|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
Prezent dla TŻ. 20 urodziny, staż 3 lata, interesuje się kinem, muzyką. Jest bardzo wybredny, więc oklepane i słodkie prezenty nie wchodzą w grę.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3902 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
Cytat:
![]() http://cytaty.pvd.pl/kategorie.php |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3903 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3904 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeśli macie kamerkę zaproponuj nakręcenie wspólnego filmu ![]() Z bardziej materialnych rzeczy - może karnet do empiku, nowe słuchawki ...
![]() |
#3905 |
Raczkowanie
|
Witam i prosze o pomoc!
![]() Mój chłopak ma niedługo urodziny (21). Interesuje się polowaniami, kocha las, i jazde konną (co jest jego pasją od dzieciństwa) - co mogę kupić Mu na prezent? Niestety nie znam sie na tego typu dziedzinach dlatego proszę Was o pomoc. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3906 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3907 |
Rozeznanie
|
Poszukuje koszulki z napisem "Alcatraz penitentiary swim team" nad napisem koliste "property of" pod napisem koliste "san francisco" albo choć nazwe firmy, która wypuściła te koszulki bo ta mojego Tż ma ucietą metkę zakupił ją dawno temu to jego ulubiona już trochę zniszczona, więc pomyślałam, że zakupie mu nową
![]()
#3908 |
Raczkowanie
|
dziewczyny mam pytanko
![]() ![]() ![]()
#3909 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oprócz zdj.miejsc, możesz dorzucić też wasze wspólne zdj. i te tylko Twoje, np. z jakiejś fajnej sesji z koleżankami ![]() Ładny album + cytaty, mogą być też własne przemyślenia, jakieś teksty, którymi posługujecie się tylko wy, śmieszne zwroty... To byłoby chyba naj ![]()
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3910 |
Raczkowanie
|
tak tak takie też chcę ;D a co do tekstów to myślałam że jakieś coś miłosne ale może śmieszne tez by były fajne.
#3911 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Miłosne cytaty są jak najbardziej wskazane ![]()
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3912 |
Raczkowanie
|
A orientuje się ktoś do jakiej restauracji/knajpki w Sopocie mogłabym zaprosić swojego TŻ? Chodzi mi o cos niewielkiego, z klimatem. Zna ktoś coś takiego? Bo mój TŻ będzie u mnie kilka dni więc nie chciałabym się bawić przez pół dnia w przygotowanie przy nim jakiejś potrawy, w dodatku moje zdolności kulinarne są średnie
![]() ![]() I jeszcze jedno pytanko: Wykonywał ktoś fotozeszyt w rossmannie albo fotojokerze? Taki 13x14 cm. Bo chciałabym wiedzieć jak mniej więcej to wygląda. Opłaca się wydać ok 40zł na coś tak małego? Bo niestety na duże, porządne szkoda mi pierniędzy.
#3913 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmm ja też we wrześniu mam rocznice i już się martwię co kupić :/ Chciałam kupić mu biżuterię ale on nie lubi co mnie boli bo nigdy nic takiego od niego nie dostałam, zawsze zabiera mnie na pizze i raz kupił mi kwiatka a od roku to już nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3914 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsza rada - rozmowa. Powiedz, że boli Cię to, że nie dostajesz od niego nawet drobnych upominków, że chciałabyś to zmienić, że to jest miłe dla każdej kobiety kiedy facet daje jej jakiś drobiazg ![]() A co do ostrzejszej muzyki... Może bilet na koncert? Naszywki? Plyta? A może ma jakieś konkretne zainteresowania? Zestaw kosmetyków to dobry pomysł, ale może jest coś, z jakiejś dziedziny, co może go bardziej zaskoczyć ![]()
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() Edytowane przez Naciaaa1991 Czas edycji: 2009-07-27 o 17:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3915 |
żona
|
Dziewczyny moj Tz wraca na tygodniu z Niemiec po 2 miesiecznej nieobecnosci
![]() Chcialabym albo mu cos kupic na powitanie, pokazujacego ze bardzo tesknilam albo zorganizowac cos na powitanie ![]() Co byscie radzily? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3916 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Przyczajenie
|
Teraz ja pojęczę. Prezent na naszą rocznicę.
Koszulki były, bokserki też, poduszka, zdjęcia, płyty z muzyką, kosmetyki, perfumy. Ma 18 lat, interesuje się motocrossem. I na crossie też jeździ. Ale to drogi sport. Zresztą wszystko czego potrzebuje to ma. Pomocy?
Wolę, aby nienawidzili mnie taką, jaka jestem, niż kochali taką, jaka nigdy nie będę. ![]() Przyszłość zaczyna się dzisiaj, nie jutro. ![]() Może nie jestem nikim ważnym, ale jestem wszystkim, co mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3918 |
żona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Raczkowanie
|
![]()
Podacie mi jakieś strony na których są ciekawe, miłosne cytaty, sentencje?
#3920 |
Raczkowanie
|
Najpiękniejsza ramka badz album na zdjęcia.
Witam.
Chce mojemu TŻ sprawić prezent w postaci ramki bądź albumu na zdjęcia (albo jedno i drugie). Widział gdzieś ktoś jakaś niepowtarzalna ramkę lub album? Szukam czegoś naprawdę oryginalnego. Proszę wklejajcie linki jak się na coś natkniecie ![]() Pozdrawiam;* |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Raczkowanie
|
Kochane Dziewczyny, ratujcie...
Mój TŻ ma niedługo urodziny. Skończy 24 lata, jestesmy ze sobą 4 miesiące. Lubi ruch, sport, szczególnie sporty wodne, samochody, jak to facet. Tylko w sumie on wszystko ma i żaden ciekawy prezent nie przychodzi mi do głowy, a chciałabym go jakoś fajnie zaskoczyć, bo on na moje urodziny aż mnie zadziwił ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3922 |
Przyczajenie
|
![]()
Hey!
Zbizaja sie urodziny mojego brata to juz 28 i niestety nie mam pomyslu co mu kupic. Jest informatykiem slucha metalu ma dystans do siebie. Moze mogli byscie mi doradzic co kupic. informatyk... mozesz mu kupic np. myszke bezprzewodowa. albo jakas plyte jego ulubionego zespolu! moze cos wiecej powiesz o zainteresowaniach brata i bedziemy mogli Ci pomoc? |
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Przyczajenie
|
Mój facet ma niedługo urodziny. Jego jedyną i wielką pasją jest rower (skacze, jeździ po lasach i skateparkach). Ale niestety do tego ma już wszystko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3924 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lub... dobra kolacja, wypad do kina, masaż relaksujący itp. ![]() Cytat:
Przez żołądek do serducha ![]() Cytat:
Cytat:
Polecam poczytać wątek ![]() Cytat:
![]()
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() Edytowane przez Naciaaa1991 Czas edycji: 2009-07-31 o 17:18 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3925 |
Zakorzenienie
|
Dylemat-prezent
Czy wypada kupić na urodziny chłopakowi ciuch? przez 2 lata dostawał ode mnie koszulki ,takie lepszej marki.Teraz nie mam pomysłu...lubi książki,ale mówił że nie chce książki bo ostatnio sobie dużo kupił,płyty też nie chce bo mówi że może mieć z internetu za darmo ....ciuch by mu się przydał bo jeśli chodzi o to to zupełnie nie dba o swój wygląd,już taki jest.Tylko nie wiem czy wypada znów mi kupić koszulkę/sweter?????
![]() ![]()
#3926 |
Raczkowanie
|
Umiem korzystać z wyszukiwarki. Jednak w tym wątku chodzi o to aby sobie pomagać w danym konkretnym temacie.
Myślałam, że może ktoś może coś CIEKAWEGO, godnego uwagi polecić, abym nie musiała przeszukiwać bezsensownie 100 stron.
![]() ![]() ![]() Edytowane przez gaga111 Czas edycji: 2009-08-01 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3927 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dylemat-prezent
oczywiscie, ze mozesz, skoro nic innego nie chce a mowisz, ze sam nie przywiazuje wagi do takich zakupow ...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3928 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dylemat-prezent
właśnie nawet mówił że może jakiś ciuch być....niestety nic innego nie mogę wymyślić,a chciałabym żeby to było coś użytecznego,nie jestem fanką kupowania jakiś misi itp
#3929 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.klaudusia14.8log.pl/wpisy...milosne_).html http://www.klamerka.pl/54-1-milosc.html http://e-cytaty.pl/cytaty/milosc/1.html http://sylwia.pisz.fm.interia.pl/cytaty.html ![]() Na pewno zjadziesz coś na tych tylko 4 stronach bo co jednemu się podoba drugiemu może wcale. Odrobina samodzielności..
![]() |
#3930 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pomagam tu wielu osobom, ale nie w tak prozaicznych rzeczach... Nie trudno wpisać w jedną z wyszukiwarek "miłosne cytaty", "miłosne aforyzmy", "teksty o miłości" itp... Jak to koleżanka powyżej napisała - trochę samodzielności, nie wszystko ma się podane na tacy. Ja też wielu rzeczy szukam, przeglądam str. i jakoś sobie radzę więc wierzę, że Ty też potrafisz ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.