|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3872 |
Zakorzenienie
|
Właśnie siedzę z maską na włosach
![]() Muszę sobie jeszcze kupić moją ulubioną maskę do włosów i farbę fryzjerską. Najpierw mama mnie pofarbuje, a dopiero później pójdę do ścięcia. Bo farba na moje włosy to minimum 150zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak alergolog stwierdził woda spływała po twarzy wraz ze zmywającą się farbą i kazał przestać farbować. Farbowałam przez 2 lata i przez 2 lata myślałam, że to wina szamponów i odżywek do włosów, więc ciągle zmieniałam i nic nie pomagało. Odkąd przestałam farbować po miesiącu problem minął natychmiast. Efekt - nie wydaję pieniędzy na farby, fryzjera, włosy w lepszej kondycji, naturalny kolor bez odrostów. Nie wiem właściwie po co ja je farbowałam ![]() Owszem kolor może i nie zachwyca - ciemny blond, ale już się przyzwyczaiłam ![]() Jak zacznę siwieć nie wiem co zrobię, bo te pseudonaturalne i tak mnie alergizowały ;/ Alergia na nikiel, kosmetyki, farby do włosów, żywność, fotoalergia... (Uroki dzieci urodzonych w erze Czarnobyla) TŻ alergia pyłkowa. Mama się śmieje, że jak urodzę dziecko to ona aż się boi tych alergii. Ja z kolei mówię, że na złość wszystkim, nie będzie miało żadnej ![]() Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-04-13 o 17:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I na kota :/ Jak jadę do babci gdzie jest w domu kocurek i nie wezmę tabletek to jest źle :/ Mam już u babci zapasowe opakowanie tabsów. Puchną mi drogi oddechowe i przełyk, nie mogę oddychać i śliny przełykać. No i nie daj boże jakby mnie kot udrapnął. Zrobi mi kreskę na nodze długości 2 cm, a ja mam całą nogę od palców do pupy w bąblach, czerwoną i spuchniętą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3875 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój dzisiaj pojechał do sklepu otako pooglądać, a wrócił z laptopem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Niestety większość fryzjerów to rzeźnicy, długo szukałam zanim znalazłam idealnego ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3876 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie farbuję włosów już 3 lata.... i też bardzo doceniam to, że nie muszę się martwić o odrosty. Wcześniej to latałam co 2 miesiące do fryzjera, bo już miałam spory odrost, bo kolor mi zżółkł(gdy farbowałam na blond)/lub kolor się wypłukał (gdy farbowałam na brąz).
A teraz mam święty spokój a do tego czasem się zdarza że mnie ktoś zaczepi i się mnie pyta jakiej farby używam, bo mam dość nietypowy kolor włosów ![]() Ale jednak na ślub chciałabym sobie włoski delikatnie rozjaśnić..... ![]()
gubię się bo lubię - Loesje Edytowane przez Tycikata Czas edycji: 2013-04-13 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3878 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3879 |
Winter is coming
|
Ja mam alergię na pyłki drzew i właśnie się zaczyna, wyjątkowo późno w tym roku, ale pewnie będzie hardkor, bo wszystko będzie pylić na raz
![]() A dziś ufarbowałam się henną, pierwszy raz w życiu ![]()
#3880 |
Wtajemniczenie
|
Jestem TOTALNIE wypompowana po dzisiejszych zajęciach... Nic tylko spać, a wypadałoby się na poniedziałek na koło pouczyć.
Pierwsze rozwózki CV po szkołach już za mną. W niektórych dali mi nadzieję, w niektórych po prostu wzięli, dwie szkoły odmówiły wzięcia dokumentów. 10 wysłałam też do innych miast pocztą. W następny piątek kolejna partia do rozwiezienia. Nie wiem co zrobiłabym bez TŻ-ta, który wszędzie ze mną jeździ autem, tłuc się tak autobusem po mieście i okolicach to masakra. Praca w szkole to plan A, na szczęście jest jeszcze kilka planów B, a nawet plan C :P Nie zamierzam się załamywać nawet jak nic nie znajdę w szkole ![]() Ja mam lenovo, niedawno mu rok stuknął. Już raz był wysyłany na gwarancji do serwisu gdzie mi go trzymali z dobre dwa miesiące (świeżo po tym jak go kupiłam), a teraz zawiasy w nim się posypały i znów będę musiała go chyba wysyłać na gwarancji, ale to już dopiero po studiach, w lipcu. Także ja osobiście nie polecam, mimo że wszyscy zachwalają lenovo. Ja też już dzisiaj dostałam kataru alergicznego, dobrze, że w zeszły poniedziałek jak byłam u rodzinnej to poprosiłam o receptę na moją Clatrę, którą co roku w sezonie biorę. Od dzisiaj już chyba zacznę brać. Boję się, że będę miała alergię na ślubie ![]() Myślisz velika że będzie gorzej w tym roku przez te anomalia pogodowe? O nieee, tylko nie to !! A co do włosów to nie farbuję już od X lat (ostatni raz na studniówce czyli jakieś dobre 6,5 roku temu miałam pofarbowane, lekko rozjaśnione). Mam naturalny jasny blond i już nie rozjaśniam, nie robię pasemek, żadnych odrostów - polecam ![]()
"Ludzie dbają o tych, którzy dbają o siebie!" ![]() Edytowane przez monikkad Czas edycji: 2013-04-13 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3881 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Bo ja na razie kończę licencjackie, po których można uczyć w podstawowej i gimnazjalnej (: W tym samym czasie robiłabym dziennie magisterskie.
![]() |
#3882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przed slubem byc troszke przyciemnila ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3883 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wstawiam fotkę moich włosów. myślałam nad cieniutkimi pasemkami dosłownie o ton jaśniejsze tylko. Ale nie wiem czy pasemka nie będą wyglądały tandetnie? ![]() ale później zaś będzie lipa z odrostami, bo będą bardziej widoczne... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3884 |
Zakorzenienie
|
pochwalę się UMOWA Z SALĄ PODPISANA
![]()
#3885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3886 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie mam takiego chociaż chodziłam do różnych. a teraz nie chodzę do fryzjera wcale. bo nie mam po co. od czasu do czasu tylko pójdę do byle jakiego gdzie mi akurat jest po drodze podciąć końcówki i tyle. Szkoda, że do Łodzi mam trochę daleko.. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3887 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz, z własnych doświadczeń Ci nie powiem, bo nigdy nie pracowałam, ale moje koleżanki z pierwszych studiów, które już od prawie roku pracują i uczą w podstawówce to mają naprawdę tony papierów do wypełnienia i BARDZO dużo się przygotowują do zajęć z dzieciakami. Ja z mojej doświadczeń z praktyk też pamiętam, że na lekcje z młodszymi dużo bardziej się przygotowywałam niż z gimnazjalistami. Z gimnazjalistami to tylko podręcznik się leciało, a maluchom szykowałam różne cudeńka, malowanki, wycinanki itp. Ja sobie nie wyobrażam studiować dziennie i jednocześnie pracować w szkole. Ale jeśli masz tyle siły to czemu nie ![]()
![]() |
#3888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratulacje ![]() my w najbliższym czasie będziemy podpisywać z salą, zespołem i fotografem ![]() dzisiaj po spotkaniu z fotografem już jestem w 99% pewna, że bierzemy tego: http://blog.fotolinea.pl/
![]() |
#3889 | |
Blond forever!
|
A my byliśmy w Kościele i zaklepaliśmy godzinę
![]() 19.06.2014r. godz. 17:30 ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
Nam z TŻ nie podobają się strasznie takie zdjęcia, kiedy jest jakiś fokus na np. PM, a reszta z tyłu zamazana... A po tym co wklejacie to wychodzi na to, że to jest powszechna praktyka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3890 |
Wtajemniczenie
|
Karolinusia, Blondi - gratki za pozałatwiane sprawy
![]() Say hello, no to teraz pozostaje Wam już tylko podpisanie umowy ![]() Dziołszki, czemu jak mnie nie ma to Wy piszecie tyle, że nie mam kiedy nadrabiać, a jak jestem to nikogo nie ma do pogadania? ![]() ![]()
"Ludzie dbają o tych, którzy dbają o siebie!" ![]() Edytowane przez monikkad Czas edycji: 2013-04-13 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3891 | |
Zakorzenienie
|
Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10
Cytat:
Mam nadzieje ze cie nie urazilam. Chyba ze chodzi ci o cos zupelnie innego. Sent from my iPad using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3892 | |
Blond forever!
|
Cytat:
I fajnie byłoby gdyby podobali mi się foto za 1000 zł ![]() Chodzi mi o to, że np tutaj: http://fotolinea-serwer.home.pl/auto...ub-w-gdyni.jpg (czwarte zdjęcie od góry, tam gdzie się całują), ja bym chciała zobaczyć miny tych świadków, a nie rozmazane tło.
![]() ![]() |
![]() |
#3893 | |
Zakorzenienie
|
Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10
Cytat:
![]() Moze sie mozna dogadac? Sent from my iPad using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też takie zdjęcia irytują brrrr ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3895 | |
Blond forever!
|
Cytat:
Pewnie będziemy musieli zaznaczyć, że chcemy mieć też takie, hmm jak dla mnie naturalne zdjęcia ![]() Kurde, no dziwacy jesteśmy z TŻ i tyle ![]() O, to jesteśmy dwie wątkowe dziwaczki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3896 |
BAN stały
|
Mnie też! Poza tym wkurza mnie jeszcze "moda" ?? Nie wiem czy to moda, w kazdym razie, coś takiego, że zdjęcie jest jakby za mgłą... Co za bezsens... Ciekawe ile bierze ten fotograf ,pewnie drogi, za nieostre zdjęcia? http://www.bridelle.pl/?p=46215
Ale co ja się tam znam... Skoro kazałam w umowie napisac, że nie chcę czarno-białych zdjęć. ![]() Szukam sobie jakichś fajnych kolczyków, mają być duże i bardzo ozdobne, totalnie nieskromne... i nic... |
![]() ![]() |
![]() |
#3897 |
Raczkowanie
|
witam, ale zaraz zmykam
![]() co do laptopów HP, ja mam chyba 2 czy 3 rok HP, jestem mega zadowolona, złego słowa powiedzieć nie mogę ![]() Opiumalfa pisałaś o butach Menbur. Mam dwie pary, jedna jest bardzo wygodna, a druga...śliczna, ale tak jak śliczna tak niewygodna:/
![]() |
#3898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3899 |
BAN stały
|
Albo zeskanowane, a już któryś raz z kolei na "modnych" poratalach ślubnych widze tego typu zdjęcia... nie jakieś radosne, z kolorami, ale takie smętne... (ale zaznaczam- nie znam się)
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Tak samo z kamerunami, przez chwilę chciałam tych, ale jak zobaczyłam,że wszystkie filmy robią w taki dziwny sposób, od razu dałam sobie spokój... Nic wesołego te filmiki nie mają przez te kolory... http://www.youtube.com/watch?v=6dR-2W6SmoY |
![]() ![]() |
![]() |
#3900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w ten sposób do tego podchodzę.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.