|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
A no właśnie Julitko, powodzenia w pracy
Kamila to i tak całkiem sporo te 208 zł, ale w sumie na pewno jakosciowo taki kombinezon będzie super A moje dzieciatko dalej śpi Nie dała sie obudzić Długi wieczór przed nami
|
|
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my juz po wycieczce, bylo super zjedlismy pyszny obiadek pospacerowalismy, pozniej bylismy na kawie i gofrach, wito zrobil sie spiacy i musielismy wracac, spal cala droge powrotna do domu, pogoda byla piekna, Polanica-Zdrój to piekne miasteczko, jesli kiedys bedziecie miec okazje, to warto zwiedzic (np. przy okazji pobytu u nas w ziebicach hihi -zapraszamy) basia - ja kupowalam ostatnio witowi body na 92-96cm, byly wieksze ,w zwyklum dzieciowym sklepei, bodziakisa firmy Ewa, bardzo fajna firma, mialam juz pare ciuszkow tej firmy placilam po 12zl za sztuke, podobne do tych ktore wkleila ewa
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/album.php?albumid=1670 - nowy album gotowy, zapraszam
nie moglam edytowac wczesniejszego posta, w ogole jakos dziwnie chodzi ten wizaz
|
#3904 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Oczekiwany sms od Agi ![]() "DZIS JUZ ZDECYDOWANIE LEPIEJ. CHODZE JA KARMIC, ALE POCZATKI TRUDNE. JA OBOLALA. CC DOBRE ALE SAM POROD, POTEM JEST STRASZNIE. POZDRAWIAM !" Mam zdjęcie Zuzinki na komórce, ściągnę i załączę |
|
|
|
#3905 |
|
BAN stały
|
super informacja...
czekam na zdjęcie, myślę, że będzie miałam fajną ciemną czuprynkę. |
|
|
|
#3906 |
|
Wtajemniczenie
|
Oto prześliczna ZUZIA---->Agnieszki
|
|
|
|
#3907 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaka śliczna kruszyneczka z naszej Zuzi
|
|
#3908 |
|
Zadomowienie
|
Marta super, ze wycieczka udała sie i przede wszystkim pogoda Wam dopisała, co widać na zdjeciach
![]() Super, ze u Agi i Malutkiej już trochę lepiej Jakie maleństwo z Zuzieńki |
|
|
|
#3909 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguś Zuzinka śliczna i super że już jest ok
Basiu ja też kupuję body na minimum 50cm i patrzę żeby dobrze się naciągały.Ostatnio kupiłam kilka sztuk w H&M na 86 z serii dysneya bo dobrze się naciągają.Kupiłam też kilka w smyku na 92 ale rzadko bywają.Są gorszej jakości od H&M.Z polskich miałam tylko cocodrillo i nie przepadam za nimi.Są z dziwnej bawełny mało naciągliwej.Też używam nonstop bodów i nie wyobrażam sobie chłodów bez nich Mój Barti padł dziś dopiero o 16.30 i wstał o 18.Nie mogłam go zagonić do spania za nic.Na szczęście śpi od 22.20.Bałam się że będzie gorzej Dzisiejsze szaleństwo na huśtawkach tak go naładowało A jaką miał radochę.Dawno tam nie byliśmy bo ciągle lało.A dziś wreszcie wyszło słońce.Martuś super mieliście wycieczkę Jak tam autko się spisuje? Widzę że już z niego korzystacie i super Jula ja też trzymam kciuki za powrót do pracki Zdrówko podsyłamy Jutro jedziemy na wieś pozabierać ciuchy itp.Ma być ładnie to trochę się powentylujemy ![]() Idę na foty
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
sliczna kruszynka dziekujemy za wszystkie komplementy naszej rodzinki, bardzo milo mi sie zrobilo golabku- ta kurtke kupilam latem w lumpku za 20zl, byla troche za szeroka, irka babcia troche mi zwezila i chyba jest ok, chociaznie jestem do niej do konca przekonana, a jak myslicie mozna w takiej pomykac? autko ok, daje rade wczoraj padlam razem z witem do spania juz o 21.00, wstalismy o 8.15, a irek chce nas wywiezc do lasu na wycieczke no chory jakis chyba milego dzionku
Edytowane przez Wisniowysad Czas edycji: 2008-09-27 o 09:02 Powód: dopiska |
|
|
|
#3911 |
|
Wtajemniczenie
|
Martuś tak się obawiałam że z lumpka pochodzi
To znaczy że takiej nie kupię Bardzo ładnie w niej wyglądasz ![]() Miłej soboty
|
#3912 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() My dzisiaj pospaliśmy aż do 8.20 Emilka też chyba o tej godzinie się obudziła i to z taką wielka kupą, ze szok Aż pizamkę zabrudziła Pokazywała że ja boli brzuszek, wiec dałam jej Lacidofil, bo te kupki od wczoraj są jakies takie rzadkie Poza tym wczoraj praktycznie nic nie chciała jeść Planuję dzisiaj pojechac na wycieczke do lumpków, moze znajdę Emilce jakiś kombinezon ![]() Marta ja również miałamw czoraj napisać, ze masz świetną kurteczkę golabku miłego dnia na wsi Emilka też wczoraj zasnęła dopiero po 22, bo też spała prawie do 18, no w sumie do 17.30, ale aż od 13 ![]() Lecę, bo moje dziecko chyba znowu zrobiło kupkę ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#3913 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Robaczki.
Ja na chwilę (ostatnio norma). Moje robaki na spacerku. Ja latam i coś robię (pranie, zmywanie, pakowanie), bo o 12 przyjdą, Ula zje i jedziemy do rodziców. Brat zleciał z Anglii, jutro wylatuje. Poza tym u rodziców otworzyli nową wielką galerię, wiec...sami rozumiecie ![]() Tato wczoraj skończył pierwsza serię chemii. Narazie czuje się dobrze. Przyjmuje leki p. wymiotne i póki co ok. Sprzątanie w domklu zbliża sie ku końcowi Potem założą nam rolety - pomiary we wtorek ![]() A! Pisałam Wam, ze poprawili nam tą cholreną podłogę? Otóż jest.......piękna Cud, miód i malina Wiem, wiem, że chcecie fotek, ale naprawde nie mam czasu. Gdy już będę na spokojnie to Wam wszystko pokażę .... no....może prawie wszystko ![]() Widziałam, że Aga się rozdwoiła ![]() Jula OK. Spadam, bo mi pralka stanęła. Nie dała rady z wirowaniem i musze podzilić zawartość bębna na 2 ************ Język dwulatka - ja TEŻ POPROSZĘ ŁADNIE!!! mail: ikol_a@poczta.onet.pl Dziękuję |
|
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
ikola - widac ze masz lepszy nastroj, od razu mozna poznac to po twoim pisaniu
ciesze sie ze tato czuje sie lepiej i ze ma juz pierwsza dawke chemii za sobą no i ze podloge wam ladnie poprawili my nie pojechalismy do lasu, za to wyplewilam alejke przed domem i jak zejdzie rosa to bedziemy kosic trawe, takze pracowita sobota nas czeka basiu - ucaluj emilunię, ciekawe od czego ja bolal brzusio ? mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepiej
|
#3915 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki. Nie wiem kiedy będę się udzielać, bo bardzo źle się czuję. Pęcherz mnie boli od kilku dni, a dwa dni temu dołączyły się nerki
Biorę leki przeciwbólowe, ale pomagają tylko na chwilę. Do tego łykam urosept, a zdomu mają mi przysłać furagin. Może coś pomoże. Jak nie, to będę musiała pójść do lekarza.Także ciągle leżę, wstaję tylko by dzieci oporządzić, zrobić obiad itp. Michał dzisiaj wziął wolne żeby mi pomóć, ale sam ledwo się trzyma, bo po nocce jest. Widziałam zdjęcie Zuzi- piękna dziewczynka, dużo zdrówka dla Niej i Agusiu dla Ciebie. Wracajcie szybko do domu Jutka za pracęIkolka cieszę się, że Tata dobrze znosi chemię, oby tak dalej. Moja babcia jest już w domu. Czuje się w miarę dobrze- piszę w miarę, bo wczoraj miała temperaturę, ale lekarze w szpitalu powiedzieli że tak może być po operacji. Ok, mówię Wam papa i spadam położyć się |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3916 |
|
Raczkowanie
|
hej
jutro maz wyjezdza to sobie poczytam i wam poopowiadam o ile bedziecie chcialy mnie poczytac buziolkinapisze tylko ze franio mial wypadek a moze juz pisalam mial szyta buziulke ale jest Ok |
|
|
|
#3917 |
|
Wtajemniczenie
|
Witanko
![]() Mieliśmy fajny dzień na świeżym powietrzu Niestety Barti silnie ząbkuje Wczoraj włączył mu się nerwus a dziś wstał z płaczem.Po drzemce też był płacz.W dzień było ok tylko po śnie płacze.Padł nam w samochodzie.Wynieśliśmy i spał ale obudził się po godzinie z ogromnym płaczem.Nie mogłam go uspokoić Ślini się okropnie i rusza szczęką.Lekarka nam mówiła że idą 3.Kurcze dopiero teraz wiem co to ząbkowanie.Do tej pory czasem tylko marudził ale ten płacz jest okropny.Dałam mu czopen nurofen i na razie śpi bidulek.Mam nadzieję że jakoś przetrwamy noc.Dorotko duuuuużo zdrówka ślemy Frania witaj po przerwie i pisz Dysiu podaję adresik d.golebiowski@chello.pl Zmykam lulu póki mogę. Dobranoc
|
#3918 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Kochani
Padam na pychol .Czytam w miare na biezaco ale na pisanie juz czasu brak ...przepraszam.Wczoraj mialam kolejna dostawe towaru i mam straszny zapieprz w sklepie,musze ometkowac 6 wieeeelkich kartonow ciuchow,porozwieszac na wieszakach badz poskladac i poukladac na polkach.Sklep mam tak wyladowany towarem,ze az sie boje czy to sprzedam .W poniedzialek pstrykne fotke![]() Dopiero teraz ogarnelam troche kuchnie i siadlam. Isiu spi,Jose i Julek ogladaja jakis film,a ja tu z Wami choc chwilke posiedze Aga,sliczna masz Zuzinke ikolka,super,ze Tatus dobrze sie czuje-chyba nie bedzie tak zle jak sie tego wszyscy spodziewali ![]() Co do zadymiary to ja mam o Tobie takie samo zdanie jak inni,czyli "typ,ktory wie czego chce",a poza tym sympatyczna i otwarta osobka,taka "w miom typie" ; wiem,ze mozna Ci ufac i na pewno poszlabym z Toba konie krasc![]() Marta,sliczne zdjecia z wyjazdu.Witus ma super ten sweterek-bardzo mi sie podoba,chcialabym cos takiego dla Isia. Franka,wiemy,ze Franio mial wypadek-pisalas nam wczesniej,nawet fotke wklejalas,nie pamietasz? Napis z jak Franio sie czuje i kiedy te szwy bedzie mial sciagane.I jak w ogole ta rana wyglada,ladnie sie goi?No to czekamy w takim razie az maz wyjedzie i mam nadzieje,ze walniesz mega posta![]() ![]() golabku,ucaluj zabkujacego Bartusia Esterko,jak sie czujesz? madziaM,@ nadal brak? Moze mamy juz opijac,co? ![]() My w piatek bylismy u lekarza.Pani doktor FANTASTYCZNA,jestem zachwycona jej podejsciem do dziecka i do rodzicow.Po ogolnym "przegladzie" stwierdzila,ze Isiu to okaz zdrowia i nadzwyczajnej energii ,nie dziwi sie wcale,ze nie przybiera na wadze,bo widzac jego werwe stwierdzila,ze on wiecej spala niz zjada.Maly nadal wazy 9500g i mierzy 82cm (urosl 3cm).Wszystko jest w jak najlepszym porzadku.Jedyne zastrzezenie to niezarosniete jeszcze ciemiaczko (na opuszek palca) i dostalismy witamine D3 - 5 kropli na dzien przez trzy miesiace-pozniej do kontroli,mamy wizyte na 5 grudnia.Powiedziala tez,ze dzieci poltoraroczne powinny wypijac pol litra mleka na dzien,czyli najlepiej dwie butelki po 210-240ml (jedna rano,jaena wieczorem) plus jogurt w poludnie lub na podwieczorek.Echh,wiem ze jeszcze cos mialam Wam napisac ale kompletnie wylecialo mi z glowy ...no trudno.Basiu,ucaluj Emilke,mam nadzieje,ze dzis juz brzus nie boli.Moj Isiu dzisiaj tez zaraz po przebudzeniu nawalil wieeeelka koope ,az musialam okno w sypialni otworzyc tak czadzilo![]() Julitko,jak sie czujecie? Mis ma sie lepiej? A Janusza przypadkiem nie rozlozylo? bo pisal,ze kiepsko sie czuje...Kurujta sie Czarinko,zdrowko Ci sle Kochana,idz do lekarza,bo z nerkami nie ma zartow Lece do wanny. Dobranoc! |
|
|
|
#3919 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie skończyłam sprzątać chałupkę...i jestem padnięta
Emilka zasnęła dopiero o 22, bo dzisiaj znowu spała w dzień 3 godziny...Jutro jedziemy do rodziców, jak zwykle zresztą w niedzielę ![]() Przepraszam, ze nic nie czytam, ale sił już brak... Boli mnie biodro, tylko nie wiem od czego ![]() Emilka zrobiła dzisiaj mega kupę rano i później po jakieś 1,5 godz nastepna, a 3 wieczorkiem. W sumie są luźne, ale niezyt mocno. Takze mam nadzieję jutro już będzie OK. ![]() Dobranoc |
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
witam.
frania - jak sie czuje frank? scisagneli mu juz szwy, jak buziulek wyglada? czarinka- u nas dzis znowu slonecznie, wiec mykamy na dlugi spacerek, milej niedzieli zyczymy do pozniej
|
#3921 |
|
Zadomowienie
|
cześć
![]() My zaraz jedziemy do rodzicow, takze do napisania wieczorkiem ![]() Zdrówka Wam zyczymy Miłej niedzieli |
|
|
|
#3922 |
|
Zadomowienie
|
hej hej
My też korzystamy z ciepłych dni, mam nadzieję że jednak nie ostatnich!! Marcjanka w nocy odstawia cyrki, dotąd grzecznie spała w swoim łóżeczku dopiero koło 6 przychodziła do mnie sie pokokosić i pospała jeszcze chwilkę, a od paru dni w nocy ryk i sama wchodzi do nas. jak się zorientowała że płacz jej nie pomaga to po cichutku wyłaziła sobie z łóżeczka i właziła do nas i kładła się przy samym boczku i sobie spała... Ale już minęła druga noc walki żeby jednak zostawała u siebie! Tak więc drugą noc prawie całą spędziłam siedząc przy łóżeczku i trzymając paskudę za rękę bo tylko wtedy nie wyła!! Wczoraj byliśmy u mojej babci na wsi, las za płotem więc sobie połazilismy. Dziś też wybieramy się za miasto, musze tylko znaleźć jakieś fajne miejsce ![]() Buziaki NOWY ALBUM
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! Edytowane przez one_shot Czas edycji: 2008-09-28 o 10:30 |
|
|
|
#3923 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas też świeci słonko
Chłopaki poszli po bułeczki.Zjemy śniadanko i spadamy na lody i spacer.Noc naszczęście była ok Oby tak dalej.Miłej niedzieli
|
#3924 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
A u nas dla odmiany leje juz drugi dzien .Wreszcie troche inne powietrze,a nie ten zaduch .Najlepsze jest to ze mam rozwieszone pranie (posciel) i jakos sie nie moge zebrac zeby je sciagnac ze sznurkow i tak juz zmoklo tyyyyle razy,ze poczekam az przestanie padac,wypiore jeszcze raz i rozwiesze jak bedzie ladna pogoda .Slemy buziaczki dla chorowitkow i zabkujacych Ide poogladac fotki MadziO. Milego dnia,uzywajcie pogody dopoki jest
|
|
|
|
#3925 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Dziękuję za życzenia zdrowia, przydadzą się, bo ze mną gorzej. Co prawda nerki i pęchcerz już nie bolą, ale wczoraj dostałam gorączi- 40 stopni, spadała dopiro po kilku godzinach, ale od rana znowu mam 39. Nic mnie nie boli oprócz głowy, oczy tylko bardzo mi łzawią. Nie wiem co jest W nocy poszłam do ubikacji i prawie zemdlałam na korytarzu. Prawie bo Michał wyszedł na korytarz i mnie złapał nim rymnąłam na ziemię. Czułam mrówki w całym ciele, przed oczami miałam mnóstwo plam i w głowie mi się kręciło. Przeszło mi jak wylądowałąm w łóżku. Myślę, że to od gorączki i z osłabienia. Jak do jutra się nie poleprzy to idę do lekarza.Michał cały wieczór siedział w necie wydrukował sobie diety na nerki, co jeść, a co nie. I mnie katuje, wciska we mnie żarcie, owoce, a ja już nie mogę Wszystko rzy Trollach robi, ja tylko leżę. Teraz leżę w łóżku, ale już czuję że mi słabo, muszę kończuć Papa |
|
|
|
#3926 |
|
Zadomowienie
|
Cześć wam robaczki po 2 tygodniach!
Wczoraj Marcin poleciał i znów jesteśmy sami. Te 2 tygodnie zleciały bardzo szybko, no cóż... życie... Posty tylko pobieżnie przeczytałam. Najważniejsze co zapamiętałam to: dysiu, AgaG gratulacje!!! esti Tobie również gratuluję! Jak będziesz miała chłopca to chyba muszę pomysleć o jakiejś kobietce dla niego , żeby w rodzinie wszystko zostało A w ogóle to jak się czujesz?Czarinko z nerkami nie ma żartów i czy Ci sie polepszy, czy nie to marsz do lekarza!!! Dobrze, że Michał i pomaga i dba o Ciebie. Całuski dl Ciebie i dzieciaczków ![]() To tyle, na reszte postów odpowiem wieczorkiem jak poczytam. A u nas... Zalalismy fundamenty, będziemy jednak podmurówkę przed zimą robić, murarz powiedział, że nie powinniśmy zostawiać samych fundamentów w ziemi na zimę. Tak więc za 2 tygodnie murują nam do stanu zero (bez wylewki) W sumie to dobrze, bo teraz materiał staniał troszkę. Na weselu było super, zdjęcia wrzuce wieczorem. Trocę byłam blada, bo nie zdążyłam się podpalić , ale nieważne. Robiłam tipsy na wesele i teraz źle mi pisać, wkurzają mnie, musze sobie spiłować, to chyba nie dla mnie ![]() To do wieczorka, bo Krystianek wstał, pa! |
|
|
|
#3927 |
|
Zadomowienie
|
Kasiu,suuuper,ze jestes z powrotem
![]() Czarinko,coz to Cie dopadlo? Moze pojedzcie do szpitala skoro tak zle sie czujesz...a co zrobicie jak Michal bedzie musial isc do pracy? Kto sie Trollkami zajmie? Macie tam jakis znajomych,ktorzy w razie czego mogliby Wam pomoc?Przysylam pozytywne fluidki i niech Ci sie szybciorem poprawia Wiecie co Isiu przed chwila wywinal ,zasnal na podlodze przy kominku ale tak sie sprytnie schowal za stolem,ze wcale go nie bylo widac.Co my sie go naszukalismy :ee k:,bylam naprawde zdenerwowana.Jedyne czego bylam pewna to,ze jest w domu bo do klamek od drzwi jeszcze nie siega.Ale stracha mialam,bo sie nie odzywal i nie wiedzialam czy spi czy cos mu sie stalo-Galganek moj![]() ![]()
|
|
|
|
#3928 |
|
Zadomowienie
|
okresu dalej niet...
boje sie robic test.poczekam jeszczechandra dalej jest... ogolnie u nas to juz chyba gorzej byc nie moze i podejrzewam poczatek konca ![]() pozniej skrobne,ide obejrzec "mam talent" bo wczoraj nie dane mi bylo obejrzec.
|
#3929 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie nie bardzo mogę jechać do lekarza, czy szpitala, bo jeszcze się nie zarejestrowałam w przychodni
Teraz już mi troszkę lepiej, gorączka spadła zupełnie, tylko słabo mi trochę. Michał chodzi na noc do pracy, także w nocy Trollaski śpą, gorzej w dzień bo musi się choć trochę przespać. Ale liczę że jutro będzie lepiej. Michał dopiero jutro na noc idzie. A wszyscy nasi znajomi pracują na nocki, zresztą jakoś głupio mi prosićo pomoc, no zobaczymy jak to będzie. Kasia witaj!! Stęskniłyśmy się za Tobą i Krystiankiem. Czekamy na mega pościora. Ana a to z Isiaka Zbój ![]() Madziu co jest? Co się między Wami dzieje? Napisz, może razem znajdziemy rozwiązanie. A brak okresu to nie zawsze ciąża, może to przyczyna stresu, nerwów? Kochana zrób test, po co się dodatkkowo denerwować Napiszę Wam jakie te moje dzieci są kochane. Małą Mądralińska zagląda do mnie czasem z Michałem i mówi "mama masz wszytsko wypić, zjeść". Jak idę po schodach do toalety "mama ostrożnie, powoli". A wczoraj słyszałam jak mówiła do Michała "ja nie idę do sklepu, bo mama jest chora i muszę jej pilnować" A Konradek wczoraj przyszedł do mnie, położył mi policzek na mojej skroni, złapal za głowę i mruczał cichutko "buuuuu" I jak takich szkrabów nie kochać? Odkąd dopadła mnie gorączka to Trolle sąizolowane odemnie. Bo niewiadomo skąd ta temperatura, więc lepiej dmuchać na zimne. |
|
|
|
#3930 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Towarzystwo
Jak tam zdrówko?? U nas w sumie OK. Emilce praktycznie przeszła biegunka. dzisiaj zrobiła już tylko jedną kupkę ![]() U nas było dzis słonecznie, ale bardzo wietrznie, takze pomimo, ze byliśmy na wsi, to Emilka zaliczyła tylko krótki spacerek... ikola cieszę sie, że Tato dobrze sie czuje Fajnie, ze sprzątanie domku ma sie ku końcowi. Super, ze udało sie uratować podłogę Czarinko dobrze, że temperatura już spadła, ale moze tak na wszelki wypadek idż do lekarza. Mam nadzieję, ze jutro poczujesz sie lepiej. Super, ze Michał Ci pomaga A dzieciaczki macie bardzo madre golabku buziaczki dla Bartusia w zębolki, zeby go tak mocno nie bolało Ana super, ze wizyta u lekarza udana. Fajnie, ze lekarka okazała sie dobra i sie spodobała, no i oczywiscie, ze Isiulek rozwija sie prawidłowo i ile sie nabiega przez cały dzień, ma prawo tyle ważyć Czekamy na zdjecie "załadowanego" sklepu ![]() niezły numer Isiu wywinął Też bym zaczęła sie martwić, gdyby Emilka gdzieś sie "zaszyła" i nie odpowiadała na wołanie. Dobrze, ze on tylko zasnął MadziuO albumik obejrzany. Śliczną masz córeczkę Kasiu super, ze już jesteś i fajnie, ze wesele sie udało Co do tipsów, to sie przyzwyczaisz Madziu coż się znowu stało? Julitko, Januszu jak tam u Was zdrówko? Nic nie piszecie podczas tego weekendu ![]() Miłego wieczorku |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.

Nie dała sie obudzić

pospacerowalismy, pozniej bylismy na kawie i gofrach, wito zrobil sie spiacy i musielismy wracac, spal cala droge powrotna do domu, pogoda byla piekna, Polanica-Zdrój to piekne miasteczko, jesli kiedys bedziecie miec okazje, to warto zwiedzic (np. przy okazji pobytu u nas w ziebicach hihi -zapraszamy) 

Mój Barti padł dziś dopiero o 16.30 i wstał o 18.Nie mogłam go zagonić do spania za nic.Na szczęście śpi od 22.20.Bałam się że będzie gorzej
no chory jakis chyba
Bardzo ładnie w niej wyglądasz 

mama Franka
.Czytam w miare na biezaco ale na pisanie juz czasu brak
.W poniedzialek pstrykne fotke
boje sie robic test.poczekam jeszcze