|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
A ja jeszcze Wam napisze pewna historyjke, co mi sie niedawno przydazyla
![]() Otoz, u nas w sypialni na komodzie stoi moje zdjecie w antyramce. Ja jak to ja, nudzilam sie, wiec postanowilam, ze zamiast tego mojego wydrukowanego wieki temu zdjecia, wstawie w te ramke nasze slubne. No i zabralam sie za otwieranie antyramy, wyciagam moje zdjecie, a pod spodem widze cos jeszcze! Patrze, a to nic innego, jak artystycznie jakby skserowana kobieca dlon. A z tylu notka. Oczywiscie notka mowila sama za siebie i niczego nie musialam sie domyslac. To byla dlon mojega meza bylej dziewczyny, z ktora byl jakies 10 lat. Przeczytalam ten krotki list czy jak to zwal a tam, cos na rodzaj "moj ukochany, poniewaz nie mozemy sie teraz tak czesto widywac, chce ci podarowac moja dlon, zebys zawsze o mnie myslal, zeby cie tulila i takie tam..." Humor spadl mi od razu o 10 ton, nie wiedzialam co zrobic. Wsadzilam te kartke spowrotem tak jak byla, na to moje zdjecie i postawilam spowrotem. Ale nie moglam jakos zniesc faktu, ze jakas reka jakiejs bylej, caly ten czas stala w naszej sypialni. Myslalam czy ja tam zostawic, no ale niby czemu. Zycie sie zmienia i czemu mialabym trzymac w domu jakies pamiatki po bylej meza. Pomyslalam, moze jakiegis pecha nam przyniesie, i wyjelam ja. Mezowi postanowilam nic nie mowic, bo znam go i wiem , ze to nie mialoby sensu. Po prostu jak to chlop, jak sie poznalismy, wydrukowal moje zdjecie, wsadzil w ramke i nawet nie chcialo mu sie pewnie wyrzucic tej "pamiatki" i tak to do dzis zostalo. Pewnie zapomnial juz o tym. No wiec wyjelam, siedze i mysle co z tym zrobic ![]() W koncu mysle, wyrzuce. Ale problem taki, ze nawet jakbym to podarla, to byla szansa, ze tz by znalazl bo to on zawsze wyrzuca papiery do takiego segregatora kontenera. Wiec po prostu poszlam do kuchni i spalilam te karke w zlewie. Czulam sie jak jakas czarownica palaca na stosie zle moce ![]() Mezowi nic nie mowilam, jakby nigdy nic. Wiem, ze z byla juz go nic nie laczy i bez sensu bylo na temat rozmawiac nagle. Tymbardziej, ze nigdy nie rozmawialismy o niej, bo i nie bylo potrzeby. I to moja historyjka, po fakcie troche sie zastanawialam czy dobrze postapilam, ale nie chcialam robic wielkiej afery z powodu jakiejs kartki i zalatwilam sprawe sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3902 | |
BAN stały
|
Cytat:
wszyscy moi znajomi wiedza ze kiedys snilo mi sie mam dziecko. i dzieciatko nazywalo sie ryszard, nie rysiu, nie ryniu, tylko ryszard. i tak zostalo. nie wazne jakiej plci jest berbec zawsze wolamy na niego ryszard ![]() bo ja taka mama jestem od dawna. tylko bez dziecka.jeszcze. ale bede i z nim, bo tak wierze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3903 |
BAN stały
|
mijalea kochana powiem ze ci ze ja nie znalazlam kartki, bo chyba bym pekla i nie bylo by mnie na forum
![]() ale ja za to zastanawialm sie np jak matka bylej tz wyslala mu jej zdjecia z jej slubu. tz byl z nia 7 lat, ze mna wtedy niecaly rok. mialam dolka, fakt. ale potem, po tym jak ustawilismy wszystkie fakty prosto, nawet mnie nie ruszylo, ze go zaprosila w kontkatach na nk. ale gdybym to ja mialam mojego bylego, to bylaby awantura. hm |
![]() ![]() |
![]() |
#3904 |
Zakorzenienie
|
Madziu no i db zrobilas
![]() Julka Ryszard to fajne imie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo my na temat bylych nie rozmawiamy juz. Na poczatku, owszem ale jak juz wszystko zostalo powiedziane to uznalam, ze to temat zamkniety i nie bede sie denerwowac osoba, z ktora on nie ma juz zadnego kontaktu. Poza tym jako zona przestalam sie przejmowac i smialam sie z tego . Ale wierze tez, ze po tylu latach trudno jest pozbyc sie wszystkiego, i mialo prawo to cos sie zaplatac. Dlatego dalam na luz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Zakorzenienie
|
Madziu, bardzo dobrze zrobiłaś
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3907 |
BAN stały
|
no dobra, ale nie ciekawi was czasem co to bylo w przeszlosci? jak to bylo?
bo ja np sprawdzialm na nk klasie jego byla, sie okazalo bo ich wypowiedziach i komentarzach pod np zdjeciami ze raczej pustawa jedna byla, a druga ze zamienila sie z kobiety szalonej w nudna i cicha zone. co nie ukrywam podnioslo mnie na duchu. bo pusta nie jestem ![]() jakies dowartosciowanie czlowiek musi sobie zaaplikowac czasem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3910 |
BAN stały
|
heh, moze mnie przestanie ciekawic po takim okresie
choc ja to jak sroka. zbieram wszytsko i wszedzie musze byc. co oznacza ze wszytsko musze wiedziec. i dodatkowo naiwna jestem. z innej beczki wam powiem, ze mam taaaaaaakie zakwasy po bieganiu, ze dzisiejsze sprzatanie na przyjazd rodzicieli odwalilam po lebkach. ale jak powiedziala mi mama przez tel to jest wizyta nie wizytacja, wiec luz blus. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja juz sobie zmykam, do zobaczenia jutro kobietki, papapa ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze jak cos piszesz o swoim domku to wyobrażam sobie ten śliczny wiktoriański domek nad morzem i aż zazdroszczę ![]() Znowu robię lekcje, muszę się w ten kierat znowu wkręcić, a mi się nie chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3913 |
BAN stały
|
dlaczego od razu wyobrazam? juz zalaczam fotki. to ze sie nie zgadza ustawienie mebli mi wybaczysz chyba kasiu, ale wiesz, kobieta zmienna jest
![]() to ostatnie zdjecie to piotrek nasz dobry kolega, pomagal nam w przygotowaniach do wigilii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A zrobisz mi kiedys tę przyjemność i wstawisz fotkę domku z zewnątrz? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3915 |
BAN stały
|
to jest pierwszy dom w ktorym mieszkalam, powiedzmy ze wyobraz sobie ze mieszkam teraz na rogu tego domu
![]() jutro zrobie fote aktualnego domu zebys miala do czego wzdychac ![]() A PANORAMA jest robiona z piera, takie molo ichniejsze, |
![]() ![]() |
![]() |
#3916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Zakorzenienie
|
Hej kobetki
Kurcze napisalam takiego dlugiego posta i mi go wcielo bo strasznieeeeee mi sie dzis wizaz muli
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3918 |
Wtajemniczenie
|
ja po fryzjerze zadowolona,ale tylko sie podcinalam wiec nie bedzie fotek
![]() A teraz zmykam juz spac wiec zycze wam dobrej nocy babeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3920 |
Zakorzenienie
|
No kurcze dzisiaj za mna nie chce wspolpracowac caly net bo tylko muli i muli ,zanim poszlam do pracy to smigal z predkoscia swiatla a teraz w tempie slimaka dziala buuuuu a jutro mam wolne wiec chcialam sobie troszke posiedziec ale widze ze nici z tego bo tylko niepotrzebnie sie wkurzam wiec ide spac dobranoc kochane
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Zakorzenienie
|
No w koncu wizaz dziala!
Juz chcialam plakac ![]() julcia, piekne widoki, ja lubie takie charakterystyczne angielskie szeregowe domeczki, no i fajne mieszkanko! Milego czasu z rodzicami zycze! A co do bylych naszych tztow, to powiem, ze chyba jakos dojrzalam i wole nie wiedziec zbyt wiele. Widzialam zdjecia, bylam bardzo ciekawa na poczatku z kim to moj maz spedzil tyle dlugich lat, ale jakos mi przeszlo. Z reguly jestem maly zazdrosnik,pamietam jak sie poznalismy to maz byl praktycznie na etapie wyprowadzki z ich wspolnego mieszkania. Normalnie chodzilabym po scianach, wiedzac, ze np. uzgadnia z nia jakies sprawy czy cos(tymbardzoej, ze ona chciala wrocic do niego). Ale zachowalam zimna krew i chyba po raz pierwszy w zyciu siedzialam cicho, maz sie wyprowadzil, urzadzil na nowo mieszkanko dla nas juz obojga, a ja bylam przeszczesliwa, ze w koncu to nie ja poszlam w odstawke, a ktos inny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3922 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Hejjjjjjjj dziewczyny
![]() ![]() ![]() Rano wizaz nie chodzil mi tak jak powienien ![]() ![]() Julio fajnie tam macie ![]() ![]() ![]() ![]() Madziu podejrzewam, ze Twoj maz zapomnial o tej dloni i nie sadze, ze milo by to znaczenie, szczegolnie ze teraz jest z Toba ![]() ![]() Co do walentynek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3923 |
Zakorzenienie
|
Hej kobietki
![]() Właśnie robię kurczaka w sosie ziołowo - śmietankowym i zaraz język do tyłka mi ucieknie ![]() ![]() ![]() Miłego dnia kobietki ![]() Acha, co do walentynek to chyba już pisałam, ale powtórzę, że my nie obchodzimy, ale chyba będzie mi troszkę przykro, że cały dzień będę sama. Chociaż pooglądam sobie w tv komedie romantyczne ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3924 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
![]() jakos sie nie rozpisujecie zbytnio ![]() ja juz jestem po skoku tempki z 36,2 na 36,7 wiec skoczek byl ladny o 5 kreseczek az i dzisiaj kolejna tempka to potwierdzila, ze prawdopodobnie do owulki doszlo ![]() jutro lece na badanie progesteronu i nie wiem czy wynik bedzie miarodajny ![]() ![]() u nas sliczna pogoda nadal, juz kilka dni, mam zamiar wybrac sie z pieskiem na spacerek ![]() zycze Wam milego i slonecznego dzionka ![]()
#3925 |
Zakorzenienie
|
A ja jestem zalamana
![]() Jutro ide na pierwsza tutaj, dlugo wyczekiwana wizyte. Wlasnie dzwonil maz i oznajmil, ze musze isc sama, bo ma wazne spotkanie. Wszystko fajnie, ale chcialam na tej wizycie sie czegos wiecej dowiedziec, a tymczasem z moja znajomoscia jezyka to watpliwe. No i smutno mi ![]() Mielismy zobaczyc nasza duza juz dzidzie wogole, z mezem byloby lepiej zadawac pytania itp. Ehh |
![]() ![]() |
![]() |
#3926 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Asiu to podwyzszona temperatura o czym swiadczy, ze doszlo do owulki czy sie zbliza a moze jest?? Mi sie wydawalo, ze jak temp jest podwyzszona to owulka jest
![]()
![]() |
#3927 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3928 |
Zakorzenienie
|
Nie jest tak zle, jakos sobie poradze. Ale nastawilam sie juz na co innego, i mam dodatkowy stres
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
A ja mialam dzisiaj isc sobie paszport wyrobic ale mam takiego lenia ze wogole nie wiem czy z domu wyjde ale trzeba bedzie ruszyc sie i isc do sklepu, Pomidorko mowisz kurczaka w sosie ziolowo smietankowym,ale smaka mi narobilas,podeslij troszke hihi.oby szybko Ci minela to szkolenie Asienko fajnie miec taka ladna pogode,u mnie jakos tak szaro buro,oby jutro na badaniu wyszlo wszystko ok WIADOMOSC OD RAY Hej u nas wszystko dobrze,lekarze twierdza ze w tym tygodniu jeszcze nie urodze ale na przyszly tydziengwarancji nie daja,ale w przyszlym tygodniu ryzyka juz nie ma bo ciaza donoszona,wyniki dobre,skurczy brak wiec jesli jutro wszystko wypadnie w miare dobrzei rozwarcie nie postapilo ide do domu i juz w domu bede czekac na porod.pozdrawiam was
![]() ![]() |
![]() |
#3930 |
Zakorzenienie
|
Madziu nie stresuj sie kochana,napewno maz chcialby byc z Toba na na wizycie ale to takie zlosliwosci losu ze jak zawsze na cos czekamy to w ostatniej chwili niestety cos wypada
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.