Wymarzony pierścionek - cz. IV - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-21, 11:12   #3902
nema_
Gość

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV

Faktycznie cudne są. Od jakiegoś czasu też rozmyślałam o takiej, ale nie za bardzo wiem, gdzie mogłabym taką założyć ;p
Stary 2007-12-21, 11:13   #3903
hihi
Zakorzenienie

Ty czarownico! Zakochałam się w szarej z kokartą, ale z wymiarów i opisu wynika, że byłaby za szeroka w tyłku na mnie

EDIT:
A ta czarna pod sam biust
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 11:15   #3904
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Ty czarownico! Zakochałam się w szarej z kokartą, ale z wymiarów i opisu wynika, że byłaby za szeroka w tyłku na mnie

mi też się baardzo ona podoba
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 11:16   #3905
nema_
Gość

Hihi, mi kokarda też naj i ta jasna szara.

Ja to nie potrafiłabym nic z takich ciuchów zamówić internetowo, muszę wszystko mierzyć ;p
Stary 2007-12-21, 11:17   #3906
dorinka30
Zakorzenienie

dzięki Vadi ale za duuuże ceny dla mnie, za taką cenę to spokojnie w sklepie kupię
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 11:18   #3907
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nema_ Pokaż wiadomość
Faktycznie cudne są. Od jakiegoś czasu też rozmyślałam o takiej, ale nie za bardzo wiem, gdzie mogłabym taką założyć ;p
A ja w sumie na codzień się tak ubieram Do pracy i koniec

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość

mi też się baardzo ona podoba
Bo boska jest, boska!

Cytat:
Hihi, mi kokarda też naj i ta jasna szara.

Ja to nie potrafiłabym nic z takich ciuchów zamówić internetowo, muszę wszystko mierzyć ;p
Ja też - ołówkowa musi idealnie leżeć - jak się gdzies marszczy albo odstaje to odpada, a tak nie sprawdzisz
Stary 2007-12-21, 11:19   #3908
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
dzięki Vadi ale za duuuże ceny dla mnie, za taką cenę to spokojnie w sklepie kupię
no wiem, ceny koszmarne, tez bym nie kupiła za tyle (chyba, ze by mnie trafiła strzała amora, co sie zdarza ) :/ ale te tansze widziałam tylko leżące płasko, więc nie wiem jak by wyglądały na ciele
w kazdym razie troche ich jest na all
Stary 2007-12-21, 11:20   #3909
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
no wiem, ceny koszmarne, tez bym nie kupiła za tyle (chyba, ze by mnie trafiła strzała amora, co sie zdarza ) :/ ale te tansze widziałam tylko leżące płasko, więc nie wiem jak by wyglądały na ciele
w kazdym razie troche ich jest na all
Uważacie, że 65zł za spódnicę to duzo?
Stary 2007-12-21, 11:25   #3910
nema_
Gość

Cytat:
Szczerze to właśnie dla mnie dużo nie jest. Wprawdzie nie chodzę za wiele, ale jak ostatnio kupowałam, to miałam poważny problem, żeby znaleźć spódnicę jeansową 3/4 prostą. Wszędzie teraz miniówy, a jak już była jakaś za kolana, to z duperelami strasznymi. W końcu dorwałam w tatuumie idealną i wprawdzie jak na mój portfel to było dużo, ale stwierdziłam, że zapłacę raz, ale będę miała idealną i porządną. Dałam za nią ok 150zł.
Stary 2007-12-21, 11:26   #3911
vadi
*sportaddict*

Cytat:
65 nie, 165 tak (VS)
Stary 2007-12-21, 11:27   #3912
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
65 nie, 165 tak (VS)
No ja mam tani gust, bo bardziej mi się podobaję te tańsze :
http://www.allegro.pl/item282007315_...kokarda_m.html
http://www.allegro.pl/item284929049_...r_36_nowa.html

Te VS wyjątkowo jakoś nawet westchnienia nie wzbudziły
Stary 2007-12-21, 11:29   #3913
vadi
*sportaddict*

Cytat:
No ja mam tani gust, bo bardziej mi się podobaję te tańsze :
http://www.allegro.pl/item282007315_...kokarda_m.html
http://www.allegro.pl/item284929049_...r_36_nowa.html

Te VS wyjątkowo jakoś nawet westchnienia nie wzbudziły
tylko wiesz, jak teraz kostuje 71 zł, a aukcja konczy się za 2 dni, to napewno konkretnie przekroczy 100
Stary 2007-12-21, 11:30   #3914
nema_
Gość

Dziewczny zadam nieco obrzydliwe pytanie, ale nie za bardzo wiem co zrobić. Od wczoraj czuję się fatalnie pod względem żolądkowo/psychicznym i w ogóle jestem osłabiona. Po wymiotowaniu czułam się nieco lepiej, ale byłam bardzo słaba. Dzisiaj mnie mdli strasznie jak nie bardziej i nie wiem, czy przetrzymać to, czy iść i znów zwrócić
Stary 2007-12-21, 11:31   #3915
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
tylko wiesz, jak teraz kostuje 71 zł, a aukcja konczy się za 2 dni, to napewno konkretnie przekroczy 100
Dałabym i 150 za nią, bo jest naprawdę świetna, zresztą tę ostatnią kupiłam za 139 i uważam, że za jakość warto zapłacić

EDIT:
nema_ to zależy od powodu Twojego stanu?

A jakbyś zjadła coś delikatnego i łagodzącego?
Stary 2007-12-21, 11:33   #3916
nema_
Gość

Cytat:
Dałabym i 150 za nią, bo jest naprawdę świetna, zresztą tę ostatnią kupiłam za 139 i uważam, że za jakość warto zapłacić

EDIT:
nema_ to zależy od powodu Twojego stanu?

A jakbyś zjadła coś delikatnego i łagodzącego?
Problem w tym, że ledwo herbatę przełknełam, a na samą myśl o jedzeniu mi się żołądek wzburza :/
Stary 2007-12-21, 11:34   #3917
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
No...dokałdnie, bo to aukcja z licytacją Nie Hihi 65 to nie jest dużo , ale wczoraj w sklepie widziałam z wyglądu BOSKĄ z wielkim lakierowanym czarnym paskiem w komplecie za 89 zł. Sam pasek taki to minimum 50 zł. więc było warto i do tej pory się biję z myślami, czy spłaszczała tyłek czy mi się wydawało

Wiesz Hihi ja traktuje allegro jako okazję do tanich zakupów a w momencie jak ceny zblizają się do sklepowych już mnie nie interesuje , nie wiem dlaczego ale tak mam...zwłaszcza od kiedy upolowałam dwie sukienki Vili w cenie 30 zł. każda a są SUPER
Stary 2007-12-21, 11:35   #3918
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Problem w tym, że ledwo herbatę przełknełam, a na samą myśl o jedzeniu mi się żołądek wzburza :/
Zostaw - ja tez tak miewam, że ja sama myśl mi niedobrze, a zapach wywołuje mdłości

Nie męcz się, mam nadzieję, że to przejdzie.

a jakbyś rumianek wypiła?

EDIT:
Ja ciuchów na allegro nie kupuje, bo lubię mierzyć, więc sporadycznie, ale rozumiem - kupuję tam kosmetyki, czy inne produkty, które albo normalnie sa za drogie albo... nieosiąganle - niedostępne dla mnie w sprzedaży bezpośredniej
Stary 2007-12-21, 11:38   #3919
lemoorka
Zakorzenienie

Witam dziewczynki

Widze, że hihi i kulbit wróciły Miło mi Was widzieć JEscze tylko Madzialenki brakuje
A kaśka znowu blonieta- ciekawe co znowu przeskrobała- buziak dla Kaski i pozdrowienia

Ja własnie się zwlokłam z łozka- złapałam takie przeziebienie, że jak mnie ścieło tak miałam problem się na łozku ruszyć3 dzien mnie trzyma goraczka- przychodnie mi zlikwidowali- wiec chyba dzisiaj po 18 pojade na izbe przyjeć- bo nawet na uszy nie słysze.

mam juz wszystkiego serdecznie dośc. Ide do łozka!

pozdrawiam
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 11:39   #3920
dorinka30
Zakorzenienie

Lemoorko duuuużo zdrówka życzę , kiepsko tak w Święta być chorym....mam nadzieję że Ci przejdzie
Stary 2007-12-21, 11:39   #3921
nema_
Gość

Hihi, chyba rumianku w domu nie mam, najwyżej poproszę mamę, żeby kupiła. Najgorsze jest to, że dzisiaj mam raczje ostatnią szanse na kupienie TŻ kubka, tak, żeby o tym nie wiedział, mam nadzieję, że uda mi się wyrwać z domu chociaż na godzinkę...

Lemoorko, witaj

Madzia rownież jest z nami, dzisiaj do fryzjera się wybiera
Stary 2007-12-21, 11:43   #3922
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Widze, że hihi i kulbit wróciły Miło mi Was widzieć JEscze tylko Madzialenki brakuje
A kaśka znowu blonieta- ciekawe co znowu przeskrobała- buziak dla Kaski i pozdrowienia

Jesteśmy i chyba nigdzie się nie wybieramy

Zdrówka Zdrówka!!
Stary 2007-12-21, 11:46   #3923
lemoorka
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny

Nema- może coś Ci się do zoładka przylgneło, ja mam tak cholernie wrazliwy zoładek, że u mnie gotuje się jak w szpitalu, ale oczywiście takim lepszym szpitalu

rumianek jescze gorzej może Cie zemdlic- zaparz miete z melisa, albo napij sie melisany. A jak masz sobie ochote potrzymac kibelka to nie krepuj się- to lepsze niż skręcanie się z mdłości. A jak sobie potrzymasz to znowu ulzy Ci, Duzo pij aby wypełlniac zóładek, nie masz smkau to nie jedz. A jak troszke przejdzie to polecam sucharki, gotowane jabłka i póxniej banany.

Zapomniałam hihi- fajny masz avatar- nie wiem dlaczego ,ale pasuje do Ciebie- kojarze Ciebie z taką ciemnowłosa, dystyngowaną damą
To dobrze, że się niegdzie nie wybieracie
Stary 2007-12-21, 11:52   #3924
nema_
Gość

Cytat:
Dzieki dziewczyny

Nema- może coś Ci się do zoładka przylgneło, ja mam tak cholernie wrazliwy zoładek, że u mnie gotuje się jak w szpitalu, ale oczywiście takim lepszym szpitalu

rumianek jescze gorzej może Cie zemdlic- zaparz miete z melisa, albo napij sie melisany. A jak masz sobie ochote potrzymac kibelka to nie krepuj się- to lepsze niż skręcanie się z mdłości. A jak sobie potrzymasz to znowu ulzy Ci, Duzo pij aby wypełlniac zóładek, nie masz smkau to nie jedz. A jak troszke przejdzie to polecam sucharki, gotowane jabłka i póxniej banany.
Ślicznie dziękuję za rady
Stary 2007-12-21, 11:55   #3925
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
rumianek jescze gorzej może Cie zemdlic
A mi pomaga Zawsze wiedziałam, że mam nienormalny żołądek
Cytat:
Zapomniałam hihi- fajny masz avatar- nie wiem dlaczego ,ale pasuje do Ciebie- kojarze Ciebie z taką ciemnowłosa, dystyngowaną damą
To dobrze, że się niegdzie nie wybieracie
Avatar zawdzięczam vadi bo mialam ochotę na Morticię Adams, a vadi i moją ulubiona marchewkę dorzuciła Boski, nie?

Cytat:
Lecz się
Stary 2007-12-21, 11:56   #3926
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
prosze, tez zycze szybkiego powrotu do zdrowia
Stary 2007-12-21, 12:01   #3927
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
A mi pomaga Zawsze wiedziałam, że mam nienormalny żołądek
Rumianek działa kojącom rozkurczająco, moczopednie, oczyszczająco od trucizn w człowieczku Ja się lecze z reguły samymi ziołami- babcia mnie tak nauczyła

Meta powoduje zwiekszenie wydzielania kwasów zólądkowych- dlatego to jets tak wazne w trzymaniu kibelka- bo wtedy zoladeczek jest pusty Melisa uspokaja zoładek Melisana podobniez uspokaja, tylko ejst na alkoholu i nie kazdy moż emiec ochote się napić

Cytat:
Avatar zawdzięczam vadi bo mialam ochotę na Morticię Adams, a vadi i moją ulubiona marchewkę dorzuciła Boski, nie?
Teraz dopiero ta marchew dostrzegłam- bo myslałam,ze to mikrofon

No baa cudowny
Stary 2007-12-21, 12:04   #3928
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Rumianek działa kojącom rozkurczająco, moczopednie, oczyszczająco od trucizn w człowieczku Ja się lecze z reguły samymi ziołami- babcia mnie tak nauczyła

Meta powoduje zwiekszenie wydzielania kwasów zólądkowych- dlatego to jets tak wazne w trzymaniu kibelka- bo wtedy zoladeczek jest pusty Melisa uspokaja zoładek Melisana podobniez uspokaja, tylko ejst na alkoholu i nie kazdy moż emiec ochote się napić
No właśnie jak mam problemy z brzuchem, to rumianek go uspojaka, więc dobrze działa a mięta owszem, owszem tez się zgadzam
Cytat:
Teraz dopiero ta marchew dostrzegłam- bo myslałam,ze to mikrofon

No baa cudowny
No a jak
Stary 2007-12-21, 12:05   #3929
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Co do tej szczupłości jeszcze wrócę....bardzo mi się podoba Aneta Kręglicka- uważam ze jest piękna , zgrabna, ma klasę , no mój ideał. !!!
Ostatnio jest posądzana o anoreksję, ale czytałam jak dementuje te plotkl- ze całe życie była szczupła, że zawsze ważyła od 55 do 51 kg i tak dalej ma. Ja tak sobie zaczęłam to analizować, ja teraz ważę 54( ona ma podobny wzrost jakieś 175-6 cm) i ona dalej jest dla mnie mega szczupła?

Jak sądzicie, tyle waży naprawdę ? Czy jej piękne, smukłe ciało to efekt ćwiczeń nie głodówek >
Co myślicie o tym ?????????
Dla mnie Kręglicka jest zbyt chuda... taka koścista, ze aż niezdrowo wygląda. Według mnie ona ważyć dużo mniej niż 55 kg ja mam 171 i ważę 54 i wyglądam dorodniej niż Kręglicka.

Cytat:
Jak kupię i nałożę to może zobaczysz, chociaż wątpię

Te co mi się tak podobają nie kwalifikują się dla mnie - ja mam szerokie łydki, a do rurek nie mogą być szerokie łydki

Ja też mam szerokie łydki a ostatnio jak przymierzyłam rurki to nie było tego w nich widać
Cytat:
Witam dziewczynki

Ja własnie się zwlokłam z łozka- złapałam takie przeziebienie, że jak mnie ścieło tak miałam problem się na łozku ruszyć3 dzien mnie trzyma goraczka- przychodnie mi zlikwidowali- wiec chyba dzisiaj po 18 pojade na izbe przyjeć- bo nawet na uszy nie słysze.

pozdrawiam
Nemo i Lemoorko dużo zdrówka
Stary 2007-12-21, 12:09   #3930
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Ja też mam szerokie łydki a ostatnio jak przymierzyłam rurki to nie było tego w nich widać
Jak przymierzam te z prostymi nogawkami to jest ok, ale przy zwężającyh się nogawkach mam za szerokie łydki - niestety mam naprawdę potęzne nogi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości