|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!
Ja miałam się jutro nie ważyć ale pewnie się zważę, i pewnie będzie wzrost ;-)
Lecę spać, dobranoc ![]() ________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! |
![]() ![]() |
![]() |
#3872 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!
Mlody mi robil operacje plastyczna twarzy
![]() ![]() co do gramatyki to wybaczcie jak cos kiedys nie tak napisze... najwiecej jej uzywam z Wami,wiec ten tego ![]() a co do Ciebie Tamlin to moze odpusc kilka treningow,zrob sobie dzien,dwa wyzerki i wtedy moze cos sie ruszy... swoja droga sama jestem ciekawa czemu tak stoi ta waga(Obstawiam miesnie ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje,ze jak juz zaczne pracowac to i u mnie sie ruszy wszystko... Praca jaka by nie byla,ale z ludzmi kontakt bedzie,wiec i trzeba siebie doprowadzic do porzadku ![]() Od poniedzialku bedziemy go "oswajac" z niania... Zobaczymy co z tego wyniknie. Wszyscy mnie uspokajaja,ze on sie przyzwyczai,ale wiecie jakby nie bylo trudno bedzie "odciac pepowine",zwlaszcza ze niania jest obca osoba... ojjj przezywam za duzo ![]() Nicki tak trzymac! ![]() ide spac ![]()
![]() |
#3873 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() ![]() ![]() ![]() na wadze mega dupa. 78,2. ja patrze w notes to 25.01 miałam dokładnie 3kg mniej. przeklęty był ten luty ![]() tamlinku, w gwoli wyjaśnienien... sformułowania "durny" użyłam w znaczeniu, że taki od czapy. równie dobrze mogłas sobie wyznaczyć 59 czy 56 i ta liczba by urosła do miana jakiegoś szczytu szczytów. czy liczba powinna aż tak nami rządzić, naszymi nastrojami, poczuciem spełnienia? to tylko liczba. jakieś 58, durna liczba...o to mi chodziło...nie o to, ze twoj cel jest durny. ale myslę, że już i tak wiesz swoje. creature o której chłop wrócił? nie zboczył tam nigdzie? ![]() ![]() ![]()
#3874 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry.
Tak jak powiedziałam Nadalka usuń mnie z tabelki jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś. Niewiem jak uda mi się nie ważyć, ale postaram się, aby omijać ją. Na serio boję się jak będzie, bo dla mnie poranne ważenie to jak siku po wstaniu. Pomierzyłam się, w ciągu lutego: talia - 1,5cm, pępek - 1cm, udo - 1cm, biust - 1cm. Także spada w centymetrach. Tylko dlaczego mnie to nie cieszy... Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3875 |
Zakorzenienie
|
no duża rzecz
![]()
#3877 |
Zakorzenienie
|
Doooobry!
![]() na wadze to co wczoraj, czyli 78kg szalu nie ma,ale coz... stary wrocil chwile po polnocy ![]() ![]() no i teraz robie wywiad srodowiskowy co i jak ![]() Marta ja marca nie odpuszcze! ![]() ![]() takze ten tego...marzec to miesiac z Total fitness i Body Express,chocby sie walilo i palilo! no i ta bieznia(jak juz w koncu ja ktos przeniesie ![]() No i wyzwania ![]() Tamlin zwaz sie moze za m-c albo cos w tym stylu,a moze cos spadnie? ![]()
![]() |
#3878 | ||
Zakorzenienie
|
Bosh...Laski jak się wczoraj skułam
![]() wpadli do nas znajomi- 3 i pół półlitrowki na 4 osoby poszły i jeszcze do tego upaliliśmy się...a dziś 8 rano synuś "mama sikuuu!" myślałam, ze zejdę- łeb mi pęka!kawa z rana i dwa paski czekolady, zeby w ogóle oczy otworzyć ![]() Znajomi zjedli moją "pizzę" i nawet im smakowała (a może tacy pijani byli) po paleniu jaki jaki nam się głód włączył, pół lodówki ogołocona..ale takiej hihrawki nie miałam od daaawna synek zasnął i cudownie przespał całą naszą balangę..normalnie budzi się w nocy- wczoraj był łaskawy. Waga na dziś 67,4kg...no ale nie ma się co dziwić, jak o 3 w nocy żarłam pizzę z lodami ![]() ![]() Cytat:
Kobita ma swoje założenia, chce mieć konkretną wagą i koniec dyskusji. Poza tym, kto jak nie ona sama ma wiedzieć ile jeszcze jej zostało smalcu? I jeszcze takie moje przemyślenie- co by nie mówić o pracy włożonej w schudnięcie, na razie każda z nas ma przeciętną figurę ![]() To nie jest złośliwe, po prostu taka prawda. Nareszcie wyglądamy przeciętnie, ani super szczupło, ani super-sportowo, ani super-spasiono. Normalnie. I ja Tamlinkę rozumiem w jej dążeniu do wymarzonej sylwetki. Dla niej to będzie ta konkretna waga, ani grama więcej ani mniej,bo takie sobie poczyniła założenia, dla mnie- widoczne mięśni na brzuchu+ mocno "po męsku" umięśnione ramiona(nie ważne przy jakiej wadze). Ani Tamlinkowe założenie nie jest durne, ani moje. Chociaz nie każdemu musi się podobać, że Tamlin "sra żarem" o 1 kilogram, który nie chce zejść od miesiąca, a ja np. dążę do ramion "jak u chłopa" Cytat:
Mam teorię, czytałam o tym, szukając info czemu mi waga nie schodziła przez ten czysty tydzień i wpadłam na taki pomysł- stres. Ćwiczenia fizyczne są dla organizmu jak stres (nie taki sam jakbyś się przeraziła wielkiego włochatego stawonoga, ale jak długotrwały dyskomfort) te same hormony się wydzielają. Na krótką metę- nawet się od tego stresu i nadmiaru kortyzolu (hormon stresu) chudnie, ale...jesli długotrwale jesteś pod wpływem tego hormonu, organizm nie umie się "uspokoić" tylko cały czas wyrzuca do krwi nową dawkę, ty wcale nie musisz czuć się zestesowana, czy zmęczona...ale twoje ciało będzie jechać na rezerwie. I wtedy po prostu każdy posiłek, każdy dopływ kalorii (energii) jest zatrzymywany,bo organizm "czuje" że trzeba magazynować wszystko na wypadek jeszcze gorszych czasów. Coś w tym jest. Tu nie chodzi o przetrenowanie (i puchnięcie mięsni, zatrzymanie glikogenu i wody w mięśniach-od tego mozliwe, ze mi waga rosła, ale u ciebie to chyba coś innego) Mi sie wydaje Tamlin, że musisz odpuścić ćwiczenia. Wiem, że to cięzkie, bo dają pozytywną energię, ale zrób eksperyment- odstaw ćwiczenia na weekend,ale zrób diametralnie inne niż zawsze... nie wiem idź na basen zamiast ćwiczeń z Ewką, zamiast zumby zrób jakiś zestaw jogi czy pilates. Może to zadziała? Trzeba spróbować, bo się psychicznie zadręczysz.
![]() |
#3879 |
Zakorzenienie
|
ooooo matko! to nam la'Mbria zaszalala!!!
![]() Czasem trzeba sie wyluzowac ![]() wspolczuje jednak poranku ![]() ![]()
![]() |
#3880 |
Zakorzenienie
|
wow, ale imprezaaaaa
![]() ![]() ![]() ![]() wow, dopiero 11:00 a ja już mam tyle w chacie porobione. drugie tyle niestety czeka. w szfkach ciuchy już noga upycham, musze się wziąć. tak, że ten...dziś mówcie do mnie Perfekcyjna Pani Domu ![]() może w miedzy czasie zakręcę hulaaaa ![]() creature my zatem prawie, że na rowni wagowo. wyścigi? haha kiedyś proponowałam to La'Mbri (ważyłysmy po 75kg, pamietasz La'Mbria te czasy?) i dobrze jej to zrobilo. zobacz jak wyrwała z kopyta zaraz. może i tobie pomoże? ![]()
#3881 |
Zadomowienie
|
La'Mbria rzeczywiście zabalowałaś, no ale ostatki przecież
![]() Tamlinku spokojnie, przecież nikt tutaj nie chciał Cie obrazić. I Ty też oczywiście masz świete prawo do chwili załamania, tylko po prostu tak bardzo przyzwyczaiłas nas do tego, że jesteś twardą sztuką, która nie odpuszcza treningów, pilnuje diety i nie marudzi tylko twardo prze do celu. I ja wierzę, że osiągniesz swój cel ![]() Natomiast u mnie tragedia. Martolina przyłączam sie do Ciebie i w marcu nie popuszczę. Boże daj mi siłę ![]() Dziś na wadze 87,9 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Martolina, a u mnie już 10, a ja jeszcze nic w chacie nie mam porobione, ale zaraz podwijam rękawy i tez będę Perfekcyjna Pani Domu, a może koronę założe do sprzątania ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Aaa Creature przypomniało mi się, dzięki bardzo za podpowiedź w sprawie książki, zamówiłam i właśnie listonosz przyniósł ![]() ![]()
#3882 |
Zakorzenienie
|
no to super. mega starcie marcowe się szykuje
![]() nadalka, zapomniałam, super masz ten spadek ![]()
#3883 |
Zakorzenienie
|
Marta, dzięki
![]() ![]() ________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! |
![]() ![]() |
![]() |
#3884 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brawo kochana ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie będę zakładać kiedy się zważę, będę starała się jak najdłuzej wagę omijać. Mam nadzieję, że będzie to dlużej niż 2 dni ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- A tak na poprawę humoru kupiłam sobie w lumpku jeansy w rozmiarze 27 ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3885 |
Zakorzenienie
|
tamlin a jaka u was pogoda? mówilas, ze o bieganiu myslisz?
#3886 |
Zakorzenienie
|
U mnie 61,2 kg
![]() creature, nadalka ![]() la'Mbria ładną imprezę miałaś ![]()
Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nie ważne, że nie ma dla kogo, ważne, żeby opadły im kopary -30kg ![]() ![]() Edytowane przez eewelinaa92 Czas edycji: 2014-03-01 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3887 |
Zakorzenienie
|
Ładnie, ciepło, sucho.
No myślałam, ale tak sobie później przemyślałam i kurde bym musiała w te dni nie ćwiczyć, a jakoś mi to nie pasuje. A na bieganie i ćwiczenie nie mam tyle czasu. Ale może pójdę i spróbuję??? To jest myśl. Chyba. Moja kondycja biegacza jest zerowa. A jak już zacznę to powinnam 4 razy w tygodniu biegać. No nie dam rady wszystkiego pogodzić. Zaczynałaś biegać według tych wytycznych? http://jak-biegac.pl/plan-treningowy...acych-biegaczy |
![]() ![]() |
![]() |
#3888 |
Zakorzenienie
|
tak, tylko wziełam plan 10-tygodniowy. w nim się zaczyna 2'bieg 4'marsz, a nie 1:5. widze, ze ten tez 10-tygodniowy. no nie wiem jak ale ja zaczynałam od razu od 2 minut bo tyle dawałam radę na począteku.
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! ![]() Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-03-01 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3889 |
Zakorzenienie
|
Chyba idę spróbować. Tylko skąd mam taki stoper wziąć? Przecież z telefonem w ręku nie będę biegała. Jak sobie z tym radziłaś? Wrzuć link do swojego planu treningu.
---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Będziemy biec. Razem z Kropem. Zaraz po siostrę moją jedzie i zostanie z dziećmi. Ale najpierw do Lidla, może jakieś kurtki zostały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3890 |
Zakorzenienie
|
ja sobie kupiłam pulsomierz i patrzyłam na ten zegarek, ale z telefonem tez biegałam, bo sluchałam muzyki. nie przeszkadza miec cos w dloni. nie klikasz stoperem tylko patrzysz, ze biegniesz juz minute to marsz, mineło 6 minut to znow bieg az do 7...nie pikaj, bo sie bedziesz rozpraszać.
zaraz odszukam ten mój. chyba to samo ale w innej szacie, chyba jakiejs tabeli był. ja miałam ten: http://bieganie.pl/index.php?cat=6&id=81&show=1
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! ![]() Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-03-01 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3891 |
Zakorzenienie
|
Ale i tak te 4 razy nie dam rady. 2 to tak, w weekendy, w tygodniu odpada. Trochę lipa, ale zawsze warto coś zmienić.
Ciekawe jak nam pójdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3892 |
Zakorzenienie
|
myslę, że fajne urozmaicenie, a ruch na dworze wygląda troche inaczej. tak jak bieganie po bieżni w domu różni się od biegania w terenie. bedzie coraz dluzej jasno wiec mozna biegac chocby po 20:00.
#3893 |
Zakorzenienie
|
O mój boże
![]() ![]() ![]() Poszłam wczoraj na impreze, wróciłam o 5 do domu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aaa no i w klubie spotkałam mojego byłego ![]() ![]() ![]() ![]() Idę zrobić coś do picia bo zejde zaraz ![]()
![]() |
#3894 |
Zakorzenienie
|
oho pijoki wy
![]() ![]()
#3895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3896 |
Zakorzenienie
|
Ewelina creature, gratki spadków
![]() U nas pogoda do du py. ________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! |
![]() ![]() |
![]() |
#3897 |
Zakorzenienie
|
no własnie :/ w tv widzę, ze Warszawa słoneczna. choć...też jakieś promienie wychodzą zza chmur.
#3898 |
Zakorzenienie
|
U mnie pogoda świetna
![]() ![]()
#3899 | |
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy. Biegliśmy 2min biegu i 4 marszu. Wyszło nam 6 razy, bo do mostu wiszącego i z powrotem.
Jutro powtórka. Niestety w Lidlu kurtek już nie było, ale od 10-tego mają być kurtki na rower, więc myślę że i do biegania się nadadzą. La'Mbria jak myślisz??? W domku wyzwanie swoje wykonałam i koniec na dziś. Chodakowska musi poczekać do poniedziałku. Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3900 |
Zakorzenienie
|
gratuluje spadkow dziewczyny
![]() daj znac tamlin jak bylo? ![]() ![]() ashya ladnie zabalowalas ![]() stary moj jak detka ![]() ![]() yyy tak apropo bylych... wlasnie takowy osobnik sie do mnie odezwal i tak piszemy od rana ![]() ![]() strasznie chce sie spotkac dziad,a ja NIE i koniec ![]()
Edytowane przez creature666 Czas edycji: 2014-03-01 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:10.