|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Cytat:
To po prostu jest MASAKRA Ale co poradzę? Bo aż taka zdyscyplinowana nie jestem, żeby się ciągle ograniczać A zwłaszcza, że do tej pory tak ładnie trzymałaś dietkę Więc moja kochana nie dramatyzuj - przecież jest ok I zaraz Ci wyślę zaproszenie na nk ![]() No a tak nawiasem mówiąc, to nie biorąc pod uwagę mojego dzisiejszego obżarstwa, to jestem z siebie w miarę dumna Hehe wraz z @ przybył nie tylko apetyt, ale i ruchliwość życiowa |
|
|
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie, nie mam jej mało, ale nie zaszkodzi więcej!
|
|
|
|
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja po tabletkach anty byłam jak piłka - toczyłam się. Dlatego przeszłam na plasterki i nie było problemu ze zrzuceniem zbędnych kg ![]() Czy Twój lekarz zrobił ci badania hormonalne przed wyborem tabletek?, bo z tego co wiem z własnego doświadczenia to to olewają, a potem się dziewczyny męczą. Ja nic nie napiszę o mojej SB bo właśnie piję z TŻtem pifffko - ale ciiiiii
|
|
|
#3904 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
pewnie przez to, ze wczoraj nie cwiczylam.i Ty nie masz fałd na brzuchu !no mi się chyba tez okres zbliza bo na nic nie mam ochoty ale tak naprawde mam na cos i nie wiem na co.. echh kobiety |
|
|
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#3906 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Musiałam zapakować w kwiatek, bo... bo tak ![]() Hehe, odwala mi ![]() Ktoś jeszcze chce? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Proooooszęęęę.... ![]() lolly - jeden albo więcej jest dla Ciebie - przyda się. I ja MAM fałdy na brzuchu |
|
|
|
|
#3907 |
|
Rozeznanie
|
Hello, ach...alez dzisiaj mialm dzien - zjadlam mnostwo truskawek!! Normalnie szok! Ale lepsze truskawki, bo poza cukrem maja witaminki, a nie np. czekoladki na ktore tez mialam ochote
. Aha i byly orzeszki felix bez soli i tluszczu. Czuje sie jakas pewna dzisiaj, a w sumie konkretow nie bylo...ech...jutro lepiej nie bedzie, bo wieczorem przyjezdzaja znajomi na grilla. Bedzie tez ciasto z truskawkami, ale ja sobie zrobie ciasteczka owsiane![]() Lolly nie martw sie tortem i tym, ze waga Ci nie leci. Ja mam to samo - waga ostatnio jak zaczarowana...przynajmnie j wiecej nie pokazuje Ale zobaczysz, pokonamy ten zastoj. Carmelova dobrze radzi - MZ WR to dobry pomysl. Ja w tym tygodniu staralam sie tego trzymac i naprawde o wiele lepiej sie czulam i brzuszek sie zmniejszyl...no ale nadszedl weekend i bummm...te truskawki i wczorajsze grzeszki...Aha, daj linka na NK bo tez kcem Cie miec
|
#3908 |
|
Raczkowanie
|
oj dajcie spokój z tymi fałdami - jakby ich żadna z nas gdzieś nie miała to byśmy się tu nie spotkały (chociaż wiem że większość z nas to ma je pewnie już czasem W (pardon maj frencz)
|
#3909 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oddajmy hołd naszym fałdom! ![]()
|
|
|
|
|
#3910 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I nie chce mi sie wierzyc zeby to tak samo po prostu szczegolnie ze az tak proporcjonalnie nie prztylam na szczescie.Cytat:
Domi - truskawki nie moge sie doczekac drugiej fazy!Dziewczyny musze sie pochwalic - wlasnie wrocilam z silowni i zwazylam sie (troche glupio bo po treningu a duzo pilam) i waga wskazala minu 2,5kg To tak od poniedzialku sie zeszlo wiec jestem bardzo szczesliwa
|
||
|
|
|
#3911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://stanikomania.blox.pl/2008/02/...przemiana.html http://stanikomania.blox.pl/resource...porownanie.jpg
|
|
#3912 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dodam ze mam 163cm wzrostu. Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#3913 |
|
Raczkowanie
|
ja mam 168 i 75c a gdy się odchudzam to jest jeszcze mniejszy
![]() u mnie problemem jest brzuch i uda ogromne !!!!! ![]()
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
Nask, to może zajrzyj na Lobby... 80 to stanik na osobę mająca co najmniej 90 cm pod biustem... Może da się coś poradzić na kompleksy biustne za pomocą jakiegoś fajnego stanika, najpierw możesz zobaczyć w galerii jak zmienia się wygląd po zmianie rozmiaru
![]() http://stanikomania.blox.pl/html/131...21.html?361780 http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203 http://bra-fitter.prv.pl/ a poza tym trzymam kciuki żeby kilogramy i centymetry poleciały też trochę stamtąd
|
#3915 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Można? To bardzo dobra wiadomość ![]() Co studiujesz? Chemię może? Nie marudź, nie marudź- alkohole to całkiem przyjemny temat Jeszcze jak się dorzuci zajęcia w praktyce... Cytat:
Ech... A ja spać nie mogę... To chyba z tego podekscytowania, że dziś jest pierwszy dzień mojego dietowego życia
|
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mleko sojowe można, ale niearomatyzowane i niesłodzone. [1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;7807531]Jasne ![]() Przepis znalazłam na blogu Cudawiakikuchenne Troche go zmodyfikowałam z facj SB, choć nie do końca ![]()
Rabarbar obrać, pokroić w kosteczki, dusić na małym ogniu z masłem. Ostudzić i zmiskować z jogurtem. Mrozić 12 godzin od czasu do czasu wyjmując i mieszając. W przepisie orginalnym był jeszcze brązowy cukier [/quote]Dziękuję |
|
|
|
|
#3917 |
|
Raczkowanie
|
witam z rana! (popołudnia
)powoli już mi się nudzą plażowe jajeczne śniadania... tęsknie za płatkami... ehhh... takimi Fitness z polewą jogurtową... i za owocami...no ale trzeba być twardym nie "miętkim"!!! budzi się też we mnie chęć do aktywności fizycznej (z natury leń, nie lubię ćwiczyć sama, już wolę w grupie - tęsknie za tańcem brzucha - musiałam z niego zrezygnować w tym semestrze...) ale się zastanawiam czy to nie przez to, że jutro egzamin z jakiś przemysłowych procesów biotechnologicznych i muszę siedzieć nad notatkami ![]() pewnie jakby miała wolny dzień to by mi się nie chciało
|
#3918 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aha to zrobilam dosc spora glupote bo po prostu przetlumaczylam moje brytyjskie 36E na polskie 80E ale okazalo sie ze to tak niedokladnie jest jak myslalam ![]() To ja jestem polskie 80G ![]() Lawenda dzieki za uswiadomienie mnie! Ja lece na silownie, trzymajcie sie dziewczynki cieplo |
|
|
|
|
#3919 |
|
Raczkowanie
|
Heloł Dziewoje
Coś tu cichutko... Ale to chyba dobrze, zakładając, że na świeżym powietrzu wszyscy Tak sobie myślę, że jednak czas na spore zmiany Tyle chciałabym poulepszać, że nie wiem nawet od czego zacząć... Wiecie - nowa szkoła, nowi ludzie, nowy image, nowa JA Bo do tej pory dosłownie nienawidziłam łazić za ciuchami, przymierzać, szukać... I towarzyszy mi cudowne uczucie... zakwasów ![]() ![]()
|
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Plażowiczki!
Ketmia - tak jak radziłaś wybierałam wczoraj mniejsze zło ![]() Tzn. zjadłam indyka z surówką, ale bez ziemniaków, rosół wypiłam, ale bez makaronu, zjadłam chude mięsko z szaszłyka, a boczek zostawiłam, jedyne nie-plażowe to był Strogonow Poza tym spróbowałam odrobinkę łososia w galarecie i warzywka- pomidorki i ogóreczki, a tortu udało mi się nie zjeść. Nawet wódkę (niewielka ilość) zapijałam wodą z cytrynką, a myślałam, że to nie przedzie, a jednak było ok. Do tego lampka winka czerwonego i owoce (śliwki, truskawki, winogrona) i to by było na tyle. Ale dziś na poprawinach zjadłam smażony kotlecik z farszem pieczarkowym i szaszłyka, ale to mi chyba nie zaszkodzi.... Jestem z siebie zadowolona (poza tym kotletem dzisiejszym), bo mało zjadłam, a jak już to raczej zgodnie z SB i nie ruszyłam nic słodkiego ![]() Rozpisała się, ale to dlatego, że mam stracha przed utratą już osiągniętych efektów i teraz mi lżej - zrobiłam sobie taki rachunek sumienia
|
#3921 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i oficjalnie jestem super barmankąCytat:
|
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3923 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeszcze ten tydzien biore i opakowanie mi sie konczy i je odkladam i zobacze. przeciez ja jadam raczej normalnie, nie jakos wiecej niz 10 lat temu. wiec jakas przyczyna musi byc ze przytylam. ps. dzis bylam drugi raz na basenie i czuje sie bosko. juz mnie az tak bardzo wszystko nie boli jak ostatnio, ale czuje miesnie i kolega mi obiecal ze nastepnym razem nauczy mnie plywac, tzn ja niby umiem ale chyba fatalnie mi to wychodzi skoro sam do mnie podszedl i mi to zaproponowal. bo kolezanka robi 5 machow i juz jest na koncu basenu a ja robie 59 i jestem w polowie. ae za to jej mowie ze ja wiecej spale bo sie bardziej namecze hahah ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#3924 |
|
Raczkowanie
|
Majka cieszę się że mogłam pomóc
a co do kotleta to jesteś rozgrzeszona ![]() a na II Fazie? ![]() i gratuluje kursu! elffee też bardzo długo brałam tabletki i teraz właśnie odstawiam co prawda jakoś specjalnie po nich nie przytyłam z dnia na dzień ale może jakbym nie brała ich wcale waga by inaczej wskazywała... zobaczymy... trochę się boję co to będzie i czy mój organizm się nie rozregulował przez nie za bardzo ![]() a teraz właśnie wcinam ptasie mleczko - czyli galaretkę z mlekiem mniam! jutro ciężki egzamin z rana więc pewnie jeszcze posiedzę więc należy mi się
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam robione badania krwi, ale nie wiem czy hormonów... czy czego...
![]() muszę się w końcu wybrać na basen, mieszkam 10 minut od niego
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
też nie, toż to sam cukier
znalazłam w innym wątku wartość energetyczna: 363 kcal (1520 kJ*) / 100 g nazwawart/ 100 g Białko 8,00 g Węglowodany w tym: 79,80 g Cukry 17,10g Tłuszcze w tym: 1,30 g Nasycone kwasy tłuszczowe 0,40g Błonnik 5,10 g Witaminy w tym: Witamina C102,00mg Witamina E17,00mg Witamina B1 (tiamina)2,40mg Witamina B2 (ryboflawina)2,70mg Witamina B5 (kwas pantotenowy)10,00mg Witamina B63,40mg Witamina PP (niacyna)3,10mg Kwas foliowy340,00μg Witamina B121,70μg Składniki mineralne w tym: Żelazo11,90mg Magnez50,00mg Sód0,50mg Wapń500,00mg Fosfor170,00mg
|
#3927 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja piechotka mam 10 minu i to jak ide spacerkiem. tylko ze wlasnie ciagle cos stalo na przeszkodzie, albo brak czasu, albo okres, albo len, albo nie mialam z kim. najgorzej jest sie zebrac i wybrac pierwszy raz. kocham basen bo naprawe czuje kazdy miesien, i przede wszystkim, to jedyny sport kiedy czlowiek sie nie poci, a ja nienawidze sie pocic ;/
|
|
|
#3928 |
|
Raczkowanie
|
przegrali mecz przydałoby sie troche cukru na pocieszenie
|
#3929 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak w ogóle - wiemy, że na SB nie liczymy kalorii i wagi a więc jak czytać etykiety? ile max na 100 g może być węglowodanów, cukrów, tłuszczy? bo listy produktów dozwolonych swoją drogą ale właśnie jogurt jogurtowi nierówny...
|
|
#3930 |
|
Rozeznanie
|
heeeeey dziewczyny
100 lat mnie tu chyba nie było... prawie same nowe buźki.Mnie pewnie nikt nie pamieta... ![]() patrze na te wsze suwaczki... wyniki... i jestem pod wrażeniem. 'troche' wam zleciało na czas mojej nieobecności ![]() mi waga na szczescie stoi w miejscu... tzn miałam okres przybrania ok 2kg ale wszytsko spadło szybciutko czekam z utęsknieniem na pozbycie sie jeszcze ok 2kg...ale powiem wam, że po SB jem normalnie (tzn. raczej unikam słodkosci itp) i waga nie wraca wiec jest spoko ![]() całuje cieplutko.
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

To po prostu jest MASAKRA
Ale co poradzę? Bo aż taka zdyscyplinowana nie jestem, żeby się ciągle ograniczać
A zwłaszcza, że do tej pory tak ładnie trzymałaś dietkę
Więc moja kochana nie dramatyzuj - przecież jest ok 

w sumie, nie mam jej mało, ale nie zaszkodzi więcej!
wystarczy Marzena 
Musiałam zapakować w kwiatek, bo... bo tak 

. Aha i byly orzeszki felix bez soli i tluszczu. Czuje sie jakas pewna dzisiaj, a w sumie konkretow nie bylo...ech...jutro lepiej nie bedzie, bo wieczorem przyjezdzaja znajomi na grilla. Bedzie tez ciasto z truskawkami, ale ja sobie zrobie ciasteczka owsiane

nie moge sie doczekac drugiej fazy!