![]() |
#3871 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
Cytat:
![]() ![]() Matko ja widzę, że my się tu wszystko kompletnie nie zrozumiałyśmy, Tenebra broń Boże nie chodzi o zabranianie fioletowych kiecek kiedy PM ma fioletową ![]() ![]() A fragment mojego postu, że "Jak dla mnie to to tym bardziej będzie dziwnie wyglądało" odnosiło się dokładnie do tego o czym piszesz: Cytat:
![]()
![]() |
#3872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale poza tym to wiesz, jak ktoś chce tych fioletowych kiec zabraniać to niech zabrania ![]() ![]() ![]()
Wizażowe mądrości: - "To była logika kompletnie nielogiczna, jakaś matematyczna" ![]() Edytowane przez tenebra Czas edycji: 2012-06-05 o 11:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3873 | |||
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3874 |
Zakorzenienie
|
Szwagierka miała na swoim cywilnym fioletową i wszyscy przeżyli
![]() ![]() Raz przy okazji imprezy historycznej w Opolu, był organizowany ślub. Państwo młodzi byli w strojach historycznych. Super to wyglądało. A co do ślubów, bo ciąża. Ja swojemu powiedziałam, że jakbym zaszłą w ciążę zanim mi się oświadczył, to bym się nie zgodziła na ślub, bo miałabym wrażenie, że robi to ze względu na dziecko. Chociaż... śmiałam się też już po zaręczynach, co by było, gdybym zaszła w ciążę. Pewnie co niektórzy by gadali, że pobierają się bo dzieciak w drodze ![]() ![]() Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2012-06-05 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3875 |
Zakorzenienie
|
Mnie w ogóle obrzydza fakt, że 80% ludzi biorących ślub kościelny bierze go tylko dla scenerii i ładnej ceremonii, a Boga, przeżycia duchowe mają za przeproszeniem głęboko. Moim zdaniem trzeba się wykazać krztyną szczerości do siebie i innych i skoro się nie wierzy, to trzeba brać ślub cywilny.
A co do księży to oni sobie wymyślili jakieś własne prawa; wierzy się w Boga a nie Kościół i prawo kanoniczne - czy jest gdziekolwiek w Biblii napisane "musisz mieć wszystkie sakramenty żeby wziąć ślub kościelny/być śwadkiem" czy coś w tym rodzaju? |
![]() ![]() |
![]() |
#3876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3877 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3878 |
Zakorzenienie
|
Są różne dziwadła na świecie. Współczuję jej gościowi, bo jest totalnie pod pantoflem. Pewnie urządza mu jakieś afery, o to że się uśmiechnął do kasjerki w tesco
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3879 |
Raczkowanie
|
Mój dzisiejszy rozwalacz:
koleżanka, nosząca L (i to takie spore) i rozmowa z innymi dziewczynami "Ja to noszę M, ale w H&M to L, (...), no, no w Zarze to fajne rzeczy, ale trzeba brać o rozmiar większe, bo ja to noszę M, a tam..." - i tak całe centrum handlowe wymieniła ![]()
#3880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3881 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3884 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3886 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A tak całkiem na poważnie, to w USA przyzwyczaiłam się do tego, że mam rozmiar XS-S. W większości sklepów w Polsce jestem za to typową M. Rozmiarówka jest więc szeroka jak stąd do kosmosu, nie ma co na to patrzeć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3887 |
Zakorzenienie
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;34521634]Ja uwielbiam wręcz robić zakupy w H&M, bo pasuje na mnie najmniejszy rozmiar i czuję się jak królowa modelek. A potem w wyszczuplającym lustrze w przymierzalni nawet wyglądam jak ta królowa
![]() A tak całkiem na poważnie, to w USA przyzwyczaiłam się do tego, że mam rozmiar XS-S. W większości sklepów w Polsce jestem za to typową M. Rozmiarówka jest więc szeroka jak stąd do kosmosu, nie ma co na to patrzeć.[/QUOTE] Ja do dziś chodzę w zwykłych bluzka z H&M w rozmiarze S. Mimo, że termin mam na... jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3888 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3889 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3890 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3891 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=615075
Nie no, po prostu ![]()
Edytowane przez miss kitsch Czas edycji: 2012-06-05 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3892 | |
Raczkowanie
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;34521634]Ja uwielbiam wręcz robić zakupy w H&M, bo pasuje na mnie najmniejszy rozmiar i czuję się jak królowa modelek. A potem w wyszczuplającym lustrze w przymierzalni nawet wyglądam jak ta królowa
![]() A tak całkiem na poważnie, to w USA przyzwyczaiłam się do tego, że mam rozmiar XS-S. W większości sklepów w Polsce jestem za to typową M. Rozmiarówka jest więc szeroka jak stąd do kosmosu, nie ma co na to patrzeć.[/QUOTE] Mnie od dawna kuszą zakupy gdzieś w Korei czy Japonii, bo one wszystkie takie drobne, jako i ja ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3893 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do slubow... jestem w 6 msc i bierzemy z tzem slub za rok- tez mi kompletnie nie odpowiada opcja, zeby brac slub, bo ciaza, choc tescie jak sie dowiedzieli, to juz wymyslili zebysmy brali slub w kwietniu tego roku ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3894 |
Zakorzenienie
|
Dzisiejsze rozwalacze.
Kraków, leje non stop od dwóch dni, nie zapowiada się na zmianę pogody. Jakoś wybitnie zimno nie jest, ale wilgotno i paskudnie. *dziewczyna w krótkich spodenkach, sandałkach na płaskiej i cienkiej jak papier podeszwie, do tego jakis gruby sweter zapinany na guziki i parasol w dłoni... a nóżki z tyłu od dołu po samo zgięcie kolan fantazyjnie ochlapane błotkiem ![]() nie rozumiem chodzenia w sandałach w taką pogodę, ani to wygodne, ani przyjemne... no chyba, że ktoś preferuje śmiganie po błocie i kałużach * chłopak idący boso ![]() * dziewczyna w kurtce zimowej sięgającej za kolana i w dodatku z wielkim futrzanym kożuchem |
![]() ![]() |
![]() |
#3895 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Chłopak to chyba jakiś hipster-Włóczykij ![]() ![]() Nie ogarniam ludzi w zimowych kurtkach o tej porze roku. Tutaj też często to widzę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3896 |
Zakorzenienie
|
Nie jest jakoś strasznie zimno, podejrzewam że w krótkich spodenkach i zakrytych butach można spokojnie wyjść jak ktoś lubi chłodek, ale te sandały takie płaskie i na dwóch paskach to już przegięcie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3897 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny jeszcze raz za kciuki... może moja leniuszka się ruszy. Mieszkanie wysprzątałam na błysk, ale to tylko ją obudziło i wywala mi nogi przez prawy bok
![]() Co mnie przed chwilą rozwaliło... daszek, który pewnie niedługo będzie na każdym feszyn blogu. Masakra jakaś. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3898 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3900 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Każdy ma swoją figurę i nie chcę tego komentować w żaden sposób, chodzi mi tylko o jej wmawianie całemu światu, że nosi inny rozmiar niż w rzeczywistości. Coś podobnego zaobserwowałam też u mojej cioci - kupuje ubrania nie mierząc ich, a potem podrzuca masę tego mojej mamie, bo było za małe, "jakaś zaniżona rozmiarówka" ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.