Rozłąka z ukochanym - 2012 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-01-29, 16:22   #3871
booombelek
BAN stały

Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012

Cytat:
Napisane przez martynusia222 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co planujecie na Walentynki ? Kurde nie wiem czy kupować prezent i wysyłać, nie mam pojęcia co to mogłoby być, nigdy nie byłam dobra w wymyślaniu prezentów. Z drugie strony wysyłanie prezentu to trochę wydatek, a ja teraz nie pracuję i mam ograniczone środki finansowe, jestem na łasce rodziców

A tylko nieco ponad 2 tygodnie już zostały.
a mój K, będzie u mnie na urlopie przez te 2 tygodnie, tzn miał być.. tak się złożyło, że akuratnie walentynki będą w trakcie tego jego pobytu. Ogólnie to dzisiaj jest jego pierwszy dzień za kierownicą tira, już wcześniej uprzedził, że zaplanował sobie urlop i pracodawca poszedł mu na rękę i faktycznie ma w planach przyjechać.
a co wyjdzie w trakcie to wyjdzie, ogólnie my chyba nie obchodzimy takich świąt. Pewnie się wybierzemy na jakąś kolację, o ile wgl wszystko mi wyjaśni i nie wiadomo jak to będzie..
booombelek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-29, 16:28   #3872
klatar
Raczkowanie

GG do klatar

Cytat:
Napisane przez martynusia222 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co planujecie na Walentynki ? Kurde nie wiem czy kupować prezent i wysyłać, nie mam pojęcia co to mogłoby być, nigdy nie byłam dobra w wymyślaniu prezentów. Z drugie strony wysyłanie prezentu to trochę wydatek, a ja teraz nie pracuję i mam ograniczone środki finansowe, jestem na łasce rodziców

A tylko nieco ponad 2 tygodnie już zostały.
Ja kupiłam korkociąg, bo zawsze wino cęgami i wkrętem otwierał i do tego słoiczek z karteczkami: '100 powodów dlaczego Cię kocham', mój przyjedzie za tydzień w piątek to mu już to dam, bo w Walentynki raczej się nie spotkamy

26.04.2013 koniec szkoły
7.05, 8.05, 9.05, 14.05, 16.05, 21.05 matury
klatar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-29, 16:31   #3873
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klatar Pokaż wiadomość
Ja kupiłam korkociąg, bo zawsze wino cęgami i wkrętem otwierał i do tego słoiczek z karteczkami: '100 powodów dlaczego Cię kocham', mój przyjedzie za tydzień w piątek to mu już to dam, bo w Walentynki raczej się nie spotkamy
słyszłam coś o tym samemu to się robi? mogłabyś powiedzieć o tym coś więcej? fajny pomysł się wydaje, ale mój TŻ nie jest zbyt romantyczny i no sama nie wiem...
alekziz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-29, 16:32   #3874
ewasza14
Rozeznanie

My do tej pory walentynek też nie obchodziliśmy, dla nas to dzień jak każdy inny bo we ferie widywaliśmy się praktycznie codziennie. TŻ chyba dał mi jakąś różę i normalnie spędziliśmy razem ten dzień. W tym roku nic dla niego nie kupuję, wysyłać też nie będę. Ewentualnie jak przyjedzie na święta to jakoś uczcimy ten dzień ale walentynek samych w sobie nie obchodzimy.
ewasza14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-29, 16:41   #3875
alekziz
Zakorzenienie

oglądam właśnie zdjęcia mojego M. i ciesze się jak głupia do monitora
Stary 2013-01-29, 16:45   #3876
klatar
Raczkowanie

GG do klatar

Cytat:
Napisane przez alekziz Pokaż wiadomość
słyszłam coś o tym samemu to się robi? mogłabyś powiedzieć o tym coś więcej? fajny pomysł się wydaje, ale mój TŻ nie jest zbyt romantyczny i no sama nie wiem...
na wizazu właśnie ten pomysł znalazłam biorę 100 karteczek, takie kolorowe np http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...vX91GX4lfK8KOw i bede je chyba jeszcze na pol przecinac i piszę na jednej Kocham Cię, bo jesteś... jakiś tam i zawijam w rulonik i zawiązuje wstążką czerwoną taką np, co w różach jest i ciach do słoika :p
Mój też za bardzo romantykiem nie jest, ale mu zrobię i myślę, że się ucieszy mówiłam o tym przyjaciółce i swojemu też zrobi takiego coś

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Cytat:
oglądam właśnie zdjęcia mojego M. i ciesze się jak głupia do monitora
Ja kiedyś w skrajnej rozpaczy z tęsknoty oglądałam jego zdjęcia i wąchałam próbkę perfumu, który mu kupiłam, przynajmniej czułam zapach jego perfum

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

a słoika chyba nie będę ozdabiać, oczywiście będzie bez nalepki, np. "chrzan" i przewiążę tą wstążką, którą będę zawiązywać ruloniki

26.04.2013 koniec szkoły
Stary 2013-01-29, 16:47   #3877
booombelek
BAN stały

a ja na ostatnie walentynki (pierwsze z moim K) kupiłam mu 14 lizaków i włożyłam je do pudełeczka wraz z wyciętymi czerwonymi serduszkami z wyznaniami miłości, wysłałam paczką, bo niestety nie miałam jak wręczyć osobiście.
ja dostałam wtedy kartkę, a w niej nasze zdjęcie i wykupioną wycieczkę na wakacje... ehhh te czasy
Stary 2013-01-29, 16:51   #3878
klatar
Raczkowanie

GG do klatar

Cytat:
Napisane przez booombelek Pokaż wiadomość
a ja na ostatnie walentynki (pierwsze z moim K) kupiłam mu 14 lizaków i włożyłam je do pudełeczka wraz z wyciętymi czerwonymi serduszkami z wyznaniami miłości, wysłałam paczką, bo niestety nie miałam jak wręczyć osobiście.
ja dostałam wtedy kartkę, a w niej nasze zdjęcie i wykupioną wycieczkę na wakacje... ehhh te czasy
O jaa, zrobiliście sobie nawzajem świetnie prezenty

Ja on mojego dostawałam zawszę maaaaaaaaaaaaaaaaaaasę czekoladek

26.04.2013 koniec szkoły
Stary 2013-01-29, 16:55   #3879
booombelek
BAN stały

Cytat:
O jaa, zrobiliście sobie nawzajem świetnie prezenty

Ja on mojego dostawałam zawszę maaaaaaaaaaaaaaaaaaasę czekoladek
a no nie powiem, zaskoczył mnie tą wycieczką ale to były czasy kiedy wszystko się jeszcze układało...

ja to od mojego czekoladki dostaję co chwila, ale częściej dostaję serduszka żelki z białą pianką
Stary 2013-01-29, 16:55   #3880
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
na wizazu właśnie ten pomysł znalazłam biorę 100 karteczek, takie kolorowe np http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...vX91GX4lfK8KOw i bede je chyba jeszcze na pol przecinac i piszę na jednej Kocham Cię, bo jesteś... jakiś tam i zawijam w rulonik i zawiązuje wstążką czerwoną taką np, co w różach jest i ciach do słoika :p
Mój też za bardzo romantykiem nie jest, ale mu zrobię i myślę, że się ucieszy mówiłam o tym przyjaciółce i swojemu też zrobi takiego coś

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Ja kiedyś w skrajnej rozpaczy z tęsknoty oglądałam jego zdjęcia i wąchałam próbkę perfumu, który mu kupiłam, przynajmniej czułam zapach jego perfum

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

a słoika chyba nie będę ozdabiać, oczywiście będzie bez nalepki, np. "chrzan" i przewiążę tą wstążką, którą będę zawiązywać ruloniki
Cytat:
z tymi karteczkami uroczy pomysł tak samo z tymi lizakami aż mi się przypominają czasy podstawówki ja jestem bardziej romantyczna niż mój M. i to ja wpadam na takie pomysły częściej, on to nawet nie przywiązuje dużej wagi do takich rzeczy, więc nie wiem czy to dobry pomysł, tym bardziej że on ma 24 lata, toć to stary chłop już!

booombelek to się Twój K. wtedy postarał miło tak powspominać

klatar co ta tęsknota robi z człowiekiem, ja to potrafię codziennie oglądać te same jego zdjęcia i za każdym razem tak samo się cieszyć.
Stary 2013-01-29, 16:58   #3881
booombelek
BAN stały

Cytat:
z tymi karteczkami uroczy pomysł tak samo z tymi lizakami aż mi się przypominają czasy podstawówki ja jestem bardziej romantyczna niż mój M. i to ja wpadam na takie pomysły częściej, on to nawet nie przywiązuje dużej wagi do takich rzeczy, więc nie wiem czy to dobry pomysł, tym bardziej że on ma 24 lata, toć to stary chłop już!

ja tam myślę, że karteczki i lizaki nie tylko dla młodzieńców, mój też ma 23 lata, a sam lubi dostawać takie prezenty i sam lubi takie dawać. Śmiało mogę nawet powiedzieć, że mój K jest bardziej romantyczny ode mnie to on w sumie mnie nauczył pić wino przy ognisku czy kominku, to on nauczył mnie przeżywać "inaczej" nasze spacery we dwoje..
Stary 2013-01-29, 17:00   #3882
klatar
Raczkowanie

GG do klatar

Cytat:

klatar co ta tęsknota robi z człowiekiem, ja to potrafię codziennie oglądać te same jego zdjęcia i za każdym razem tak samo się cieszyć.
dokładnie... Mój ma 21lat, rocznikowo i taki romantico to niee, ale mysle, ze doceni moje starania

26.04.2013 koniec szkoły
Stary 2013-01-29, 17:01   #3883
booombelek
BAN stały

Cytat:
dokładnie... Mój ma 21lat, rocznikowo i taki romantico to niee, ale mysle, ze doceni moje starania
napewno doceni!
Stary 2013-01-29, 17:03   #3884
ewasza14
Rozeznanie

Mój TŻ w porównaniu z waszymi to w ogóle nie jest romantyczny Jest bardzo praktyczny i takie też prezenty mi kupuje. Jakieś liściki czy lizaki to w ogóle nie w jego stylu
Stary 2013-01-29, 17:03   #3885
klatar
Raczkowanie

GG do klatar

hehe dobra kochane ja lecę na serialik "pierwszą miłość" i w naukę, papa

26.04.2013 koniec szkoły
Stary 2013-01-29, 17:05   #3886
QueenBlair
Wtajemniczenie

Ja jakoś nie wyobrażam sobie mojego skaczącego pod sufit jeśli mu bym jakieś "romantico karteczki zrobiła".
Dlatego pewnie co innego wymyślę.

Ech coś mnie głowa od rana boli,a zaraz na trening muszę tyłek ruszyć.

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Cytat:
Napisane przez ewasza14 Pokaż wiadomość
Mój TŻ w porównaniu z waszymi to w ogóle nie jest romantyczny Jest bardzo praktyczny i takie też prezenty mi kupuje. Jakieś liściki czy lizaki to w ogóle nie w jego stylu
Oj to tak jak mój.
Stary 2013-01-29, 17:07   #3887
booombelek
BAN stały

Cytat:

mój były taki był, ani kwiatka, ani żadnego niczego. Walentynek wgl nie obchodził, dnia kobiet też nie, ani innych tego typu "świąt" ciężko było od niego coś dostać.. zero romantyzmu

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
Napisane przez QueenBlair Pokaż wiadomość
Ja jakoś nie wyobrażam sobie mojego skaczącego pod sufit jeśli mu bym jakieś "romantico karteczki zrobiła".

dzisiaj to taki dzień chyba, mnie też głowa od rana boli
Stary 2013-01-29, 17:08   #3888
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
ja tam myślę, że karteczki i lizaki nie tylko dla młodzieńców, mój też ma 23 lata, a sam lubi dostawać takie prezenty i sam lubi takie dawać. Śmiało mogę nawet powiedzieć, że mój K jest bardziej romantyczny ode mnie to on w sumie mnie nauczył pić wino przy ognisku czy kominku, to on nauczył mnie przeżywać "inaczej" nasze spacery we dwoje..
Ale masz Romea lubie czytać o takich romantycznych rzeczach a mój M. to taki ''twardziel'' więc gdzie tam taki będzie mi słodkie karteczki pisał itp. on ogólnie jest mało wylewny... więc nie wiem jakby zareagował na taki prezent z mojej strony.

Cytat:
Napewno doceni Mój mimo, że nie ''romantico'' to jak widzi co dla niego robie, jak się staram, to cieszy się jak głupi
Stary 2013-01-29, 17:09   #3889
QueenBlair
Wtajemniczenie

Cytat:
mój były taki był, ani kwiatka, ani żadnego niczego. Walentynek wgl nie obchodził, dnia kobiet też nie, ani innych tego typu "świąt" ciężko było od niego coś dostać.. zero romantyzmu
Mój romantyczny nie jest pod względem typu zamiłowania do liścików,lizaczków itp.
On ogólnie nie lubi takich bzdur.
Dla mnie też to się durne wydaje. Serio...ale jakieś liściki, pierdołki to nie w moim stylu i bardziej by mnie rozśmieszyły niż ucieszyły.

Pod tym względem z Tż się akurat dobraliśmy. Tzn kwiaty są okay i mile widziane,ale inne "słitaśki" już nie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-29, 17:09   #3890
ewasza14
Rozeznanie

Cytat:
Mnie też cały dzień strasznie boli głowa, nie mogę chodzić po schodach bo wtedy mi już pęka
Stary 2013-01-29, 17:12   #3891
booombelek
BAN stały

Cytat:
Ale masz Romea lubie czytać o takich romantycznych rzeczach a mój M. to taki ''twardziel'' więc gdzie tam taki będzie mi słodkie karteczki pisał itp. on ogólnie jest mało wylewny... więc nie wiem jakby zareagował na taki prezent z mojej strony.
a mój to taki misz masz.. od czasu do czasu włączy mu się tryb "romantico" i mam być zadowolona.. ale lubię to u niego, nawet od czasu do czasu w większości sytuacji też jest z niego twardziel z okazywaniem uczuć, ale później się przełamuje i nie może się od tego powstrzymać

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Cytat:
Mój romantyczny nie jest pod względem typu zamiłowania do liścików,lizaczków itp.
On ogólnie nie lubi takich bzdur.
Dla mnie też to się durne wydaje. Serio...ale jakieś liściki, pierdołki to nie w moim stylu i bardziej by mnie rozśmieszyły niż ucieszyły.

Pod tym względem z Tż się akurat dobraliśmy. Tzn kwiaty są okay i mile widziane,ale inne "słitaśki" już nie.
właśnie jak kto lubi.. są tacy którzy by chcieli tak non stop, a są tacy którzy nie potrzebują tego wgl. Ja jestem chyba pośrodku.. nie zniosłabym tego na dłuższą metę
Stary 2013-01-29, 17:12   #3892
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
Mój tak samo.

Cytat:
hehe dobra kochane ja lecę na serialik "pierwszą miłość" i w naukę, papa
Miłej nauki

Cytat:

Ja też mojego sobie nie wyobrażam. A tak chciałabym mu chociaż raz dać taki ''słitaśny'' prezent
Też musze co innego wymyślić, tylko co
Stary 2013-01-29, 17:16   #3893
booombelek
BAN stały

Cytat:
Ja też mojego sobie nie wyobrażam. A tak chciałabym mu chociaż raz dać taki ''słitaśny'' prezent
Też musze co innego wymyślić, tylko co
skoro nie chcesz wymyślać nic romantycznego, to może zapytaj co by mu się przydało i co chciałby dostać?
Stary 2013-01-29, 17:20   #3894
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
a mój to taki misz masz.. od czasu do czasu włączy mu się tryb "romantico" i mam być zadowolona.. ale lubię to u niego, nawet od czasu do czasu w większości sytuacji też jest z niego twardziel z okazywaniem uczuć, ale później się przełamuje i nie może się od tego powstrzymać

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

właśnie jak kto lubi.. są tacy którzy by chcieli tak non stop, a są tacy którzy nie potrzebują tego wgl. Ja jestem chyba pośrodku.. nie zniosłabym tego na dłuższą metę
Ja też nie zniosłabym czegoś takiego na dłuższą metę, aż taka romantyczna to nie jestem. Miło od czasu do czasu coś takiego dostać, ale żeby non stop, to nie zbrzydło by mi to.
Mój to w większości kwestiach twardziel. Chociaż wiem, że tak naprawdę jest bardzo wrażliwy, tylko zgrywa takiego silnego

A jak Wasi okazują Wam to, że kochają? Słowa słowami, chodzi mi o czyny

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
skoro nie chcesz wymyślać nic romantycznego, to może zapytaj co by mu się przydało i co chciałby dostać?
No chyba będę musiała tak zrobić, ale on zaraz powie, że nic nie chce. Taki jest.
Stary 2013-01-29, 17:39   #3895
booombelek
BAN stały

Cytat:
Ja też nie zniosłabym czegoś takiego na dłuższą metę, aż taka romantyczna to nie jestem. Miło od czasu do czasu coś takiego dostać, ale żeby non stop, to nie zbrzydło by mi to.
Mój to w większości kwestiach twardziel. Chociaż wiem, że tak naprawdę jest bardzo wrażliwy, tylko zgrywa takiego silnego

A jak Wasi okazują Wam to, że kochają? Słowa słowami, chodzi mi o czyny
jak każdy facet chyba, ale większość facetów chyba długo tego nie wytrzymuje prędzej czy później pęka

czyny? mój to wyjątkowo dobrze mnie całuje w nochal, nie wiem czy to okazanie miłości, ale uwielbiam to u niego

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:

No chyba będę musiała tak zrobić, ale on zaraz powie, że nic nie chce. Taki jest.
skąd ja to znam a ktoś z jego otoczenia? siostra? brat? może ich zapytaj

ja to już zaczynam myśleć o prezencie dla mojego K na urodziny.. ale chyba już wiem co dostanie

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

kurde dziewczyny, jak ja się źle czuję psychicznie...
K dzisiaj wsiadł w pierwszą trasę TIRem.. z tego powodu pół nocy nie spałam, teraz się martwię, bo się nie odzywa, od razu jakieś czarne myśli... ehh ja to jednak sama się potrafię zdołować.
Stary 2013-01-29, 18:01   #3896
Pia Gizela
Zadomowienie

a mój przed wyjściem do pracy smyra mnie po buzi i rysuje mi czasami serca na plecach, palcem a jak śpię na brzuchu to całuje mnie w łopatkę

wracam do pracy! tylko kawę sobie zaparzę, słabiutką

Pia Gizela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-29, 18:35   #3897
201610170910
Konto usunięte

Ehh dziewczyny ile ja mam pięknych wspomnień związanych z moim TŻ... Nie jest jakimś super romantykiem, oooo nie, ale czasami jak już coś powie albo zrobi to serce topnieje, a kolana się uginają... Potrafi mnie kompletnie zaskoczyć Szkoda, że teraz jest całkiem inaczej Mam nadzieję, że to wina odległości, a nie czegoś innego

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Dziewczyny nosicie/lubicie spódnice maxi? Takie zwiewne na lato... Uwielbiam spódnice i sukienki, ale nie mam żadnej maxi i zastanawiam się czy kupić jakąś... Nie chciałabym w niej wyglądać jak jakaś stara maleńka
201610170910 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-29, 18:40   #3898
Pia Gizela
Zadomowienie

ja maxi nie noszę i szczerze mówiąc rzadko która stylizacja mi się podoba za to będę teraz polować na jakieś fajne szorty dżinsowe i białą koszulę

Pia Gizela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-29, 18:45   #3899
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
kurde dziewczyny, jak ja się źle czuję psychicznie...
K dzisiaj wsiadł w pierwszą trasę TIRem.. z tego powodu pół nocy nie spałam, teraz się martwię, bo się nie odzywa, od razu jakieś czarne myśli... ehh ja to jednak sama się potrafię zdołować.
[/I]
Przypomnij sobie teraz co mi mówiłaś może inna sytuacja, ale nie nakręcaj się sama niepotrzebnie. Na pewno mu nic nie jest, może po prostu narazie nie może się odezwać? Też tak raz miałam, że TŻ przez dłuższy czas się nie odzywał do mnie i już miałam różne myśli, ale były niepotrzebne bo w końcu się odezwał, a wcześniej po prostu nie mógł. Nie martw się. Odezwie się. Jeszcze dzień się nie skończył.

Cytat:
Napisane przez Frumoasa Domnisoara Pokaż wiadomość
Ehh dziewczyny ile ja mam pięknych wspomnień związanych z moim TŻ... Nie jest jakimś super romantykiem, oooo nie, ale czasami jak już coś powie albo zrobi to serce topnieje, a kolana się uginają... Potrafi mnie kompletnie zaskoczyć Szkoda, że teraz jest całkiem inaczej Mam nadzieję, że to wina odległości, a nie czegoś innego
Mój to samo nie jest w ogóle wylewny, ale jak już powie lub zrobi, to jest to dla mnie bardziej magiczne niż jeżeli ktoś co chwile to robi.
Wczoraj wysłał mi na fejsie taki obrazek miłosny ''mam straszną ochotę Cię przytulić'' niby nic takiego, ale jednak strasznie mnie tym zaskoczył, bo ogólnie z niego romantyk to żaden

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Frumoasa Domnisoara Pokaż wiadomość
Dziewczyny nosicie/lubicie spódnice maxi? Takie zwiewne na lato... Uwielbiam spódnice i sukienki, ale nie mam żadnej maxi i zastanawiam się czy kupić jakąś... Nie chciałabym w niej wyglądać jak jakaś stara maleńka
Ja nie noszę. Nie w moim stylu Jednak niektóre dziewczyny fajnie wyglądają i wcale nie wyglądają jak stara maleńka Wystarczy fajnie dopasować. Zależy co kto lubi, ja jednak bym nie założyła. Ja wolę krótsze spódniczki/sukienki. Mogą być zwiewne, ale krótsze.
Stary 2013-01-29, 18:48   #3900
lucyohlucy
Wtajemniczenie

Kurczę, u mnie nadal nic nowego, tylko Was czytam Końcówka sesji i tylko tydzień do Londynu i TŻ

wracam 13tego, wiec na walentynki razem nie bedziemy... ale co tam, 8 dni razem to i tak rarytas W tamtym roku zrobiłam dla niego takie ''kupony'' np striptease, albo masaż, albo kolacja robiona przeze mnie... takie bardziej grzeczne i niegrzeczne rzeczy Dobra, bardziej niegrzeczne Wczoraj nawet jednej użył Podobało mu się, ale typem romantico raczej nie jest
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości