|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Jabłko! Stoooolatejszyn! Zdrow,a spelnienia marzeń i czego tylko sobie pragniesz ;*
#3902 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jabłuszko oczywiście ja tez sie przyłączam do życzen ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#3903 |
Zakorzenienie
|
wszystkiego najlepszego jabłuszko
![]() ![]() ![]() i spóźnione dla agolka, która miała tego samego dnia co ja ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3904 |
Zakorzenienie
|
Czesc Czołem
![]() Ja sie tu nie udzielam, ale czytam codziennie ![]() u mnie nudy nudy nudy...siedze w domku i sie obijam, z nudów ćwicze makijaze i głupawe miny i robie zdjecia ![]() ![]() słucham sobie musiców( ostatnio wpadła mi w ucho nowa piosenka basshuntera "all I ever wanted" ![]() i sie plątam od telewizora do kompa, tak no ![]() wczorajszy mecz to było po prostu porażka, jak dla mnie to to było ustawiane, i musieli chociaz zremisowac austriacy bo sa organizatorami mistrzostw, skandal.. jutro sobota, wiec moze pójde na imprezę, kurcze mama fajna sukienke, a jak sie pokazałam siostrze i TZ towi to mówia ze wyglądam jak kur.ewka ![]() a mnie sie podoba, i chyba w niej pójde,..chociaz sama nie wiem;/ to ja sobie powizazuje teraz ![]()
#3905 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Raz lepiej raz gorzej, nastroje zmieniają sie jak w kalejdoskopie, wchodze czasem na Kz ale nie udzielam sie tam, sama nie wiem czemu.. staram sie akceptowac siebie i sie pokochac ![]() Jestem młoda, inteligentna i atrakcyjna i mam poczucie własnej wartości- czy aby napewno ![]() A co do sukienki, to wkleje pózniej zdjecie i mi powiecie co o tym myslicie ![]()
![]() |
#3907 |
Zakorzenienie
|
Jabłuszko wszystkiego najlepszego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Zadomowienie
|
Orzeszek! ja Cie znam!z wizazu oczywiście-czesto sie mi przewijasz i jakos tak mocno zapadłas w pamięc
![]() ![]() ![]()
#3909 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze wiecie, to jest nałóg ten wizaż ![]() ![]() wstaje rano, pierwsze co to włączam kompa i odrazu wizaż ![]() ![]() To ja ide zrobic ta fotke ![]() podkradłam dzis gazete bratowej i był switny artykuł o samoocenie który moze troszke zmienił mój sposób myslenia ![]()
![]() |
#3911 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny macie czasem tak,że ni z tego ni z owego dopada Was tak strasznie podły humor,że nawet nie chce Wam się odzywać?
![]() Orzeszek,Qpe lat ![]()
![]() |
#3912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi sie własnie popsuł humor, zrobiłam zdjęcia i mam ochote trzasnąc telefonem ![]()
![]() |
#3913 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jabluszko, mordko ty moja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3914 |
Zakorzenienie
|
Orzeszku - nie trzaskaaaj! telefon popsujesz!
![]() kochana, wyolbrzymiasz zapewne..;*
#3915 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No to skoro są urodziny Jabłuszka to sto lat sto lat nie żyje ..... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Pewnie ślicznie wyglądasz tylko ci się wydaje ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3916 | |||||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję Wam pięknie za wszystkie życzenia, bardzobardzbardz się cieszę, że Was "mam"... ![]() ![]() No i asiek, spóźnione życzenia dla Ciebie w takim razie ![]() ![]() ooooo super - jakaś domówka czy klub? ![]() ![]() Cytat:
![]() przejdzie ![]() Cytat:
![]() wiesz, mamy mają to do siebie, że nie zawsze są w stanie pogodzić się z tym, że córka jest seksowną kobietą już ![]() ![]() echhhh dzień dobry tak w ogóle ![]() Urodziny, a ja się muszę uczyć - co za życie ![]() ![]() Tak więc dziś nie wypiję nawet chyba za mój zaawansowany już wiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trzymajcie się kochane, miłego dnia, bedę tu dzis zgladać czesciej pewnie ![]()
![]() |
#3917 |
Zakorzenienie
|
Moja Kochana Jabluszko ma dziś urodzinki !!! No więc Kochany moj Bliźniaczku.. Chciałam Ci zyczyć usmiechu na twarzy, szczęscia, zdrowia, duzo radości i miłości, spełnienia najskrytszych marzeń i wszystkiego czego ylko sobie zyczysz !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mangoniu ! jejku co Ci się stałooo ?! Pisz szybko ! ![]() Ale mam zły dzien dziś ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#3918 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
madame_apple: STO LAT słonce!!!:cmok: Krytia : Co to sa pasozyty :confused: Mercy: Jesli Cie kusi zeby dac mu szanse to zrob mzoe to :ehem: juz ostatni raz Buuu emotki poszly... |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3919 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() to spóźnione STO LAT ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() klub ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() wróciłam od gina, okej wszystko w miarę ![]() ![]() zajrzę może jeszcze do jakiejś książki albo do tłumaczenia i zaczynam się na imprezkę zbierać ![]() ![]() miłego wieczorku piątkowego ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3920 |
Zadomowienie
|
Jezu...gadałam z nim ale przez smsy bo spotkac sie nie chciał....Jezu....
![]() Napisałam mu wszystko...ze nie rozumiem dlaczego on sie tak zachowuje, zeby powiedział jasno czego chce, a nie udawał ze niby wszystko jes ok itd...ze myslałam ze wszysto bedzie juz ok...ze sie czuje jakbym go wcale nie znała...na on mi odpisał: hehe ale nie wiem o co chodzi?...ja sie najpiewrw wkurzyłam i mu mowie zeby przestał tak, ze chce porozmawiac, ze wiem ze on tez czuje ze jest zle...ale on ciagle tak odpisywał....tak jak przygłup jakis...ze on nie wie, ze jego zdaniem jest wszystko ok...ja mu napisałam ze co jest ok? to ze sie nie widujemy ,ze nie piszesz do mnie, ze mnie wystawiłes...to jest ok, ale on tak bez przerwy...Jezu nie moge o tym pisac...ja mu powiedziałam ze w taki razie jak sobie tego zyczy to koniec...a on haha no to zycze spełnienia...ja mu wtedy napisałam ze po prostu nie wierze...ze spotkajmy sie porozmawiajmy..a on ze zrobi to lale nie chetnie...no to mu pisze czy juz serio ci nie zalezy itd...a on ze nie no ze zalezy mu, ze teskmi niby za mna....Boze...mylałam ze zwruje...potem napisał ze on nie chce miec mnie na okragło..ja napisałam: to jest na okragło cały tydzien sie nie widzielismy...nie pisałes....przeciez mowiłes ze chcesz zeby było jak dawniej.....napisał ze tak jak jest teraz to mu wygodnie..i ze jestem niezdecydowana bo miaiłam niby juz nie pisac...napisałam mu tysiace pytan...a on jakby ich nie zauwazał, odpisywał wybiorczo...teraz tez mu juz napisałam..ze no trudno widze ze juz nic nie zrobie, ze sie wycofuje...ale zeby wiedział ze nie rozumiem...on nic nie odpisuje...a do mnie znowu wszystko wrociło i jest mi zle...płacze a jeszcze przed rodziną musze udawac ze wszystko w porzadku....on sie mna bawi po prostu i gra na emocjach....on by chcia tak-jak on bedzie chciał to mnie zawoła- a ja przeciez zawsze na jego zawołanie byłam...a potem nagle bez powodu odtraci... przepraszam ze tak chaotycznie....Jezu zeby on chocuiaz nie mieszkał tak blisko mnie....
Nam myoho renge kyo ![]() Edytowane przez Mercy Czas edycji: 2008-06-13 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Wtajemniczenie
|
Asiek, spoznione STO LAT dla Ciebie
![]() Mercy, co to za niedojrzaly czlowiek!!!!??? Przemysl sobie Kochana, czy warto tak sie nim przejmowac... Z Twoich opisow wynika, ze bardzo nieladnie się zachowuje względem CIebie i chyba szkoda na niego czasu.... Przepraszam za szczerość, ale nic innego ni eprzyszlo mi do glowy ![]()
#3922 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz racje gujanko..wiem ze nie warto...pamiętam jeszcze ten jego głupkowaty usmiech...jak dwa tygodnie z nim rozmawiałam i łzy lały mi sie po policzkach....Jego to bawiło...zreszta dzis to chyba tez miał pełno smiechu ze mnie z tego co widziałam po smsach....Jeju jaka ja głupia jestem....tyle razy juz mnie zawiódł, tyle razy przez niego płakałam, a było nawet tak ze mnie trzasnął, a ja jak ten głupek zabiegam o niego...p co....?Czemu, bo w głowie mam te kilka chwil ,które były fajne....a ja jeszcze tak spokojnie, tak chciałam z nim porozmawiac jak człkowiek z człowiekiem...ja bym nie dała rady tak sie zachować.....jeju...po kim ja rozpaczam. ![]()
![]() |
#3923 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ewusia_marchew: A co nie tak ze u gina byłas? Pisałas ze cos z okresem? A jaka impreza sie szykuje? ![]() ![]() Wiecie...Pewien chłopak zaprosil mnie do znajomych na NAszej Klasie. Ja go wogole nie znam i nic ...wiem tylko ze mieszka w saasiednim miescie. A on mowi mi ze sie we mnie zakochał ![]() Boze jak ja nie nawidze czegos takeigo. Jak nie ma chlopakow to nie ma a jak sa to masowo ![]() ![]() ![]() ![]() Oj czuuje ze bedziwe goraco ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3924 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() calkiem udane te urodziny. wpadłam tylko na chwilę, zeby pokazac, że pamietam ![]() kiedyś znowu będę aktywną wizażanką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3925 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3926 |
Zadomowienie
|
Nawet nie wyobrażacie sobie jak mi pomogłyście Gujankio i Baby14-przecież wy świętą racje macie. Wiem, ze jeszcze czasem pewnie mi sie smutno zrobi jak sie mi cos przypomni, albo moze jak go zobacze...ale sory pora z tym skonczyć, pokazał na co go stac....nie ma co rozpaczac. Muszę na to spojrzeć inaczej: w koncu nikt mi nie będzie nerwów zzerał, moge zajać sie swoimi sprawami..a na nim świat sie nie konczy....ja jestem w porządku i to najwazniejsze, mogę zacząc nowy etap. Tylko kurczę musze się przenieść do innego pokoju-bo z mojego okna widac jego dom
![]() ![]()
#3927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3928 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdałam sobie sprawe ze byłam pod jego wpływem, nawet kolezanka mowiła mi niedawno-ze była zdziwiona jak ja poszłam na pizze z nia podczas gdy on nie chciał, bo sie noby spieszył-potem okazało sie ze smiało mógł zostac z nami na tej pizzy no ale...bo zawsze było tak ze jak on czegos nie chciał to ja sie musiałam dostosowac, a własnie ostatnio troche sie zmieniło i moze własnie to mu nie pasuje....ech....nie wiem juz co myslec.
![]() |
#3929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moim zdaniem byłas pod jego wpływem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3930 |
Zadomowienie
|
Baby14 dziękuję, postaram się
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.