|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI
myślisz?? Ja nie wiem w sumie co ja mogłam zjesc takiego, że mam takie dziwne uczucie...
![]() Znowu dzisaj 26dc a to nie jest wogóle ból na @... Boszeee... chyba sobie wkrecam cos jak zwykle
|
#3872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ty mi wysłałaś zaproszenie na skarb mamy?
|
|
#3873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No własnie mnie też bolą piersi juz kilka dni, tylko , że mnie własnie bardziej sutki
|
|
#3874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a bo to raz całe cycki, raz sutki
|
|
#3875 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuje Wam za wsparcie i miłe słowa
Obyśmy juz niedługo wspólnie cieszyły sie błogosławioną ciążą
|
|
#3876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-10-26 o 20:59 |
||
|
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
witaj Aniula
a dla mnie dziś wszystko bez sensu ![]() zmęczona jestem jak nie wiem i czuję się chora a powinnam jeszcze zrobić i wywiesić pranie i przygotować kotlety. jutro najchętniej spędziłabym pod kocem a czeka mnie od rana aktywny dzień - ślub dobrej koleżanki o 9.30 potem kumpla z pracy o 13.30 a o 19 'domowe wesele'. w ogóle mnie w domu nie będzie a po teście owulacyjnym jestem już totalnie zdołowana - kontrolna ledwo widoczna. do tego coś mnie chyba piecze i tak sobie myślę, że to może śluz się na zapalenie rozrzedza ![]() dość mam wszystkiego.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#3879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kobitki moje ja tez mam konto na skarbmamy zapraszam moj nick to barbara
|
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kobitki
Ja byłam z TŻem na zakupach i jestem wykończona nic mi się nie chce więc pewnie dzisiaj nawet przytulanka nie będzie bo najnormalniej w świecie nie chce mi się Co do mojego picia i susiania to ja nigdy nie miałam z tym problemu więc sikam co15minut i wypijam hektolitry picia(wody,herbaty,soków) w ciągu dnia.Tabletek nie biorę żadnych na te bakterie bo się boję żeby Synkowi nie zaszkodzić.Poczekam do wizyty i zobaczę co powie lekarz.Witaj Aniula bardzo mi przykro że tyle przeszłaś ale mam nadzieję że już niedługo(podobnie jak reszta moich zacnych koleżanek) zobaczysz dwie kreseczki Kluseczko kochana odpocznij bo jak człowiek zmęczony to zły i nic się nie chce.Wypij gorącą herbatkę i do wyrka Arletko i Mysiu powiem Wam tyle-jak tylko zaszłam w ciąże to nie mogłam dotknąć sutków nawet opuszkiem palca,jak sobie to przypomnę to aż mnie dreszcz przechodzi ![]() Strasznie mnie męczy zgaga-podobno jak dziecko ma długie włosy to zgaga męczy.Moja młodsza siostra całą ciąże miała i urodziła "kudłatą" córcię Kładę się moje drogie Panie bo mi się oczka zamykają ,życzę Wam słodkich snów,udanego i spokojnego weekendu Do jutra
> http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png Run bitch!Ruuun! Edytowane przez RudaEwcia25 Czas edycji: 2012-10-26 o 22:16 |
|
|
|
#3881 | |
|
Zakorzenienie
|
czesć, jeju dziewczyny jaka u mnie pogoda!!!snieg pada, wiatr okropnie wieje!!!zimno strasznie, a miałam z koleżankami skoczyć do miasta po ciuszkach pobuszować,ale nie mam zimówek to nie pojade.
ruda ewcia, ja w tamtym miesiacu też miałam okropny ból sutków a jednak to nie była ciąża, każdy organizm reaguje inaczej, nie ma co tracic nadziei przez cycki ![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
dasz rade
|
|
#3882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też pogoda do bani,wieje ,leje zimno jest.Mamy dzis z tż 5 rocznice ślubu
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#3883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i oczywiście wszystkiego najlepszego na dalsze lata, pieknego dzidziusia i to nie jednego!co robicie? jakas kolacja przy winku? u nas niedługo będzie 7 lat jak jesteśmy za sobą, a rocznica ślubu pierwsza pod koniec stycznia.
|
|
#3885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My jestesmy razem 8,5 roku
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-10-27 o 11:41 |
|
|
|
|
#3886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co tam kocurku?
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam co pisałam rano na watku AM: Byłam wczoraj u ginka...cięzka sprawa! Miałam 10 d.c. pęcherzyck 17 mm wspomniał coś o walnietej drugiej fazie cyklu...ale co to znaczy? Mam zrobic hormony i prolaktyne jak przyjedzie @. Dostałam tez dupka i mam brac od 15 dnia przez 10 dni no i pracowac nad Marcelem pracować.... Jak na dziewczynke to w ponidzialek jak na chłopaka wtorek- sroda... Moja mąż pracuje od poniedzialku do wtorku po 14 h ale na spiocha bedziemy próbować. No pochwalił mnie za acard. Bodrze, ze go brałam w podróży. Nastepnym razem mam brac heparyne w brzuch przed podróża dłuższa niż 5 h.. Ogolnie ok, powiedział, ze do konca roku wpędzi mnie w ciąże ![]() Jesli zobacze dwie kreseczki to mam dzwonic natychmiast i wtedy szybko wizyta... Zastanawiam sie tylko czy odstawienie dupka nie wpłynie na.... Poźniej kazał powiedzieć co lezy mi na serceu i sie poryczałam..powiedział, ze strata to trauma i ze moge z Nim pogadac bo nic z tego gabinetu nie wyjdzie dalej. Wytłumaczył, ze wie, ze nikt tego nie rozumie, ale on tak i mam płakac jesli mi to pomoże.. Ciepły, smympatyczny, pewny siebie lekarz.... Pytał mnie o wszytsko o siniaki, czy czesto mi zimno, czy rozdwajaja mi sie włosy, jakie mam paznokcie i jaka skóre itp. Uf..pozniej przyjechał mąż i dostałam kwiatki
|
|
|
|
#3888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki fajny lekarz, lekarz0przyjaciel, szkoda że mało takich na świecie! wszystko będzie dobrze!
|
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
Kooocur - super lekarz! wspaniale, że bywają tacy, w których ręce można się oddać bez obaw. pracujcie, sam doktor w ciążę Cię nie wpędzi, tż też musi zrobić swoje
![]() Iza, gratuluję i życzę Wam dużo dzieci i jeszcze więcej miłości a wiecie, ja mam chyba taką jesienną chandrę jakąś. mega dupa po prostu. wczoraj beczałam, dziś rano też i jeszcze teraz. po prostu wszystko jest nie tak na tżta jestem zła za jego egoizm i brak emocjonalnej inteligencji. chce, żebym wieczorem na imprezę weselną poszła sama bo on po dniu w szkole chce odpocząć. ja też potrzebuję odpocząć i też mi się nie chce, ale panna młoda to moja bardzo dobra koleżanka, na której mi zależy. i ona u nas była na weselu, po prostu nam nie wypada nie iść. tż mi wypomina, że na branżowe imprezy chodzę sama to i tu mogę. ale na służbówki wszyscy chodzą sami. raz jak go wzięłam to się nie odnalazł jakoś. więc nawet nie próbuję załatwiać zaproszeń dla niego- tym bardziej, że nie jest to dobrze widziane. ale to jest prywatna impreza. i jak mogę iść sama ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- przepraszam Was, że ze mnie taka maruda. może to też trochę to odstawienie hormonów, bo ciągle albo się wzruszam albo płaczę z bezsilności.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2012-10-27 o 13:52 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3890 | |
|
Rozeznanie
|
Witam Was moje kochane
u mnie też bardzo zimno ,wietrznie i Biało .Wczoraj juz nie pisalam bo taki mialam ból migrenowy glowy ze na oczy nic nie widziałam i poszłam spać.Kluska jak u Ciebie dzisiaj? wczoraj niezbyt sie dobrze czułaś a jak mija początek weekendu?RudaEwcia kochana takie zapalenia pęcherza często sie zdarzają i wtedy wychodzą wyniki moczu takie jak wychodzą zazwyczaj złe,powiem ci tak jeśli boisz sie brać cos na własna reke polecam ci kupić Żurawine ja osobiście jak byłam w ciaży z moim synkiem tez miałam wiele problemów z pęcherzem nerkami i jak tylko pojawiały sie jakies oznaki to sięgałam po Żurawinę własnie i naprawde pomagało Życzę dużo zdrówka![]() ![]() iza243Wszystkiego najlepszego Dla Ciebie i Męża za 5 lecie Udanego i owocnego wieczorka życzę kooocurhej ściskam mocno ![]() arletka1313 barbara przyjełam zaproszonko trzymam mysia1986Kochana jak sie dzisiaj czujesz? kiedy testujesz ? ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
po to jesteśmy aby się wzajemnie wspierać nawet i w takich sytuacjach i wysłuchać Nie przejmuj się kochana faceci tacy już sa i egoistycznie podchodzą do sytuacji których ich wogole nie dotyczy.Ja na Twoim miejscu poszłabym na ten ślub do koleżanki nawet jak by mój TŻ nei chcial ze mnś iść to własnie w ten sposob bym mu pokazała ze mimo jego zachowania nie mam zamiaru siedziec w domu i patrzeć na jego chimery życze udanej zabawy![]()
|
|
|
#3891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może spróbuj go jakos przekonac?Tak troche głupio że nie pójdzie Chociaż jeżeli to twoja bardzo dobra koleżanka to ja bym mimo wszystko na twoim miejscu poszła sama i dobrze się bawiła.
|
|
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
Aniula 83 dziekuje ze przyjelas zaproszenie.
Kocurku do roboty dzialaj bo juz trzeba. Widac ze trafilas na dobrego lekarza . Iza wszystkiego dobrego i zycze pieknych II kreseczek Kluska pisz wszystko co Ci lezy na sercu. Kazdy ma taki okres ze by marudzil wiec sie nie dziwie
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2012-10-27 o 14:14 |
|
|
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ogromnie dziękuję za wsparcie
![]() wiem, że powinnam iść. bardzo mi się nie chce. myślałam, że na 2 godzinki po prostu pojedziemy pokazać się i pogadać. ale szczerze to to, czego chcę to wleźć pod koc, schować się przed światem i wyjść za jakiś tydzień ![]() też tak czasem macie czy ja jestem jakaś porąbana? ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- właśnie dzwonił tż. i jak tylko go usłyszałam poleciały mi łzy. powiedział, że ja też muszę odpocząć i że pójdziemy sobie gdzieś tu koło domu na drinka albo kupimy wino i poleżymy przed tv. wiem, że ma rację. oboje jesteśmy introwertykami i duże skupiska ludzi wysysają z nas energię. a koleżankę kocham jak siostrę ale nie mogę się zmusić, żeby tam dziś pójść... chciałabym, żeby tż mnie do tego zmotywował. ale on tego nie zrobi ![]() jakaś schiza, co? aha, już jedną towarzyską plamę dziś dałam - pomyliłam godziny ślubu kolegi (jest o 15 a nie o 13.30) i jak się zorientowałam to wróciłam do domu i już nie pojadę. śnieg sypie, ja nie mam jeszcze założonych zimówek i trochę boję się tak jeździć. no i make up mi spłynął, wyglądam jak panda
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2012-10-27 o 14:23 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3895 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3896 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oj co by nie było wesele to wesele, kogoś wyjatkowy wieczór. Ja bym nie dała za wygrana bo to dla Ciebie widze bardzo ważne. Pogadajcie i wytłumacz Mu, a jak nie zmieknie idz sama... Cytat:
Dzięki kochana. Bardziej sie boje co bedzie później..die kreski to poczatek góry lodowej.. Cytat:
Buuu mąż od poniedziałku pracuje od 7-21 wiec trzeba bedzie sie bardzo sprężyć...coś wymyślimy ![]() Cytat:
Kochana Ty sie masz...cholerka! U mnie tez pewnie prolaktyna bedzie wysoka, cos po # sie poprzestawiało... No nic trzeba dzialac i czekać a z seksu czerpac ile sie da...tylko tyle pozostaje |
|||||
|
|
|
#3897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Wróciłam ze szkołu, strasznie pada snieg i zimno jak choler.a Co do testowania to nie wczeniej niz we wtorek...Jakos nawet mnie nie korci powiem szzerze, bo jakos słabo wierze w te II ![]() Kocurku, trzymam kciuki za Was. A no i widzę, ze piszesz coś o Marcelu. Jejuuu, tak własnie chce nazwac swojego syna jak bede go kiedys miała
|
#3899 |
|
Zakorzenienie
|
Kocurku , Kafii jaka macie prolaktyne ?
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.

wiele wizyt u ginekologa,niby owulacja jest,ale cykle są dość długie i nie równe, więc lekarz zdecydował na zabieg HSG który miałam w poniedziałek 22.10.2012 i z opisu zdjęcia lekarz stwierdził ze jajowód lewy w pełni drożny a prawy lekko poskręcany w połowie nie drożny,w środę byłam u niego i powiedział ze ten cykl musimy się przyłożyć z mężem i pełna para starać sie o maleństwo , jeśli się nie uda i dostane @ powiedział ze zatrzyma mnie w szpitalu na 4 dni na tzw wlewki są to płyny wprowadzane do szyjki macicy wraz z antybiotykiem aby zlikwidować zrosty i odblokować jajowód prawy ,jestem tym wszystkim przerażona i tracę wiarę że w końcu się uda

Co do mojego picia i susiania to ja nigdy nie miałam z tym problemu więc sikam co15minut i wypijam hektolitry picia(wody,herbaty,soków) w ciągu dnia.Tabletek nie biorę żadnych na te bakterie bo się boję żeby Synkowi nie zaszkodzić.Poczekam do wizyty i zobaczę co powie lekarz.
,życzę Wam słodkich snów,udanego i spokojnego weekendu

i oczywiście wszystkiego najlepszego na dalsze lata, pieknego dzidziusia i to nie jednego!