Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-13, 17:25   #3871
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Ja właśnie chce się zapisać do mojej fryzjerki 50zł za mycie włosków, z odżywką zrobienie grzywki, podcięcie końcówek, prostowanie
Wydaje mi się że cena ok Tym bardziej że to Poznań

No i właśnie mam dylemat. 27go kwietnia mamy u TŻ-ta imprezę. No i myślałam żeby do fryzjera iść dzień wcześniej żeby mi ładnie na świeżo wyprostowała włoski i ułożyła... Ale z drugiej strony chciałabym juz teraz iść A później sama będę miałą problem z wyprostowaniem ich przed tą imprezą :/ Co radzicie?
My mamy wesele mojej kumpeli. Wracam do mojego rodzinnego miasta. Mama umówiła mnie do fryzjerki. Ciekawe czy będę zadowolona, bo szczerze mówiąc jeszcze nigdy nie wyszłam od fryzjera zadowolona, choć zmieniam ich.

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 17:31   #3872
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Właśnie siedzę z maską na włosach
Muszę sobie jeszcze kupić moją ulubioną maskę do włosów i farbę fryzjerską. Najpierw mama mnie pofarbuje, a dopiero później pójdę do ścięcia. Bo farba na moje włosy to minimum 150zł

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 17:36   #3873
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie siedzę z maską na włosach
Muszę sobie jeszcze kupić moją ulubioną maskę do włosów i farbę fryzjerską. Najpierw mama mnie pofarbuje, a dopiero później pójdę do ścięcia. Bo farba na moje włosy to minimum 150zł
Ja mam uczulenie, po pofarbowaniu przy każdym myciu głowy wysypana, czerwona, swędząca twarz i drapałam się niemiłosiernie, w tym również po skórze głowy.

Jak alergolog stwierdził woda spływała po twarzy wraz ze zmywającą się farbą i kazał przestać farbować. Farbowałam przez 2 lata i przez 2 lata myślałam, że to wina szamponów i odżywek do włosów, więc ciągle zmieniałam i nic nie pomagało. Odkąd przestałam farbować po miesiącu problem minął natychmiast.
Efekt - nie wydaję pieniędzy na farby, fryzjera, włosy w lepszej kondycji, naturalny kolor bez odrostów. Nie wiem właściwie po co ja je farbowałam
Owszem kolor może i nie zachwyca - ciemny blond, ale już się przyzwyczaiłam
Jak zacznę siwieć nie wiem co zrobię, bo te pseudonaturalne i tak mnie alergizowały ;/

Alergia na nikiel, kosmetyki, farby do włosów, żywność, fotoalergia... (Uroki dzieci urodzonych w erze Czarnobyla)

TŻ alergia pyłkowa.
Mama się śmieje, że jak urodzę dziecko to ona aż się boi tych alergii. Ja z kolei mówię, że na złość wszystkim, nie będzie miało żadnej

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-04-13 o 17:42
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 17:49   #3874
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Ja mam uczulenie, po pofarbowaniu przy każdym myciu głowy wysypana, czerwona, swędząca twarz i drapałam się niemiłosiernie, w tym również po skórze głowy.

Jak alergolog stwierdził woda spływała po twarzy wraz ze zmywającą się farbą i kazał przestać farbować. Farbowałam przez 2 lata i przez 2 lata myślałam, że to wina szamponów i odżywek do włosów, więc ciągle zmieniałam i nic nie pomagało. Odkąd przestałam farbować po miesiącu problem minął natychmiast.
Efekt - nie wydaję pieniędzy na farby, fryzjera, włosy w lepszej kondycji, naturalny kolor bez odrostów. Nie wiem właściwie po co ja je farbowałam
Owszem kolor może i nie zachwyca - ciemny blond, ale już się przyzwyczaiłam
Jak zacznę siwieć nie wiem co zrobię, bo te pseudonaturalne i tak mnie alergizowały ;/

Alergia na nikiel, kosmetyki, farby do włosów, żywność, fotoalergia... (Uroki dzieci urodzonych w erze Czarnobyla)

TŻ alergia pyłkowa.
Mama się śmieje, że jak urodzę dziecko to ona aż się boi tych alergii. Ja z kolei mówię, że na złość wszystkim, nie będzie miało żadnej
Ja mam alergię na pyłki, trawy, drzewa... Mocno na roztocza :/
I na kota :/ Jak jadę do babci gdzie jest w domu kocurek i nie wezmę tabletek to jest źle :/ Mam już u babci zapasowe opakowanie tabsów.
Puchną mi drogi oddechowe i przełyk, nie mogę oddychać i śliny przełykać. No i nie daj boże jakby mnie kot udrapnął. Zrobi mi kreskę na nodze długości 2 cm, a ja mam całą nogę od palców do pupy w bąblach, czerwoną i spuchniętą

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-04-13, 17:50   #3875
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Ja z butami mam duzy problem.. nie lubię obcasów, zawsze mnie obcierają. takie czółenka już zwłaszcza, myślałam o butach z paseczkiem, ale mi się nie podobają, a białe to już wcale.. nie mam pojęcia co wymyślę. chciałabym przebrać poźniej na płaskie,ale będę deptac po sukni
A gdzie Cię obcierają? Może takie sandałkowe byłyby rozwiązaniem?

Cytat:
A teraz muszę wracać do szukania nowego laptopa
Mój dzisiaj pojechał do sklepu otako pooglądać, a wrócił z laptopem

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
ja mam lapka samsunga, kupiłam we wrześniu. Bateria na razie ładnie trzyma, ok. 4-5 h, póki co jestem z niego bardzo zadowolona, zobaczymy, jak będzie się go użytkowało dłużej.
A wcześniej miałam Acera (służbowy mojej mamy ) i był koszmarny!!!!
Ja mam Acera chyba z 4 lata, wcześniej używał go mój brat w uk (też kilka lat) i dopiero teraz przeszedł formata, tż mnie zmusił Śmiga bez problemu

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
TZtowi sie podoba, mi tez, ale jakosc obslugi po porstu zenujaca. Nigdy jeszcze takiego ekspresu nie mialam. Wlosy mi sie teraz zbieraja w kolonie, sa takie gumowe, masakra.
Ooo masakra. Ja czasami nawet ampułkę z keratyną mam gratis jako stała klientka, zawsze minimum godzinę siedzę,a płacę 60zł.
Niestety większość fryzjerów to rzeźnicy, długo szukałam zanim znalazłam idealnego
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 17:52   #3876
Tycikata
Wtajemniczenie

Ja nie farbuję włosów już 3 lata.... i też bardzo doceniam to, że nie muszę się martwić o odrosty. Wcześniej to latałam co 2 miesiące do fryzjera, bo już miałam spory odrost, bo kolor mi zżółkł(gdy farbowałam na blond)/lub kolor się wypłukał (gdy farbowałam na brąz).

A teraz mam święty spokój a do tego czasem się zdarza że mnie ktoś zaczepi i się mnie pyta jakiej farby używam, bo mam dość nietypowy kolor włosów

Ale jednak na ślub chciałabym sobie włoski delikatnie rozjaśnić.....

- Loesje

Edytowane przez Tycikata
Czas edycji: 2013-04-13 o 17:54
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 17:55   #3877
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Mój dzisiaj pojechał do sklepu otako pooglądać, a wrócił z laptopem
A jakiego kupił?

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-04-13, 17:59   #3878
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
A jakiego kupił?
Jakiś firmy Lenovo, czarny Ja w komputerach jestem zielona, aby mi office i internet śmigał, wystarczy :P
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 18:08   #3879
velika
Winter is coming

Ja mam alergię na pyłki drzew i właśnie się zaczyna, wyjątkowo późno w tym roku, ale pewnie będzie hardkor, bo wszystko będzie pylić na raz
A dziś ufarbowałam się henną, pierwszy raz w życiu Wrażenia pozytywne, włosy są mięciutkie i przyciemnił mi się mój psi kolor. Przez jakieś 3 czy 4 lata nie farbowałam niczym, ale mój naturalny jest taki sobie, taki nijaki brąz.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 18:16   #3880
monikkad
Wtajemniczenie

Jestem TOTALNIE wypompowana po dzisiejszych zajęciach... Nic tylko spać, a wypadałoby się na poniedziałek na koło pouczyć.

Pierwsze rozwózki CV po szkołach już za mną. W niektórych dali mi nadzieję, w niektórych po prostu wzięli, dwie szkoły odmówiły wzięcia dokumentów. 10 wysłałam też do innych miast pocztą. W następny piątek kolejna partia do rozwiezienia. Nie wiem co zrobiłabym bez TŻ-ta, który wszędzie ze mną jeździ autem, tłuc się tak autobusem po mieście i okolicach to masakra.

Praca w szkole to plan A, na szczęście jest jeszcze kilka planów B, a nawet plan C :P Nie zamierzam się załamywać nawet jak nic nie znajdę w szkole

Ja mam lenovo, niedawno mu rok stuknął. Już raz był wysyłany na gwarancji do serwisu gdzie mi go trzymali z dobre dwa miesiące (świeżo po tym jak go kupiłam), a teraz zawiasy w nim się posypały i znów będę musiała go chyba wysyłać na gwarancji, ale to już dopiero po studiach, w lipcu. Także ja osobiście nie polecam, mimo że wszyscy zachwalają lenovo.

Ja też już dzisiaj dostałam kataru alergicznego, dobrze, że w zeszły poniedziałek jak byłam u rodzinnej to poprosiłam o receptę na moją Clatrę, którą co roku w sezonie biorę. Od dzisiaj już chyba zacznę brać.
Boję się, że będę miała alergię na ślubie Koniec czerwca to jest szał u mnie z alergią, także rewelacyjnie sobie wybrałam datę pod tym względem.
Myślisz velika że będzie gorzej w tym roku przez te anomalia pogodowe? O nieee, tylko nie to !!

A co do włosów to nie farbuję już od X lat (ostatni raz na studniówce czyli jakieś dobre 6,5 roku temu miałam pofarbowane, lekko rozjaśnione). Mam naturalny jasny blond i już nie rozjaśniam, nie robię pasemek, żadnych odrostów - polecam Co do fryzjera to też nie mam swojego idealnego. Na ślub pewnie pójdę to salonu, który jest najbliższej mojego domu. Strzygłam się tam kilka razy i czesałam na różne wesela, sylwestry. Zawsze było dobrze. Mam nadzieję, że jak będzie próbna fryzura to nie będzie aż takiego ryzyka. Raz jak się tam na wesele czesałam to było naprawdę ślicznie. Minus tylko, że droooogo mega. Dlatego na make-up już tam do nich na pewno nie pójdę, bo zdzierają, że głowa mała.

Edytowane przez monikkad
Czas edycji: 2013-04-13 o 18:32
monikkad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 18:42   #3881
cukraktywna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Pierwsze rozwózki CV po szkołach już za mną. W niektórych dali mi nadzieję, w niektórych po prostu wzięli, dwie szkoły odmówiły wzięcia dokumentów. 10 wysłałam też do innych miast pocztą. W następny piątek kolejna partia do rozwiezienia. Nie wiem co zrobiłabym bez TŻ-ta, który wszędzie ze mną jeździ autem, tłuc się tak autobusem po mieście i okolicach to masakra.

Praca w szkole to plan A, na szczęście jest jeszcze kilka planów B, a nawet plan C :P Nie zamierzam się załamywać nawet jak nic nie znajdę w szkole
Mogę spytać w jakiej szkole? Podstawowa, gimnazjum? Moim marzeniem jest załapać się na półetatowy staż od września w jakiejś podstawówce... Gimnazjum też byłoby w porządku, ale nie wiem, czy dałabym radę uczyć w gimnazjum i studiować dziennie jednocześnie. Lekcje w podstawówce nie wymagają tak szczegółowego przygotowania materiałów.

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Bo ja na razie kończę licencjackie, po których można uczyć w podstawowej i gimnazjalnej (: W tym samym czasie robiłabym dziennie magisterskie.

cukraktywna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-13, 19:01   #3882
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Ja nie farbuję włosów już 3 lata.... i też bardzo doceniam to, że nie muszę się martwić o odrosty. Wcześniej to latałam co 2 miesiące do fryzjera, bo już miałam spory odrost, bo kolor mi zżółkł(gdy farbowałam na blond)/lub kolor się wypłukał (gdy farbowałam na brąz).

A teraz mam święty spokój a do tego czasem się zdarza że mnie ktoś zaczepi i się mnie pyta jakiej farby używam, bo mam dość nietypowy kolor włosów

Ale jednak na ślub chciałabym sobie włoski delikatnie rozjaśnić.....
Nie farbuje tez juz od paru lat. Mam naturalny ciemny blond. Przez wiekszosc zycia farbowalam na czarno, ciemno. Juz mialam dosyc odrostow po 3 tygodniach. Zrobilam dekoloryzacje i teraz mam spokoj. Co fakt to fakt, wole siebie w ciemnych, ale ile mniej zachodu....

Ja przed slubem byc troszke przyciemnila
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 19:14   #3883
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie farbuje tez juz od paru lat. Mam naturalny ciemny blond. Przez wiekszosc zycia farbowalam na czarno, ciemno. Juz mialam dosyc odrostow po 3 tygodniach. Zrobilam dekoloryzacje i teraz mam spokoj. Co fakt to fakt, wole siebie w ciemnych, ale ile mniej zachodu....

Ja przed slubem byc troszke przyciemnila
Ja właśnie nie wiem co mam zrobić. Chciałabym je trochę rozjaśnić, ale tylko na sam ślub, a później wrócić do swojego koloru. Tylko boję się, że fryzjer zrobi to nieumiejętnie i mi za bardzo je rozjaśni,a tego tez nie chcę

wstawiam fotkę moich włosów. myślałam nad cieniutkimi pasemkami dosłownie o ton jaśniejsze tylko. Ale nie wiem czy pasemka nie będą wyglądały tandetnie? może lepiej będzie je całe zafarbować?
ale później zaś będzie lipa z odrostami, bo będą bardziej widoczne...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg włosy.jpg (36,0 KB, 41 załadowań)

- Loesje
Stary 2013-04-13, 19:18   #3884
karolinuuusia
Zakorzenienie

pochwalę się UMOWA Z SALĄ PODPISANA

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 19:28   #3885
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie nie wiem co mam zrobić. Chciałabym je trochę rozjaśnić, ale tylko na sam ślub, a później wrócić do swojego koloru. Tylko boję się, że fryzjer zrobi to nieumiejętnie i mi za bardzo je rozjaśni,a tego tez nie chcę

wstawiam fotkę moich włosów. myślałam nad cieniutkimi pasemkami dosłownie o ton jaśniejsze tylko. Ale nie wiem czy pasemka nie będą wyglądały tandetnie? może lepiej będzie je całe zafarbować?
sluchaj, mi w PL raz robila fryzjerka przyciemnianie. Bylo kilka tonow farmy i nie bylo tego absolutnie widac, ze jest farba, zmywajac sie tez nie. Jeste to mozliwe, tylko fryzjer musi byc dobry. W Lodzi znam dobrego
Stary 2013-04-13, 19:35   #3886
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
sluchaj, mi w PL raz robila fryzjerka przyciemnianie. Bylo kilka tonow farmy i nie bylo tego absolutnie widac, ze jest farba, zmywajac sie tez nie. Jeste to mozliwe, tylko fryzjer musi byc dobry. W Lodzi znam dobrego
kurde..no właśnie..dobry fryzjer.
nie mam takiego chociaż chodziłam do różnych.

a teraz nie chodzę do fryzjera wcale. bo nie mam po co. od czasu do czasu tylko pójdę do byle jakiego gdzie mi akurat jest po drodze podciąć końcówki i tyle.

Szkoda, że do Łodzi mam trochę daleko..

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość

- Loesje
Stary 2013-04-13, 19:42   #3887
monikkad
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cukraktywna Pokaż wiadomość
Mogę spytać w jakiej szkole? Podstawowa, gimnazjum? Moim marzeniem jest załapać się na półetatowy staż od września w jakiejś podstawówce... Gimnazjum też byłoby w porządku, ale nie wiem, czy dałabym radę uczyć w gimnazjum i studiować dziennie jednocześnie. Lekcje w podstawówce nie wymagają tak szczegółowego przygotowania materiałów.

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Bo ja na razie kończę licencjackie, po których można uczyć w podstawowej i gimnazjalnej (: W tym samym czasie robiłabym dziennie magisterskie.
Ja już od prawie roku jestem magistrem, więc mogę uczyć w każdej i do każdej też roznoszę. Teraz jak skończę licencjackie z drugiego kierunku to dodatkowo będę mogła uczyć drugiego przedmiotu. Plus logopedia i terapia pedagogiczna.
Wiesz, z własnych doświadczeń Ci nie powiem, bo nigdy nie pracowałam, ale moje koleżanki z pierwszych studiów, które już od prawie roku pracują i uczą w podstawówce to mają naprawdę tony papierów do wypełnienia i BARDZO dużo się przygotowują do zajęć z dzieciakami. Ja z mojej doświadczeń z praktyk też pamiętam, że na lekcje z młodszymi dużo bardziej się przygotowywałam niż z gimnazjalistami. Z gimnazjalistami to tylko podręcznik się leciało, a maluchom szykowałam różne cudeńka, malowanki, wycinanki itp.
Ja sobie nie wyobrażam studiować dziennie i jednocześnie pracować w szkole. Ale jeśli masz tyle siły to czemu nie
Stary 2013-04-13, 19:49   #3888
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:

śliczne!

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
gratulacje

my w najbliższym czasie będziemy podpisywać z salą, zespołem i fotografem

dzisiaj po spotkaniu z fotografem już jestem w 99% pewna, że bierzemy tego: http://blog.fotolinea.pl/
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 20:12   #3889
Blondi2989
Blond forever!

A my byliśmy w Kościele i zaklepaliśmy godzinę

19.06.2014r. godz. 17:30

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
dzisiaj po spotkaniu z fotografem już jestem w 99% pewna, że bierzemy tego: http://blog.fotolinea.pl/
Kurczę, ja już widzę, jak my będziemy mieć problem z wyborem foto.
Nam z TŻ nie podobają się strasznie takie zdjęcia, kiedy jest jakiś fokus na np. PM, a reszta z tyłu zamazana... A po tym co wklejacie to wychodzi na to, że to jest powszechna praktyka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-13, 20:13   #3890
monikkad
Wtajemniczenie

Karolinusia, Blondi - gratki za pozałatwiane sprawy

Say hello, no to teraz pozostaje Wam już tylko podpisanie umowy

Dziołszki, czemu jak mnie nie ma to Wy piszecie tyle, że nie mam kiedy nadrabiać, a jak jestem to nikogo nie ma do pogadania?

Edytowane przez monikkad
Czas edycji: 2013-04-13 o 20:14
monikkad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 20:38   #3891
Opiumalfa
Zakorzenienie

Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
A my byliśmy w Kościele i zaklepaliśmy godzinę

19.06.2014r. godz. 17:30

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Kurczę, ja już widzę, jak my będziemy mieć problem z wyborem foto.
Nam z TŻ nie podobają się strasznie takie zdjęcia, kiedy jest jakiś fokus na np. PM, a reszta z tyłu zamazana... A po tym co wklejacie to wychodzi na to, że to jest powszechna praktyka
To jest po prostu dobre zdjecie gdzie glebia ostrosci jest na tyle duza zeby PMka byla dobrze widoczna, odcinajaca sie od tla. Jak chcesz takie zdjecia gdzie caly kadr jest ostry wez takiego za 1 tys zlotych. Bo oni robia na AUTO.
Mam nadzieje ze cie nie urazilam. Chyba ze chodzi ci o cos zupelnie innego.

Sent from my iPad using Tapatalk
Stary 2013-04-13, 20:53   #3892
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
To jest po prostu dobre zdjecie gdzie glebia ostrosci jest na tyle duza zeby PMka byla dobrze widoczna, odcinajaca sie od tla. Jak chcesz takie zdjecia gdzie caly kadr jest ostry wez takiego za 1 tys zlotych. Bo oni robia na AUTO.
Mam nadzieje ze cie nie urazilam. Chyba ze chodzi ci o cos zupelnie innego.
Spokojnie, kwestia tego jakie to jest dobre zdjęcie też jest względna.
I fajnie byłoby gdyby podobali mi się foto za 1000 zł

Chodzi mi o to, że np tutaj: http://fotolinea-serwer.home.pl/auto...ub-w-gdyni.jpg
(czwarte zdjęcie od góry, tam gdzie się całują), ja bym chciała zobaczyć miny tych świadków, a nie rozmazane tło.
Stary 2013-04-13, 21:01   #3893
Opiumalfa
Zakorzenienie

Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Cytat:

Chodzi mi o to, że np tutaj: http://fotolinea-serwer.home.pl/auto...ub-w-gdyni.jpg
(czwarte zdjęcie od góry, tam gdzie się całują), ja bym chciała zobaczyć miny tych świadków, a nie rozmazane tło.
Powiem ci tak. Duza glebia ostrosci czyli to rozmazane tlo nie jest trendem czy moda. Jest pozadane i malo komu sie nie podoba. Musicie znalesc foto ktory ma styl ze uzywa mniejszej glebi. Ae ja nie znam takiego za bardzo
Moze sie mozna dogadac?

Sent from my iPad using Tapatalk
Stary 2013-04-13, 21:04   #3894
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie też takie zdjęcia irytują brrrr
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 21:12   #3895
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Powiem ci tak. Duza glebia ostrosci czyli to rozmazane tlo nie jest trendem czy moda. Jest pozadane i malo komu sie nie podoba. Musicie znalesc foto ktory ma styl ze uzywa mniejszej glebi. Ae ja nie znam takiego za bardzo
Moze sie mozna dogadac?
Tzn na zdjęciach plenerowych, tam gdzie nie ma innych ludzi w tle może to jest i spoko. Ale kiedy są ludzie, to chciałabym mieć uwiecznione rekcje wszystkich (a przynajmniej większości) ludzi na zdjęciu, a nie tylko osoby, która stoi w centrum zdjęcia, a reszta jest wypikselowaną mazią...
Pewnie będziemy musieli zaznaczyć, że chcemy mieć też takie, hmm jak dla mnie naturalne zdjęcia

Kurde, no dziwacy jesteśmy z TŻ i tyle
Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Mnie też takie zdjęcia irytują brrrr
O, to jesteśmy dwie wątkowe dziwaczki
Stary 2013-04-13, 21:15   #3896
misiadelko
BAN stały

Mnie też! Poza tym wkurza mnie jeszcze "moda" ?? Nie wiem czy to moda, w kazdym razie, coś takiego, że zdjęcie jest jakby za mgłą... Co za bezsens... Ciekawe ile bierze ten fotograf ,pewnie drogi, za nieostre zdjęcia? http://www.bridelle.pl/?p=46215

Ale co ja się tam znam... Skoro kazałam w umowie napisac, że nie chcę czarno-białych zdjęć.

Szukam sobie jakichś fajnych kolczyków, mają być duże i bardzo ozdobne, totalnie nieskromne... i nic...
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 21:18   #3897
Agata_2810
Raczkowanie

witam, ale zaraz zmykam

co do laptopów HP, ja mam chyba 2 czy 3 rok HP, jestem mega zadowolona, złego słowa powiedzieć nie mogę z obsługą do czynienia nie miałam, mój tata chyba po coś dzwonił, ale to tylko zapytać się, więc problemów nie było.

Opiumalfa pisałaś o butach Menbur. Mam dwie pary, jedna jest bardzo wygodna, a druga...śliczna, ale tak jak śliczna tak niewygodna:/

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-13, 21:18   #3898
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Mnie też! Poza tym wkurza mnie jeszcze "moda" ?? Nie wiem czy to moda, w kazdym razie, coś takiego, że zdjęcie jest jakby za mgłą... Co za bezsens... Ciekawe ile bierze ten fotograf ,pewnie drogi, za nieostre zdjęcia? http://www.bridelle.pl/?p=46215

Ale co ja się tam znam... Skoro kazałam w umowie napisac, że nie chcę czarno-białych zdjęć.

Szukam sobie jakichś fajnych kolczyków, mają być duże i bardzo ozdobne, totalnie nieskromne... i nic...
Jak z gazety wycięte
piją!

Stary 2013-04-13, 21:26   #3899
misiadelko
BAN stały

Albo zeskanowane, a już któryś raz z kolei na "modnych" poratalach ślubnych widze tego typu zdjęcia... nie jakieś radosne, z kolorami, ale takie smętne... (ale zaznaczam- nie znam się)

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Tak samo z kamerunami, przez chwilę chciałam tych, ale jak zobaczyłam,że wszystkie filmy robią w taki dziwny sposób, od razu dałam sobie spokój... Nic wesołego te filmiki nie mają przez te kolory... http://www.youtube.com/watch?v=6dR-2W6SmoY
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 21:26   #3900
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Albo zeskanowane, a już któryś raz z kolei na "modnych" poratalach ślubnych widze tego typu zdjęcia... nie jakieś radosne, z kolorami, ale takie smętne... (ale zaznaczam- nie znam się)
Znasz się, czy nie znasz- to Twój ślub

Ja w ten sposób do tego podchodzę.
piją!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości