|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Rimini zbiorczy - wakacje, obozy
Witam wszystkich, miałam okazję pomóc kilka razy na tym forum i udzielić informacji o Cesenatico, teraz potrzebuję pomocy, proszę zagłosujcie na to zdjęcie na facebooku, z góry wszystkim dziękuję ;*
2008 - Bułgaria (Nessebar, Varna) 2009 - Grecja, (Skiathos) 2010 - Włochy (Wenecja, Rzym) 2011 - Monaco, Hiszpania (Blanes, Barcelona), Wenecja 2012 - Grecja (Wyspa Thassos) Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2013-03-13 o 11:34 |
|
|
|
|
#3872 |
|
Przyczajenie
|
Siemano!
Jedzie ktoś może na studencki do Rimini z Ok Tours? Termin 24.08-03.09?
|
|
#3873 |
|
Przyczajenie
|
A jedzie ktos moze 15.07-25.07 z ok tours?Chodzi mi o obóz rocznik 95
|
|
|
|
|
#3874 |
|
Przyczajenie
|
Jedzie może ktoś na kolonie z BUTA od 29.06.-08,07 , do hotelu mexico do Rimini ?? jak ktoś jedzie to pisać
) rocznik 96-97Edytowane przez papson125 Czas edycji: 2013-04-02 o 22:48 |
|
|
|
|
#3875 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jeszcze nie mam zamówionego, bo cały czas się waham pomiędzy kilkoma biurami. jak myślisz, ok tours będzie w porządku? jedziesz sama?generalnie jeśli ktoś jedzie sam, albo szuka towarzystwa, w przedziale wiekowym 16-19, najlepiej jakoś na początkowych turnusach do rimini, ja chętna ![]() bo cąły czas jak już wyżej napisałam, nie podjęłam decyzji odnośnie biura, a zdaje sobie sprawę że czas nagli ![]() ps najbardziej oczywiście zależy mi na lajtowej kadrze, hotel nie musi mieć ekstra warunków, ważne żeby było blisko do klubów, plaży ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- noooo i generalnie widzę ze z bieżącego roku za dużo postów nie ma, więc mam nadzieję że jakoś tutaj się rozkręci ![]() bo obecnie jestem na etapie czytania wpisów sprzed kilku lat chcę wiedzieć o rimini jak najwięcej.
|
|
|
|
|
|
#3876 |
|
Przyczajenie
|
Obóz w Rimini 16-18. POMOCY ;)
Cześć dziewczyny i chłopaki !
Wybieram się na obóz z tej oferty : http://www.kolonieiobozy.net/pl/p/Ob...18-22-lata/396 7.07.-17.07. ![]() Mam pare podstawowych pytan do tych co byli we Włoszech w Rimini. 1. Ile zabrać kasy na tydzień czasu ? 2. Jaki filtr , ale zeby sie opalić ? 3. jak ceny, tanio , drogo ? gdzie szukać tanich miejsc z ciuchami , bądź jedzeniem. 4. Jakie kluby polecacie ? 5. Jak z kupowaniem alkoholu u nieletnich ? 6. Jakie plaże , zadbane czy nie ? 7. Co poleciłybyście abym ze sobą zabrała. |
|
|
|
|
#3877 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny i chłopaki !
Wybieram się na obóz z tej oferty : http://www.kolonieiobozy.net/pl/p/Ob...18-22-lata/396 7.07.-17.07. ![]() Mam pare podstawowych pytan do tych co byli we Włoszech w Rimini. 1. Ile zabrać kasy na tydzień czasu ? 2. Jaki filtr , ale zeby sie opalić ? 3. jak ceny, tanio , drogo ? gdzie szukać tanich miejsc z ciuchami , bądź jedzeniem. 4. Jakie kluby polecacie ? 5. Jak z kupowaniem alkoholu u nieletnich ? 6. Jakie plaże , zadbane czy nie ? 7. Co poleciłybyście abym ze sobą zabrała. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3878 |
|
Raczkowanie
|
Mam pare podstawowych pytan do tych co byli we Włoszech w Rimini.
1. Ile zabrać kasy na tydzień czasu ? 2. Jaki filtr , ale zeby sie opalić ? 3. jak ceny, tanio , drogo ? gdzie szukać tanich miejsc z ciuchami , bądź jedzeniem. 4. Jakie kluby polecacie ? 5. Jak z kupowaniem alkoholu u nieletnich ? 6. Jakie plaże , zadbane czy nie ? 7. Co poleciłybyście abym ze sobą zabrała.[/QUOTE] 1. Ja na 8 dni miałam jakieś 150 euro 2. ja nie smarowałam się nic przyśpieszaczem tylko ( wiem to nie zdrowe) myśle ze 10-15 to wystarczy 3. Ceny pizza 5-8 euro, lody 1-3 euro, woda niecałe 1e , piwo 1-3 , wino 2-6 euro , wódka koło 8 , drinki w klubach od 8 euro w górę , 20 euro karnet do klubu za 3 wejścia 4. CARNABY! <33333333 5. na lajcie każdemu sprzedają ![]() 6. Plaża bardzo ładne i czyste :d nie widziałam zadnych śmieci czy czegokolwiek jak to w Polsce bywa 7. dużo koszulek i szorty a jeśli wybierasz wycieczkę do Rzymu polecam jakąś koszulę wziąć i legginsy ( zeby na siebie narzucić gdy będzie się w Watykanie) Byłam w zeszle wakacje ![]() odpowiem na pytania. ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Ubrania to jest Galeria Handlowa jakieś 10 min od centrum Rimini ![]() I tam sa zwykłe sieciówki, ale trochę inne niż w Polsce. I kupiłam sobie bluzki za 1-3 euro, bo było pełno promocji ![]() Ale także w samym Rimini ciągnie się setki straganów z ciuchami, biżuterią , pamiątkami itp. |
|
|
|
|
#3879 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Obóz w Rimini 16-18. POMOCY ;)
polecam poczytać temat na forum, cąły zbiorczy o rimini. tam znajdziesz odpowiedź na wszystkie swoje pytania
![]() słyszałaś jakieś pochlebne opinie o tym biurze? bo ja osobiście zastanawiałam się nad wyjazdem z ok-tours. ale jeszcze nie zamówiłam. |
|
|
|
|
#3880 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Obóz w Rimini 16-18. POMOCY ;)
ja byłam z ok toursem.
i polecam biuro. jest naprawdę spoko i w miarę luźne i wszystko jest dobrze zorganizowane
|
|
|
|
|
#3881 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
po ile ate koszulki? |
|
|
|
|
|
#3882 |
|
Raczkowanie
|
chyba 10 euro.
JEDYNA RZECZ KTÓREJ ZAŁUJE ZE NIE ZROBIŁAM W RIMINI nie kupiłam koszulki (
|
|
|
|
|
#3883 |
|
Przyczajenie
|
hej!
Ja w tym roku również chciałabym się wybrać do Rimini. Jednak zależy mi na tym,żeby oprócz wypoczynku na plaży i nocnego szaleństwa coś pozwiedzać. Biura podróży oferują wycieczki fakultatywne,ale boję się,że nie uzbiera się grupa i nie pojedziemy. Dlatego wykombinowałam,że jeśli jakaś wycieczka jest po drodze i w planie, no to musi się odbyć. Znalazłam taką ofertę: http://busferie.pl/kolonie-obozy/kol...ydencja-marzia Znacie to biuro? Byliście gdzieś z nimi? Co o nich sądzicie? Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na odpowiedź. |
|
|
|
|
#3884 |
|
Przyczajenie
|
Hej, chcę pojechać w tym roku do rimini. Mam 15 lat, to wystarczająco żeby pójść do carnaby lub innych klubów?
|
|
|
|
|
#3885 |
|
Przyczajenie
|
w tym roku pierwszy raz jadę do rimini, więc z doświadczenia ci nie powiem. ale z tego co przeczytałam na forum wszyscy mówią, że ze spokojem do każdego klubu się dostaniesz
|
|
|
|
|
#3886 |
|
Przyczajenie
|
Hey wszystkim!
![]() Wybieram się w te wakacje na obóz do Cesenatico z trzema kumpelami , tak wiem , że temat postu jest o Rimini ale z racji takiej , że obie miejscowości leżą niedaleko siebie postanowiłam tu napisać Jedziemy z biura Juventur do ośrodka kolonijnego BELLELLI/BLU MARE/LA PERLA w terminie 12.07-25.07. I chciałam zapytać czy również się ktoś wybiera w podobnych dniach? Lub był ktoś i udzieli mi paru informacji Jesteśmy jak najbardziej otwarte na nowe znajomości! Celem naszego wyjazdu jest rzecz jasna melanżowanie
|
|
|
|
|
#3887 |
|
Raczkowanie
|
spokojnie Cię wpuszczą
![]() w carnaby widziałam dziewczyny które wyglądały na o wiele mniej niż 15 ;d |
|
|
|
|
#3888 |
|
Przyczajenie
|
z Krakowa ktoś jedzie w terminach Lipca?
|
|
|
|
|
#3889 |
|
Przyczajenie
|
hejho, jeśli ktoś jedzie z okeja, to zapraszam do dołączenia na facebookowym wydarzeniu
![]() https://www.facebook.com/events/4210...51526/?fref=ts |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3890 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#3891 |
|
Przyczajenie
|
Rimini z BUtem
hej
mam pytanie chcemy się wybrać z koleżanką na kolonie do Rimini z biura podróży do hotelu/villa Loris jeśli ktoś był to piszcie opinie o kadrze, miejscowości i hotelu
|
|
|
|
|
#3892 |
|
Przyczajenie
|
A wie ktoś może ja wyglada obóz z ok do rimini, ale 14-16 tez jest taki luz xd ? Czy pozwolą pójść na dyskoteke? czy łazienki w grune perle serio sa takie straszne a jak wyglada wgl plaza publiczna mega syf?? Aha i gdzie najlepiej pojechac do rzymu, wenecji, san marino czy florencji?
|
|
|
|
|
#3893 |
|
Raczkowanie
|
Odemnie ludzie w wieku 15 lat chodzili normalnie do klubów a byli w tej grupie
![]() Plaża publiczna jest czysta, i nie ma żadnego syfu ;c a łazienki nie są straszne, tylko strasznie małe bo tak są czyste i wql wszystko co chcesz jest, tyle ze są małe i prysznic otwarty więć wszystko się zalewa ale to kwestia przyzwyczajeniaRzym,Rzym,Rzym <3!Jest przepiękny i warto go zobaczyć. Choć San Marino też jest fajne, takie miłe i przyjemne na popołudnie ![]() ode mnie ludzie byli w wenecji i im się nie podobało więc nie wiem. |
|
|
|
|
#3894 |
|
Przyczajenie
|
a ja właśnie szłyszałam,że wenecja jest przepiękna ale trochę śmierdzi.co do klubów to nie wiem bo w Rimini nie byłam ale za to w innych tego typu miejscowościach tak no i tu niby też sż od 16 lat ale to wszystko zależy od opiekunów czy są luzni i idą na ręke i młodszych też zabierają czy nie,ale to już raczej nawret nie od biura zależy tylko od samych wychowawców.
|
|
|
|
|
#3895 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#3896 |
|
Przyczajenie
|
Wybiera się ktoś do Rimini w sierpniu z Ok Toursa albo BUT-a??
|
|
|
|
|
#3897 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale ogólnie piękne piasto i opłaca się zatkać nos i pospacerować po mieście.
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3898 |
|
Raczkowanie
|
do Rimini polecam duuużo pieniędzy :p
|
|
|
|
|
#3899 |
|
Przyczajenie
|
dużo czyli ile tak mniej więcej.ja się niedługo wybiera i właśnie nie wiem ile wziąć nie liczaąc wycieczek fakultatywnych i tych wszystkich bzdur typu kaucja.
|
|
|
|
|
#3900 |
|
Raczkowanie
|
ja mialam 200e na tydzien. i w drodze powrotnej ledwo uzbieralam na toalete
wiem, ze moi znajomi wydali tam nawet po 500-700e. ale to tez zalezy jak bardzo rozrzutna jestes, czy pijesz i palisz. ale mimo wszystko jest dosyc drogo tzn. przeliczajac na zlotowki. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

(