|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 epizod 1
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Byłam w szpitalu, żeby umówić się na konsultację i rozmawiałam z ordynatorem. Powiedział żebym się nie martwiła i przyjechała w poniedziałek z małym to go obejrzy. To podobno pryszcz i bardzo częste u dzieci. Jeśli normalnie je, przybiera i uśmiecha się to nie jest to nic groźnego z pewnością.
Caro dobrze ze u was też ok. Trzeba się wyleczyć z tego przejmowania bo jeszcze my się rozchorujemy. Słoneczko jak u Was? Monia u nas tez burza. Normalnie w moment naszło. Wygladam przez okno, biore Jurka w chuste, schodze na dwór (Jurek najarany na spacer) a tu w tył zwrot taki wiatr. Kilka minut i deszcz także wróciliśmy. Sorry. Taki mamy klimat. Ale dziecko niepocieszone...
|
#3872 |
|
Zakorzenienie
|
Nina w końcu kupę zrobiła.
|
|
#3873 |
|
Zakorzenienie
|
Brawa dla Ninki
![]() Ja ostatnio zainspirowana słowami Dark ze Liwka robi kupę na brzuchu walnełam Jurka na brzuch na dłużej i tak się wypierdzial ze szok! To lepsze niż masaż!
|
#3874 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Ninę też często daje na brzuszek żeby bąki poszły.
![]() Wyskoczyło mi uczulenie na całych rękach. swędzi okrutnie. nie wiem co mogę używać przy kp. TŻ poleciał do sąsiadki, naszej położnej żeby się zapytać, może ona będzie wiedziała.
|
|
#3875 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny ide na komers do szkoly. wystroilam sie jak bijons i czekam na tz zeby mnie podrzucil:P. ciesze sie bo to pierwsze moje wyjscie bez malej inne niz do dentysty czy osiedlowego sklepiku ale i stresa mam jak oni sobie poradza. wiem ze bedzie ok ale jednak cos w srodku ściska. matka wariatka....
|
|
|
|
#3876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zasyp może mąką ziemniaczaną? Na pewno możesz wapno. Jurek śpi Abi super! Oby pierwsze koty poszły za płoty i już będzie dobrze! też bym się denerwowała ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Edit: spał :P
|
|
#3877 |
|
Wtajemniczenie
|
Polly-dobrze, że jest kupka
![]() Abii-po cichu Ci zazdroszczę tego wyjścia. Baw się dobrze. Ja mam jakiegoś doła. Ledwo co dzisiaj obiad zrobiłam. Niby szybki, bo placki ziemniaczane i krem z pora, ale nie mogłam się ogarnąć. Mąż przyszedł z pracy szybko wziął prysznic, zjadł, później jego brat tak samo prysznic i jedzenie. Prosiłam męża, żeby przygotował pościel,tzn.zdjął kołdrę i poduszkę. Zapomniało mu się. Zostałam że stertą naczyń do zmywania, przygotowaniem kanapy. Córeczka marudzi cały dzień,a mi łzy się cisną, że zostałam sama za szybko go wcześniej chwaliłam. W sumie, jak tak dalej pójdzie to stwierdzę, że go nie potrzebuję, bo świetnie sobie radzę![]() Zaraz będziemy się kąpać. Aha i w świetle powyższego nie będę się przejmować i na koniec czerwca jadę z córką na wakacje do rodziców
|
|
|
|
#3878 |
|
Wtajemniczenie
|
Polly Chyba fenistil możesz Bo nawet małym dzieciom moza nim skóre smarować a M jak miała 3 latka to dostała fenistil w kroplach na rumień wielopostaciowy
Abii dasz radę ale rozumiem Ciebie doskonale Ja na razie zostawiłam malego na 15 min z tesciowa jak musialam isc do spowiedzi przed chrztem i raz na 2,5 godz wieczorem jak mały już spal na noc a oprócz tego nic I nawet nie wyobrażam sobie go z kimkolwiek zostawić Z tesciowa na pewno nie Myślę ze ona tez jeszcze by się obawiala a tzta ostatnio ciagle nie ma :-( także jesteśmy skazani z Szymkiem na siebieDzisiaj powinnam iść na orbitreka ale strasznie mi się nie chce :-( ale trzeba spiac tylek i go ruszyć
|
#3879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Caro no i widzisz super ze wszystko ok. Trzydziescidwa i u Ciebie tez tak będzie
|
|
|
|
|
#3880 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() moze go zacmienie dotknela i ekscytacja meskiego wyjscia Ja za miesiac wybieram sie na panienski i juz sikam z radosci Lewek kiedy ruszasz z bieganiem?
Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2016-06-10 o 18:07 |
||
|
|
|
#3881 |
|
Wtajemniczenie
|
Milenjudka Moj tak samo jak ma męskie wyjście to o niczym innym nie myśli i tez zapomina o moich prosbach Przytulam mocno Pociesze Cie ze ja któreś juz popołudnie i wieczór spedzam sama z dwójką dzieci
M jakas niewyrazna Nie wiem czy to przez ta pogode czy znowu ja coś bierze Na dodatek coś ja pogryzlo i ma nie fajne slady na nogach i ręce Trochę mnie to martwi I jeszcze nie znalazłam tego pajaka :-( nie pójdę tam chyba znowu spać :-(
|
#3882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ze Staskiem tez na długo nie mogę się rozstać bo skubaniec nie chce pić z butelki. A przecież ćwiczył codziennie! No i co? Nie wiem co on sobie myśli. A ja w przyszłym tygodniu muszę codziennie do biura latać. |
|
|
|
|
#3883 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Wzięłam się w garść i już jest ok. Malutka jest wykąpana i teraz czekamy tylko aż zachce jej się jeść. Niestety teraz wyłażą te robactwa i trzeba patrzeć, co się wokół dzieje ![]() moonunit-może pająk już sobie poszedł. |
|
|
|
#3884 |
|
Wtajemniczenie
|
Milenjudka Ciesze się ze juz samopoczucie lepsze Mam nadzieje ze poszedl i nie wróci
mąż kupił spray specjalny który odstrasza pajaki ale oczywiście już nie zdążył go użyć ;-)Moje 15 minut i 4 km na orbitreku za mną :-D
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
No kochana, gratulacje ![]() a ja walczę ze sobą.. Tak bym na mcflurry zjadła I jestem akurat obok maca, cóż za zbieg okoliczności
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3886 |
|
Wtajemniczenie
|
Któregoś_dnia-ja bym się nie zastanawiała
![]() Moonunit-gratuluję. Zazdroszczę Wam tych ćwiczeń, ja jeszcze mam lekkie plamienia, bo ostatnich wygibasach, więc odpuszczam na jakiś czas. |
|
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz się zadrapie.
|
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
Milenujdka, ale Ty z tego co pamiętam, szczuplutka jesteś
![]() Polly, ale to tak nagle Cię wzięło? Wiesz od czego? Współczuję ![]() Zjadam mcflurry właśnie Odchudzanie byłoby prostsze gdyby nie było lodów
|
|
|
|
#3889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za mna tez mcflurry chodzi ![]() Ja czekam az mi sie zupa w zoladku ulozy i ide pohasać ![]() edit: yhy juz poszlam. Znowu burza. Oby mi dziecka nie obudzilo :/ Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2016-06-10 o 20:19 |
|
|
|
|
#3890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podejrzewam, że to wyprysk słoneczny. Wyszło mi to po tym jak dzisiaj na słońcu posiedziałam, a i wyszło to tylko na rękach i dekolcie.![]() I bez Kinder bueno white
|
|
|
#3891 |
|
Wtajemniczenie
|
Polly-może faktycznie przez słońce.
Ktoregos_dnia-faktycznie dużo nie ważę, ale mam obwisły tyłek
|
|
|
|
#3892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na pewno idę na fitness bo z mojej firmy będę miała karnet za jedyne 25zl dwa razy w tygodniu. Cytat:
|
||
|
|
|
#3893 |
|
Zadomowienie
|
Jezusie nazarenski zaraz powiaze moje dziecko. Zasypia na boczki a za 15 min przewraca sie na brzuch i po spaniu. 10 min ogladania swiata i kweki bo se zapomniala jak sie przewrocic z powrotem.
Abii ale masz fajnie z tym komersem..swoja droga przypomnialas mi jaka jestem stara..kiedy to bylo ten komers??? ![]() Fuck no posta nie skonczylam a ta znowu na brzuchu jeczy. Ocipieje chyba. Wczesniej spala na brzuchu normqlnie a teraz jej cos w dupe strzelilo. Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3894 |
|
Wtajemniczenie
|
Mira-uśmiałam się, chociaż podejrzewam, że wychodzisz z siebie
![]() Moja rybka chyba zasnęła. Nie potrafi się jeszcze okręcać, więc nie mam jeszcze takich problemów
|
|
|
|
#3895 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też dziś zgrzeszylam z tortilla z maka wiec trzeba było dupe ruszyć ;-) Wapno wypij Cytat:
Cytat:
nie wyrzucaj sobie małego grzeszku I tak sumienna jesteś na tej diecie Mały śpi musze jeszcze M położyć spać ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Mira Cierpliwości życzę
|
|
#3896 |
|
Zakorzenienie
|
Mira
obloz ja czyms, to sie nie przewali ![]() Lewek oj to zal nie brac Moj tz ma zwrot chyba 40% za karnet. Ale odkad urodzilam cwiczyl w domu. Choc przebakuje, ze od lipca wraca na silownie. Tylko u nas na osiedlu kijowa jest :/ kiedys razem chodzilismy na taka na wypasie ![]() Zwariowac idzie z ta pogoda. Popadalo, pogrzamialo i sie rozjasnilo jakby 12.00 byla chyba znak od boga, zebym jednak wlozyla adidasy i wyszla ruszyc dupsko.
|
|
|
|
#3897 |
|
Zakorzenienie
|
Moonunit, piłam już dwa razy od powrotu do domu.
![]() Nie zjadłam tego Kinder bueno. Już 2 dzień leży na stole i mnie wkurza.
|
|
#3898 |
|
Wtajemniczenie
|
Polly-to zjedz i będziesz mieć święty spokój
|
|
|
|
#3899 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3900 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ech Ci nasi tż, męskie wyjścia i piłka
![]() my razem "oglądamy" mecz (wolę pisać z wami ) ja piję desperadosa, mmmmm ![]() jutro mój tż już zapowiedział, że da w gaz, ma końcowy egzamin na podyplomówce, niech mu będzie... za tydzień mają spotkanie ze studiów, za to w następną niedzielę ja mam wychodne na koncert afromental Cytat:
![]() swoją drogą, czemu jeszcze nie ma Cię w naszej grupie na fb? ![]() ojjj tak... Cytat:
Cytat:
kurna no, najpierw ta cholerna cukrzyca, teraz to... czy to tak specjalnie żebym nie roztyła się jak beka? ![]() Cytat:
:pełna_nadziei:---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
polecam też Zwierzyniec, niedaleko a bardzo fajne tereny, my pewnie też niebawem jak zaczną się wakacje to podjedziemy sobie z małym
Edytowane przez trzydziescidwa Czas edycji: 2016-06-10 o 21:13 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

swędzi okrutnie.

Z tesciowa na pewno nie Myślę ze ona tez jeszcze by się obawiala a tzta ostatnio ciagle nie ma :-( także jesteśmy skazani z Szymkiem na siebie
jestem już w domu, wniosłam to cholerstwo na górę, a jeszcze mnie złość trzyma 

Odchudzanie byłoby prostsze gdyby nie było lodów
ale na pewno idę na fitness bo z mojej firmy będę miała karnet za jedyne 25zl dwa razy w tygodniu.