|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.V
połóż się połóż
![]() ja dziś cały dzień leżę
|
|
|
|
#3872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam nic nie sprzedaje,bo pewnie bede to jak schudne nosic |
|
|
|
|
#3873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio naładowałam akumulator w lustrzance, to może w końcu w tym tygiodniu się za to wezmę
|
|
|
|
|
#3874 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja na pewno nie będę
Cytat:
co zrobisz, zakupoholizm, i też właśnie ładuję bakterię ;D do lustrzanki, bo telefonem nie umiem zrobić takich zdjęć, ale i tak światło jest złe, a na wieszaku to nie wygląda jak powinno, będę kombinować jak naładuję ![]() aaa i coś w cycuszkę mi się stało ;> Wczoraj układałam się do snu i jakby coś naciągnęłam i dziś boli jakbym w środku miała siniaka? Dziwne... Edytowane przez Pavlinecka_21 Czas edycji: 2014-11-23 o 12:33 |
|
|
|
|
#3875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak nosisz rozmkar? |
|
|
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
obstawiam ten sam powód co u mnie - nieprzemyślany zakup
|
|
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka.
Pospalam do 9.30 wieczorem za to dluzej siedzielismy i o 23 jeszcze nalesniki jadlam.. ![]() Ale widze ze wy naskrobalyscie jak szalone 22str na apce.. wiec doczytuje
|
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe ja na szczescie takich nie mam juz od dluzszego czasu- od studiow.
Teraz od kiedy pracuje wiadomo sami sie utrzymujemy i mam mniej kasy niz mialam wtedy wiec raczej jak cos kupuje to nosze,z tym ze ja wchodze do sklepu i potrafie w 1 sklepie kupic 2 rzeczy i wychodze z centrum. Nienawidze lazenia jak cos sie spodoba i jeszcze szukania w inych sklepach bo moze tam taniej,albo ladniejsze.. |
|
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
Bo też ich nie nosiłam przed, to są takie zachcianki kupowane nie wiem po co
a rozmiary to są różne, ale przeważnie S jak XS to większe takie. Niestety mi w sklepach myślenie pada i kupuję nie patrząc, czy mam gdzie nosić
|
|
|
|
#3880 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zjadlabym! Ciesze sie ze pospalas ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
![]() Mi nie, ja uwazam ze mam malo ciuchow. Choc mam kilka koszul w szafie ktore rzadziej nosze,bo ogolem wole rzeczy sweterkowe-za to moj M nienawidzi hehe ![]() Od wczoraj mnie juz mniej pobolewa,ale za to niewiele dzidzie czuje i tez juz sie martwie |
||
|
|
|
#3881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3882 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj rano też zaliczyłam
... Zjadłam po wstaniu banana i wypiłam herbatkę,a jak Tż wstał 1,5h później i zaczął robić śniadanko i zapach się rozniosl, to zaraz wyladowalam w lazience FlightlessBird - ja mam dzisiaj domowe burgery na obiad :-D właśnie idę robić, bo wróciłam ze sklepu i już wszystko na to i na lazanki które muszę wieczorem zrobić mam;-) Z moją teściową też najlepiej tylko od święta się spotkać,a jej podejście do dzieci to jakaś masakra...wiem że u nas będzie na pewno o to wojna,bo ja mam całkiem inne poglądy niż rodzina Tżta... ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- O to samo chciałam zapytać :-D
|
#3883 | |
|
Zakorzenienie
|
Uspokaja wlasnie,bo jak slysze serducho przy braku ruchow to sie ciesze
![]() Bez detektora juz dawno bym z tymi bolami umarla Ale cos moja dzidzia ma lenia. Tatus dostal zlecenie na klementynki mindimonki, kit kata peanut butter, orzeszki ziemne bez soli i cytryny do herbaty super! Czekam az wroci ale musi zajechac do mojej babci bo mama mi podrzucila KAPUSTE Z GROCHEM ![]() Potem baki beda ![]() No i teraz juz 19w0d i wiem ze dzidzia slyszy moj glos i otoczenie,tydzien temu slyszala moje serduszko i plynaca krew ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
mąż później pójdzie do sklepu to zamówię sobie orzeszki ziemne
ale solone
|
|
|
|
#3885 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
Cytat:
![]() Cytat:
I teraz dopiero stopuje, bo dzidzia, gdyby nie to dalej bym buszowała po sklepach TŻet się śmieje, że jak się będziemy przeprowadzać, to na same buty TIRa trzeba będzie wynająć, chociaż ja uważam, że nie ma racji, bo butów zimowych dalej nie mam ![]() Szukam na all jakiś gaci ciążowych, bo tak oszczędzałam na zakupach, że tylko w jedne się mieszcze i pojęcia nie mam, w czym jutro do pracy pójdę
|
||
|
|
|
#3886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Slonecznik tez wole bez soli bo potem mnie usta pieka hehe ![]() No to mam nadzieje ze Ci przyniesie ;-* My sie tu nakrwcamy wszystkie na jedzenie hehehe i zachcianki ![]() Choc ja nie mam juz takich zachcianek jak na poczatku ciazy - jak o 22 robilam kwasna zupe -barszcz bialy i jak zjadlam wtedy pol kurczaka z rozna
|
|
|
|
|
#3887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przyniesie na pewno fakt, po solonych pieką usta, ale i tak je lubię
|
|
|
|
|
#3888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Braku majtek ![]() Ja sie mieszcze w swoje majteczki jeszcze hehe. Po prostu moze kup jakies bawelniane ![]() Koniecznie pokaz co bedziesz wystawiac,moze uda mi sie u Ciebie zarezerwowac do czasu po porodzie? ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
i te orzeszki wlasnie bez soli sa w srodku i sa hehe ![]() Moj M tez woli ogolem solone,slonecznik solony a te orzeszki kupuje dla tych skorupek hehe. |
||
|
|
|
#3889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
|
|
#3890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też lubię te w skorupce w ogóle odkrywam teraz smaki, których nie lubiłam przed ciążą
|
|
|
|
|
#3891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawo!
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w razie czego bede na Ciebie glosowala ![]() Sonia gratki ropoczetego 20 tyg ![]() Dzien dobry niedzielnie
|
|
|
#3895 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też powinnam wystawić na all trochę nienoszonych ciuchów. Też mam parę rzeczy jeszcze z metką, masakra. Ale ja z racji pracy dużo za dużo szmatek kupuję. Teraz jak siedzę na L4 to ile pieniędzy oszczędzam. Jednak naprawdę co z oczu to z serca!
|
#3896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj mnie pół wieczoru plecy bolały albo nerka jak tam siedzieliśmy potem noga a dziś rano gardło i kaszel i czuje że zaczyns mnie lekko twarz palić Cytat:
Dobrze że chociaż przechodzi, ja kurcze też małego już od trzech dni słabo czuje i sie troche martwie... trzy.kopniaki w ciągu dnia i koniec mam nadzieję że poprostu ułożył sie gdzieś z tyłu i dlatego słabo daje znać o sobie... |
||
|
|
|
#3897 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheJak coś małego znajdę ( i zrobię temu zdjęcie ) to Ci pokażę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko trzeba trochę poczekać, muszę 35 lat skończyć ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
Doczytalam.. :
MAJKA udanych chrzcin BOLECZKA to kiedy przeprowadzka? Kombinezon fajny ale jak dla mnie za duzy, ja kupilam 62 i i tak bedzie za duzy pewnie. Co do stanikow to ja ze swoim mikrym B to push up obowiazkowo nosilam bo inaczej sie nie dalo.. a teraz z F bez usztywniacza Do kwiatow reki nie mam, kwitnac mi nie chca. Raz je przestalam podlewac i na ganku zmrozilam to wtedy kwitly jak szalone mam za to juke i kaktusy to malo wymagajace sa rosliny ![]() Calusni jestesmy ale w przeziebieniach dajemy spokoj. Co do wagi dzieci to moje spore a przed terminem urodzone wiec mam nadzieje ze uda sie teraz do 3,5kg to bedzie lzej rodzic. Wedlug mnie dieta matki nie ma nic wspolnego z waga dziecka. Za to ostatnio slyszalam ze ostatnio dzieci duze sie rodza przez te witaminy co tak jemy w ciazy. Co do kevina wczorajszego to brakowalo mi tylko sniegu za oknem MAJKA ja na samsungu jak mam wlaczony transfer a zlapie mi w domu wifi to automatycznie mi transfer wyl a wifi zalacza.
|
#3899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z A przeszłam tylko do B i dalej nie chce rosnąć
|
|
|
|
|
#3900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym to normalne, że będą jeszcze dni, gdy nie będziemy ich czuć ![]() a wcześniej dużo więcej ich czułaś? ![]() obiad zjedzony. tak pysznego sosu nie jadłam ![]() postarał się mąż |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.

a rozmiary to są różne, ale przeważnie S jak XS to większe takie. Niestety mi w sklepach myślenie pada i kupuję nie patrząc, czy mam gdzie nosić
... Zjadłam po wstaniu banana i wypiłam herbatkę,a jak Tż wstał 1,5h później i zaczął robić śniadanko i zapach się rozniosl, to zaraz wyladowalam w lazience 
ale musi zajechac do mojej babci bo mama mi podrzucila KAPUSTE Z GROCHEM
hehe
brawo!