Panny Młode 2015 część 42- nasz sezon! - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-16, 22:19   #3871
deksterowa
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 część 42- nasz sezon!

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
Zawsze jak czytam posty Krolewny tego typu jak ten powyższy o opalaniu to robię takie "wtf" i dopiero po chwili do mnie dociera, że przecież Krolewna jest w innej strefie czasowej
tez wlasnie zrobilam glupia mine w pierwszym momencie jak przeczytalam haha

Wzięliśmy ślub 26-09-2015

Lipcowa mama 2016
deksterowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-16, 22:19   #3872
gr8ania
Moderator

Cytat:
Zawsze jak czytam posty Krolewny tego typu jak ten powyższy o opalaniu to robię takie "wtf" i dopiero po chwili do mnie dociera, że przecież Krolewna jest w innej strefie czasowej
mam to samo

od oglądania ekspresów do kawy i garniturów kawowych dostaję oczopląsu już
Stary 2015-04-16, 22:40   #3873
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość
mam to samo

od oglądania ekspresów do kawy i garniturów kawowych dostaję oczopląsu już
A cóż to takiego?
Nic mi nie mów o ekspresie, maaaaaaarzy mi się

Ja popijam whisky z colą podczas pisania mgr, nie wiem czy będę chciała jutro przeczytać to co tam nastukałam
Stary 2015-04-16, 22:53   #3874
magda_mjt
Zakorzenienie

A ja szukam obrazkowej instrukcji wymiany filmów w Instaxie ....... co by goście na weselu umieli zmieniać, bo przecież nie postawie tam Siostry na całe wesele, żeby filmy zmieniała
Stary 2015-04-16, 22:56   #3875
gr8ania
Moderator

Cytat:
A cóż to takiego?
Nic mi nie mów o ekspresie, maaaaaaarzy mi się

Ja popijam whisky z colą podczas pisania mgr, nie wiem czy będę chciała jutro przeczytać to co tam nastukałam
serwis kawowy (podobno to się garnitur nazywa ) ekspres z pracy dostanę także no
Stary 2015-04-16, 22:58   #3876
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
serwis kawowy (podobno to się garnitur nazywa ) ekspres z pracy dostanę także no
No fajnie wiedzieć I znalazłaś coś ciekawego?
Stary 2015-04-16, 23:23   #3877
gr8ania
Moderator

Cytat:
No fajnie wiedzieć I znalazłaś coś ciekawego?
nic co by mnie specjalnie urzekło...
rozważam takie:
1
2
3
4
5
6
chociaż żaden nie wywołuje efektu "muszę go mieć, inaczej kawa będzie niedobra"

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-16, 23:26   #3878
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
nic co by mnie specjalnie urzekło...
rozważam takie:
1
2
3
4
5
6
chociaż żaden nie wywołuje efektu "muszę go mieć, inaczej kawa będzie niedobra"
Do mnie najbardziej 4 przemawia
Stary 2015-04-17, 02:24   #3879
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Kupiłam tę odżywkę do rzęs FEG za kupę siana i chyba to jest podróbka. W pudełku była instrukcja jak rozpoznać oryginał i wszystko się zgadza poza jednym hologramem, który na moim opakowaniu nie jest hologramem, a zwykłą naklejką. I co teraz? Używać jej? W komentarzach od tego sprzedawcy dziewczyny się zachwycały efektami.

---------- Dopisano o 03:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:53 ----------

No i wiedziałam, że tak będzie!!!! Ja chcę DJ'a!!!!!!!!!!!!!!
"Mamy obawy związane z tak wielką ingerencją Państwa w nasz program weselny. O ile utwory do puszczenia z oryginałów nie powinny być problemem (prosimy o podesłanie mailem mp3, bo pendrivy klientów zdarzało się, że nie odtwarzały, wolimy przygotować to wcześniej do odtworzenia), to wybór piosenek do grania i kompletne zrujnowanie naszych tak pieczołowicie opracowanych i wielokrotnie sprawdzonych setów muzycznych budzi nasze wątpliwości."

Będę musiała tańczyć do tej cholernej "Cyganeczki Zosi" i jeszcze udawać, że mi się to podoba. Będzie impreza jak w domu seniora. -_-'''
I jeszcze TŻ się na mnie wydarł, że jak zwykle narzekam. Od początku chciałam DJ'a.
Stary 2015-04-17, 03:50   #3880
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Pozwolili wprowadzać zmiany? To co się czepiają?
Swoja droga wielkie zmiany, pieczołowicie opracowane i sprawdzone... przecież każde wesele jest inne i ich sety moga się u was nie sprawdzić.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 05:10   #3881
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Pozwolili wprowadzać zmiany? To co się czepiają?
Swoja droga wielkie zmiany, pieczołowicie opracowane i sprawdzone... przecież każde wesele jest inne i ich sety moga się u was nie sprawdzić.
Mieli listę utworów rezerwowych, tylko z niej braliśmy piosenki. Najbardziej się obruszyli za usunięcie "hiciorów". Już sama nie wiem co robić. Śmiertelnie się pokłóciliśmy o to z TŻem, bo on uważa, że wesele jest dla starszych członków rodziny, a ja że dla młodych ludzi i dla nas. Już pewnie cały blok nas słyszał. Ciekawe, kiedy sąsiedzi wezwą policję.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-17, 05:23   #3882
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Mogli się z tym liczyć dalej listę rezerwową. Piosenek z kosmosu nie brałaś.Mają też nauczkę na przyszlosc żeby zaznaczać parze, ze np mogą wymienić tylko 5 piosenek.
Na waszej "zakazanej liście" jest sporo takich co u nas jest jako obowiązkowe. Bo każdy jest inny i już.
My spisując piosenki wybralismy te co nam pasują (przeglądając spisy w necie) plus to co lubią mama, teściowa, brat, piosenka która jak słyszy mój tata to wspomina wesele sprzed 30-40 lat, hiciory dla bratanka. Na szczęście nam nie przeszkadzają i pewnie i tak byśmy je wpisali ale trafiły na listę top20 (w 10 się nie zmieściliśmy).

Edytowane przez zonamojegomeza
Czas edycji: 2015-04-17 o 05:27
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 05:24   #3883
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość

w ogole laski załamałam sie troszku... tzn no ja wiem ze mozna nie umiec angielskiego..ale pokazałam rodziocom K. baner na auto ktory mam
"MR&MRS" a oni do mnie co to znaczy... myslalam ze to dosc oczywiste... poazalam mojej mamie..ona patrzy patrzy "a po polsku nie moglo byc?" ja na to "co? pan i pani?" brzmi durnie" "a to nie znaczy on i ona"?

no serio?!
A jak Wam mówiłam, to się śmiałyście, że takie proste rzeczy to wszyscy będą wiedzieć, nawet babcie

Cytat:
Napisane przez duchaa123 Pokaż wiadomość
My tez nie mamy ze o kase tylko ze zabawki chce y , ale mam nadzieje ze jakas kase dostaniemy a jak juz dostaniemy no to wszystko na dom
Ale zabawki to chyba chcecie zamiast kwiatow?

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Mieli listę utworów rezerwowych, tylko z niej braliśmy piosenki. Najbardziej się obruszyli za usunięcie "hiciorów". Już sama nie wiem co robić. Śmiertelnie się pokłóciliśmy o to z TŻem, bo on uważa, że wesele jest dla starszych członków rodziny, a ja że dla młodych ludzi i dla nas. Już pewnie cały blok nas słyszał. Ciekawe, kiedy sąsiedzi wezwą policję.
Dziwne podejście zespołu. Tym bardziej, że wzięliście piosenki z listy rezerwowej. A "hiciory" są fajne dla jednych, a drugich już niekoniecznie. Bardzo mało profesjonalne podejście zespołu Ale nawet jak Wam się nie uda nic wskórać, to bym się tym nie przejmowała za bardzo. Przy Cyganeczce Zosi ludzie też się dobrze bawią. Nawet młodzi. I tak będzie pięknie!

Edytowane przez 201711281030
Czas edycji: 2015-04-17 o 05:41
201711281030 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 05:43   #3884
ania9o
Zakorzenienie

Cytat:

Trzymaj się i nie daj się. Też bym im w takim razie napisała maila, że nie muszą Ci się podobać hity które grają a oni są zespołem i mają jeszcze trochę czasu żeby się przygotować do wesela. A skoro nie są w stanie to nie powinni prowadzić takich usług bo to oni się pod Młodych powinni dopasowywać a nie PM pod zespół.
A powiedz czemu nie macie dj skoro od zawsze chciałaś? Ja bym nie odpuściła

A to, że wesele jest dla starszych to bardzo dziwne stwierdzenie Starsi to przychodzą, pojedzą, napiją, parę piosenek zatańczą i o 2 już ich nie ma a od zawsze i na zawsze to wesela się robi dla ludzi młodych, a nie dla dziadków starych.
Z tego co zrozumiałam to będziecie mieć bardzo dużo przyjaciół i znajomych na weselu i to raczej w nich pokładałabym nadzieję na udane wesele a nie w wujku Zbyszku czy cioci Janinie.
Ale uważam, że na pewno dojdziecie do porozumienia. Na razie obydwoje byliście pewnie zdenerwowani tym mailem. Będzie wszystko ok

---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ----------

Cytat:
Napisane przez asica_ Pokaż wiadomość
Dziwne podejście zespołu. Tym bardziej, że wzięliście piosenki z listy rezerwowej. Ale ja bym się tym nie przejmowała za bardzo. Przy Cyganeczce Zosi ludzie też się dobrze bawią. Nawet młodzi.
Szczerze, mam bujną wyobraźnie ale nie potrafię sobie wyobrazić że Cyganeczka Zosia miałaby być grana/puszczana na moim weselu. Po prostu nie zdzierżę takiego hitu.
Mój tata walczył ze mną kilka miesięcy, nawet już po podpisanej umowie z DJ'em żeby wziąć zespół ale obydwoje z TŻ się zaparliśmy i powiedzieliśmy, że nie ma takiej opcji. Wesele jest dla nas i wszystkich młodych ludzi a będziemy ich mieli 2/3 na weselu. Po roku walki chyba już zrozumiał ale ile ja się nerwów najadłam to tylko ja wiem.

W tamtym roku byłam na weselu gdzie grał zespół i ciągle były hity typu Cyganeczka i to było najgorsze wesele na jakim byłam. Momentami nie mogłam znieść tego pitolenia i musiałam wychodzić z sali żeby się wyciszyć. To nie dla mnie

Edytowane przez ania9o
Czas edycji: 2015-04-17 o 05:36
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 05:47   #3885
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ania9o Pokaż wiadomość

Trzymaj się i nie daj się. Też bym im w takim razie napisała maila, że nie muszą Ci się podobać hity które grają a oni są zespołem i mają jeszcze trochę czasu żeby się przygotować do wesela. A skoro nie są w stanie to nie powinni prowadzić takich usług bo to oni się pod Młodych powinni dopasowywać a nie PM pod zespół.
A powiedz czemu nie macie dj skoro od zawsze chciałaś? Ja bym nie odpuściła

A to, że wesele jest dla starszych to bardzo dziwne stwierdzenie Starsi to przychodzą, pojedzą, napiją, parę piosenek zatańczą i o 2 już ich nie ma a od zawsze i na zawsze to wesela się robi dla ludzi młodych, a nie dla dziadków starych.
Z tego co zrozumiałam to będziecie mieć bardzo dużo przyjaciół i znajomych na weselu i to raczej w nich pokładałabym nadzieję na udane wesele a nie w wujku Zbyszku czy cioci Janinie.
Ale uważam, że na pewno dojdziecie do porozumienia. Na razie obydwoje byliście pewnie zdenerwowani tym mailem. Będzie wszystko ok
To też myślę różnie bywa. Byłam na weselu gdzie był DJ, zresztą znajomy pary młodej. Co chwilę starał się wcisnąć jakąś dyskotekową łupankę i jeszcze słyszałam jak mówił: "zaraz dowalę jakąś techniawkę, to starzy się zmyją i będzie cały parkiet dla młodych". Starsi ludzie i w średnim wieku, mimo, że chcieli potańczyć, to nie mieli do czego. Po północy na weselu zostało 8 osób.
Nasze rodziny są takie, że ciężko kogokolwiek wyciągnąć z parkietu i repertuar musi być taki, żeby i młodsi i starsi się dobrze bawili

---------- Dopisano o 06:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ----------

Cytat:

W tamtym roku byłam na weselu gdzie grał zespół i ciągle były hity typu Cyganeczka i to było najgorsze wesele na jakim byłam. Momentami nie mogłam znieść tego pitolenia i musiałam wychodzić z sali żeby się wyciszyć. To nie dla mnie
Jakby ciągle grali takie hity, to też bym nie wytrzymała. Ale jak zagrają piosenkę tego typu raz na jakiś czas, to by mi się krzywda nie stała

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-17, 05:49   #3886
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Mamy zespół, bo baaardzo na to nalegali rodzice TŻa, a TŻ też w sumie chciał i mnie namówił. Jemu się marzy wiejskie weselicho, mi klubowe miejskie wesele, no i będziemy mieć taką pokraczną hybrydę.

Już udało nam się dojść do porozumienia. Zmusiłam TŻa, żeby mi pomógł napisać maila do zespołu. Napisaliśmy, że będzie dużo młodych ludzi i że wielu piosenek z ich listy w ogóle nie znamy, ale że w zupełności się na nich zdajemy i żeby tę naszą listę ze zmianami potraktowali jako sugestię, co nam się podoba, a co nie. Na szczęście MP3 w przerwach będą puszczać, to tam mi już TŻ pozwolił szaleć. :P
Przestaję się tym przejmować, muzyka i zabawy to już teraz sprawa zespołu. Jak goście będą się kiepsko bawić, to powiem zespołowi w trakcie wesela, że mają szybko zmienić muzykę. :P
Stary 2015-04-17, 05:52   #3887
201711281030
Konto usunięte

Cytat:

Już udało nam się dojść do porozumienia. Zmusiłam TŻa, żeby mi pomógł napisać maila do zespołu. Napisaliśmy, że będzie dużo młodych ludzi i że wielu piosenek z ich listy w ogóle nie znamy, ale że w zupełności się na nich zdajemy i żeby tę naszą listę ze zmianami potraktowali jako sugestię, co nam się podoba, a co nie. Na szczęście MP3 w przerwach będą puszczać, to tam mi już TŻ pozwolił szaleć. :P
Przestaję się tym przejmować, muzyka i zabawy to już teraz sprawa zespołu. Jak goście będą się kiepsko bawić, to powiem zespołowi w trakcie wesela, że mają szybko zmienić muzykę. :P
I prawidłowo swoją drogą, to nawet nie powinniście tego mówić, tylko sami powinni na to wpaść
Stary 2015-04-17, 05:52   #3888
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
Nasze rodziny są takie, że ciężko kogokolwiek wyciągnąć z parkietu i repertuar musi być taki, żeby i młodsi i starsi się dobrze bawili
Ja na weselu mojego brata byłam w szoku, jak starsze ciotki wywijały do "Ona tańczy dla mnie" i "Gangnam style".
Stary 2015-04-17, 05:53   #3889
ania9o
Zakorzenienie

Cytat:
To też myślę różnie bywa. Byłam na weselu gdzie był DJ, zresztą znajomy pary młodej. Co chwilę starał się wcisnąć jakąś dyskotekową łupankę i jeszcze słyszałam jak mówił: "zaraz dowalę jakąś techniawkę, to starzy się zmyją i będzie cały parkiet dla młodych". Starsi ludzie i w średnim wieku, mimo, że chcieli potańczyć, to nie mieli do czego. Po północy na weselu zostało 8 osób.

---------- Dopisano o 06:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ----------

Jakby ciągle grali takie hity, to też bym nie wytrzymała. Ale jak zagrają piosenkę tego typu raz na jakiś czas, to by mi się krzywda nie stała
To o takich weselach też słyszałam... Wydaje mi się, że z DJ'ami też nie jest łatwo ale na DJ'u możesz wymusisz puszczenie jakiejś piosenki a na orkiestrze już trudno bo "nie mają w repertuarze"
Na szczęście nasz DJ jest sprawdzony, prowadził bal sylwestrowy na którym byliśmy, z resztą i na tej samej sali co mamy wesele, i na balu było bardzo dużo ludzi w wieku około 40 lat, my najmłodsi a parkiet był wypełniony po brzegi i zabawa była najlepsza. Jeszcze tak dużo mój TŻ nie wywijał na parkiecie jak na tym sylwestrze

A jeszcze co do tego wesela co byłam, to z ręką na sercu, grali same takie hiciory regionalne, z piosenek aktualnych zagrali tylko ona tańczy dla mnie i bałkanice na całe wesele...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-17, 05:55   #3890
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
I prawidłowo swoją drogą, to nawet nie powinniście tego mówić, tylko sami powinni na to wpaść
Jeszcze mnie śmieszy, że oni piszą o tych swoich "pieczołowicie opracowanych i wielokrotnie sprawdzonych setach muzycznych", a nigdzie w necie nie można znaleźć opinii o tym zespole i praktycznie bierzemy go w ciemno. Mam nadzieję, że są faktycznie tak dobrzy, za jakich się uważają.
Stary 2015-04-17, 05:59   #3891
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
To o takich weselach też słyszałam... Wydaje mi się, że z DJ'ami też nie jest łatwo ale na DJ'u możesz wymusisz puszczenie jakiejś piosenki a na orkiestrze już trudno bo "nie mają w repertuarze"
Na szczęście nasz DJ jest sprawdzony, prowadził bal sylwestrowy na którym byliśmy, z resztą i na tej samej sali co mamy wesele, i na balu było bardzo dużo ludzi w wieku około 40 lat, my najmłodsi a parkiet był wypełniony po brzegi i zabawa była najlepsza. Jeszcze tak dużo mój TŻ nie wywijał na parkiecie jak na tym sylwestrze

A jeszcze co do tego wesela co byłam, to z ręką na sercu, grali same takie hiciory regionalne, z piosenek aktualnych zagrali tylko ona tańczy dla mnie i bałkanice na całe wesele...
No to się nie dziwię, że nie mogłaś wytrzymać Byłam na weselach i z DJ i z zespołami i zazwyczaj dobrze ludzie się bawili Poza tym jednym My na szczęście też mamy sprawdzony zespół, byli u kolegi na weselu i 2 razy na sylwestra z nimi byliśmy i są ok. Chociaż na koncert w ich wykonaniu bym nie poszła

Cytat:
Jeszcze mnie śmieszy, że oni piszą o tych swoich "pieczołowicie opracowanych i wielokrotnie sprawdzonych setach muzycznych", a nigdzie w necie nie można znaleźć opinii o tym zespole i praktycznie bierzemy go w ciemno. Mam nadzieję, że są faktycznie tak dobrzy, za jakich się uważają.
Ohh tam czepiasz się a masz link do strony zespołu?
Tak swoją drogą, skoro wzięliście wszystkie piosenki z ich repertuaru, to co im za różnica w jakiej kolejności je zagrają?
Stary 2015-04-17, 06:08   #3892
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
Ohh tam czepiasz się a masz link do strony zespołu?
Tak swoją drogą, skoro wzięliście wszystkie piosenki z ich repertuaru, to co im za różnica w jakiej kolejności je zagrają?
Nie wiem, nie chcę wiedzieć. xD Link
Stary 2015-04-17, 06:11   #3893
201711281030
Konto usunięte

Cytat:

Fajnie grają ale zdecydowanie lepiej m wychodzi jak facet śpiewa

Edytowane przez 201711281030
Czas edycji: 2015-04-17 o 06:15

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-17, 06:15   #3894
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Posiedziałam sobie w ciągu dnia trochę ponad godzinę w tym parku (miałam tam być max pół h, ale się zagadałam przez telefon z kolegą, z którym nie gadałam chyba z rok będzie na weselu) i mam zjarany dekolt. xD Bedę musiała to teraz jakoś wyrównać.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg park1.jpg (97,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg park2.jpg (299,7 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg park3.jpg (140,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg park4.jpg (198,0 KB, 14 załadowań)
Stary 2015-04-17, 06:16   #3895
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie grają ale zdecydowanie lepiej m wychodzi jak facet śpiewa
Mają 2 wokalistki, jedna śpiewa rewelacyjnie, druga niestety gorzej, ale jako chórek daje radę.
Stary 2015-04-17, 06:19   #3896
ania9o
Zakorzenienie

Cytat:
To teraz powiem Ci tak Jestem ogromną przeciwniczką orkiestry na weselu ale jeśli grają tak jak na tych piosenkach na stronie to biere
Naprawdę mi się podobają
Stary 2015-04-17, 06:24   #3897
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
To teraz powiem Ci tak Jestem ogromną przeciwniczką orkiestry na weselu ale jeśli grają tak jak na tych piosenkach na stronie to biere
Naprawdę mi się podobają
mi się najbradziej Ci spodobali, ale niestety byli poza zasięgiem budżetu
Stary 2015-04-17, 06:25   #3898
ania9o
Zakorzenienie

Pytanie do dziewczyn które już rozdają bądź rozdały zaproszenia
Dzisiaj przyjeżdża koleżanka TŻ z narzeczonym prosić nas na ślub w lipcu Powiedzcie mi co mam postawić na stole?
Wiem, że ciasta są obrzydliwe jak się patrzy na nie codziennie po kilka razy i każdy wciska Pomyślałam, że może zrobimy pizze domową, przynajmniej na słono będzie
Stary 2015-04-17, 06:25   #3899
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
Naprawdę mi się podobają
Ja baaaaaardzo długo szukałam zespołu, który ładnie śpiewa, ma zarówno głosy męskie, jak i żeńskie, oraz naprawdę gra na żywo, a nie tylko wszystko z Casio. Większość takich zespołów miała już dawno zarezerwowane terminy na 1.5 roku przed naszym ślubem.
Mam od nich płytę, jest na niej jeszcze więcej piosenek niż na stronie. Niektóre brzmią nawet lepiej niż oryginały. Co jest przydatne w przypadku hitów disco polo. xD
Stary 2015-04-17, 06:25   #3900
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
Mają 2 wokalistki, jedna śpiewa rewelacyjnie, druga niestety gorzej, ale jako chórek daje radę.
Słyszałam tylko jedną. Ale ja mam w ogóle uraz do damskiego wokalu i mało co z takich zespołów mi się podoba
Ale grają super, nie masz się co martwić. Ale w demo nie znalazłam Cyganeczki Zosi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości