|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Raczkowanie
|
Dot.: a przed maturą studniówka
My śpiewaliśmy 'a teraz idziemy na jednego ... '
![]() Tak,przyznaje sie,ze niestety chodze do X (niesety,bo kadra nauczycielska na czele z dyrektorem pozostawia wiele do zyczenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3902 |
Zakorzenienie
|
A zdradź mi jeszcze profil...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3903 |
Raczkowanie
|
Klasa pedagogiczno-psychologiczna,co okazalo sie wielka sciema ;]
Weszlam na Twojego photobloga i zobaczylam,ze masz w kumplach mojego Nowaka z klasy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3904 |
Wtajemniczenie
|
mówisz, ze ta pedagogiczno-psychologiczna to ściema??
a ja chciałam się przenosić tam z koleżanką xP wogóle mialam składać tam papiery [do X] ale zrezygnowałam jak się dowiedziałam, że trzeba nosic kapcie ![]() a lód u nas był.. nawet sporo ![]() ![]() ja myślę, ze tych mięs to żadna szkoła nie ruszyła:P ale nie odsługa obłowiła xP hehe... a co do zakończenia to też mi się nie podobało... o 4 włączył nam "to już jest koniec" Elektrycznych Gitar i jak się skończyło to już chciał iść zP ale zaczeliśmy protestować więc włączył jakiegoś przytulańca... z jednej strony głupio zrobił, bo osoby bez partnerów [czyli w mojej klasie 75% osób] po prostu zeszły z parkieru. ja -z bólami, bo chciałam jeszcze poszaleć- zostałam z Adaśkiem:P
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Rozeznanie
|
agatki jak nazywa sie ta piosenka????"jacek i agatka poznali sie w szkole...."
|
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Rozeznanie
|
juz wiem
![]() "Guma" Jacek i Agatka poznali się w szkole Ona była dobra z matmy a on pił jabole Pani z matmy powiedziała ćwieczcie geometrię Poćwiczyli na tapczanie linie równoległe Gdy matury nadszedł czas brzuszek się pojawił Jacuś nogi wziął za pas dziecko jej zostawił Ref. Załóż gumę na instrument /x4 Zdzisiek z chłopakami mieli wolny wieczór Chcieli dobrze się zabawić i upić co nieco Poszli do agancji a tam pięć panieniek Kładziesz na stoliku stówę i robisz numerek Po tygodniu już biegali wszyscy do przychodni Bo kaktusy im wyrosły pod rozporkiem spodni Ref. Załóż... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3907 | |
luckygirl
|
Cytat:
![]() Ale nas lubisz ![]() ![]() ![]() Ej Agatki a jak do Was mówią najbliżsi?Jakieś zdrobnienia? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Wtajemniczenie
|
różnie
koledzy najczęsicej Agatka ![]() ![]() dla wielu nauczycieli też jestem Agatka ![]() ![]() siostra mówi na mnie po prostu Aga [a ja na nią Aśś :P] jednak dal wielu jstem po rpsotu Słomka lub Słomeczka ![]() aaa.. i po ostatniej wycieczce zostałam ochrzczona Anetą.. dlaczego? nie wiem :P nie lubię tego, a przyjaciele [płci męskiej oczywiście] z przekory tak na mnie mówią xD i oczywiście jestem klasową feministką ![]() ![]() a "Guma" jest świetna. Kiedyś kolega robił dla mnie audycję radiowa [nie wiem jak to się fachowo nazywa], póścił tą piosenkę i kiedy sie zorientował o czym jest zaraz wyłączył ![]() ![]()
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
![]() ![]() |
![]() |
#3909 |
luckygirl
|
hehe
![]() Do mnie wszyscy bliscy mówią najczęściej Agaś ![]() ![]() Rodzice mówią do mnie Agatko,a co do nauczycieli to też ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Natomiast przyjaciółka zwraca się do mnie - Księżniczko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3910 |
Wtajemniczenie
|
No to ja sie dzis pochwale, ze oficjalnie jestem rok starsza. Dzis stuknela ma 19tka ;p Możecie do mnie mowic Babciu...
A w szkole bylo dzis nawet Ok. na hiscie byla kartkowka, na polskim przez dwie godziny rozwiazywalismy krzyzowke z kolega ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
Zakorzenienie
|
Agatki-wariatki
![]() ![]() ![]()
#3912 |
Zakorzenienie
|
Sto lat, sto lat Kochana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() torturi-torturi%20pentru%20ocazii-1142078669.jpg
#3913 |
Raczkowanie
|
U nas tez na koniec puscili elektryczne gitary 'to juz jest koniec' ;]
A co do mies w galarecie,to mysle,ze jak jedna szkola ich nie jadla,to pozniej trafialy na stol nastepnej itd ![]() Taa nasz profil to jedna woelka sciema-mielismy lekcje pedagogyki 1raz w tygodniu przez 2 lata z dyrektorem ;] czyli jak sie mozna domyslec-50% zajec przepadalao ;] nie wspominajac juz o tym, ze dyrektor do najmlodszych osob nie nalezy ;] A co do kapci to niby trzeba nosic,ale ja przez 3 lata nauki w tej szkole nie mialam kapci ani raz na nogach ;P zawsze jakies balerinki albo cos takiego ![]() ![]() ![]() Jezeli chodzi o zwracanie sie do mnie,to nauczyciele mowia do mnie i drugiej Agaty 'Agatki' 'Agatko' ![]() ![]() ![]() A tak wogole to mam w klasie 26 dziewczyn i 3 chlopcow :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje Boszenko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3915 |
Zakorzenienie
|
hawrodytka.. wszystkiego naj...lepszego,slodszego, piekniejszego,ukochanego, pluszowego i wogole..moc buziakow..! nareszcie ktoras w moim wieku..
![]() ![]() mi za 7 miesiecy stuknie 20..:O lece do siostry..podrodze przeszukam kioskiw poszukiwaniu twista bo jest tam puder z jedwabiem na ktory sie czailam a tu w gazeta tylko 5zł lol.. ![]() ![]() ![]()
#3916 | ||
luckygirl
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje Petit
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3918 |
luckygirl
|
Ależ nie ma za co Kochana ![]() ![]() A pytanie do wszystkich pozostałych: kiedy macie urodziny? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Raczkowanie
|
Wszyystkiego najlepszego HAWRODYTKO w tym szczegolnym Dniu,kiedy obchodzisz ostarnie nascie lat
![]() ![]() ![]() Ja swoje ostatnie nascie mialam juz 23 stycznia ![]() Potem to juz 20 i z gorki poleeeeeeeeeci ;P |
![]() ![]() |
![]() |
#3920 | |
luckygirl
|
Cytat:
![]() Tez się boję tej 20,jakos mnie przeraża:/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Wtajemniczenie
|
Agatka01 dziekuje i kieruje do Ciebie spoznione zyczenia urodzinowe : szczescia, radosci, zdania matury i wiele milosci
![]() A czemu sie boicie 20 ? ja juz nie moge sie doczekac az wyjde z liceum ;p bo wciaz czuje sie jak dziecko w tej szkole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3922 |
Wtajemniczenie
|
wszystkiego najlepszego staruszki
![]() ![]() ja na moje 19 latek [a właściwie 2gie 18, bo niestety nie miałąm 18stki :/] muszę jeszcze poczekać do 30 sierpnia ![]() planuję zrobić wypasioną imprezę ![]() ale już wtedy stara dupa będę:P masakra.... ![]() Agatka ja chodę ro I LO w Rumi ![]() ![]() moja szkoła jest bardzo dziwna... przedewszystkim bardzo tolerancyjna ![]() lemonka co za puder?? mówiłam juz że uwielbiam kupować buty i kosmetyki?? ![]() chyba zaraz polecę do kiostku ![]() ![]() ale chyba teraz jest już zamknięty... pójdę jutro i odrazu azopatrzę sie w szamponetkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
luckygirl
|
Ja się boje,bo będe stara i tak juz stara jestem.A jak kończyłam 18 lat to przechodziłam kryzys:/ Bez kitu popadłam w depresje,że jestem już stara,że dzieciństwo sie skończyło,a teraz przede mną dorosłe zycie.Może to głupie,ale większośc moich koleżanek miała to samo:/
19 lat kończę 16 lipca,czyli juz w wakacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3924 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki Agatko ;p zbierze ci sie za "Staruszki" :p Łoo... Agatko, chcesz sie farbnac? hehe, dziewczyny to teraz szaleja z brązami
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3925 |
Wtajemniczenie
|
petit ja włąśnie robiłam coś zupełnie odwrotnego
![]() na tydzień przed 18stką zaczęłąm mówić, ze już bedę mogła wyjsć za mąż, znalazłam już obrączki [piękne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na początku wszyscy byli zszokowani, ale później chyba zrozumieli, ze tymrazem to TYLKO żarty:P ja bardzo sie cieszyłam, ze skończyłam 18 lat ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3926 |
Wtajemniczenie
|
hehe, ja tam jestem zdania, ze zycie zaczyna sie po 20 ;p studia imprezki i te sprawy! no i rodzice nie maja nad toba kontroli :p hihii, a troche samodzielnosci sie zawsze przyda.. A bede sie czuc staro jak urodze wlasne dziecko... wtedy bede mamusia, a to tak powaznie brzmi
|
![]() ![]() |
![]() |
#3927 |
luckygirl
|
A ja mam naturalnie brązowe włoski i mi sie podobają
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3928 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pozatym znudziły mi isę moje zlote pasemka... nie wiem dlaczego ale wszyscy się nimi zachwycają, podczas gdzy mnie doprowadzają do szału... kolor bym jeszcze przeżyła [wygladają jakbym miała bardzo dobrze zrobiony baleyage] ale są całkowicie proste... marzą mi się czekoladowe loczki ![]() ![]() oby ta szamponetka mi się trzymała głowy... bo znając życie [ i moje wlosy] albo nic nie chwyci [oprócz naskórka wokół paznokci] albo spłynie przy pierwszym myciu wlosów xP
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
luckygirl
|
Będe się modlic o Twoje włosy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3930 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.