|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszytskim;) cz. III
Cytat:
Ja wlasnie wzielam chlodzacy prysznic z B. ![]() W ogole on sobie wymyslil,ze zrobimy jakas mini impreze zaraz i pozapraszal juz ekipe matko a ja mialam nadzieje,ze to bedzie jeden z tych romantyznych wieczorow... przeciez wczoraj imprezowalismy bosz... Nawet sie nie pomalowalam dzis ![]() ![]()
![]() |
#3902 |
Zakorzenienie
|
nieee pati już wiem o co mu DOKŁADNIE chodzi mam przykladową fote
![]() ja kiedys robilam ale chyba na 21 dniu padłam :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3903 |
Wtajemniczenie
|
Wywloczka akurat trafiłam na ten fragment, hehe słodkie
![]() Dziewczyny jak Wywloczka tańczyła na weselu ohoho ![]() Ja kiedyś ćwieczyłam A6W, ale nie wytrzymałam do końca. Jeśli normalnie nie ćwiczysz to będzie Ci ciężko.
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
![]() ![]() |
![]() |
#3904 |
Zakorzenienie
|
sioko czemu? taka rzeznia? ja chyba do 8 minutek dołoze jeszcze A6W
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Zakorzenienie
|
kręgosłup mi padł. Tż mi wytłumaczył dlaczego. Nie wykonywałam tego bardzo dokładnie ciągnęłam do góry rekami a nie plecami nie miałam odpowiednich kątów przy skłonach i nadwręzyłam sobie odcinek szyjny i lędźwiowy. Teraz wiem jak to dokładnie wykonywać poprosiłam tżta żeby mi pokazał i jeśli robisz to prawidłowo i dokładnie to bardzo ciężko jest jesli tak jak powiedziała Connect nie ćwiczysz na co dzień. Myślalam czy znowu tego nie spróbowac ale jakiś wewnętrzny "ból" odczuwam jak o tym myśle :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Zakorzenienie
|
Ahaaaa
![]() Mi tam B. nie mowi w jakiej fryzurze mi ladnie ![]() Jemu to zawsze wszystko takie obojetne jet w tych kwestiach :/
#3907 |
Wtajemniczenie
|
wrocilam od babci,troche sie ponudzilam i na dzis to chyba tyle.. bo TZ dopeiro po 19 bedzie wolny i ja mam cos wymyslic a jedyne co mu moge zaproponowac spacer na ktory pewnie nie pojdzie bo jego ciezko tak zaciagnac a co dopiero po "ciezkim" dniu pracy...wiec pewnie sie nie spotkamy..
a moj by chcial zebym wyprostowala zawsze wloski i rozpuscila tylko ze jak mi juz uda sie je rozprostowac to za 10 min zaraz mi sie kreca albo zebym zakrecila w loki a te zas musialabym z godzine nad nimi siedziec a ja tyle czasu i cierpliwosci nie mam xD |
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nic ja uciekam bo przeciez musze zrobic jakas zagryzke..jeszcze nie wiadomo ile tego bydla przyjdzie;/ Mysliscie ze jakies kolorowe kanapeczki, orzeszki i paluszki wystarcza? To w koncu ma byc mini impreza wiec nie ma co sie spinac z jakims leprzym żarelkiem
![]() |
#3910 |
Zakorzenienie
|
Jak na szybkiego to pewnie nic lepszego nie zrobisz
|
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
Wtajemniczenie
|
no pewno Pati ze starczy, jak ktos chce to neich przyniesie:P a moj to tez taki ze wez o dupe roztrzas, jak idziemy i kupuje jakis ciuch albo planuje to sie go pytamn jak lepeij to on zawszre to Ty w tym bedziesz chodzic,Ty masz sie w tym dobrze czuc a ja chce zeby jemu sie tez podobalo a nie pozniej za jakis czas jakis komentarz walnie:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3912 |
Zakorzenienie
|
to moze jednak zrezygnuje...znając moj zapał odpadne po tygodniu
![]() sioko zapomniałam Ci odpowiedziec kiedy bede nad morzem..otóz nie wiem ale dwa razy w lipcu na tydzien czyli dwa tygodnie, raz z TZ( wtedy chata wolna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3913 |
Zakorzenienie
|
Katerina jest we Wrocku?
Bo mi wlasnie napisala gdzie dzis spie ![]() Spotkalabym sie z nia ale nie wypada zostawiac tak tych debili ![]() Noo chyba ze jednak nikt nie przyjdzie ![]() Zrobilam sosik czosnkowy do chipsow ![]() ![]() Tak sie zbieram do tych kanapek ze szkoda gadac ![]()
#3914 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zmykam, bo TŻ niedługo przyjedzie. Upojnego wieczoru i erotycznych snów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3915 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3916 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz sie skumalam ze 16 Lipca mój piekny ma urodziny hmmm i co ja teraz zrobie :P Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3917 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Teraz juz na serio spadam, byee
![]() ![]() |
![]() |
#3918 |
Wtajemniczenie
|
a ja jedyne narazie co mowie TZtowi to to zeby schudl xD dobra laski lece do sklepu po piwo bo mojej mamie sie zachcialo o_0
|
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Zakorzenienie
|
sioko w szukaniu dziury w całym to ja mistrzyni jestem
![]() a zwiedzałas okolice Brodnicy kiedys?? znasz te tereny? |
![]() ![]() |
![]() |
#3920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Connect , Ty za to nie hulałaś.. ojjj Ty oj.. ![]() idę pod prysznica.. i sie w tym czasie zastanowię czy iść na grilla czy nie.. tż jeszcze o niczym nie wie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3922 |
Zakorzenienie
|
Pamietacie jak kiedys zachwalałam wam Darłówek. Znalazłam oferte "mojego" pnesjonatu w którym bylam z Tż i przeraziła mnie cena w sezonie. Poza sezonem płaciliśmy 30zł za dobe
http://allegro.pl/item375520067_darl...u_taniej_.html chyba w tym roku znowu tam uderzymy we wrześniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Zakorzenienie
|
a to Tw mama zna pewnie moje okolice
![]() my jeszcze we wrzesniu z TZ do Górzna...pieknie tam jest...wielki pensjonat na wzgórzu jeziorka lasy, mimo ze mamy to na codzien to sie cieszymy jak dzieci ![]() Oo sioko tez we wrzesniu...dopiero teraz doczytałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3924 |
Zakorzenienie
|
Ja szukam już czegoś i pozałatwiam bo po zeszłym roku wiem że lepiej to robic nawet z tym dwu miesieczym wyprzedzeniem. A we wrześniu bo Tż pracuje do września później bedzie uczył sie na poprawke i chce go zaprosic na weekend zeby sie odstresował i odpoczął po pracy i przed nauką do poprawki
|
![]() ![]() |
![]() |
#3925 |
Zakorzenienie
|
jaki prezent...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3926 |
Zakorzenienie
|
Tym bardziej ze kwestia tych 3 dni to jest kolo 200zł to nie dużo tak mi sie wydaje a odpocznie totalnie jak ostatnio
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3927 |
Zakorzenienie
|
spokojnie odłozysz
![]() normalnie co mnie martwi ostatnio to to, ze co malo sie uderzde lekko i juz mam since zielone całe nogi mam w łaty ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3928 |
Zakorzenienie
|
hej kochane moje
![]() dostałam nową prostownice od mamusi z piękną dedykacją i aż się wzruszyłam ![]() Sioko ale się uśmiałam z tego Twojego smsa od TŻta dotyczącego fryzury ![]() Lece się kąpać ![]() ![]()
#3929 |
Zakorzenienie
|
dobry dzień
![]() ![]() usszz u mnie sa dzisiaj i jutro dni Mrozów... byłam chwile ale nuda jak cholera xD
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I co teraz ? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.