..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::.. - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-07, 21:45   #3901
Kaszkiecik Lover
Raczkowanie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..

Cytat:
Napisane przez lolly_girl Pokaż wiadomość
to dlaczego ja nie chudnę to raz
dwa mam okropne fałdy na brzuchu
trzy nie mogę się powstrzymac przed tym zeby nie jesc wegli popoludniu !!
no nie umiem! jak rano zjem kromkę to potem znowu mi sie chce kromki potem czegos..
lolly nie przejmuj się - ja też tak mam, a poza tym sama widziałaś, moje fałdy brzuchowe są bardziej okropne od Twoich Dziś np. na kolacje zjadłam... uwaga uwaga... jajecznicę z 3jaj z polędwicą i serem + !.5.! kromek wasy + 2nektarynki + 1 pasztecik (takie ciasto z farszem grzybowym jak do pierogów w środku) + pół kostki czekolady To po prostu jest MASAKRA Tłumaczę to sobie tym, że @ przyjechał wczoraj i mam większy apetyt Ale co poradzę? Bo aż taka zdyscyplinowana nie jestem, żeby się ciągle ograniczać Dlatego raz na jakiś czas dajmy na to kawałek tortu nie zaszkodzi (akurat ja tortu nie lubię) A zwłaszcza, że do tej pory tak ładnie trzymałaś dietkę Więc moja kochana nie dramatyzuj - przecież jest ok
I zaraz Ci wyślę zaproszenie na nk

No a tak nawiasem mówiąc, to nie biorąc pod uwagę mojego dzisiejszego obżarstwa, to jestem z siebie w miarę dumna Udało mi się przez 30min (już po odliczeniu przerw) kręcić HH, a teraz robię brzuszki Hehe wraz z @ przybył nie tylko apetyt, ale i ruchliwość życiowa Mam nadzieję, że już tak zostanie...
Kaszkiecik Lover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-07, 21:50   #3902
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaszkiecik Lover Pokaż wiadomość
lolly nie przejmuj się - ja też tak mam, a poza tym sama widziałaś, moje fałdy brzuchowe są bardziej okropne od Twoich Dziś np. na kolacje zjadłam... uwaga uwaga... jajecznicę z 3jaj z polędwicą i serem + !.5.! kromek wasy + 2nektarynki + 1 pasztecik (takie ciasto z farszem grzybowym jak do pierogów w środku) + pół kostki czekolady To po prostu jest MASAKRA Tłumaczę to sobie tym, że @ przyjechał wczoraj i mam większy apetyt Ale co poradzę? Bo aż taka zdyscyplinowana nie jestem, żeby się ciągle ograniczać Dlatego raz na jakiś czas dajmy na to kawałek tortu nie zaszkodzi (akurat ja tortu nie lubię) A zwłaszcza, że do tej pory tak ładnie trzymałaś dietkę Więc moja kochana nie dramatyzuj - przecież jest ok

No a tak nawiasem mówiąc, to nie biorąc pod uwagę mojego dzisiejszego obżarstwa, to jestem z siebie w miarę dumna Udało mi się przez 30min (już po odliczeniu przerw) kręcić HH, a teraz robię brzuszki Hehe wraz z @ przybył nie tylko apetyt, ale i ruchliwość życiowa Mam nadzieję, że już tak zostanie...
to ja tą ruchliwość życiową poproszę w sumie, nie mam jej mało, ale nie zaszkodzi więcej!

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-07, 21:52   #3903
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
powiedzcie mi bo ostatnio cos czytalam o tym, czy mozliwe ze ja tyje od tabletek anty...

ja wlasciwie od lat je zarzywam mimo ze chlopaka nie mam, po prostu mi tak wygodnie. ale czytalam ze od abletek mozna tyc ;/ no i co? a moze ja powinnam odlozyc te tabletki i sama bym spadla z waga, ja naprawde nigdy nie bylam gruba wrecz zawsze bylam chuda!!!

a ja nie obrzeram sie jakos specjalnie, mam wrazenie ze jesem coraz grubsza doslownie w N I C sie nie mieszcze

czuje sie fatalnie.
Całkiem możliwe..
Ja po tabletkach anty byłam jak piłka - toczyłam się.
Dlatego przeszłam na plasterki i nie było problemu ze zrzuceniem zbędnych kg

Czy Twój lekarz zrobił ci badania hormonalne przed wyborem tabletek?, bo z tego co wiem z własnego doświadczenia to to olewają, a potem się dziewczyny męczą.

Ja nic nie napiszę o mojej SB bo właśnie piję z TŻtem pifffko - ale ciiiiii
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-07, 21:55   #3904
lolly_girl
BAN stały

Cytat:

ja wlasnie nie mogę sie zebrac do cwiczen pewnie przez to, ze wczoraj nie cwiczylam.
i Ty nie masz fałd na brzuchu !
no mi się chyba tez okres zbliza bo na nic nie mam ochoty ale tak naprawde mam na cos i nie wiem na co.. echh kobiety
lolly_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-07, 22:00   #3905
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
zapraszamy nowe plazowiczki do naszego profilu http://nasza-klasa.pl/profile/13350283
No to ja się podpinam
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-07, 22:01   #3906
Kaszkiecik Lover
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
to ja tą ruchliwość życiową poproszę w sumie, nie mam jej mało, ale nie zaszkodzi więcej!
O proszę, tu jest porcja: Musiałam zapakować w kwiatek, bo... bo tak Czujesz to? Ja chyba trochę poskaczę Hehe, odwala mi

Ktoś jeszcze chce? Proooooszęęęę....
lolly - jeden albo więcej jest dla Ciebie - przyda się. I ja MAM fałdy na brzuchu
Stary 2008-06-07, 22:17   #3907
Domi22
Rozeznanie

Hello, ach...alez dzisiaj mialm dzien - zjadlam mnostwo truskawek!! Normalnie szok! Ale lepsze truskawki, bo poza cukrem maja witaminki, a nie np. czekoladki na ktore tez mialam ochote. Aha i byly orzeszki felix bez soli i tluszczu. Czuje sie jakas pewna dzisiaj, a w sumie konkretow nie bylo...ech...jutro lepiej nie bedzie, bo wieczorem przyjezdzaja znajomi na grilla. Bedzie tez ciasto z truskawkami, ale ja sobie zrobie ciasteczka owsiane Troche dzisiaj pocwiczylam. Kurcze przez te egzaminy i stresy ciagle boli mnie glowa i nie mam natchnienia na cwiczenie...buu...ale od poniedzialku biore sie za siebie ostro

Lolly nie martw sie tortem i tym, ze waga Ci nie leci. Ja mam to samo - waga ostatnio jak zaczarowana...przynajmnie j wiecej nie pokazuje Ale zobaczysz, pokonamy ten zastoj. Carmelova dobrze radzi - MZ WR to dobry pomysl. Ja w tym tygodniu staralam sie tego trzymac i naprawde o wiele lepiej sie czulam i brzuszek sie zmniejszyl...no ale nadszedl weekend i bummm...te truskawki i wczorajsze grzeszki...Aha, daj linka na NK bo tez kcem Cie miec

Zaręczyny - 1.05.2009
Ślub - 05
.06.2010
Domi22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-07, 22:20   #3908
Ketmia
Raczkowanie

Smile Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..

oj dajcie spokój z tymi fałdami - jakby ich żadna z nas gdzieś nie miała to byśmy się tu nie spotkały (chociaż wiem że większość z nas to ma je pewnie już czasem W (pardon maj frencz) )

Ketmia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-07, 22:34   #3909
Kaszkiecik Lover
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ketmia Pokaż wiadomość
oj dajcie spokój z tymi fałdami - jakby ich żadna z nas gdzieś nie miała to byśmy się tu nie spotkały (chociaż wiem że większość z nas to ma je pewnie już czasem W (pardon maj frencz) )
Dokładnie - czasami mam je w ... Ale, tak jak już wspomniałaś - to dzięki nim się spotkałyśmy Oddajmy hołd naszym fałdom!

Stary 2008-06-07, 23:02   #3910
nask
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Całkiem możliwe..

Czy Twój lekarz zrobił ci badania hormonalne przed wyborem tabletek?, bo z tego co wiem z własnego doświadczenia to to olewają, a potem się dziewczyny męczą.
Ja to wlasnie tabletki winie za moje faldki Przez poltora roku brania moje piersi urosly od ladnego C do - uwaga - E!!! I nie chce mi sie wierzyc zeby to tak samo po prostu szczegolnie ze az tak proporcjonalnie nie prztylam na szczescie.

Cytat:
Ja tez pilam jedno wczoraj ale ciiiiii

Domi - truskawki nie moge sie doczekac drugiej fazy!

Dziewczyny musze sie pochwalic - wlasnie wrocilam z silowni i zwazylam sie (troche glupio bo po treningu a duzo pilam) i waga wskazala minu 2,5kg
To tak od poniedzialku sie zeszlo wiec jestem bardzo szczesliwa
nask jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-07, 23:17   #3911
lawenda99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nask Pokaż wiadomość
Przez poltora roku brania moje piersi urosly od ladnego C do - uwaga - E!!!
Ale jakiego E, bo 65E albo 70E to biust skromnych rozmiarów

http://stanikomania.blox.pl/2008/02/...przemiana.html
http://stanikomania.blox.pl/resource...porownanie.jpg

I've nothing but you on my mind

http://www.youtube.com/watch?v=ui2mKtzsY0o

lawenda99 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-07, 23:44   #3912
nask
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lawenda99 Pokaż wiadomość
Ah, 75C na 80E wiec dosc paskudna roznica
Dodam ze mam 163cm wzrostu.

Pozdrawiam!
Stary 2008-06-08, 00:08   #3913
km_kl
Raczkowanie

ja mam 168 i 75c a gdy się odchudzam to jest jeszcze mniejszy

u mnie problemem jest brzuch i uda ogromne !!!!!

a poza tym jestem dumna z siebie bo oparłam się dzisiaj truskawkom!!!!!!!

"Nie traćcie głowy! Życie chce was po niej pogłaskać..."
km_kl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-08, 00:12   #3914
lawenda99
Zakorzenienie

Nask, to może zajrzyj na Lobby... 80 to stanik na osobę mająca co najmniej 90 cm pod biustem... Może da się coś poradzić na kompleksy biustne za pomocą jakiegoś fajnego stanika, najpierw możesz zobaczyć w galerii jak zmienia się wygląd po zmianie rozmiaru

http://stanikomania.blox.pl/html/131...21.html?361780

http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203
http://bra-fitter.prv.pl/

a poza tym trzymam kciuki żeby kilogramy i centymetry poleciały też trochę stamtąd

Stary 2008-06-08, 05:35   #3915
Jolinka1987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez k_asiaczek Pokaż wiadomość
Kochana to zdjęcie sprzed 2 lat

jeżeli kolację jesz 3 godz przed snem to ok, jak godzinę to już samo białko
z tego co wiem to mleko można

lecę się w końcu uczyć o tych głupich alkoholach bo jutro egzaminy
Kolacja 3 h przed snem.
Można? To bardzo dobra wiadomość
Co studiujesz? Chemię może? Nie marudź, nie marudź- alkohole to całkiem przyjemny temat Jeszcze jak się dorzuci zajęcia w praktyce...

Cytat:
Dokładnie - czasami mam je w ... Ale, tak jak już wspomniałaś - to dzięki nim się spotkałyśmy Oddajmy hołd naszym fałdom!

Ech... A ja spać nie mogę... To chyba z tego podekscytowania, że dziś jest pierwszy dzień mojego dietowego życia
Stary 2008-06-08, 09:43   #3916
Paseczkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolinka1987 Pokaż wiadomość
Plażowiczki kochane... Rzućcie swoim wprawionym oczkiem na mój jutrzejszy jadłospis czy wszystko jest ok, dobrze?
śniadanie: omlet z 2 jajek, 2 plasterków szynki i fasolki szparagowej
II śniadanie: wieśniak lekki z kakao i słodzikiem
Obiad: kawałek piersi z kurczaka i surówka (pomidor, sałata, papryka, ogórek, rzodkiewki, koperek) do oporu
Podwieczorek: 15 migdałów
Kolacja: sałatka z tuńczyka (0,5 puszki tuńczyka wsw, cebula, pomidor, kapusta pekińska, papryka).
Może tak być?

Przy okazji pytanko- czy mleko sojowe na I fazie można? Gdzieś wpadł mi w oko SB- owski przepis na koktajl migdałowy (mleko sojowe, tofu i mielone migdały), ale nie było zaznaczone czy można go pić na I czy dopiero na II fazie. Zapowiada się smakowicie, więc jeśli jest dozwolony to chyba zaserwuję go sobie w poniedziałek na śniadanie

Pozdrawiam cieplutko!
Jadłospis ok.
Mleko sojowe można, ale niearomatyzowane i niesłodzone.

[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;7807531]Jasne
Przepis znalazłam na blogu Cudawiakikuchenne Troche go zmodyfikowałam z facj SB, choć nie do końca
  • 3,5 gałazki rabarbaru
  • 2,5 łyżeczki masła
  • 250 ml jogurtu naturalnego

Rabarbar obrać, pokroić w kosteczki, dusić na małym ogniu z masłem. Ostudzić i zmiskować z jogurtem. Mrozić 12 godzin od czasu do czasu wyjmując i mieszając.

W przepisie orginalnym był jeszcze brązowy cukier [/quote]
Dziękuję
Paseczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-08, 11:57   #3917
Ketmia
Raczkowanie

witam z rana! (popołudnia )

powoli już mi się nudzą plażowe jajeczne śniadania... tęsknie za płatkami... ehhh... takimi Fitness z polewą jogurtową... i za owocami...

no ale trzeba być twardym nie "miętkim"!!!

budzi się też we mnie chęć do aktywności fizycznej (z natury leń, nie lubię ćwiczyć sama, już wolę w grupie - tęsknie za tańcem brzucha - musiałam z niego zrezygnować w tym semestrze...)
ale się zastanawiam czy to nie przez to, że jutro egzamin z jakiś przemysłowych procesów biotechnologicznych i muszę siedzieć nad notatkami
pewnie jakby miała wolny dzień to by mi się nie chciało

Stary 2008-06-08, 12:34   #3918
nask
Zadomowienie

Cytat:
Nask, to może zajrzyj na Lobby... 80 to stanik na osobę mająca co najmniej 90 cm pod biustem... Może da się coś poradzić na kompleksy biustne za pomocą jakiegoś fajnego stanika, najpierw możesz zobaczyć w galerii jak zmienia się wygląd po zmianie rozmiaru

http://stanikomania.blox.pl/html/131...21.html?361780

http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203
http://bra-fitter.prv.pl/

a poza tym trzymam kciuki żeby kilogramy i centymetry poleciały też trochę stamtąd

Aha to zrobilam dosc spora glupote bo po prostu przetlumaczylam moje brytyjskie 36E na polskie 80E ale okazalo sie ze to tak niedokladnie jest jak myslalam
To ja jestem polskie 80G

Lawenda dzieki za uswiadomienie mnie!

Ja lece na silownie, trzymajcie sie dziewczynki cieplo
Stary 2008-06-08, 17:03   #3919
Kaszkiecik Lover
Raczkowanie

Heloł Dziewoje Coś tu cichutko... Ale to chyba dobrze, zakładając, że na świeżym powietrzu wszyscy Tak sobie myślę, że jednak czas na spore zmiany Tyle chciałabym poulepszać, że nie wiem nawet od czego zacząć... Wiecie - nowa szkoła, nowi ludzie, nowy image, nowa JA I dlatego muszę bardziej konsekwentnie i odpowiedzialnie podejść do diety, ćwiczeń, itd. Nawet przemogłam się i poszłam pochodzić po sklepach z ubraniami... stwierdzam, iż to całkiem fajne jest Bo do tej pory dosłownie nienawidziłam łazić za ciuchami, przymierzać, szukać... I towarzyszy mi cudowne uczucie... zakwasów Cieszę się, bo to mnie tak motywuje, wiem, że moje ćwiczenia nie poszły na marne Buziam Was i kręcę na HH (wczoraj pobiłam swój rekord - 10min bez skuchy!!!)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-08, 18:11   #3920
Majka232
Zakorzenienie

Hej Plażowiczki!

Ketmia - tak jak radziłaś wybierałam wczoraj mniejsze zło
Tzn. zjadłam indyka z surówką, ale bez ziemniaków, rosół wypiłam, ale bez makaronu, zjadłam chude mięsko z szaszłyka, a boczek zostawiłam, jedyne nie-plażowe to był Strogonow Poza tym spróbowałam odrobinkę łososia w galarecie i warzywka- pomidorki i ogóreczki, a tortu udało mi się nie zjeść.
Nawet wódkę (niewielka ilość) zapijałam wodą z cytrynką, a myślałam, że to nie przedzie, a jednak było ok. Do tego lampka winka czerwonego i owoce (śliwki, truskawki, winogrona) i to by było na tyle.

Ale dziś na poprawinach zjadłam smażony kotlecik z farszem pieczarkowym i szaszłyka, ale to mi chyba nie zaszkodzi....

Jestem z siebie zadowolona (poza tym kotletem dzisiejszym), bo mało zjadłam, a jak już to raczej zgodnie z SB i nie ruszyłam nic słodkiego

Rozpisała się, ale to dlatego, że mam stracha przed utratą już osiągniętych efektów i teraz mi lżej - zrobiłam sobie taki rachunek sumienia
Stary 2008-06-08, 19:14   #3921
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jolinka1987 Pokaż wiadomość
Kolacja 3 h przed snem.
Można? To bardzo dobra wiadomość
Co studiujesz? Chemię może? Nie marudź, nie marudź- alkohole to całkiem przyjemny temat Jeszcze jak się dorzuci zajęcia w praktyce...
studiuję zdrowie publiczne ale robiłam kurs barmański i dziś go zakończyłam i zaliczyłam więc od jakichś 7 godzin jestem nietrzeźwa i zaraz idę na mecz więc nie wytrzeźwieję za szybko i oficjalnie jestem super barmanką

Cytat:

powoli już mi się nudzą plażowe jajeczne śniadania... tęsknie za płatkami... ehhh... takimi Fitness z polewą jogurtową... i za owocami...
płatkom fitness mówimy stanowcze raczej nie

k_asiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-08, 19:55   #3922
lawenda99
Zakorzenienie

Cytat:
studiuję zdrowie publiczne ale robiłam kurs barmański i dziś go zakończyłam i zaliczyłam więc od jakichś 7 godzin jestem nietrzeźwa i zaraz idę na mecz więc nie wytrzeźwieję za szybko i oficjalnie jestem super barmanką
gratuluję

Stary 2008-06-08, 21:11   #3923
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

Cytat:
Całkiem możliwe..

wlasnie chodzi o to ze kobieta nie zrobila mi badan i ja juz te 8 lat biore te tabletki wlasciwie ciagiem, mialam kilka przerw.
jeszcze ten tydzien biore i opakowanie mi sie konczy i je odkladam i zobacze. przeciez ja jadam raczej normalnie, nie jakos wiecej niz 10 lat temu. wiec jakas przyczyna musi byc ze przytylam.

ps. dzis bylam drugi raz na basenie i czuje sie bosko. juz mnie az tak bardzo wszystko nie boli jak ostatnio, ale czuje miesnie i kolega mi obiecal ze nastepnym razem nauczy mnie plywac, tzn ja niby umiem ale chyba fatalnie mi to wychodzi skoro sam do mnie podszedl i mi to zaproponowal. bo kolezanka robi 5 machow i juz jest na koncu basenu a ja robie 59 i jestem w polowie. ae za to jej mowie ze ja wiecej spale bo sie bardziej namecze hahah
Stary 2008-06-08, 21:34   #3924
Ketmia
Raczkowanie

Majka cieszę się że mogłam pomóc a co do kotleta to jesteś rozgrzeszona

Cytat:
płatkom fitness mówimy stanowcze raczej nie
a na II Fazie?
i gratuluje kursu!

elffee też bardzo długo brałam tabletki i teraz właśnie odstawiam
co prawda jakoś specjalnie po nich nie przytyłam z dnia na dzień ale może jakbym nie brała ich wcale waga by inaczej wskazywała... zobaczymy... trochę się boję co to będzie i czy mój organizm się nie rozregulował przez nie za bardzo

a teraz właśnie wcinam ptasie mleczko - czyli galaretkę z mlekiem mniam!
jutro ciężki egzamin z rana więc pewnie jeszcze posiedzę więc należy mi się

Stary 2008-06-08, 21:35   #3925
lawenda99
Zakorzenienie

Ja miałam robione badania krwi, ale nie wiem czy hormonów... czy czego...

muszę się w końcu wybrać na basen, mieszkam 10 minut od niego

Stary 2008-06-08, 21:39   #3926
lawenda99
Zakorzenienie

Cytat:
a na II Fazie?
też nie, toż to sam cukier a owsiane, albo musli? nie lubisz?

znalazłam w innym wątku

wartość energetyczna: 363 kcal (1520 kJ*) / 100 g

nazwawart/ 100 g Białko 8,00 g Węglowodany w tym: 79,80 g Cukry 17,10g Tłuszcze w tym: 1,30 g Nasycone kwasy tłuszczowe 0,40g Błonnik 5,10 g Witaminy w tym: Witamina C102,00mg Witamina E17,00mg Witamina B1 (tiamina)2,40mg Witamina B2 (ryboflawina)2,70mg Witamina B5 (kwas pantotenowy)10,00mg Witamina B63,40mg Witamina PP (niacyna)3,10mg Kwas foliowy340,00μg Witamina B121,70μg Składniki mineralne w tym: Żelazo11,90mg Magnez50,00mg Sód0,50mg Wapń500,00mg Fosfor170,00mg

Stary 2008-06-08, 21:55   #3927
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

Cytat:
[...]

elffee też bardzo długo brałam tabletki i teraz właśnie odstawiam
co prawda jakoś specjalnie po nich nie przytyłam z dnia na dzień ale może jakbym nie brała ich wcale waga by inaczej wskazywała... zobaczymy... trochę się boję co to będzie i czy mój organizm się nie rozregulował przez nie za bardzo

a teraz właśnie wcinam ptasie mleczko - czyli galaretkę z mlekiem mniam!
jutro ciężki egzamin z rana więc pewnie jeszcze posiedzę więc należy mi się
no wlasnieu mnie to byl stopniowy proces, tyle lat co ja biore te tabletki.... zrobie badania bo w kocu nie sa ani skomplikowane ani bolesne i se wyjasni wsszystko.

Cytat:
Ja miałam robione badania krwi, ale nie wiem czy hormonów... czy czego...

muszę się w końcu wybrać na basen, mieszkam 10 minut od niego
ja piechotka mam 10 minu i to jak ide spacerkiem. tylko ze wlasnie ciagle cos stalo na przeszkodzie, albo brak czasu, albo okres, albo len, albo nie mialam z kim. najgorzej jest sie zebrac i wybrac pierwszy raz. kocham basen bo naprawe czuje kazdy miesien, i przede wszystkim, to jedyny sport kiedy czlowiek sie nie poci, a ja nienawidze sie pocic ;/
Stary 2008-06-08, 23:38   #3928
km_kl
Raczkowanie

przegrali mecz przydałoby sie troche cukru na pocieszenie

"Nie traćcie głowy! Życie chce was po niej pogłaskać..."
km_kl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 01:13   #3929
Ketmia
Raczkowanie

Cytat:
też nie, toż to sam cukier a owsiane, albo musli? nie lubisz?

znalazłam w innym wątku

wartość energetyczna: 363 kcal (1520 kJ*) / 100 g

nazwawart/ 100 g Białko 8,00 g Węglowodany w tym: 79,80 g Cukry 17,10g Tłuszcze w tym: 1,30 g Nasycone kwasy tłuszczowe 0,40g Błonnik 5,10 g Witaminy w tym: Witamina C102,00mg Witamina E17,00mg Witamina B1 (tiamina)2,40mg Witamina B2 (ryboflawina)2,70mg Witamina B5 (kwas pantotenowy)10,00mg Witamina B63,40mg Witamina PP (niacyna)3,10mg Kwas foliowy340,00μg Witamina B121,70μg Składniki mineralne w tym: Żelazo11,90mg Magnez50,00mg Sód0,50mg Wapń500,00mg Fosfor170,00mg

coś chrupiącego by się przydało...
tak w ogóle - wiemy, że na SB nie liczymy kalorii i wagi
a więc jak czytać etykiety? ile max na 100 g może być węglowodanów, cukrów, tłuszczy?
bo listy produktów dozwolonych swoją drogą ale właśnie jogurt jogurtowi nierówny...

Stary 2008-06-09, 01:16   #3930
~Olya~
Rozeznanie

GG do ~Olya~

heeeeey dziewczyny 100 lat mnie tu chyba nie było... prawie same nowe buźki.
Mnie pewnie nikt nie pamieta...

patrze na te wsze suwaczki... wyniki... i jestem pod wrażeniem. 'troche' wam zleciało na czas mojej nieobecności

mi waga na szczescie stoi w miejscu... tzn miałam okres przybrania ok 2kg ale wszytsko spadło szybciutko czekam z utęsknieniem na pozbycie sie jeszcze ok 2kg...
ale powiem wam, że po SB jem normalnie (tzn. raczej unikam słodkosci itp) i waga nie wraca wiec jest spoko

całuje cieplutko.

Faza I: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14
~Olya~ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości