go uwielbiałam przez 7 tygodni z nim chodziłam i nie mogłam się napatrzeć

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
A moze ta Niemka cos kreci bo faktycznie jej cos wiecej powiedziala? ja bym niemcom nie ufala

Stary 2011-10-24, 20:33   #3884
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Zrob sobie na swieta

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Dobra laski, ja uciekam. Pa

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-10-24, 20:33   #3885
santom
Zakorzenienie

ta Niemka to akurat zlota kobieta, a podczas tej rozmowy byla z nimi jeszcze Polka potem sie tlumaczyla(ta Irene), ze paznokcie o wszystko co ma no kurde rzeczywiscie;D;D;D w takim razie proponuje zmiane pracy;D

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2011-10-24, 20:34   #3886
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Paznokcie to wszystko co ma?

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-10-24, 20:39   #3887
santom
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez 1988Marlena Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

[/COLOR]

nie, no ja akurat tendencji do uogoliania nie mam dla mnie nie wazne czy Niemiec, czy Norweg czy Chinczyk nie oceniam poki nie poznam czlowiek to czlowiek i chyba bardziej na POlakach sie przejechalam niz na obcokrajowcach

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
Paznokcie to wszystko co ma?
no tak sie tlumaczyla dlaczego nie chce sciac tych paznokci strasznie infantylna dziewczyna z niej jest, juz nie raz to wszystkim dookola udowadniala

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2011-10-24, 20:59   #3888
Calipso88
Zadomowienie

ALA!!! GRATKI!! Superancko

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

A ja mam dziś dłuuugi wieczór z farmakologią:/ a do tego wyobraźcie sobie - strasznie mi się nie chce haha;] Jeszcze kuzyn mi pozdrowienia z Malezji dzisiaj wysłał (wczoraj tam urodziny obchodził)!! Eh...

RAZEM OD : 3.V 2009r
Calipso88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 23:30   #3889
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
A bo on chodzi wszystko zalatwiac z mama, umowy ogladaja itp., a mnie przy tym nie ma
ojej szkoda... rozumiem, że miałaś szkołę w weekend, ale teraz mógłby pogadać z Tobą na temat mieszkanka
Cytat:
Napisane przez Mutny Pokaż wiadomość
No moim zdaniem trochę nieładnie z jego strony, że nie zaprosił Cię do obrad okrągłego stołu, bo jakby nie patrzeć, planuje przyszłość z Tobą więc cośtam do powiedzenia powinnaś mieć
zgadzam się pomimo że byłaś w szkole, to jednak później powinniście się spotkać (tzn. to moje zdanie )
Cytat:
Napisane przez aQ01 Pokaż wiadomość
A u mnie wiele zmian w domu dzisiaj zaszło. Siostra ta co mieszkała z chłopakiem wróciła do domu bo się rozstali. Z jednej strony mi jej żal bo smutna jak nie wiem, ale z drugiej się cieszę bo jej chłopak był pajacem. I mam nie za fajny humor także przepraszam jakbym kogoś dziś uraziła
ojej będzie jej ciężko przez najbliższe miesiące, ale otrząśnie się na bank
takie rozstania dotykają całą rodzinę, więc trzymam kciuki za szybkie dojście do formy
Cytat:
Bedziecie mi pomagac urzadzac?
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaak! jeszcze będziesz żałowała tego pytania
Cytat:
Znalazlam o takie cos mi chodzilo
ja jakoś nie mam zaufania to tego ustrojstwa fajnie wygląda ale myślę, że jest kompletnie niepraktyczne... mam wrażenie, że po kilku latach taki kurz, syf i tłuszcz osadza się na tych kamieniach że nie ma opcji żeby doczyścić... fuu lepiąca maź
Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
potem sie tlumaczyla(ta Irene), ze paznokcie o wszystko co ma
łat ?! yyy sorry, trochę żałosne dziewczyna ma życie

aaa muszę coś powiedzieć netali u mojego brata w liceum byli dziś Izraelczycy na wymianie Polacy pokazywali im prezentacje dotyczące kultury polskiej i uczyli tańczyć poloneza potem było ogólne spotkanie i pogaduchy podobno było fajnie

u mnie nudy ;/

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-25, 00:15   #3890
rudy_kot
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny Dołączę się do Was! Za tydzień kończę 21 lat, mój P. jest ode mnie rok starszy. Jesteśmy ze sobą już prawie 4 lata (rocznica 1 stycznia, więc łatwo liczyć ) Od jakiegoś czasu obsesyjnie myślę o zaręczynach. Często podglądałam Wasze pogaduchy w ślubnych tematach i pomyślałam, że w końcu napiszę, a tu jest chyba najlepsze miejsce. Mam nadzieję, że przygarniecie mnie pod swe wizażankowe skrzydła
rudy_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 06:14   #3891
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudy_kot Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Dołączę się do Was! Za tydzień kończę 21 lat, mój P. jest ode mnie rok starszy. Jesteśmy ze sobą już prawie 4 lata (rocznica 1 stycznia, więc łatwo liczyć ) Od jakiegoś czasu obsesyjnie myślę o zaręczynach. Często podglądałam Wasze pogaduchy w ślubnych tematach i pomyślałam, że w końcu napiszę, a tu jest chyba najlepsze miejsce. Mam nadzieję, że przygarniecie mnie pod swe wizażankowe skrzydła
Witaj

Heej laseczki
ja znów na uczelnię się szykuję ale się dziś strasznie nie wyspałam
czekam na @ i już czuje że mnie brzuch zaczyna boleć
Miłego dnia
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 06:54   #3892
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:
witaj
zbieram się i lecę na zajęcia.
miłego
kawa_tylko_z_mlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 08:36   #3893
jlys
Zakorzenienie

rudy kot witaj- widze , że mamy taki sam staż- tez od 01.01.2008 i podobny wiek - ja jestem rok młodsza od Ciebie a tż w Twoim wieku
Mutny uwiellbiam czekolade i z orzechami i biała mniam
Ala fajowa pufa jasne, że pomożemy od 2013 jak tylko mieszkanie będzie no ale wiadomo , że planowac urządzanie będziesz już troche wczesniej
natasia fajniutką sesję sobie zrobiliście

ja dziś siedze w pracy- kierowniczka ma przyjechać nie wiem wyleczyć sie nie moge- beznadziejnie sie czuje:/ dziś spałam u mamy , jeszcze dała mi płaszcz do pralni wieć z 3 torbami przyjechałam do pracy. ''Kolezanka''mnie rozwaliła-zrobiła już grafik na grudzień- nie wiem w tkaim tepmie to ja chyba za tydzień zrobię na styczeń- ale dziś kierowniczka będzie więc szepnę jej słówko

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-10-25 o 08:38
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-25, 09:22   #3894
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Witaj
Jak się poznaliście? Mieszkacie razem? <--- Wywiad działa
A ja się dziś nudzę, może się uda i TŻ przyjedzie po pracy stęskniłam się za nim

Alunia, z tymi świętami to dobry pomysł tylko do tego czasu to ja już kasy nie będę mieć

Stary 2011-10-25, 09:40   #3895
jlys
Zakorzenienie

mój tż ma w tym tyg nocki dziś sie nie widzielismy z racji, ze u mamy spalam, ale ma rpzyjechac w pracy mnie odwiedzieć a wiecie..jaki miałam głupi sen ale z wizażem troche połączony

śniło mi się, że tż spał ze mną u mojej mamy i w nocy wstał i stwierdził , że idzie po psa do siebie do domu i wyjdzie z nim na spacer..ja taka zdziwiona ale ok, idź. nie ma go i nie ma..dzownie..a on, że zaraz przyjdzie...minęła godzina dalej nie ma... i moja mama przyszła , że gdzie ten K. bo oni chcą wódke pić - to akurat dobre . i dzownie do niego i on mi oznajmia , ze wlasnie jedzie zaraz do Wrocławia (!) bo jest zebranie jakiś tam fanów pewnego polityka...a mianowicie J.Korwin-Mikke (nie wiem dlaczego mój tż jakoś bardzo sie polityka nie interesuje a tym bardziej nim ) to ja , że mi ściemnia i zaraz napisze do Ali z wizażu czy jest coś takiego we Wrocławiu...a on sie tylko cieszył jak glupi , wiec zaczęłam podejrzewać , że kogoś tam ma . Ala mi nie odpisywała więc pobiegłam pod tż blok (akurat wsiadał do auta)i zaczęłam go okładac rękami, że nigdzie nie jedzie bo od niego odejde, a on, ,że i tak pojedzie i ja już w końcu stałam i płakałam i sen sie skonczyl . obudziłam się w nocy i dzwoniłam do tż o 3 i opowiadałam o śnie- śmiał się ze mnie i mówi , że najlepsza rola mojej mamy w tym śnie

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-10-25 o 09:42
Stary 2011-10-25, 09:56   #3896
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
mój tż ma w tym tyg nocki dziś sie nie widzielismy z racji, ze u mamy spalam, ale ma rpzyjechac w pracy mnie odwiedzieć a wiecie..jaki miałam głupi sen ale z wizażem troche połączony

śniło mi się, że tż spał ze mną u mojej mamy i w nocy wstał i stwierdził , że idzie po psa do siebie do domu i wyjdzie z nim na spacer..ja taka zdziwiona ale ok, idź. nie ma go i nie ma..dzownie..a on, że zaraz przyjdzie...minęła godzina dalej nie ma... i moja mama przyszła , że gdzie ten K. bo oni chcą wódke pić - to akurat dobre . i dzownie do niego i on mi oznajmia , ze wlasnie jedzie zaraz do Wrocławia (!) bo jest zebranie jakiś tam fanów pewnego polityka...a mianowicie J.Korwin-Mikke (nie wiem dlaczego mój tż jakoś bardzo sie polityka nie interesuje a tym bardziej nim ) to ja , że mi ściemnia i zaraz napisze do Ali z wizażu czy jest coś takiego we Wrocławiu...a on sie tylko cieszył jak glupi , wiec zaczęłam podejrzewać , że kogoś tam ma . Ala mi nie odpisywała więc pobiegłam pod tż blok (akurat wsiadał do auta)i zaczęłam go okładac rękami, że nigdzie nie jedzie bo od niego odejde, a on, ,że i tak pojedzie i ja już w końcu stałam i płakałam i sen sie skonczyl . obudziłam się w nocy i dzwoniłam do tż o 3 i opowiadałam o śnie- śmiał się ze mnie i mówi , że najlepsza rola mojej mamy w tym śnie
ale masz sny i z tą wódką to dobre było

Stary 2011-10-25, 10:10   #3897
santom
Zakorzenienie

jlys!! kwestia z wodka najlepsza;D Ty moze lepiej nie sypiaj juz u mamy;d

NA ZAWSZE W SERCU...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-25, 10:21   #3898
jlys
Zakorzenienie

noo . a spałam dziś z bratem w pokoju- bo tak sobie zażyczył.ja na jednym łóżku on na drugim..w środku nocy sie obudził i krzyczy : Klaudia ! ja : co? a on : Dobranoc i spać poszedł dalej . w ogole niespokojnie spałam bo chyba mu cos sie snilo cala noc i albo sie cieszył przez sen albo płakał:/ a wczoraj cały dzień chodził w spodniach tył na przód dopiero moja mama w domu zauważyła..ja nie wiem jak panie w przedszkolu nie zobaczyły
Stary 2011-10-25, 11:28   #3899
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
noo . a spałam dziś z bratem w pokoju- bo tak sobie zażyczył.ja na jednym łóżku on na drugim..w środku nocy sie obudził i krzyczy : Klaudia ! ja : co? a on : Dobranoc i spać poszedł dalej . w ogole niespokojnie spałam bo chyba mu cos sie snilo cala noc i albo sie cieszył przez sen albo płakał:/ a wczoraj cały dzień chodził w spodniach tył na przód dopiero moja mama w domu zauważyła..ja nie wiem jak panie w przedszkolu nie zobaczyły

Oj, fajne to

Stary 2011-10-25, 13:29   #3900
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
siemano
Cytat:
Napisane przez 1988Marlena Pokaż wiadomość
Jak się poznaliście? Mieszkacie razem? <--- Wywiad działa
podbijam pytanie
Marlena, trzymam kciuki żeby TŻ przyjechał
Cytat:
obudziłam się w nocy i dzwoniłam do tż o 3 i opowiadałam o śnie
o mateczko, ale sen
zadzwoniłaś do niego o 3 w nocy!? o matko, mój zabiłby mnie gdybym go obudziła aaaj, ale przypomniało mi się że Twój TŻ ma na nocki, więc nie spał... sorki

ja miałam wczoraj sen, barrrdzo fajny śniło mi się, że byłam na obozie snowboardowym i poznałam tam trzech ekstra facetów wszyscy byli nieziemsko przystojni jednego wszyscy nazywali 'młody' bo był najmłodszy i miewał szalone pomysły, drugi był typem macho, ekstra ciało, zabójcze spojrzenie, ciemne oczy i włosy, a trzeci był bardzo romantyczny... takie moje trzy ideały no i kurde, wszyscy podlizywali się do mnie ale tak na maksa suuuper było w końcu oni we trzech kazali mi kogoś wybrać a ja chciałam wszystkich! i stwierdziłam, że w takim razie nie chcę nikogo, bo do każdego lubię tak samo i nie chce żebyś ktoś był skrzywdzony... poza tym oni byli zakochani we mnie a ja nie kochałam żadnego... no i zrobiło im się bardzo smutno, a ten romantyczny się popłakał i powiedział, że on w takim razie jedzie do domu do Augustowa czyli bardzo daleko z tych gór więc odprowadziłam go na stację, czekaliśmy na pociąg i gadaliśmy... i zrobiło się rano i obudziłam się kurde, żałowałam że nikogo nie wybrałam, poużywałabym sobie chociaż we śnie głupia baba nawet we śnie muszę postępować sprawiedliwie
o TŻ nic nie było

idę się pindzić dla TŻ za godzinę muszę wyjść! kurde, ale mało czasu, spadam, paaa

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości