Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie 2013, - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-14, 19:36   #3871
agnieszkaK
Zadomowienie

Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie

wik przepraszam Ciebie ominęłam, GRATULUJĘ, 3 dni mnie nie było i 3 fasolki, super, gratuluję!
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 19:37   #3872
zubi89
Zakorzenienie

Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie

Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość
Przecudny ten kocyk.
Ja chyba nie pokażę nawet jak skończę, bo u mnie taki zwykły będzie. Druty i podstawowy ścieg
Ja robię na szydełku bardzo proste poszukaj w necie stron z poradnikiem samemu cuda można zrobić

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 19:39   #3873
(kicia)
Zakorzenienie

Dzięki Dziewczynki jesteście Kochane

brzuch mnie trochę pobolewa na @ ale leciutko od czasu do czasu złapie mnie skurcz lekki i tyle więc nadzieja jest

kusi mnie betka jutro ale nawet bym nie miała kiedy co i jak także wytrzymam

a teraz lecę nadrabiać lekarzy a potem spać

Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 19:40   #3874
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
wik przepraszam Ciebie ominęłam, GRATULUJĘ, 3 dni mnie nie było i 3 fasolki, super, gratuluję!
Stary 2013-10-14, 19:41   #3875
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Nareszcie jestem zjem coś i wezmę się może za nadrabianie
Opowiadaj co u Ciebie

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Ja robię na szydełku bardzo proste poszukaj w necie stron z poradnikiem samemu cuda można zrobić
Masz może gdzieś w zakładkach jakąś stronę z takimi cudami?
Stary 2013-10-14, 19:44   #3876
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

brzuch mnie trochę pobolewa na @ ale leciutko od czasu do czasu złapie mnie skurcz lekki i tyle więc nadzieja jest

to nadrabiaj, bo za godzinkę kolejny odcinek ja czekam na "m jak miłość" trochę mi smutno, bo sama siedzę... mąż ma nockę... ale nie pierwszy raz i nie ostatni nie?
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 19:44   #3877
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Opowiadaj co u Ciebie

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Masz może gdzieś w zakładkach jakąś stronę z takimi cudami?
http://manualni.pl/szydelkowa-czapka-z-kwiatami/
http://w-wolnej-chwili.blogspot.com/...szydekowa.html

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

oj coś czuję, że jednak test nie kłamie

Ja dzisiaj czekam na nowy odcinek Żywych trupów

Edytowane przez zubi89
Czas edycji: 2013-10-14 o 19:48
Stary 2013-10-14, 19:45   #3878
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Kochana!

Spadam na 'M'
Stary 2013-10-14, 19:46   #3879
manieczka1
Zakorzenienie

ja też spadam na "M" do jutra!!!
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 19:46   #3880
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
to nadrabiaj, bo za godzinkę kolejny odcinek ja czekam na "m jak miłość" trochę mi smutno, bo sama siedzę... mąż ma nockę... ale nie pierwszy raz i nie ostatni nie?

witaj w klubie ale o dziwo teraz się tak czuję że nawet jego brak w łóżku mi nie przeszkadza

przynajmniej wczoraj padłam a dziś chyba będzie to samo

jak to objaw ciaży to na dłuższą metę jak zaczną się kolokwia itp na uczelni może być ciekawie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 19:49   #3881
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
co u koleżanki? bo to, że jutro tempka idzie u Ciebie do góry to już wiem
Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
No właśnie byłaś na tapecie Gdzieś Ty się podziewała? Co u Ciebie???
Właśnie zauważyłam uszy mnie piekły

A praca, praca, praca po 12 h ciągnęłam i nie miałam kompa niestety przy sobie, a wczoraj jeszcze o rodziców moich zahaczyliśmy i nie było kiedy

Proszę o usprawiedliwienie

A co do tempki to mierzyłąm przed chwilą i nadal 37,5 ale brzuch mnie boli tak jakoś dziwnie z jednej strony i niestety gazy się skończyły nie nastawiam się specjalnie, ale jak jutro temperatura nie spadnie to podejmę kolejną próbę testowania

aaaa i widziałam, że się posypały II kreski z poniedziałku gratulacje dziewczyny zazdraszczam
Elfka86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-14, 19:49   #3882
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
ja też spadam na "M" do jutra!!!
Też chciałam oglądać, ale mój M uparł się na jakiś film na polsacie, więc mu pozwoliłam, niech zna łaskę pani A ja zaraz i tak idę spać, bo jestem mega zmęczon a przed 6 trzeba jutro wstać
Stary 2013-10-14, 19:50   #3883
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Kochana!

Spadam na 'M'
nie ma za co a kocyk znajdziesz w tym pierwszym linku

Stary 2013-10-14, 19:50   #3884
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Polecam jeśli któraś jeszcze ie robiła To akurat się opiera na prawdziwych danych
http://dzieci.pl/kalkulator-podobienstwa.html
Zrobiłam i niezbyt ciekawe rzeczy mi powychodziły Twoje dziecko może mieć oczy brązowe albo niebieskie, może mieć włosy ciemne albo blond... no tyle to ja wydedukowałam

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość

Córka dostała łańcuszek z medalikiem. Dla mnie troche bez sens, skoro go założy za 7-8 lat? Leży i się marnuje od 1,5 roku.
Ja jestem za pamiątką- na all są świetne! Wolałabym taki złoty smoczek czy mały wózeczek - strasznie lubię takie rzeczy z wygrawerowanym imieniem i datą urodzenia np.
To też jest fajne- tż na komunię dawał.

Plus kasa- zawsze rodzić coś dokupić może. Ja kolczyki dla córy z kasy co dostała kupiłam- nosi je
Ja nie cierpię takich pierdółek co się na półki stawia, wyjątkiem są ramki ze zdjęciami i anioły. Myślałam nad kolczykami, ale mama powiedziała, że rodzice mogliby poczuć się zobowiązani przekuć uszy i odradzała mi to.

Cytat:

Miałam dziś kolejną zachciankę spagetti zrobiłam na szybko sama sos (pierwszy raz zawsze robił mąż bo lubi) i wyszło mega pyszne (poczęstowałam męża i chciał dokładkę ;p )
Zdradź przepis na sos Spaghetti to jedyna rzecz na jaką czasem mnie najdzie ochota, a zawsze robiłam sos z paczki, no po prostu lubię go ale może by coś zdrowszego pasowało podawać fasolce

Cytat:
Taki album Tylko na allegro kosztuje z przesyłką 60 zł a my płaciliśmy 80 zł w Empiku, no ale cóż

W każdym razie, uważam że nawet na tych dokładnych zdjęciach nie jest pokazane jaki on jest naprawdę piękny i bardzo przemyślany Mój to jest taki zwykły klasyczny - nawet go już pewnie w sprzedaży nie ma, bo kupowany 8 lat temu
Znalazłam http://www.empik.com/album-malego-dz...3517,ksiazka-p Ale i tak nic nie widać :P
O, może takie coś poszukam, wygląda fajnie i będzie z tego świetna pamiątka

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 19:53   #3885
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie zauważyłam uszy mnie piekły

A praca, praca, praca po 12 h ciągnęłam i nie miałam kompa niestety przy sobie, a wczoraj jeszcze o rodziców moich zahaczyliśmy i nie było kiedy

Proszę o usprawiedliwienie

A co do tempki to mierzyłąm przed chwilą i nadal 37,5 ale brzuch mnie boli tak jakoś dziwnie z jednej strony i niestety gazy się skończyły nie nastawiam się specjalnie, ale jak jutro temperatura nie spadnie to podejmę kolejną próbę testowania

aaaa i widziałam, że się posypały II kreski z poniedziałku gratulacje dziewczyny zazdraszczam
Usprawiedliwiona, ale ku przestrodze
To super, że tempka się utrzymuje, ja trzymam mocne kciuki i namaszczam (a co mi tam, może już mogę, w każdym razie nie zaszkodzi) :mag ia:
Stary 2013-10-14, 19:56   #3886
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Teksty mojej córci bezcenne

Przykładowy:
Natalka siedzi u mamy na kolanach przodem do mamy i rozmawiamy o zwierzątkach. Nagle Natalka zastyga w bezruchu i wpatruje się w oczy mamy. Po chwili pokzując na oko mamy, z przejęciem woła: Mamusiu, Ty tam masz Natalkę!! A miała wtedy jakieś 2 latka

A jak miała 2 latka i 7 miesięcy to kąpała się i przelewała wodę z kubeczka do kubeczka. Nagle mówi do taty: Tatusiu, ta woda jest taka mięciutka i puchata. Mama słysząc z pokoju przyszła i pyta: Puchata? A Natalka odpowiada zdecydowanym głosem: TAK - PUCHATA!

No jak sobie to wszystko przypomnę

Albo:
Mamusia zszywała materiał z wózeczka dla lalek Natalki. Natalka przypatruje się temu w skupieniu dłuższą chwilę i nagle cichutko pyta: Mamusiu a to go boli?

Mogłabym tak pisać do jutra

Cytat:
Nareszcie jestem zjem coś i wezmę się może za nadrabianie
no i jeeeeest

Cytat:
ja jestem ten odcinek do przodu, więc robię tak glądam 2 porodówki i potem następnych lekarzy na lekarze.tvn.pl takiego mam plana, ale czy nie padnę ?

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 19:58   #3887
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Zrobiłam i niezbyt ciekawe rzeczy mi powychodziły Twoje dziecko może mieć oczy brązowe albo niebieskie, może mieć włosy ciemne albo blond... no tyle to ja wydedukowałam

Ja nie cierpię takich pierdółek co się na półki stawia, wyjątkiem są ramki ze zdjęciami i anioły. Myślałam nad kolczykami, ale mama powiedziała, że rodzice mogliby poczuć się zobowiązani przekuć uszy i odradzała mi to.

Zdradź przepis na sos Spaghetti to jedyna rzecz na jaką czasem mnie najdzie ochota, a zawsze robiłam sos z paczki, no po prostu lubię go ale może by coś zdrowszego pasowało podawać fasolce

O, może takie coś poszukam, wygląda fajnie i będzie z tego świetna pamiątka
Nie miałam pomidorów więc wyszedł taki ubogi ale smaczny.
Pierw pokroiłam i podsmażyłam cebulke, później jedną kiełbaskę bo mielonego mięsa nie miałam...jak już wszystko się podsmażyło dolałam wody i dałam mały przecier i przyprawiłam sól, pieprz, ziele prowansalskie, papryke czerwona, czubrice czerwoną. Na koniec pół łyżeczki mąki pomieszałam z wodą i odrobiną śmietany bo był za mocny smak aaa i jeszcze szczyptę cukru.

Stary 2013-10-14, 19:58   #3888
agnieszkaK
Zadomowienie

dziewczyny niestety muszę znikać, zaraz mąż wraca, nawet jednego dnia nie nadrobiłam.

ale super bo wiem o 3 fasolinkach , jeszcze raz dziewczyny gratulacje!!
teraz fluidków będzie tyle,że może i ja się załapię, jak jakiekolwiek serduszka będą.
lecę pa
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 19:59   #3889
katekatee
Zadomowienie

Hejka Ja od dziś muszę się trochę do pracy wziąść i widzę że będę mieć mega zaległości Muszę sobie szyjkę obadać bo u mnie już oficjalnie chyba cykl płodny zamknięty także teraz przyjdzie czas na wypatrywanie objawów, oczywiście już rano byłam mega senna ale to chyba zbyt szybki objaw Ale jakoś mam przeczucie że się chyba nie udało, bo za szybko zaczeliśmy w następnym cyklu muszę to bardziej rozplanować no i zapodać wiesiołka of corse.

Cytat:
Napisane przez kw14tuszek Pokaż wiadomość
wróciłam od lekarza. pęcherzyk nie urósł, owulki nie było i nie będzie od 16dc luteina, później @ i od nowego cyklu znowu Clo
Bardzo mi przykro, ale dobrze że masz problem zdiagnozowany. Mam nadzieje że ten następny cykl będzie już tym ostatnim

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
W piątek przed wizytą położna załozyla mi karte ciazy, a na wizycie nie zobaczyłam serduszka
Lekarz powiedział ze w 8 tyg powinno juz byc, dal mi od razu skierowanie do szpitala.
W piatek wieczorem beta byla 34000, a w niedziele rano spadła do 29000.
Wczoraj mialam zabieg usuniecia obumarlego plodu
Wykreslcie mnie z listy mamusiek i staraczek, nic tu po mnie...
Bardzo mi przykro, ja wiem co czujesz ale tylko w małym procencie bo ty nie przeczuwałaś że będzie źle.... Musisz sobie myśleć że tak miało być, że lepiej stracić fasolkę teraz niż za parę miesięcy dzidziusia... wiem że to strasznie brzmi ale to jest chyba jedyne racjonalne wytłumaczenie... o ile w takiej sytuacji można się czymś racjonalnym kierować...

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
1000zł na chrzest ??? to na komunię ile 2000? a na ślub-3tysiaki? o mamo
Nawet mi nie gadaj ja mam za 1,5 roku 2 kominię. Czyli dla jednego tysiak i dla drugiego też Oby sie nie chajtali w tym samym czasie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Witaj no pamiętam miałaś bladzioche... ale widoczną dość pamiętam, że u max nie widziałam żadnej kreski a ciąża jest.
Good u CIebie też miała być krecha Nie zajełam CI miejsca na wakacyjnych i co Mam nadzieje że teraz z wiesiołkiem będzie już termin lipcowy i koniec. Zresztą ja czuję że też w tym cyklu raczej będzie lipa

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
A to oczywiste, że rodzinny nie wypisze.. miałam tak samo jak potrzebowałam coś tam. Powiedziała, że ona nie jest ginekologiem i nie wypisuje takich rzeczy...
W sumie to nawet nie wiem czy oni mogą wypisywać coś co się nie zgrywa z praktyką lekarza rodzinnego?
Czemu nie zapisałaś się do kogoś na NFZ, miałabyś za darmo
Tyle kasy nie zapłaciłabym w życiu.
Moja Pani doktor ogólna jest bardzo w porządku lekarzem i też mi powiedziała że ona różyczki, toxo i żółtaczki nie może mi wypisac jak byłam u niej po zabiegu... Bo oni jej tego nie zwrócą ale czy to prawda to nie wiem

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
ja schudłam od początku ciąży 6kg. i w sumie jestem coraz lżejsza a czuje się na odwrót. Przy wchodzeniu po schodach miekszam na 3 piętrze szybciej się męczę. Jka postoję ze 2 h na nogach to mnie kręgosłup nawala. I przy długich chodzeniu spacerach tez się szybciej meczę. Jestem w szoku bo tak wcześnie i juz tak obniżka formy.
Jak ty to zrobiłaś?

Wik, Pacynka, Kicia
gratuluję i trzymam kciuki za pozytywny obrót już pozytywnych spraw

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-14, 20:07   #3890
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
świetne i ma tak na imię jak ja bym chciała dać mojej córci
To było jedyne imię które mi się podobało dla dziewczynki
Dla chłopca nie miałam i nadal nie mam. A Natalia jest jak dla mnie prześliczne. Mała Natalka, Natalcia, Nati a dorosła Natalia
Teraz mi się zaczęło podobać Milena dla córki bo też można fajnie zdrabniać Milenka, Lenka, Milka, Milusia a jako dorosła Milena i wszystko pasuje Dla chłopca brak pieknych imion

Cytat:
tyle, że to emota nie z wizażu

co do Leine to w sumie racja to tak jak faceta pytać czy mu się seks z dwoma babami marzy

i ma racje co gorsza

Fajna rzecz przy synku nie zadbałam o tą książeczkę by ją kupić. Może przy drugim się uda
Taki album pamiętam dałam bratowej na urodzenie chrześniaka
Ale emota w stylu wizażu Tak czy siak najbardziej lubię emotki z wizażu są świetne a ta zwłaszcza

Tż ma rację, bo mi już rzić urosła ale mam to właśnie w rzici i tyle

Przy drugim koniecznie kup i polecam właśnie ten z misiem który pokazałam, jest idealny

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Stary 2013-10-14, 20:12   #3891
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie miałam pomidorów więc wyszedł taki ubogi ale smaczny.
Pierw pokroiłam i podsmażyłam cebulke, później jedną kiełbaskę bo mielonego mięsa nie miałam...jak już wszystko się podsmażyło dolałam wody i dałam mały przecier i przyprawiłam sól, pieprz, ziele prowansalskie, papryke czerwona, czubrice czerwoną. Na koniec pół łyżeczki mąki pomieszałam z wodą i odrobiną śmietany bo był za mocny smak aaa i jeszcze szczyptę cukru.
O, wydaje się dość proste A jak masz pomidory to co robisz? Parzysz, kroisz i wrzucasz? I wtedy też dajesz przecier? Nie mam takiej przyprawy czubrica, pierwsze słyszę Ale sobie kupię

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2013-10-14, 20:12   #3892
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Hejka Ja od dziś muszę się trochę do pracy wziąść i widzę że będę mieć mega zaległości Muszę sobie szyjkę obadać bo u mnie już oficjalnie chyba cykl płodny zamknięty także teraz przyjdzie czas na wypatrywanie objawów, oczywiście już rano byłam mega senna ale to chyba zbyt szybki objaw Ale jakoś mam przeczucie że się chyba nie udało, bo za szybko zaczeliśmy w następnym cyklu muszę to bardziej rozplanować no i zapodać wiesiołka of corse.

Nawet mi nie gadaj ja mam za 1,5 roku 2 kominię. Czyli dla jednego tysiak i dla drugiego też Oby sie nie chajtali w tym samym czasie

Jak ty to zrobiłaś?
no to kciuki teraz i fluiduję

co do komunii-szczerze współczuję nas czeka za rok w maju znów do mazowieckiego, nie wiem jeszcze jak dam radę w 9miesiącu, także nie wiadomo czy pojedziemy. Niech by tak mnie wzięło 200km od domu : cojest:

ja w pierwszej też schudłam z 6kilo w pierwszym trymestrze a nawet w pierwszych dwóch miesiącach

Cytat:

Tż ma rację, bo mi już rzić urosła ale mam to właśnie w rzici i tyle
a jo mom płaskodupie także się pociesz, bo wolałabych tako fajno pakowniejszo , no ale cus

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 20:14   #3893
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:

Bomba

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
ja w pierwszej też schudłam z 6kilo w pierwszym trymestrze a nawet w pierwszych dwóch miesiącach
Ja jak na razie mam -3 kg i dobrze się z tym czuję A nic specjalnego nie robię, nawet się nie ruszam za wiele

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2013-10-14, 20:17   #3894
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
O, wydaje się dość proste A jak masz pomidory to co robisz? Parzysz, kroisz i wrzucasz? I wtedy też dajesz przecier? Nie mam takiej przyprawy czubrica, pierwsze słyszę Ale sobie kupię
kroje i duszę na patelni aż zrobią się miękkie. Przecier daje jak już wszystko mam podsmażone. czubrica to moja ulubiona przyprawa nawet na kanapki sypie a z jajecznicą smakuje świetnie

Stary 2013-10-14, 20:18   #3895
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Wik, Pacynka, Kicia[/B] gratuluję i trzymam kciuki za pozytywny obrót już pozytywnych spraw
Dzięki Ja uciekam myć się i spać. Do jutra kobietki, miłych snów i owocnych serduszek
Stary 2013-10-14, 20:18   #3896
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
a jo mom płaskodupie także się pociesz, bo wolałabych tako fajno pakowniejszo , no ale cus
Jo tyz miała plaskodupie i jednak wola nie miec niż mieć za wielko

Cytat:
Bomba

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Ja jak na razie mam -3 kg i dobrze się z tym czuję A nic specjalnego nie robię, nawet się nie ruszam za wiele
To się tylko cieszyć, bo niedługo i tak nadrobisz

Ja to się boję, że w drugiej ciąży przybiorę więcej niż w pierwszej. Wtredy było 23 kg a teraz co będzie to nie wiem
Stary 2013-10-14, 20:18   #3897
kw14tuszek
Raczkowanie

Dziewczyny bardzo Wam dziekuje za wsparcie,jestescie kochane już mnie nie boli to że kolejny cykl w plecy, już tyle się staramy że miesiac w te-czy we wte to żadna roznica,ale powaznie martwie się że nigdy nie zajde w ciaze niedawno wstalam.leb mi dziś peka,aż mi się wymiotowac chcialo

Jeszcze raz gratuluje dziewczynki pozytywnych testow,bardzo się ciesze że Wam się udalo i czekamy na kolejne dobre wiesci skoro tak pieknie tydzien się zaczal
Stary 2013-10-14, 20:20   #3898
katekatee
Zadomowienie

To mnie teraz zaskoczyłyście z tym chudnięciem w ciąży, a ogólnie ile przytyłyście jeśli można wiedzieć Ja też zmykam trochę ogarnąć bo zaraz tżt wróci i będzie jazda że nic nie ogarnięte

Krusia83 o ile dobrze pamiętam testujemy razem? Czyli kiedy

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

Edytowane przez katekatee
Czas edycji: 2013-10-14 o 20:26
katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 20:20   #3899
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
kroje i duszę na patelni aż zrobią się miękkie. Przecier daje jak już wszystko mam podsmażone. czubrica to moja ulubiona przyprawa nawet na kanapki sypie a z jajecznicą smakuje świetnie
Człowiek jednak uczy się całe życie nigdy nie słyszałam o takiej przyprawie ale już doczytałam i kupię żeby spróbować Tylko gdzie, bo nigdy nigdzie tego nie widziałam bo chyba bym znała
Stary 2013-10-14, 20:22   #3900
Goraleczka84
Raczkowanie

Hej Kobietki

Matko! Ile wy produkujące....z trudem to nadrobiłam, a raczej przejrzałam

Gratuluje kolejnych II kreseczek
wik
Pacynka
Kicia

klask i: moje gratulacje

Teraz czekam na resztę dziewczyn i zakładamy wątek mamusiowy

Dopatrzyłam sie tematu wiesiołka - powiem Wam tak od serducha prosto, to był mój pierwszy cykl z wiesiłkiem, co prawda nie narzekałem na brak śluzu czy jego jakość...ale dopiero jak doszło co do czego to sie okazało ze to co miałam wczesniej to była :dupa: a nie śluz płodny...

Trzeba tylko pamietać żeby przed owu odstawić ....i powinno być super
Goraleczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości