|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć III część wątku? | |||
Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
25 | 40,98% |
Rosną nam zdrowo i kopią nas mocno maluchy co mają rodzić się WIOSNĄ - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 |
3 | 4,92% |
Jesień za oknem, liście z drzew spadają, a nasze maluszki się ujawniają - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 |
2 | 3,28% |
Coraz większe nasze brzuszki, a w nich kopią już maluszki - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 |
15 | 24,59% |
Z kompletowaniem wyprawki urwanie głowy- czy o tym będzie nasz wątek nowy?- Mamusie III/IV 2014 cz.3 |
0 | 0% |
Półmetek za nami, wiosną będziemy mamami - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 |
16 | 26,23% |
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Fajnie, że piszesz o tym szamponie muszę sobie kupić ![]() Cytat:
![]() A robiłaś coś z tą anemią? Ja zapomniałam o swojej. Dobrze, że mi przypomniałaś ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3872 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201
Jestem!!! Wyniki w normie, na usg wszystko w porządku. Dziś uspokoiła mnie położna.. Bo poszłam sie zarejestrować i ona wtedy waży mierzy itp i ta pyta czy czuję ruchy dziecka.. a ja na to nie wiem.. ze chyba tak ale pewności nie mam
![]() ![]() Aaaa... dzidziuś ułożony miednicowo w poprzek jak się nie obróci to cc ale lekarz mówił że jeszcze ma czas na zmiany położenia ![]() No i najważniejsze.. najprawdopodobniej dziewczynka (mam dwa typy Ania i Monika) |
![]() ![]() |
![]() |
#3873 | ||||
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() intensywnie myslimy ![]() dziekuje ![]() Cytat:
![]() oby czas ci szybko minal ![]() Cytat:
![]() gratuluje udanej wizyty ![]() dziekuje ![]() Cytat:
![]() ciesze sie, ze u Ulki wszystko ok, tylko szkoda, ze ty musisz sie podleczyc ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- dziekuje ![]() no dlugo, ale moj lekarz jest bardoz dokladny, dlatego tez jest moim lekarzem ![]() Cytat:
w ogole nie przejmowalabym sie na tym etapie ciazy ulozeniem dziecka, moje takie ruchliwe, ze dzisiaj w ciagu godziny dwa razy sie przekrecilo na usg ![]()
![]() |
#3874 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mówiłam, że nie ma co popadać w paranoję z tymi szamponami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a twoje wyniki oby się poprawiły jak najszybciej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3875 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a to czemu byli przekonani ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() super ![]() A moja core rozlozylo przeziebienie Juz od dawna spi, caly wieczor lezala, zaraz widac ze cos jej dolega Ehh jutro nie pojdzie do przedszkola ani na tance i byla bardzo smutna z tego powodu Ja sie martwie, zebym sie od niej nie zarazila
![]() ![]() |
![]() |
#3876 |
Rozeznanie
|
ja śpiewam o wiele gorzej niż ta pani z linka - jak to dziecko płacze, to moje dziecię będzie płakało jeszcze bardziej :P
http://demotywatory.pl/4229462/Sprob...rzy-tym-filmie
#3877 | |
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() Cytat:
![]() wiesz, jak to jest- ukryte pragnienia pewnie ![]() ale wszyscy bardzo sie ciesza, tzn Maz, moi rodzice i brat Tesciowa jeszcze nie wie, a wiem, ze marzyla o wnuczce, bo juz 3 wnukow ma ![]() no niestety, nie mam zadnego wplywu na plec ![]() zdrowia dla Coreczki ![]() moj Antos i Maz tez byli chorzy w zeszlym tygodniu, a ja sie trzymalam i trzymam dzielnie, czego i tobie z calego serca zycze ![]()
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2013-10-29 o 20:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3878 |
Zakorzenienie
|
I poproszę o dopisanie do listy:
czbasia (34 lata) - OM 2.06, TP 8.03 (najprawdopodobniej dziewczynka) |
![]() ![]() |
![]() |
#3879 | |||
Wtajemniczenie
|
a ja sie dzis tak bigosu nazarlam
![]() Cytat:
![]() Musisz jesc wiecej produktow bogatych w zelazo albo brac suplement A dostalas cos na ta infekcje ?? Musimy Cie jakos poskladac ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
![]() Ale fajnie, spelnisz marzenie tesciowej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3880 |
Wtajemniczenie
|
Mona ja na płytę z Bebilonu podobnie jak na kosmetyki z J&J czekałam 3 tygodnie, rejestrowałam się wszędzie jednego dnia. Najbardziej czekam na grzechotkę z fishera
![]() Mariola gratuluje synka!!! ![]() Czbasia a tobie prawodpodobnej dziewczynki ![]() Mhym juz wiedziała, że będzie Ula więc gratuluje udanej wizyty i tego, że antenka nie wyrosła w międzyczasie ![]() agunia4ever niezła jesteś ![]() ![]() Moja tesciowa podrzuca mi ksiązki, ktore czytała i sa wg niej fajne. Więc ostatnio mnie zapytała, czy mogę czytać o trądzie ![]() ![]() Z kolei moja mama goni mnie z wanny, bo kobiety w ciąży nie powinny się kapać ![]() ![]() ![]() ![]() Moja sąsiadka urodziła niedawno, kilka dni po terminie zresztą, jeszcze jest w szpitalu, a ja przez okno widze, jak od kilku dni jej mąż gania w obłędzie i znosi do domu to wózek, to wanienkę, karuzelę i inne akcesoria. Widocznie jej matka nagadała, że przed porodem nic sie nie kupuje ani nie przygotowuje, bo to pecha przynosi ![]() ![]() Aha, bo mi sie przypomniało Dziewczyny czekolada z Biedronki Belgijska się nazywa jest po prostu przepyszna. Raz spróbowałam i już jestem uzależniona. Wsuwam namiętnie, a dzidziuś się pewnie cieszy, bo to jego smaki, nie moje ![]() ![]() Ale belgijską zwłaszcza mleczna polecam, pycha! ![]() I zapraszam na gołąbki (głąby jak to mówi mój Marcel). Dopiero upichcone. Nie chce się chwalić (no dobra, chcę) ale kucharka ze mnie zarąbista ![]() i jeszcze, mhym pijesz na anemię sok z buraków? taki świeży codziennie wyciśnięty w sokowirówce najlepszy. Można puścić pawia, ale naprawdę szybko poprawia wyniki. Edytowane przez bebe97 Czas edycji: 2013-10-29 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3881 | |||
Moderator
|
Cytat:
![]() Niestety drogie to 3d... Cytat:
![]() Miejmy nadzieje ze i u Ciebie szybko sie poprawi ![]() Cytat:
![]() Dopisujemy dziewczynke czy wolisz poczekac na potwierdzenie? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3882 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór! Odmeldowuję się i spadam spać
![]() Byliśmy dzisiaj w 4 marketach budowlanych, nie możemy sie dogadać co do wzoru tynku ![]() ![]() ![]() Jutro koniec urlopowania, wracam do pracy, więc uciekam spać ![]() Mariola gratuluję synka ![]() U mnie po wizycie ok ![]() ![]() Zapisała mi na nastepną wizytę zrobi morfologię i mocz. A ja "A glukoza?" i mnie nie ominie ![]() ![]()
#3883 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3884 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3885 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3886 |
Rozeznanie
|
i jeszcze, mhym pijesz na anemię sok z buraków? taki świeży codziennie wyciśnięty w sokowirówce najlepszy. Można puścić pawia, ale naprawdę szybko poprawia wyniki.[/QUOTE]
a ile szklanek sku z buraków dziennie trzeba wypic, zeby wyniki się poprawiły? jedna wystarczy?Mi też hemoglobina padła ![]()
#3887 |
Raczkowanie
|
Czesc, nie nadrobie was w calosci bo nie mam tyle czasu ale wiecie co zauwazyłam ze nie odzywa sie wcale nadzwyczajna. Czy któras z was wie czy cos sie stało??? Dlaczego nie widziałam jej postów. A moze ominełam!! Pomocy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3888 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Monika - moja imienniczka ![]() ![]() Cytat:
![]() a propos wagi dzieciątek skoro już znaczna część nas jest juz na etapie gdzie zamiast CRL podaje się wagę dziecka, proponuję aby na pierwszej str umieścić informację jaka jest waga maluszków w poszczególnych tygodniach ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3889 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty to masz ceregiele z tymi infekcjami ![]() Trzymam kciuki za poprawę. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3890 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moja mama jest taka jak ja. W ciąży wszystko można ![]() ![]() Moja kuzynka kiedyś posłuchała przesądów, no i jak urodziła, to posłała męża po jakieś ciuszki, kafataniki, a ten nakupował kaftaników 50zł za sztukę ![]() ![]() Belgijska pycha popieram ![]() A gołąbków nie lubię ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Niezły maraton. Ja czekam aż śnieg spadnie, będę wiedziała jaki rozmiar kupić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3891 | |
Raczkowanie
|
Witam z rana
U mnie już wszystko ok wracam na zajęcia ![]() Gratuluje udanych wizyt i na anemie proponuje jeszcze szpinak Cytat:
![]() Miłego dnia
![]() |
#3892 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jestem dziwna, mnie to nie wzrusza, mnie to bawi ![]() ![]() ![]() Brawa za udaną wizytę ![]() ![]() Cytat:
![]() A dzięki ![]() ![]() Magnezu nie biorę. Słyszałam, że coś powoduje, ale zapomniałam co ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3893 | |
Zakorzenienie
|
mariolasl gratuluję synusia
![]() agunia4ever mmhym czbasia jak wam zazdroszczę, że już po wizytach jesteście ![]() ![]() Cytat:
![]() dzidzia się nie chce ze mną z rana przywitać ![]() macie jakieś pomysły na dynię?????? Mam i coś trzeba upichcić a tż się boi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3894 | |||||
Rozeznanie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj miałam pomidorową z niedzielnego rosołu, a dziś uwielbiane przez nas spaghetti carbonara! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3895 |
Raczkowanie
|
Przedstawiam wam moja lewą nóżkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3896 |
Zakorzenienie
|
brawa za udane wizyty!
![]() ja nie mogłam przełknąć soku z buraka, ale znalazłam sobie zamiennik - "barszczyk" z Hortexu. to sok z buraków i innych warzyw. piłam szklaneczkę dziennie, teraz ostatnio jakoś mi się nie chce. córka w przedszkolu, a ja mam dziś w domu mnóstwo roboty. muszę pochować stertę prania do szafek, drugą stertę wyprasować, może nastawić jeszcze jakieś pranko i powoli zacząć pakować torbę z moimi i Ewci rzeczami, bo w czwartek wieczorem wyjeżdżamy na weekend do teściów. |
![]() ![]() |
![]() |
#3897 |
Zakorzenienie
|
meluzyna ale boska
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Słyszałam kiedyś o zupie dyniowej, ale nie robiłam ![]() Ja nawet nie wiem czy lubię dynię ![]() Witaj nóżko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3899 |
Wtajemniczenie
|
#3900 |
Raczkowanie
|
Jak nic dobry fotograf z tego mojego lekarza, taki ujęcie
![]() Nie bolą Was boki od spania? Ja cały czas przed ciaża spałam na brzuchu a dzisiejszej nocy to normalnie nie mogłam sie ułożyć, aż w końcu jakos małą poduszeczkę podłożyłam i delikatnie na brzuchu sie połozyłam, och cóż to było za cudowne uczucie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.