![]() |
#3901 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
![]() Ktos tu ma za male buciki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3902 | |
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Oooo Mikolaj byl? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3903 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Monanka83;68312041]
Cytat:
Ita robiłaś test???? Zrób dzisiaj! Fajna data ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3904 |
Moderatorka z pazurem
|
Ita zdalas?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas jeszcze mikołaja nie było. Córka zostawiła skarpete na kominku i niestety rano rozczarowanie .. jak wróci z przedszkola dopiero coś tam będzie na nią czekało ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3907 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Zadomowienie
|
My wróciliśmy od lekarza. Nie wiadomo skąd te siniaczki. Możliwe, ze od jakiegoś ucisku ale mamy zbadać morfologię, płytki krwi i krzepliwość. I lekarka była zdziwiona, ze mam jeszcze pokarm :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3909 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3910 | |
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() Kiedy robicie badania? Trzymamy kciuki za dobre wyniki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
Zakorzenienie
|
Ello, musze kupic test. Takze ten
![]()
#3912 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przez chwile się tego obawiałam :P Hahaha. Jutro rano pojedziemy, aż się boje jak moje dziecię to zniesie ![]() Zdrówka dla naszych mikołajkowych solenizantów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3913 |
Zadomowienie
|
Many,
![]() ![]() Najlepszego dla 7-miesięcznego Tymka i Wojtka oraz półurodzinkowego Frania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() My dziś po pobraniu krwi, tym razem z paluszka i po wizycie u neonatologa. Niestety Młodemu robi się stulejka. Mamy zakrapiać i dwa razy dziennie odciągać napletek, aby się nie zrosło i nie trzeba było ciąć chirurgicznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3914 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jaaaaaram sie ![]() Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3915 |
Zakorzenienie
|
U nas nocka w miarę. Chociaż ja średnio jestem wyspana, bo niby dość długo spałam, ale jednak bardzo czujnie i się wybudzałam, jak Majka jęczała czy kaszlała. Do tego przez to, że się ona ostatnio tak strasznie wierci, to ucieka z pola działania monitora oddechu, który też się potrafi przez to włączyć:/ A jak jest przeziębiona to jednak się pewniej czuję z tym ustrojstwem.
W każdym razie młoda spała prawie do 4. Niestety wtedy musiałam zadziałać katarkiem, plus zmieniałam pieluchę, bo cały czas walczymy z krostkami, więc wolę nie trzymać całej nocy na jednej pieluszce, potem zjadła. Odłożyłam do łóżeczka, gdzie buszowała do piątej, potem zaczęła jęczeć, więc wstałam, głaskałam brzdąca i zasnęła i pospałyśmy do 8:30 (w tym wstawanie na podanie smoczka i wyłączenie monitora:/). Ale kaszel dalej jest, więc zamiast na szczepienia do przychodni to idziemy do lekarza do luxmedu. Babka z rejestracji w przychodni mnie rozwaliła - mówię jej, że nie przyjdziemy na szczepienie bo dziecko przeziębione, a ona mi wyjeżdża z tekstem, że przeziębienie nie jest przeciwwskazaniem. No na pewno, już lecę szczepić chore dziecko. I oczyma wyobraźni widzę rodziców innych zdrowych dzieciaczków czekających w kolejce do szczepienia, gdybym przyszła tam z kaszlącą Majką. No wyobraźni ta kobieta nie ma za grosz:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3916 |
Wtajemniczenie
|
Wylozylam papke na stol, troche pociamala, ale bez szalu. Lepsza byla woda. Fajnie, ze od razu zalapala i doidy i bidon
![]() Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Zadomowienie
|
Majówki 2016 - część trzecia
|
![]() ![]() |
![]() |
#3918 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dopytaj w labie, bo jesli ma byc przerwa w jedzeniu to dobrze jest przepoic woda bo inaczej krew jest bardzo gesta i trudno wieksza ilosc pobrac |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3919 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Lekarka mówiła ze 2h będą ok ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iwonia super ze trafiliscie na konkretna lekarke. Mala od tygodnia na skorze nie ma prawie nic, ale to pewnie masci pomogly. W nastepny piatek znowu idziemy do lekarza, moze cos nowego sie dowiemy. Jedziemy do Polski na weekend a tam przezywaja co ja bede jesc, jakby to byl najwiekszy problem. ![]() A z tymi 2 minutami po kapieli to u nas zawsze- mala po wyjeciu z wody placze i robimy wszystko migiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ze masci malutkiej pomogly. U nas teraz mamy zaostrzenie szyjki i poprawe paszek i kolan. Taa u mnie cos czuje ze jak pojedziemy np na swieta to moja mama bedzie mnie przestawiac na jedzenie tego co zrobi dla ogolu i wywracac oczami ze nie moge ![]() ![]() ![]() Jak to mowia nadgorliwosc gorsza od sraczki. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3922 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3923 | ||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=martunia_199;683147 26]Ja jem nabiał, ale głównie w postaci mleka do kawy/owsianki :p więc nie zaszkodzi
![]() Cytat:
![]() Znacie może jakąś płytę z piosenkami świątecznymi, coś w stylu M.Buble, ale w jazzowym, chillout'owym wydaniu? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#3924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niesety czesc z rodziny w Polsce tez jest zdania, ze mala w ogole nie odczuje podrozy, ze nie rozmumieja ze ja sie stresuje wyjazdem. Zreszta oni uwazaja ze powinnismy mala od razu przywiesc zostawic w obcym miejscu u osob ktore pierwszy raz na oczy widzi i jechac sobie spokojnie zrobic zakupy. Juz widze jak sobie spokojnie chodze po sklepie bo malej nie ma przy mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3925 | |
Zakorzenienie
|
A propos teściowej to zgadzam się z Aniką
![]() -załóż kapcie -dziękuję, wolę bez -załóż -nie, naprawdę dziękuję I co? I tak mi wręcza kapcie ![]() Albo podczas telekonferencji z siostrą (zakonną) męża zawsze każe mi siadać vis a vis telewizora, a sama stoi za mną ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba idzie trzecia kupa dzisiaj ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#3926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3927 |
Z deszczem w butach
|
Dziewczyny, wystawiam na Allegro ciuszki po Hani, na razie wzięłam na tapetę rozmiar 18+ ale pewnie będą też jakieś mniejsze. Jeśli któraś jest zainteresowana linkiem, dajcie znać na priv. Dużo z Next, H&M, Primark.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3928 |
Zakorzenienie
|
Jeju, nie da sie zyc i byc na forun na biezaco
![]() Obcielam baaardzo dużo włosów ![]() I byl dziś Mikolaj w postaci tesciowej i siostry meza. Tesciowa wczoraj wyszla ze szpitala. Juz nie musze myslec co kupic, Gabi dostala siostrzyczke szczeniaczka uczniaczka i taka zabe w formie laptopa. Zabawki do kapieli, a mama zestaw ramek na zdjęcia. Nie ma zmiłuj trzeba coś wydrukować ![]() Oczywiście byly teksty przyjedzcie bla bla. Ale ja powiedzialam, ze mi ciezko. Gabi po ciemku sama nie lubi jezdzic, raz tak jechalam i juz nie mam zamaiaru. Maz jest rzadko w domu. I zaprosilam do nas, powiedzialam ze mi nie przeszkadzają i moga przyjechac nawet na cały dzień.
![]() |
#3929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3930 |
Moderatorka z pazurem
|
Czoko, antylopa ma takie kliki
20161206_152854.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.