|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Cytat:
Są trzy opcje: przyzwolenie, sprzeciw i obojętność. Jeśli odejście pewnym krokiem i olanie dziada to "sprzeciw", to jak wyglądałaby obojętność? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3872 |
on tired little feet
|
Obojętność to brak reakcji, czyli nieodejście i niewytlumaczenie dziecku że ten pan był niefajny. Obojętność= przyzwolenie
![]() |
#3873 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3874 |
on tired little feet
|
No odchodząc ucinasz komentarze, pokazujesz mu że go zlewasz i nie chcesz z nim mieć kontaktu.
---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Moja depresja przeżywa renesans w domu.
![]() |
#3875 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3876 |
on tired little feet
|
Wyjeżdżam w czwartek jeszcze przed świtem.
![]() |
#3877 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3878 |
on tired little feet
|
Widzialyscie ten spektakl jaki zagrali w Poznaniu na obchody czerwca 56? Ale będzie chryja u narodowców.
![]() |
#3879 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Od wielu miesięcy elektryzujesz nas opowieściami o tym niezwykłym penisie, postrachu kobiet i niszczycielu wymiarów twierdząc, że płoche niewiasty będą na jego widok chyżo umykać, łkając rzewnie z tęsknoty za półmetrowym dildo w domu, co to kiedy już wreszcie doń dopadną, będą nań siedzieć minimum czternaście godzin by zminimalizować traumę i przerażenie wizją, że mogłyby mieć w sobie coś tak małego jak Twój penis - który rzekomo ma piętnaście centymetrów (ale jest to znacznie mniejsze 15-centymetrów, niż pokazują nasze linijki i niż pamiętają nasze niemainstreamowo luźne pochwy!), a teraz kuśwa stwierdzasz, że nie ma na co patrzeć, Ty dupo wołowa, Tyy?! Ale teraz jak prawdziwy bystrzacha przewidziałeś, że jak Stewardesa przekaże komuś swój pomysł, żebyś mógł zaspokoić swoją żądzę atencji wciśnięciem komuś tej foty i Cię ta wizja przeraziła? Dżizys. Idź do samców. Może i jełopy, ale przynajmniej mają konsystentny światopogląd. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3880 | |||
Konto usunięte
|
Phi.
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3881 |
on tired little feet
|
Singielki.
![]()
![]() |
#3882 | |
BAN stały
|
Właściwie to chodziło mi o taką sytuację, w której sobie ktoś bezczelnie zmaca tyłek i pójdzie dalej.
http://braciasamcy.pl/index.php?/top...&comment=85165 To ten od rzucania kotem, ale cytuje kogoś mondrego. Czytam już któryś raz i nie rozumię, no ale szkoda, żeby baba zrozumiała: Cytat:
---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- A tak. Przyczyną wszelkich niepowodzeń jest to, że jesteśmy za mondre, zbyt niezależne i zbyt silne odcinek 64368975789. Że dla kogoś powyżej 20 r.ż. temat stanowi różnica wieku +/- 3 lata, to ja nie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3883 |
Konto usunięte
|
Jezu. Szczeknęłam. Zobaczyłam to i wydałam z siebie maksymalnie głośny, pojedynczy szczekokwik, po czym postanowiłam udać, że to był odgłos upadającego na podłogę długopisu.
![]() Edytowane przez 201607040950 Czas edycji: 2016-06-29 o 11:29 Powód: uuu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3884 |
BAN stały
|
Wam też ich forum nie działa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3885 |
on tired little feet
|
+ hobby, kursy, pasje, zainteresowania
![]() |
#3886 |
on tired little feet
|
Zimno w stópki w pociągu
![]() ---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 05:51 ---------- Wiecie co, w domu pieklam ciasto rodzicom i po prostu już nie mogłam... już mam chyba dosyć słodyczy. Czuję jakby część mnie umarła ![]()
![]() |
#3887 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Poza tym zdecyduj się - albo, albo, albo: a) jest co oglądać, bo Twój p*erdolec jest uzasadniony, b) to zupełnie normalny penis i Twój p*erdolec jest p*erdolcem, c) od miesięcy trzepiesz sobie pod tekstowe dyskusje z kobietami o Twoich genitaliach. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak byłam młodsza i miałam dobry humor, to latałam też pomacać. Sposób na zachowanie nietykalności cielesnej to nie jest i tak z perspektywy patrząc, to chyba pospełniałam im marzenia, ale wtedy wyraz bezgranicznego zdumienia, malującego się na ryju mnie satysfakcjonował. Cytat:
O, i w mądrościach pedofila się rozsmakowują. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3888 |
Konto usunięte
|
Ależ seksizm. Kobieta będąca jakby głową rodziny. Jakby. Bo to przecież niemożliwe, by była nią naprawdę.
Konia z rzędem temu, kto mi wyjaśni o co chodzi w zdaniu "Niektórzy wolą obniżyć swoje standardy niż podnieść ambicje". To konkluzja czy kontrapunkt? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3889 | |
Konto usunięte
|
Toptong kwitnie na świeżym prostytucyjnym, Anna się do branży załapała.
![]() Aaa, i co do subskrypcji na konkretne słowa - nie trzeba mieć. Wystarczy kliknąć w górnej szpalcie "szukaj", wpisać "kryzys mięskości" i zaznaczyć, że chodzi o wyniki z ostatniego tygodnia, miesiąca czy czegoś. Tak mnie nieoczekiwanie olśniło. A potem się przeraziłam na myśl o tym, że one naprawdę tak tropią te tematy. ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
![]() (nie będę się zrażać tym, że wszyscy są offline, podyskutuję se sama ze sobą ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Mam max hiper super schiz, że jestem w ciąży. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3890 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale ta jedna Wizażanka to błyskawicznie reaguje na "kobiece" i "męskie", musi mieć subskrypcję. No mówię Wam, wtrąćcie w poście "sukienka jest kobieca" i patrzcie na zegarek. Co mnie oświeciło... A gdyby tak założyć konto i wątek o dwóch chłopakach - jeden super przystojny, drugi bardzo przeciętny i ten drugi to byłby chłopak bohaterki i pisałaby, że nie wiedzieć czemu tak ją dziwnie ciągnie do tego pierwszego, ale TO NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z WYGLĄDEM. Ciekawe czy by przypełzł ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Grafika jest cudowna. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2016-06-30 o 15:08 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3891 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Piękna grafika. Ale nie, to nie może być pisane na serio, po prostu w to nie wierzę. Nie wiem, czy to frustracja, czy gawędziarstwo, ale na pewno pasuje nam do wątku: Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3892 | ||||||
Konto usunięte
|
Czytałam o tym w literaturze.
Cytat:
Ta, przeraziłam. Monotematycznością! Nie będę, bo nie odnotowałam istnienia tematu, który pasjonowałby mnie do tego stopnia, że żałowałabym każdej możliwie przegapionej okazji do wtrącenia paru słów. Wyszukiwarki używam do znajdowania czegoś, co pamiętam, że ktoś kiedyś napisał, a na świeże tematy rzucam się z poziomu działu. Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=ZwB4Bps3pT4 ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201607040950 Czas edycji: 2016-06-30 o 16:08 Powód: Monotematycznością! |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3893 |
on tired little feet
|
![]()
![]() |
#3894 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3895 |
Konto usunięte
|
Ale ja bym chciała...
Jakby się podzielił patentem: ej laski, używacie wyszukiwarki na forum? / - tak / - a wiecie, że możecie tam wpisać jakąś frazę i sprawdzić, czy ktoś o tym dyskutował w ciągu ostatnich dni? to chyba byśmy nie doceniły jego zapobiegliwej troskliwości. To na pewno dlatego, że nie mam penisa i mentalnie mnie to ogranicza. & chyba nie dalej niż dwa tygodnie temu frustrowałam się, że jak coś TAM wpisuję to nigdy niczego nie znajduję, bo mnie ciekawość zżerała, czy bio olejek z opuncji jest wart swojej ceny. Nic kuśfa, tylko jakaś przedpotopowa obietnica wizażanki, która rozważała kupienie i prośba drugiej, żeby się podzieliła wrażeniami jak kupi. Nie ufam kwc. nie pójdę tam. Myślisz, że nie o to chodziło autorom powiedzenia "lepszy rydz niż nic"? Jak td wizję, że istnieją na świecie gorsze rzeczy niż to, że prostytutka mogłaby się w nim zakochać i zechcieć ułożyć z nim sobie życie. ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- W ogóle ten cytat z Hegla jest jakiś śmierdzący. Nie mogę znaleźć namiaru na to, gdzie on to napisał. W bibliografiach są odnośniki do jakichś dziwnych książek z lat 1960-90 i nic nie prowadzi do Hegla. Aż mi się przypomniał normalnyfacet, strzelający elaboratami, kopiowanymi z prawicowego forum ("nie muszę pisać tego sam, zgadzam się ze wszystkim" ![]() Frustracja dnia: na głównej stronie interii artykuł z nagłówkiem "bardziej niebezpieczne niż barszcz sosnowskiego" - o soku z limonki i cytryny, które w kontakcie ze słońcem mogą wywołać poparzenia NAWET drugiego stopnia. Faktycznie bardziej niebezpieczne niż barszcz, od kontaktu z którym ludzie umierają, albo kończą z wypalonymi dziurami w ciele, bo k*restwo nie działa od razu i można sobie narobić strasznej krzywdy nie wiedząc. Nie słyszałam, żeby ktoś umarł, albo został trwale okaleczony limonką. Ciekawe czy ścierwo, które stworzyło tego klikbejta byłoby chętne do poniesienia odpowiedzialności za to, że ktoś może uwierzyć, że barszcz jest mniej niebezpieczny niż cytrusy. Jak można być takim k*rwa debilem? Przez moment miałam ochotę na skomplementowanie artykułów na wizażu stwierdzeniem, że można pisać jeszcze głupiej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3896 | |||||
BAN stały
|
Ale to nie jest interpretacja tego cytatu ani tego posta.
Cytat:
Cytat:
To wbrew moim zasadom ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3897 | ||||
Konto usunięte
|
Ano nie.
Cytat:
Nie, mamuśka z perfumą w awatarze. Uznany autorytet jest jeden. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Niee. Samiec spisał z kalendarza albo z jakiejś księgi aforyzmów w którym to było podpisane jako Hegel. To się zgadza. Ale byłam ciekawa w jakim kontekście to padło i jak wygląda całość wywodu - ale nie ma ani wywodu ani namiarów na wywód. Są różne wyniki podające ten tekst jako cytat z Hegla, ale to są źródła klasy jakieś czytadło do nastolatek obfitujące w tak głębokie myśli jak np. "Wszyscy ludzie są mniej lub bardziej dziwni. Jestem człowiekiem, a więc jestem mniej lub bardziej dziwna." a im dalej w las tym bardziej rakotwórczo, ale autor tej książki i kalendarza ściennego twierdził, że Hegel coś takiego napisał, ale nikt nie mówi gdzie. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3898 |
Konto usunięte
|
Nie miałam serca jej tego wypominać, zresztą to nieregulaminowe, prędzej czy później ktoś tam dostałby punkty, a przecież nie był by to troll piszący o wrakach i g*wnie z ananasem, on tylko wyraża opinię.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3899 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zastanawiam się czy miss marple, która zdemaskowała Twój prawdziwy zawód parę miesięcy temu odkryła i mój... Edytowane przez 201607040950 Czas edycji: 2016-07-01 o 00:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3900 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do naszej znajomej - przyszło mi do głowy, że może powinna swój światopogląd jeszcze raz przemyśleć i że niekoniecznie dobrze jej idzie rozpoznawanie systemu wartości niskich lotów. A podejście jest dobrze mi znane... To przecież naturalne konsekwencje puszczalstwa, które trzeba wziąć na klatę.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.