|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)
Mijalea masz rewelacyjny suwaczek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3902 |
Zakorzenienie
|
Dzieki Kasiu
![]() Spedzilam dzis nad nim caly ranek, w koncu sie udalo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3903 |
Zakorzenienie
|
Madziu a kiedy masz następna wizytę u lekarza?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3904 |
Zakorzenienie
|
Jak bede w Polsce na swieta, a potem juz bede chodzila tutaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w jednym jest troche wiadomosci co dzieje sie z moim malenstwem, a w drugim za to takie trafne zarciki, wiec zrobilam oba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3907 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3908 |
Zakorzenienie
|
Marcelinko, twoj kot mnie rozbraja
![]() Ja co prawda za kotkami nie przepadam ale jak znalezlismy kilka lat temu w ogrodku malego kocurka, porzuconego po porodzie przez matke to go przygarnelismy. I teraz jak bylam u rodzicow to okazalo sie, ze kotek wybral sie na wycieczke i nie wrocil...od 1 listopada slad po nim zaginal ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3909 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3910 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie, ja tez jestem zdania, ze przybledy albo zwierzaki przygarniete ze schroniska sa najukochansze
![]() a ciekawe co u Gizelci...tak cichutko siedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
Zakorzenienie
|
mezatka ja bralam duphaston 3 pierwsze mc profilaktycznie.. na ulotce to prawd napisane jest ze moze wywolywac mc albo podtrzymywac ciaze tez zastanwialam sie jaki to ma sens ale tak to wlasnie dziala... nie musisz sie bac jesli bedziesz brala duphaston i np po 2 tyg odstawisz to jesli jestes w ciazy okres po prostu nie wystapi.... poza tym jesli chcesz np odstawic to powinno sie robic corazmniejsze dawki kilka dni przed ja np ostatnie 2 tyg bralam po jednej tabletce nie po 2 jak kazal lekarz i bylo wszystko ok.... ciaza sama w sobie produkuje progesteron wiec nawet jak odstawisz i bedzie ciaza to to i tak bedziesz miala progesteronu na tyle by utrzymac ciaze... a jak okresu nie dostaniesz to bedziesz wiedziala ze ciaza i dalej bedziesz brac 3 dni przerwy nie zrobia nic zlego...
ja22 no wlasnie chyba masz racje bo ja lezac np 3 h w nocy w jednej pozycji mam zestale miesnie i proboje sie wyciagnac przez sen i nagle lapie skurcz... musze przestac sie przeciagac widac... a ja zakupilam lakier do wlosow 750 ml za 24 zl i dobrej firmy bo sama na niej kiedys pracowalam wiec bylam zadowolona z szamponow i odzywek wiec sie oplaca jak by nie bylo ![]() pogoda straszna aby spac sie chce ![]()
#3912 |
Zakorzenienie
|
a ja sie wlasnie zastanawiam nad tym znieczuleniem ZOO hmmm.... w sumie fajan sprawa nie czuje sie zupelnie bolu z tym ze chyba porodtrwa dluzej sama nie wiem jeszcze mam czas a co wyjdzie w praktyce to sie okaze
![]()
#3913 |
Zakorzenienie
|
Ray no wlasnie ja sie boje, ze sam naturalny progesteron nie da rady utrzymac ciazy, moze te powiedzmy 3 dni to nie duzo, ale ja sie jakos boje...
mam nadzieje, ze jednak test w razie czego wyszedlby szybciej i nie musialabym odstawiac lekow przy poprzedniej ciazy pozytywny wynik wyszedl mi 12 dni po owulacji, moze nawet wczesniej by cos bylo (6dni po jeszcze byl negatywny, ale wtedy jeszcze nie wiedzialam o co chodzi z tymi testami... hehe i robilam na pale ![]() ok lece pisac kartki swiateczne ![]()
#3914 |
Zakorzenienie
|
mezatka ale to mozesz z krwi isc zrobic w dniu mc i ci wyjdzie jasno bo z krwi po tyg juz wykrywa wiec nawet lepiej taki zrobic niz zwykly sikany i bedziesz miala jasne
#3915 |
Zakorzenienie
|
Ray ja kiedys sobie pomyslalam, ze wezme znieczulenie i juz a teraz tak mysle, ze zadnych miejscowych itd tylko naturalnie w bolu urodze, podobno tez trzeba dluzej w szpitalu zostac jak sie znieczulenie bierze.....
a ciekawe czy po tym znieczuleniu mozna karmic, czy to do mleka sie nie dostanie?
#3916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
troche tu w Londynie one kosztuja, no ale co tam najgorsze jest to, ze nie wiem kiedy mam dzien spodziewanej miesiaczki,ale moze teraz po tym duphastonie to mi sie ureguluja te cykle i moze to je mam brac pod uwage?? bo wczesniej to mialam cykle powiedzmy 14-32 dniowe........... i jak tu trafic kiedy bedzie miesiaczka ![]() ale mysle, ze jak uda mi sie trafic na owulacje to z 7dni po mozna ten test z krwi zrobic..
![]() |
#3917 |
Zakorzenienie
|
podoo wszystko mozna robic karmic itp... po prostu tylko bolu nie czuc a skurcze tak czy siak sa bo to podobno fizjologa rodzacych wiec nic te znieczulenie nie zmienia poza brakiem bolu hmm blizej porodu upewnie sie u learza ... bede hciala sama urodzic ale jesli jednak stwierdze ze nie dam rady to fajnie czuc ze sie ma taka alternatywe z tym ze to sie podaje w rozwarciu 3 mc wiec decyzja wczesniej musi byc podjeta no zobaczymy
![]() narazie w srode czeka mi kontrolna wizyta ciekawa jestem jak moje wyniki wyszly
#3918 |
Zakorzenienie
|
lepiej jeden z krwi pewny niz 3 zwykle to ci chyba tak czy siak taniej tamten wyjdzie a pewnosc bedzie 100%
![]()
#3919 |
Zakorzenienie
|
hehe Ray tak jak pisalam 3 testy kupilam lacznie za funta
![]() a z krwi kosztuje mnie ok 20 funtow plus dojazd do polskiego laboratorium- autobusem zajmuje mi ok 3 godziny w 1 strone..... kolejka ok 2,5h niezle odleglosci ![]()
#3920 |
Zakorzenienie
|
hmm no ale wiesz zawsze masz pewnosc a tak sikane wiesz jak ci nie wyjda to nie bedziesz do konca wiedziala czy zle wyszedl czy prawda
![]() ja jak sobie przypomne to kurcze fajnie tak te testy robic zawsze chwila adrenalinki jest hihihi i taka radosc jak dwie krechy ze czlowiek czuje jak by juz mial dzidzie a potem taka pustka co dalej ![]() ![]() ![]() wiesz w duzych miastach to fakt sa odleglosci ale u nas np w stolcy niby mniejsza i w ogole a korki takie ze kawalek przejazdu tez trwa godzine hehe ![]()
#3921 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie czytalam ostatnio artykul, ze w Wawie korki juz niewiele mniejsze niz w Londynie
![]() strasznie nie lubie sie tu poruszac autobusami, ale w metro nie wsiadam.. nie ma mowy, po tych roznych wybuchach itp to sie boje i nie chce tym jezdzic, zeby nie kusic losu bardzO lubie za to jezdzic kolejka, tylko ze nie bardzo sie orientuje w tym z ktorego peronu gdzie i czym sie jedzie, hehe nikt z moich znajomych i rodziny nie umie jezdzic autobusami, bo sie gubia i jezdza metrem/kolejka a ja wlasnie sobie tylko z autobusami radze i siedze tak w tych korkach ![]()
#3922 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam was dziewczyny!
Misia widziałam Twoje zdjęcie na wielbłądzie na naszaklasa.pl jeju ale supe ![]() Kasiasiar tak- pies mojego syna to Jack Russell Terrier, jeju a jak ta rasa gubi sierś, tragedia ![]() Mijalea jak będziesz robiła USG, chcecie znać płeć dzidziusia, czy czekacie na surprise? ![]() Kinia to super że macie dobrego fotografa, i później pamiątka rewelacyjna, a co profesionalista to profesionalista ![]() Mężatka wiesz mieliście fajny pomysł z Twoją nową pracą i bobaska nie trzeba przekładać na później, widzisz zawsze jest jakiś wybór ![]() Ray bardzo ładnie Ci w tej fryzurce, a nie było Ci szkoda obciąć włosków ![]() Zgadnij-MS daj kotu w końcu wody ![]() ![]() Mój Mati miał dzisiaj pierwszy test -pracowali na komputerach , 51 pytań, test wyboru i uzupełnień, wyszedł uśmiechnięty powiedział że nie najgorzej, nie wiemy kiedy wyniki, ale ważne że się nie załamał, bo jeszcze kilka innych przed nami. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Zakorzenienie
|
fajnie, że synek zadowolony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3924 |
Zakorzenienie
|
Agusiaczek nam to naprawde jest bez roznicy czy bedzie chlopiec czy dziewuszka, oby zdrowe. i chyba nie bedziemy specjalnie wypytywac o plec...niespodzianka tez jest fajna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3925 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Misia Twoje włoski są prześliczne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agusiaczku wyslalam Ci zaproszenie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3926 |
Raczkowanie
|
![]()
Mam was dziewuszki
![]() za 3 dni mikołajki, a wiecie że do Uk Mikołaj 6-tego tylko przychodzi do Polaków, takie mamy fory hihi ![]() Mam godz. wolnego a tu takaaaaaaaaaa cisza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3927 |
Zakorzenienie
|
cisza ano
![]() ja wcinam kolacje i ledwo moge bo dzidzia kopie mnie w przepone byle bym sie nie udlawila hehe
![]() |
#3928 |
Wtajemniczenie
|
ups dwa razy to samo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
Wtajemniczenie
|
agusieczek fajnie ze synek zadowolony
![]() ![]() ![]() Marcelinko dziekuje za komplement ![]() ![]() Mezatko no to masz kawalek do polskiego laboratorium,no ale przynajmiej jest 100%pewnosc,a z testami to roznie bywa ![]() A nie mozesz tego zrobic u GP? mijalea super suwaczki ![]() Nikitko a ty jak sie czujesz? Ciekawe co u Gizelci slychac? Ray smacznego |
![]() ![]() |
![]() |
#3930 |
Zakorzenienie
|
Misiu a da sie u GP? nawet o tym nie wiedzialam.......
tylko tez zalezy ile sie czeka, bo w tym polskim to godzinke i juz a tutaj pewnie ze 2 dni ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.