Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz. XVIII - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: XIX część wątku będzie nosić nazwę:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 0 0%
Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? 0 0%
Jedna z drugą poszły rodzić, ta zaś w ciąży jeszcze chodzi 2 3,51%
Już zaczęły się porody, zaraz będzie młoda, młody 1 1,75%
Wrześnióweczki już gotowe, zaraz będą dzidzie nowe 13 22,81%
Wrzesień jeszcze w słońcu chodzi, nasze dziecię już się rodzi 5 8,77%
Porodówka z uśmiechem wita, dzidzię wygania wrześniowa kobita 0 0%
Idźcie rodzić już dziewczyny, bo tą ciążę przenosimy 1 1,75%
Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku, ale czas na świat maluszku 25 43,86%
Szykujcie torby dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny 9 15,79%
Moja dzidzia śliczna, mała już by świat zobaczyć chciała 1 1,75%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-28, 16:54   #3871
inwersja
dryfuję słowami

Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Możesz - ciąża była zaplanowana, starania były - tylko nie sądziliśmy, że tak szybko to nastąpi - w pierwszym cyklu starań...jak już wcześniej pisałam, dla mnie to nie była łatwa decyzja, bo instynktu macierzyńskiego było u mnie tyle, co kot napłakał. Pewnie stąd też takie moje marudzenie na ciążę...
mogłabym się pod tym podpisać, z tą różnicą, że od jakiegoś czasu czułam wielką potrzebę dziecka, która wzięła się nie wiadomo skąd (nie wiem, może nie była wystarczająco mocna, wyczekana...?) i my liczyliśmy na to, że szybko się uda, ale to bardziej ze względów racjonalnych - bo umowę mam na czas określony i tak by się najbardziej opłacało
Stary 2013-08-28, 16:55   #3872
papuga_69
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Chwale sieee
zamowilam wozek ! Xlander xmove kolor turkusowy i fotelik maxi cosi cabriofix kolor total black.

Jestem mega szczesliwa przesylka ma dojsc do 5 dni ;D

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Super ten wózek jest świetny moim zdaniem

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 16:55   #3873
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.

MOJE DROGIE CESARKI (te zaplanowane ofkors )!

Czy wy chodzicie/chodziłyście na KTG?Moja gin mówiła,że jeśli nic się nie dzieje,dzidzia standardowo się rusza itp. to przy planowanych cc nie robią KTG. Ze dopiero jakby coś się działo.

A jak u Was?

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 16:57   #3874
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Ladan masz tu filmik na pocieszenie i dodający otuchy- takiego stworka będziesz lada dzień miała przy sobie- tylko pewnie bardziej blond http://www.youtube.com/watch?v=utfRdLpmz1I
: love:
Takie filmiki jeszcze bardziej mnie nakręcają na to by już urodzić

Stary 2013-08-28, 16:57   #3875
your Angel
czyli Endżi

Motylku, właśnie wypiłam kubas pokrzywy Znalazłam jeszcze pół opakowania w szafce więc będę zażywać
Stary 2013-08-28, 16:59   #3876
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
Myślę że mała zdąży jeszcze podkoksić do 3 kg Dobrze lekarz mówi , podkarmiaj ją jak najwięcej
Może do 3200

Gin powiedziała,że ona z zasady nie radzi ciężarnym pod koniec ciąży jeść owoców i ogólnie cukrów, ale ja z tym moim łożyskiem to inny przypadek i mam przykoksić małą. Może to faktycznie jakoś wpływa na łożysko?
3 tyg.temu jeszcze było ok, może przez to moje prawie niejedzenie i ciągłe wymioty tak się zepsuło?

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Przyszedł nam aparat!! Oby w weekend była fajna pogoda to pojedziemy go testować na łonie natury

Stary 2013-08-28, 16:59   #3877
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
W końcu Was nadrobiłam
Chyba zabiorę do szpitala małą walizkę, bo do małej torby się nie zmieszczę. Kupiłam do kosmetyczki malutki żel pod prysznic, szampon do włosów, pastę do zębów i nowy grzebień. Jeszcze pantofle muszę kupić. Poukładałam dziś ciuszki w szafkach, dostałam wczoraj od bratowej już wyprane i wyprasowane. Wyprała też cały wkład do wózka i fotelik. Ona jest przekochana, że tak mi pomaga w końcu będzie chrzestną Emilki
Super że masz kogoś do pomocy
O przypomniałaś mi o pantoflach, też muszę kupić ;]

Stary 2013-08-28, 17:00   #3878
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Motylku, właśnie wypiłam kubas pokrzywy Znalazłam jeszcze pół opakowania w szafce więc będę zażywać
Ja mam 3 opakowania,które zamówiłam w styczniu razem z testami ciążowymi.A że testy pokazały wyniki dodatnie, to nie zdążyłam nawet otworzyć (a wolałam na wszelki wypadek nie pić). A teraz to myślę,że spokojnie można

Stary 2013-08-28, 17:00   #3879
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie po tych tabletach tak mdliło, że o jezu... Siostrze oddałam, ale ona też się pozbyła, bo miała to samo Czytałam, że to częste i Vitapil tak ma.
Ja już nie będę się nim katować (tym bardziej, że rezultatów nie zaobserwowałam), ta ciąża zdecydowanie zaserwowała mi wystarczająco mdłości
no coś ty- mdłości miałaś od tabsów na włosy? no to nieźle ja kiedyś je brałam i nawet fajnie po nich włosy rosły fryzjerka za to raz poradziła mi jeść Revalid jak chcę mieć super włosy szybko rosnące ale za to po nich tak mnie wysypało ropnymi gulami na twarzy że to kosmos jakiś! odstawiłam je i przeszło... za jakiś czas znów spróbowałam i znów wysyp ropniaków na twarzy... albo to jakoś od środka działa na organizm oczyszczająco jakoś nie wiem... także jak widać u każdego różne reakcje na różne rzeczy-trzeba testować i już
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 17:01   #3880
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
tylko wiesz, z rozstępami za wiele nie zrobimy tak jak z cellulitem.
Ale rozstępy zbledną i potem ledwo co je widać

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
jakbym miała bliżej to bym Edzika przygarnęła...
Haha, spoko, on ma pancerny sen

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 17:02   #3881
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a ja z nudów chyba się biorę za prasowanie
Haha wpadłam na ten sam pomysł i prasuje już chyba z 2 h powyciągałam nawet koszulki tż z szafy bo świeże pranie już uprasowane

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
Oczywiście zaczął mnie tyćkę boleć brzuch i jednocześnie takie spanie mnie wzięło, że musiałam legnąć... Obudziłam się i juz nic nie czuję poza głodem

Ladan - ja też się rozumiem a propos wyglądu, nie widzię się, że dla Ciebie to szok. Cały czas perfekcyjna firufa i nagle taka zmiana. Ale na prawdę jestem przekonana, że wrócisz do formy, masz przecież w sobie więcej samozaparcia jak każda z nas, a i kondycja świetna

Ja to przyznam się szczerze calkiem swój wygląd zlałam przez całą ciążę nie miałam rozstępów na brzuchu, dopiero niedawno mi wyszły pod brzuchem i dwa małe na biodrach. W ogóle ich nie zauwżyłam tylko tż mi pokazał - oczywiście z przerażeniem "cooo toooo? może pokaż lekarzowi?" śmiać mi się z niego chciało. Zaczęłam sparwać Bio Oilem zeby to jakoś zniwelować. Jedyna moja obsesja to te cyce, one mnie przeprażają i doprowadzają do łez. Czuję się jak krasula. Zawsze lubiłam chodzić po domu bez stanika, a teraz zwyczajnie nie mogę, bo tak mi ciężko i wszystko boli. Nie wspomnę już o tym, że one tak mega mi zwisają bez stanika. Je akurat smaruję od dawna i rozstępy wyszły mi pomimo smarowania. Właściwie Bio Oil pomaga mi jedynie na istniejące rozstępy żeby mniej widoczne były.

Brzuch jakoś mi nie przeszkadza, ja wcześniej miałam już brzuch w kształcie wskazujących na wczesną ciążę, twarz w krostach i przywykłam, że do najpiękniejszych nie należę Paszczur jestem ogólnie rzecz biorąc. Teraz to pryszczy wręcz mam trochę mniej, włosy ładniejsze, paznokcie też. Bardziej mogę się obawiać, że po porodzie znów będzie gorzej.
Ale ogól mnie same rozstępy nie przerażają, bo mam już w tym temacie doświadczenie. Jak miałam 17 lat schudłam dużo i szybko. Rozstępów była masa, więc pewnie wtedy moja skóra już coś poświczyła w tym temacie. Wtedy też nie zrobiło to na mnie wrażenia, zbyt byłam zajęta chudnięciem

Aaa, i jeszcze jedno.... mówisz o nastroju, lekach. A może brałaś jakieś hormony, Lutka? Bo wiesz, tak może być jeśli odstawiasz wszystko na raz. Brak hormonów w organizmie i reakcja taka.

Motyl - super, że się trzymacie w kupie

Snow - ja też jestem niecierpliwa i to masakrycznie, a do tego muszę mieć wszystko perfekcyjnie i terminie. Jak jest coś zrobione nie do końca dobrze, to tak jakby nie było zrobione wcale. Okropne to, ale jest we mnie trochę Niemca "praktisch, ordnung, gut"
Takie uroki ciąży kochana ale już niedługo wszystkie odżyjemy !

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-28, 17:03   #3882
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
: love:
Takie filmiki jeszcze bardziej mnie nakręcają na to by już urodzić
no to masz jeszcze http://www.youtube.com/watch?v=IyshcZEEw58
Stary 2013-08-28, 17:04   #3883
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
MOJE DROGIE CESARKI (te zaplanowane ofkors )!

Czy wy chodzicie/chodziłyście na KTG?Moja gin mówiła,że jeśli nic się nie dzieje,dzidzia standardowo się rusza itp. to przy planowanych cc nie robią KTG. Ze dopiero jakby coś się działo.

A jak u Was?
nie
i w sumie moja gin nie poruszala w ogole tego tematu
4wrzesnia mam wizyte to zapytam, ale to bedzie juz 2tyg przd terminem wiec nie wiem czy jest sens

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 17:05   #3884
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie po tych tabletach tak mdliło, że o jezu... Siostrze oddałam, ale ona też się pozbyła, bo miała to samo Czytałam, że to częste i Vitapil tak ma.
Ja już nie będę się nim katować (tym bardziej, że rezultatów nie zaobserwowałam), ta ciąża zdecydowanie zaserwowała mi wystarczająco mdłości

Dziewczyny, bardzo fajne ciacho, choć niepozorne. Z gatunku tych babcinych Można robić też na margarynie, wtedy koszt jeszcze mniejszy.

A widzisz, to ja trochę inaczej stosowałam.

Oj, chyba faktycznie szykuje się masowa akcja włosowa za parę tygodni...

No kurde, kiedy ja tu nie mam w domu nawet Jestem osobą totalnie anty-prasującą, może raz na ruski rok przeprasuję sobie jakąś ewidentnie wygniecioną koszulę czy sukienkę, ale tak, to temat dla mnie nie istnieje

Chłop mi ostatnio śmiał przebąkiwać, że "u niego w domu to się wszystko prasowało zaraz po praniu". No to ja do niego, że wnioskuję, że w domyśle "SIĘ" znaczy, że robiła to mama Spoko loko luz i spontan, przecież wie gdzie leży w domu żelazko (używał żeby przytwierdzić okleinę do szafek) niech sobie prasuje swoje manele nawet dwa razy dziennie, nie widzę przeciwwskazań

Ja teraz prasuję dla małego ten pierwszy sort, potem już będzie miał normalnie "tylko" wyprane, bez prasowania.
No, wymiotłaś moczem, ja tam zazdroszczę
Ładna waga, będzie ok

Też mam lekki dołek w kwestii aktualnego wyglądu, już na żadną sesję się teraz nie nadaję Opuchłam i waga poleciała w górę, jestem blada jak ściana a fryzjerka zrobiła ze mnie potwora Tż pociesza, że i tak waży więcej ode mnie - ta, faktycznie budujące
Może jutro się zabiorę za to ciacho jak wrócę od lekarza
Jejku tak bardzo chciałabym się trochę opalić bo też jestem wręcz biała

hehe zawsze to jakieś pocieszenie , przynajmniej się starał

Dziewczyny a można iść na solarium jak się karmi cycem ?

Stary 2013-08-28, 17:06   #3885
ewacia85
Wtajemniczenie

motyl miałam ci pisać ze mój maly w 37tc ważył 2650 ai lekarz tez mi mówił ze jak donosze do końca to tak góra 3200 będzie ważyl a tu niespodzianka bo równe dwa tygodnie później 3100!!! I jednka może z niego nie taki średniaczek a raczej klusaczek będzie
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 17:06   #3886
kaska87
Zakorzenienie

Motyl ale mam smaka na pomarańczę przez Ciebie, bo o owocach napisałaś, a nie mam w domu buu ale może to i lepiej bo bym miała zgagę na 102

dobra prasuję dalej

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 17:08   #3887
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Może do 3200

Gin powiedziała,że ona z zasady nie radzi ciężarnym pod koniec ciąży jeść owoców i ogólnie cukrów, ale ja z tym moim łożyskiem to inny przypadek i mam przykoksić małą. Może to faktycznie jakoś wpływa na łożysko?
3 tyg.temu jeszcze było ok, może przez to moje prawie niejedzenie i ciągłe wymioty tak się zepsuło?

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Przyszedł nam aparat!! Oby w weekend była fajna pogoda to pojedziemy go testować na łonie natury
A może nawet do 3200 , czemu nie
Nie wiem niestety co może mieć negatywny wpływ na łożysko

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
zaraz się tu chyba rozpłynę

Stary 2013-08-28, 17:10   #3888
ewacia85
Wtajemniczenie

madziaoo pierwszą ciąże też tak znosiłam i w zasadzie do porodu mogłam powiedziec że niewiem że w ciązy jestem. i tu zgadza się stwierdzenie że kazda ciąża jest inna. Na tą nastawiłam się pozytywnie i tak było gdzieś do 6-początek7 miesiaca. Teraz to istna masakra dla mnie Ale i tak uważam ze ciąża to piękny okres i chciałabym jeszcze raz Wiem -->szalone podejście!!!!!!!
Stary 2013-08-28, 17:10   #3889
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
motyl miałam ci pisać ze mój maly w 37tc ważył 2650 ai lekarz tez mi mówił ze jak donosze do końca to tak góra 3200 będzie ważyl a tu niespodzianka bo równe dwa tygodnie później 3100!!! I jednka może z niego nie taki średniaczek a raczej klusaczek będzie
A w jakim stanie miałas łożysko?

Bo mi mówiła,że ze zwapnieniami transportuje już mniej składników odżywczych, przez co mała ma mniejsze szanse urosnąć.Dlatego mam jeść kaloryczne i słodkie rzeczy,żeby jak najwięcej do niej dotarło z tych kalorii?

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Motyl ale mam smaka na pomarańczę przez Ciebie, bo o owocach napisałaś, a nie mam w domu buu ale może to i lepiej bo bym miała zgagę na 102

dobra prasuję dalej
Ja mam winogronka, nektarynkę i zielone jabłka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-28, 17:11   #3890
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Jejku tak bardzo chciałabym się trochę opalić bo też jestem wręcz biała

Dziewczyny a można iść na solarium jak się karmi cycem ?
a może lepiej balsam brązujący? nie samoopalacz tylko balsam?

to ja mam podobne pytanie- czy podczas karmienia piersią można stosować jakieś antycellulitowe balsamy? myślicie że jak tyłek sobie czymś posmaruję to do mleka dojdzie
Stary 2013-08-28, 17:12   #3891
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Haha wpadłam na ten sam pomysł i prasuje już chyba z 2 h powyciągałam nawet koszulki tż z szafy bo świeże pranie już uprasowane

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Takie uroki ciąży kochana ale już niedługo wszystkie odżyjemy !
tzn. ja te cyce mega poważnie traktuję i jeśli okaże się, że nie zmniejszą się albo nie zaczną zmniejszać jak już będzie z pół roku po porodze (mam świadomość tego, że jak będę karmić to na początku będzie gorzej, aczkolwiek to wie mój rozum), to ja już zapowiedziałam mężowi, że zbieram kasę na operacje. fizycznie się tak nie da z biustem 116cm i przy wzroście 162cm - boli kręgosłup, żebra... ani 5min nie moge bez stanika, a jak wyjdę spod prysznica to zwijam koszulkę w rulon i podkładam pod cycki żeby mi nie opadały na brzuch i nie ciążyły. wstaję w nocy do wc i muszę wziąć je do ręki i poddtrzymywać pomijając estetykę, dla mojego zdrowia to jest po prostu koszmar
Stary 2013-08-28, 17:13   #3892
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
A w jakim stanie miałas łożysko?

Bo mi mówiła,że ze zwapnieniami transportuje już mniej składników odżywczych, przez co mała ma mniejsze szanse urosnąć.Dlatego mam jeść kaloryczne i słodkie rzeczy,żeby jak najwięcej do niej dotarło z tych kalorii?

oj nie doczytałąm tego u ciebie;/ Ja mam w dobrym przynajmniej gin nic nie wspominał ale waga małego mnie zaskoczyła
Stary 2013-08-28, 17:13   #3893
tancerka212
Zakorzenienie

nie piszcie o jedzeniu bo ja mogłabym na okrągło coś szamać... właśnie zaspokajam się marchewką (jak to zabrzmiało )
Stary 2013-08-28, 17:14   #3894
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a ja chyba zjem jabłko a później malinki i jeżynki muszę się sprężyć z prasowaniem co bym zdążyła na fakty nazrywać

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 17:15   #3895
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Super że masz kogoś do pomocy
O przypomniałaś mi o pantoflach, też muszę kupić ;]
Tak pomoc mam z każdej strony, nawet małż ostatnio milutki się stał

Mam do Was pytanie, czy boli którąś kość ogonowa?
Stary 2013-08-28, 17:15   #3896
butterfly20
Zakorzenienie

Ja ostatnio też mam wzmożony apetyt.

Tancia ale słodkie dzieciątka wrzucasz

Stary 2013-08-28, 17:15   #3897
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Tak pomoc mam z każdej strony, nawet małż ostatnio milutki się stał

Mam do Was pytanie, czy boli którąś kość ogonowa?
Prawie ciągle, jak i cały krzyż...

Stary 2013-08-28, 17:15   #3898
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Możesz - ciąża była zaplanowana, starania były - tylko nie sądziliśmy, że tak szybko to nastąpi - w pierwszym cyklu starań...jak już wcześniej pisałam, dla mnie to nie była łatwa decyzja, bo instynktu macierzyńskiego było u mnie tyle, co kot napłakał. Pewnie stąd też takie moje marudzenie na ciążę...
to tak jak my, nam się udało w 3. A i tak ciąża wielkim szokiem była.

Motyl biorę nospe, jak spać nie mogę.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 17:16   #3899
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
madziaoo pierwszą ciąże też tak znosiłam i w zasadzie do porodu mogłam powiedziec że niewiem że w ciązy jestem. i tu zgadza się stwierdzenie że kazda ciąża jest inna. Na tą nastawiłam się pozytywnie i tak było gdzieś do 6-początek7 miesiaca. Teraz to istna masakra dla mnie Ale i tak uważam ze ciąża to piękny okres i chciałabym jeszcze raz Wiem -->szalone podejście!!!!!!!
przypuszczam, że przynajmniej 3/4 z tych co tu teraz biadolą za jakiś czas zapomną o tym jak to było i będą z zapałem planować drugie
oby tylko kwestie finansowe pozwoliły na to
Stary 2013-08-28, 17:18   #3900
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
a może lepiej balsam brązujący? nie samoopalacz tylko balsam?

to ja mam podobne pytanie- czy podczas karmienia piersią można stosować jakieś antycellulitowe balsamy? myślicie że jak tyłek sobie czymś posmaruję to do mleka dojdzie
Ja kupiłam już taki normalny, nie dla kobiet w ciąży czy po ciąży.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości