|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym część III :D
Cześć dziewczyny. Przepraszam, że tak nagle Wam wyskocze, ale dzisiaj się dowiedziałam, że mój były M. będzie miał dziecko.
Wpadł ze swoją. Są ze sobą od lutego tego roku, a tu zaręczyny od sierpnia i teraz ta ciąża. ![]() Naprawdę dla mnie to jest szok. Po prostu wiem jaki on jest - jeszcze to co pokazał w te wakacje bardziej mnie utrzymało w przekonaniu, że to niedojrzały dupek. Ale może to wszystko spowoduje, że weźmie się za siebie, czego mu życzę.
|
|
#3872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co u Ciebie?
|
|
#3873 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
W sumie trochę żal mi tej jego dziewczyny, po tym co pisałaś widać, że lekko z nim nie będzie miała. Pozostaje mieć nadzieję, że się ogarnie, żeby nikt przez niego nie cierpiał.
|
|
|
#3874 | |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie po staremu. Nic ciekawego się nie dzieję o czym mogłabym namiętnie opowiadać.
No ale teraz ogólnie to szukam pracy, poroznosiłam już cv i wszystko idzie w dobrym kierunku abym jedną z nich dostała. No i znowu wziełam się za siebie - dieta, ćwiczenia i te sprawy. A chłopa jak nie było, tak nie ma. Czasem ciężko jest samej, ale staram się skupiać jak narazie na sobie.Cytat:
Jeszcze to jak się zachowuje po pijaku to cios poniżej pasa. Ona pewnie nawet nie wie, że on mnie kilka razy w wakacje widział. Szkoda, że nie jest z nią szczery, bo ona wydaję sie być naprawdę w porządku dziewczyną. No ale to już ich sprawy. Tak samo fakt, że zaczyna ''nowe'' życie.
|
|
|
#3875 |
|
Zadomowienie
|
hej,
trochę się wbije w temat bo właśnie rozmawiałam z moim i trochę zawaliłam. Na początku miałam dobry humor, potem natomiast było tylko gorzej. Znowu temat zszedł na moje szukanie doktoratu i jak to delikatnie mówiąc mi nie idzie. Zaczęłam znowu na siebie psioczyć jak mi to nic nie wychodzi i jaki ze mnie głąb. Że nie mam szans na to, że tam wrócę, i że będziemy razem. Rozmowa na skype cały czas kończy się tak samo i mam wyrzuty sumienia, że zawalam sytuacje jeszcze bardziej, że to ja powoduje, że jest jeszcze gorzej. W mojej głowie, mam wrażenie, że zerwie ze mną ze względu na to jaka jestem. Po prostu dużo panikuje. Czuje się smutno i mój mózg nadal ma jakieś głupie myśli. Kończę prace magisterską i obrona za niedługo a potem nie wiem co dalej. Nie mam jak do niego jechać do Niemiec na stałe. Po prostu mam wrażenie, że moje nastawienie psuje wszystko a nie wiem jak mam wyłączyć moje myślenie. Czasami chce po prostu sobie strzelić w łeb bo nic mi ostatnio nie wychodzi
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
a mój tż wraca w poniedziałek koło 13
|
|
|
|
#3877 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
![]() A np. do pracy nie mogłabyś pojechać do niego? Nie chciałabyś czegoś znaleźć i np. już na miejscu szukać uczelni? Super!
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3878 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja niestety jutro żegnam TŻ
|
#3879 | |
|
sissy that walk
|
|
|
|
#3880 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nie wiem. Myślę, że ok. miesiąca. Szkoda, że nie wszystko zależy od Nas samych...
|
#3881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze w tym roku byliście ze sobą ,a on niedługo tatusiem zostanie . No cóż pozostaje im życzyć powodzenia i oby się zmienił dla dobra dziecka
|
|
|
#3882 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, ja już kiedyś pisałam o swoim "przypadku" , ale jakoś ten temat został pominięty, w każdym razie często Was czytam i to mi trochę pomaga.
![]() Nie pisałam nic, bo jest dobrze, spędziłam prawie całe wakacje z moim Tż, rozstajemy się tylko na tydzień, a potem znowu się widzimy długo. Niestety, wielkimi krokami zbliża się kolejny semestr na mojej uczelni, a potem inż. ... A potem ? Jesteśmy razem już ponad rok i mam dość ciągłych rozstań, te pół roku jeszcze jakoś wytrzymam, ale potem najchętniej jechałabym już za Nim, a tu przecież przydałoby się jeszcze mgr zrobić... Jejciu, to wszystko nie jest takie proste, bo oprócz odległości, dzieli nasz również granica. Czy któraś z Was ma podobny problem?
|
|
|
|
#3883 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja z moim mieszkam na co dzień, a granica dzieli nas tylko w wakacje... Czyli troszkę odwrotna sytuacja Ale ile ja bym dała, żeby z nim spotykać się raz na tydzień Nie zaczniecie jeszcze za soba tęsknić, a już się widzicie na nowo Uwierz mi, na razie lepiej skupić się na studiach, bo nie wiele Ci już ich zostało
|
|
|
|
|
#3884 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak, w ciągu roku widujemy się rzadziej. Ta zima była średnia, spotykaliśmy się co 2 - 3 tyg na 3 dni, najdłużej nie widzieliśmy się miesiąc, ale to już była totalna masakra. Teraz będzie trudniej, bo ja mam ostatni, najtrudniejszy semestr w szkole, MUSZĘ wszystko pozaliczać, więc raczej nie będę miała czasu do niego jechać (ok 400km - 6-7h) Także jak dobrze pójdzie, będziemy się widywać raz na miesiąc, czego bardzo się boję i bardzo nie chcę. Tym bardziej, że myślenie o nim strasznie mnie dekoncentruje i dużo gorzej idzie mi nauka, jak się na dłużej rozstajemy...
|
|
|
|
|
#3885 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
|
|
|
#3886 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym, na razie nic nie wiadomo, bo właśnie skończył szkołę i jest na etapie szukania prac. W zależności od tego co to będzie za praca i gdzie, będę wiedziała coś więcej. Boję się jednak, że będzie musiał jechać za pracą do większego miasta, co oznacza dla nas jeszcze większą odległość. Nie chce jednak zapeszać i mam nadzieję, że będzie dobrze...
|
|
|
|
#3887 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak jak mówiłam - to nie jest wcale takie dobre, żeby na trwałe wiązać się z kimś w czasie studiów. Ten stan może dekoncenterować, ale to też ma swój urok, bo już za jakiś czas będziesz mieć go ciągle i na wyłączność |
|
|
|
|
#3888 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3889 |
|
zniemczona peema
|
A ja jutro żegnam się z moim TŻ na ponad miesiąc
Natomiast zaskoczył mnie tato, który kazał ojcu TŻ pilnować go tam za granicą, a mi z kolei kupił laptopa co bym mogła z nim rozmawiać ile chcę, a nie kłócić się z siostrą o komputer . Więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, miłej niedzieli Wam życzę
|
|
#3890 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fajnie, że rodzice Cie wspierają, myślę, że to tez trochę klucz do sukcesu. Jeśli rodzina jest przeciwko to jest dużo dużo ciężej... No i przynajmniej znasz dokładną datę kolejnego spotkania, to też pomaga. Ja wtedy sobie zawsze planuje co będę robić przez ten czas itd :P łącznie z dietą która mi jakoś jeszcze nie wyszła :P |
|
|
|
|
#3891 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Super. Zgadzam się, że ważne że znasz termin powrotu - to jest super, możesz odliczać, nie ma tej niepewności że może jutro a może za dwa tygodnie. Na pewno dacie radę
|
|
|
#3892 |
|
Rozeznanie
|
A u mnie minęło już 37/55 dni
Niedługo wchodzę w 'fazę przygotowań' Jak powiedziałam mojemu, że liczę dni, to powiedział, że jestem dziecinna
|
|
|
|
#3893 |
|
Konto usunięte
|
Kochane przesyłam Wam dużo słońca, grzeje niemiłosiernie. Pozdrawiam Was gorąco
Za kilka tygodni, jak skończy się kampania mam nadzieję, że wreszcie znajdę czas żeby trochę nadrobić wątek. |
|
|
|
#3894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
slonce by sie przydalo u mnie, bojuz jest pochmurno tu od kilku dni
|
|
#3895 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mój TŻ wyjechał na 2 miesiące, a zostały nam już tylko 3 tygodnie do końca rozłąki. Sama nie wiem kiedy to zleciało... Żałuję tylko, że nie udało nam się pojechać nigdzie razem na wakacje, ale za rok sobie to odbijemy
|
||
|
|
|
#3896 | |
|
zniemczona peema
|
Cytat:
Oj uwierz mi, że początki były bardzo ciężkie bo moi rodzice są bardzo konserwatywni i nie mogli znieść tego, że ich najmłodsza córka ma chłopaka . Na początku mogłam się z TŻ spotykać tylko raz na 2 tygodnie, a jak spotkaliśmy się raz więcej to chcieli go pozywać na policję za molestowanie nieletniej . Bo wtedy nie byłam pełnoletnia. I dużo czasu minęło zanim przekonali się, że TŻ jest cudownym człowiekiem w pełni najlepszym na ich zięcia . Teraz TŻ ma ze wszystkimi w rodzinie świetne kontakty, pomagamy sobie: jego rodzina nam, moja im. Rodzice bardzo polubili tate TŻ'ta i braci, a jego mamy i siostry jakoś nie było im dane jeszcze poznać .Tak, że jestem zupełnie zaskoczona reakcją mojego taty, a teraz właśnie piszę z nowego laptopa .
|
|
|
#3897 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3898 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kto by pomyślał, że moi rodzice zaakceptują chlopaka muzułmanina ? Haha
|
|
|
|
|
#3899 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
|
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
a u nas bylo inaczej
moja siostra jest starsza ode mnie o 8 lat i nie pamietam zeby jakikolwiek chlopak u nas nocowal.. podobnie bylo ze starszymi bracmi.. a ja to juz inna bajka-u mnie to bylo naturalne, ze moj chlopak nocuje itp ![]() poza tym moj TŻ poznal tylko moja rodzine i znajomych, ktorzy tu mieszkaja.W pazdzierniku polecimy na kilka dni do Polski i wtedy pozna moich rodzicow
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.

Wpadł ze swoją. 
Ale może to wszystko spowoduje, że weźmie się za siebie, czego mu życzę.

slonce by sie przydalo u mnie, bojuz jest pochmurno tu od kilku dni