Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-20, 16:58   #3901
matryoshka
Przyczajenie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Prezent dla TŻ. 20 urodziny, staż 3 lata, interesuje się kinem, muzyką. Jest bardzo wybredny, więc oklepane i słodkie prezenty nie wchodzą w grę. chyba skończyły mi się pomysły
matryoshka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 18:56   #3902
AsiaW**
Zakorzenienie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Cytat:
Napisane przez mgosiekm Pokaż wiadomość
Witam!
Nie wiedzialam zabardzo gdzie umiescic to pytanko, mam nadzieje ze dobrze trafilam
Pytanie dotyczy 30stych urodzin mojego narzeczonego, na prezent bedzie gps + dodatek album ze zdjeciami wywolanymi z kilku ostatnich miesiecy + kartka. Ale nie w tym rzecz, chodzi mi o jakis ladny i trafiajacy cytat / dedykacje ktora moglabym wypisac na przedzie albumu i stad moja prosba, moze znacie jakies ladne cytaty o szczesciu, milosci, urodzinach? Prosze o podpowiedz, dodam, ze przejrzalam wiele stron z zyczeniami ale to wierszyki- rymowanki rodem z przedszkola.
Najbardziej przypasowaly mi cytaty ze strony http://www.cytaty.info ale moze jeszcze mi cos podpowiecie...?
Pozdrawiam!
może tu coś znajdziesz
http://cytaty.pvd.pl/kategorie.php

AsiaW** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 21:45   #3903
tyska85
Raczkowanie

Cytat:
Prezent dla TŻ. 20 urodziny, staż 3 lata, interesuje się kinem, muzyką. Jest bardzo wybredny, więc oklepane i słodkie prezenty nie wchodzą w grę. chyba skończyły mi się pomysły
skoro interesuje się kinem i muzyką to poszperaj w empiku za jakąś kolekcją muzyki lub filmów których jeszcze nie ma a chciałby mieć albo wydanie koncertowe ulubionego wykonawcy
tyska85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 22:17   #3904
Annabelle
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez matryoshka Pokaż wiadomość
Może wypad do kina? Tym razem Ty stawiasz A potem jakaś kolacja - w knajpie, albo zaaranżujesz coś w domku.
Jeśli macie kamerkę zaproponuj nakręcenie wspólnego filmu
Z bardziej materialnych rzeczy - może karnet do empiku, nowe słuchawki ...

Annabelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 14:33   #3905
aga852
Raczkowanie

Witam i prosze o pomoc!
Mój chłopak ma niedługo urodziny (21).
Interesuje się polowaniami, kocha las, i jazde konną (co jest jego pasją od dzieciństwa) - co mogę kupić Mu na prezent?
Niestety nie znam sie na tego typu dziedzinach dlatego proszę Was o pomoc.

Pozdrawiam.
aga852 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 17:29   #3906
bubelmart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aniolka Pokaż wiadomość
Dziewczynki,

Mój TŻ ma za 2 tyg urodzinki 26 I planuję zrobić mu tort (no dobra sernik na zimno ze świczuszkami) kupić szampana, zrobić obiadek, ozdobić jego pokoj balonami (mieszkamy razem, ale nie sami) , swieczkami i kupić do tego portfel i płytkę i moze cos jeszcze w zależności od ceny portfela. Prezenty zapakowac osobno i dawac w roznym czasie
A na koniec zawiązać mu oczka i zrobic striptiz z kokardką na szyji. Co o tym sądzicie?

Tylko proszę o radę..bo TŻ kończy pracę po 21, będzie w domku gdzies ok 21:45 i nie wiem czy lepiej juz przygotowac pokoj,zeby na stoliku stał szampan i tort ze świeczkami, czy lepiej dodatkowo zrobic jeszcze obiadek i dopiero po obiadku wejsc z tortem do pokoju. Tylko wlasnie nie wiem czy jest sens bawic się w gotowanie o tej godzinie.Co radzicie?
ja kiedyś tak robiłam - przygotowałam wszystko wcześniej (akurt robiłam zapiekane cannelloni), a później tylko wstawiłam do piekarnika i czekałam na lubego, zjedliśmy, a o północy (bo akurat jego urodziny wypadały tak naprawdę na następny dzień) ciasto ze świeczkami

anyone who can touch you
- can hurt you or heal you
bubelmart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 10:42   #3907
malenstfo24
Rozeznanie

Poszukuje koszulki z napisem "Alcatraz penitentiary swim team" nad napisem koliste "property of" pod napisem koliste "san francisco" albo choć nazwe firmy, która wypuściła te koszulki bo ta mojego Tż ma ucietą metkę zakupił ją dawno temu to jego ulubiona już trochę zniszczona, więc pomyślałam, że zakupie mu nową

6 Lipiec 2013
<3<3

14.08.2016 Bartek moj Najwiekszy Skarb

malenstfo24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-24, 14:57   #3908
madziaaa900
Raczkowanie

dziewczyny mam pytanko napisałam już w innym wątku ale potrzebuje też dość czybkiej decyzji więc pisze też tu.. więc.. na rocznice z chłopakiem jeden z prezentów to planuje porobić zdjęcia miejsc gdzie się poznaliśmy, spotkaliśmy pierwszy raz sami, miejsce w którym był TEN dzień pierwszy bycia ze sobą.. kupiłam duży ale cienki ładny album i chce zdjęcia wywołać. i myslicie że pod każdym zdjęciem jakiś tekst swój czy cytat byłby dobry? czy w innej formie te zdjęcia dać? z góry dziękuje a propozycje

madziaaa900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 15:34   #3909
Naciaaa1991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziaaa900 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanko napisałam już w innym wątku ale potrzebuje też dość czybkiej decyzji więc pisze też tu.. więc.. na rocznice z chłopakiem jeden z prezentów to planuje porobić zdjęcia miejsc gdzie się poznaliśmy, spotkaliśmy pierwszy raz sami, miejsce w którym był TEN dzień pierwszy bycia ze sobą.. kupiłam duży ale cienki ładny album i chce zdjęcia wywołać. i myslicie że pod każdym zdjęciem jakiś tekst swój czy cytat byłby dobry? czy w innej formie te zdjęcia dać? z góry dziękuje a propozycje

Oprócz zdj.miejsc, możesz dorzucić też wasze wspólne zdj. i te tylko Twoje, np. z jakiejś fajnej sesji z koleżankami
Ładny album + cytaty, mogą być też własne przemyślenia, jakieś teksty, którymi posługujecie się tylko wy, śmieszne zwroty...
To byłoby chyba naj

Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział:
- Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie...

Naciaaa1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 15:43   #3910
madziaaa900
Raczkowanie

tak tak takie też chcę ;D a co do tekstów to myślałam że jakieś coś miłosne ale może śmieszne tez by były fajne.

madziaaa900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 15:47   #3911
Naciaaa1991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziaaa900 Pokaż wiadomość
tak tak takie też chcę ;D a co do tekstów to myślałam że jakieś coś miłosne ale może śmieszne tez by były fajne.

Miłosne cytaty są jak najbardziej wskazane

Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział:
- Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-27, 11:21   #3912
gaga111
Raczkowanie

A orientuje się ktoś do jakiej restauracji/knajpki w Sopocie mogłabym zaprosić swojego TŻ? Chodzi mi o cos niewielkiego, z klimatem. Zna ktoś coś takiego? Bo mój TŻ będzie u mnie kilka dni więc nie chciałabym się bawić przez pół dnia w przygotowanie przy nim jakiejś potrawy, w dodatku moje zdolności kulinarne są średnie dlatego szukam czegoś wyjątkowego, niezapomnianego ceny do ok 40zł za danie na osobę.

I jeszcze jedno pytanko: Wykonywał ktoś fotozeszyt w rossmannie albo fotojokerze? Taki 13x14 cm. Bo chciałabym wiedzieć jak mniej więcej to wygląda. Opłaca się wydać ok 40zł na coś tak małego? Bo niestety na duże, porządne szkoda mi pierniędzy.
Stary 2009-07-27, 16:04   #3913
Bezsenna22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malenstfo24 Pokaż wiadomość
Poszukuje koszulki z napisem "Alcatraz penitentiary swim team" nad napisem koliste "property of" pod napisem koliste "san francisco" albo choć nazwe firmy, która wypuściła te koszulki bo ta mojego Tż ma ucietą metkę zakupił ją dawno temu to jego ulubiona już trochę zniszczona, więc pomyślałam, że zakupie mu nową
Możesz wysłać zdjęcie tej koszulki do firmy tu masz adres www.koszulki.com może zrobią mi kiedyś żrobili taką z własnym napisem i świetna była tez na prezent.

Hmm ja też we wrześniu mam rocznice i już się martwię co kupić :/ Chciałam kupić mu biżuterię ale on nie lubi co mnie boli bo nigdy nic takiego od niego nie dostałam, zawsze zabiera mnie na pizze i raz kupił mi kwiatka a od roku to już nic Macie jakieś rady na to ? Mój kochany słucha mocnej muzyka jak ja ale już mam dość kupowania mu koszulek muzycznych, może jakiś zestaw koszmetyków ? Co Wy na to ?? Pozdrawiam
Bezsenna22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 17:26   #3914
Naciaaa1991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bezsenna22 Pokaż wiadomość
Hmm ja też we wrześniu mam rocznice i już się martwię co kupić :/ Chciałam kupić mu biżuterię ale on nie lubi co mnie boli bo nigdy nic takiego od niego nie dostałam, zawsze zabiera mnie na pizze i raz kupił mi kwiatka a od roku to już nic Macie jakieś rady na to ? Mój kochany słucha mocnej muzyka jak ja ale już mam dość kupowania mu koszulek muzycznych, może jakiś zestaw koszmetyków ? Co Wy na to ?? Pozdrawiam

Najlepsza rada - rozmowa. Powiedz, że boli Cię to, że nie dostajesz od niego nawet drobnych upominków, że chciałabyś to zmienić, że to jest miłe dla każdej kobiety kiedy facet daje jej jakiś drobiazg
A co do ostrzejszej muzyki... Może bilet na koncert? Naszywki? Plyta? A może ma jakieś konkretne zainteresowania? Zestaw kosmetyków to dobry pomysł, ale może jest coś, z jakiejś dziedziny, co może go bardziej zaskoczyć

Edytowane przez Naciaaa1991
Czas edycji: 2009-07-27 o 17:28
Stary 2009-07-27, 21:00   #3915
PaLLitQa
żona

Dziewczyny moj Tz wraca na tygodniu z Niemiec po 2 miesiecznej nieobecnosci
Chcialabym albo mu cos kupic na powitanie, pokazujacego ze bardzo tesknilam albo zorganizowac cos na powitanie
Co byscie radzily?
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 23:18   #3916
tyska85
Raczkowanie

Cytat:
Chcialabym albo mu cos kupic na powitanie, pokazujacego ze bardzo tesknilam albo zorganizowac cos na powitanie
Co byscie radzily?
ubierz się tylko w czerwoną kokardę na bank to będzie dla niego najlepszy prezent.Moja kumpela tak zrobiła swojemu chłopakowi,z tego co mówiła to - wrażenia bezcenne
tyska85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 23:31   #3917
UntouchableGirl
Przyczajenie

GG do UntouchableGirl

Teraz ja pojęczę. Prezent na naszą rocznicę.
Koszulki były, bokserki też, poduszka, zdjęcia, płyty z muzyką, kosmetyki, perfumy.

Ma 18 lat, interesuje się motocrossem. I na crossie też jeździ. Ale to drogi sport. Zresztą wszystko czego potrzebuje to ma.

Pomocy?

Przyszłość zaczyna się dzisiaj,
nie jutro.

Może nie jestem nikim ważnym,
ale jestem wszystkim, co mam.

UntouchableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 10:14   #3918
PaLLitQa
żona

Cytat:
Napisane przez tyska85 Pokaż wiadomość
ubierz się tylko w czerwoną kokardę na bank to będzie dla niego najlepszy prezent.Moja kumpela tak zrobiła swojemu chłopakowi,z tego co mówiła to - wrażenia bezcenne
heh juz czesto myslalam o tej kokardzie:P ale moze akurat teraz bedzie ta okazja
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 09:17   #3919
gaga111
Raczkowanie

Talking Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Podacie mi jakieś strony na których są ciekawe, miłosne cytaty, sentencje?
Stary 2009-07-30, 15:08   #3920
aga852
Raczkowanie

Najpiękniejsza ramka badz album na zdjęcia.

Witam.
Chce mojemu TŻ sprawić prezent w postaci ramki bądź albumu na zdjęcia (albo jedno i drugie).
Widział gdzieś ktoś jakaś niepowtarzalna ramkę lub album?
Szukam czegoś naprawdę oryginalnego.
Proszę wklejajcie linki jak się na coś natkniecie
Pozdrawiam;*
aga852 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 21:20   #3921
Eweczka173
Raczkowanie

Kochane Dziewczyny, ratujcie...
Mój TŻ ma niedługo urodziny. Skończy 24 lata, jestesmy ze sobą 4 miesiące.
Lubi ruch, sport, szczególnie sporty wodne, samochody, jak to facet. Tylko w sumie on wszystko ma i żaden ciekawy prezent nie przychodzi mi do głowy, a chciałabym go jakoś fajnie zaskoczyć, bo on na moje urodziny aż mnie zadziwił proszę o pomoc
Eweczka173 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 22:22   #3922
miskawiska
Przyczajenie

Post Dot.: prezent urodzinowy dla brata

Hey!

Zbizaja sie urodziny mojego brata to juz 28 i niestety nie mam pomyslu co mu kupic. Jest informatykiem slucha metalu ma dystans do siebie. Moze mogli byscie mi doradzic co kupic.

informatyk... mozesz mu kupic np. myszke bezprzewodowa. albo jakas plyte jego ulubionego zespolu! moze cos wiecej powiesz o zainteresowaniach brata i bedziemy mogli Ci pomoc?
miskawiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-31, 12:24   #3923
choco95
Przyczajenie

Mój facet ma niedługo urodziny. Jego jedyną i wielką pasją jest rower (skacze, jeździ po lasach i skateparkach). Ale niestety do tego ma już wszystko Nie wiem co mu dać. jesteśmy ze sobą pół roku.
choco95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-31, 17:15   #3924
Naciaaa1991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość
Co byscie radzily?
Zrób duuuży transparent na prześcieradle z napisem "Dobrze, że jesteś" I postaw w jego pokoju albo po prostu go przywitaj z nim w dłoniach
Lub... dobra kolacja, wypad do kina, masaż relaksujący itp.

Cytat:
Napisane przez UntouchableGirl Pokaż wiadomość
Teraz ja pojęczę. Prezent na naszą rocznicę.
Koszulki były, bokserki też, poduszka, zdjęcia, płyty z muzyką, kosmetyki, perfumy.
Ma 18 lat, interesuje się motocrossem. I na crossie też jeździ. Ale to drogi sport. Zresztą wszystko czego potrzebuje to ma.
Pomocy?
Polecam zrobienie/kupienie małego torciku + jeśli to np.druga rocznica to taka liczba 2, którą wkłada się do tortu. Pewnie wiesz co mam na myśli.
Przez żołądek do serducha

Cytat:
Napisane przez gaga111 Pokaż wiadomość
Podacie mi jakieś strony na których są ciekawe, miłosne cytaty, sentencje?
Wygoogluj sobie! Bez przesady.

Cytat:
Napisane przez Eweczka173 Pokaż wiadomość
Kochane Dziewczyny, ratujcie...
Mój TŻ ma niedługo urodziny. Skończy 24 lata, jestesmy ze sobą 4 miesiące.
Lubi ruch, sport, szczególnie sporty wodne, samochody, jak to facet. Tylko w sumie on wszystko ma i żaden ciekawy prezent nie przychodzi mi do głowy, a chciałabym go jakoś fajnie zaskoczyć, bo on na moje urodziny aż mnie zadziwił proszę o pomoc
Perfumy, śmieszna bielizna albo slipki skoro lubi sporty wodne, płyta z muzyką, słuchawki, pendrive, bilet na koncert, własnoręcznie przygotowana kolacja itp...
Polecam poczytać wątek

Cytat:
Napisane przez choco95 Pokaż wiadomość
Mój facet ma niedługo urodziny. Jego jedyną i wielką pasją jest rower (skacze, jeździ po lasach i skateparkach). Ale niestety do tego ma już wszystko Nie wiem co mu dać. jesteśmy ze sobą pół roku.
Może napisz co już mu sprezentowałaś, tak będzie łatwiej. Bo jednak pół roku to nie 2tyg. :P Więc dużo się mogło dziać w sprawie prezentow

Edytowane przez Naciaaa1991
Czas edycji: 2009-07-31 o 17:18
Stary 2009-08-01, 10:57   #3925
aaaania1989
Zakorzenienie

Dylemat-prezent

Czy wypada kupić na urodziny chłopakowi ciuch? przez 2 lata dostawał ode mnie koszulki ,takie lepszej marki.Teraz nie mam pomysłu...lubi książki,ale mówił że nie chce książki bo ostatnio sobie dużo kupił,płyty też nie chce bo mówi że może mieć z internetu za darmo ....ciuch by mu się przydał bo jeśli chodzi o to to zupełnie nie dba o swój wygląd,już taki jest.Tylko nie wiem czy wypada znów mi kupić koszulkę/sweter????? i ewentualnie coś do tego...pomóżcie
Stary 2009-08-01, 12:13   #3926
gaga111
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Naciaaa1991 Pokaż wiadomość
Wygoogluj sobie! Bez przesady.
Umiem korzystać z wyszukiwarki. Jednak w tym wątku chodzi o to aby sobie pomagać w danym konkretnym temacie.
Myślałam, że może ktoś może coś CIEKAWEGO, godnego uwagi polecić, abym nie musiała przeszukiwać bezsensownie 100 stron.

Edytowane przez gaga111
Czas edycji: 2009-08-01 o 12:18
gaga111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 12:56   #3927
Goshia
Rozeznanie

Dot.: Dylemat-prezent

oczywiscie, ze mozesz, skoro nic innego nie chce a mowisz, ze sam nie przywiazuje wagi do takich zakupow ... chyba ze wyraznie poprosi o cos innego
Goshia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 13:13   #3928
aaaania1989
Zakorzenienie

Dot.: Dylemat-prezent

właśnie nawet mówił że może jakiś ciuch być....niestety nic innego nie mogę wymyślić,a chciałabym żeby to było coś użytecznego,nie jestem fanką kupowania jakiś misi itp
Stary 2009-08-01, 14:18   #3929
watashi
Zadomowienie

Cytat:
Umiem korzystać z wyszukiwarki. Jednak w tym wątku chodzi o to aby sobie pomagać w danym konkretnym temacie.
Myślałam, że może ktoś może coś CIEKAWEGO, godnego uwagi polecić, abym nie musiała przeszukiwać bezsensownie 100 stron.
Wystarczy wpisać w google "miłosne cytaty" i pierwsze cztery strony:
http://www.klaudusia14.8log.pl/wpisy...milosne_).html
http://www.klamerka.pl/54-1-milosc.html
http://e-cytaty.pl/cytaty/milosc/1.html
http://sylwia.pisz.fm.interia.pl/cytaty.html

Na pewno zjadziesz coś na tych tylko 4 stronach bo co jednemu się podoba drugiemu może wcale. Odrobina samodzielności..

watashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 16:01   #3930
Naciaaa1991
Zadomowienie

Cytat:

Pomagam tu wielu osobom, ale nie w tak prozaicznych rzeczach...
Nie trudno wpisać w jedną z wyszukiwarek "miłosne cytaty", "miłosne aforyzmy", "teksty o miłości" itp...
Jak to koleżanka powyżej napisała - trochę samodzielności, nie wszystko ma się podane na tacy. Ja też wielu rzeczy szukam, przeglądam str. i jakoś sobie radzę więc wierzę, że Ty też potrafisz Pozdrawiam.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości