|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
A nie chciałaś do 55?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3902 |
Zadomowienie
|
witam nowe i "stare" plażowiczki
![]() eweelinaa91 a przez ile przytyłaś tyle? oj tam, na pewno szybko to zrzucisz ![]() Cykado nie wstydz się tych fotek, ja chętnie zobaczę przekrój przez Twoje życie ![]() PrivaT ja lubię faszerowanego kabaczka - mięso mielone i warzywa. to wszystko posypane serem żółtym i zapiekane w piekarniku. co prawda jadłam takie nie SB, ale można zmodyfikować, by takie było ![]() ja dopiero po Ś i IIŚ ![]()
#3903 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ecrulo, baw się dobrze. ![]() Cytat:
![]() ![]() Mnie ten gorąc też nie pozbawił apetytu, choć przytyłam tylko 1-2 kg. ![]() ![]() Ahtaga, ja ograniczam się do wody mineralnej i czerwonej herbaty. Swoją drogą też mam dziś pierwszy dzień i też najbardziej przeszkadzają mi uda i brzuch. ![]() Ska, właśnie dziś mam zamiar obejrzeć Mrocznego Rycerza. Wciąż nie mogę uwierzyć, że to ostatni film Heatha Ledgera. ![]() A przytyłam tyle ogólnie w miesiąc, ale wychodziło by na to, że jak już wyżej chyba napisalam - 7 kg w 2 tygodnie. :| |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3904 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Jednak nie zgrzeszyłam babeczką z jabłkiem. Odłożyłam ją, a była już na moim talerzu... Zjadłam dziś ze słodkich rzeczy tylko małego rożka z McDonalda i w sumie z pół pszennego obwarzanka, ale to nie słodycz ![]() ![]() Czuję, że puchnę od tych leków hormonalnych. Dobija mnie to nie tylko fizycznie, ale i psychicznie. Moje złe samopoczucie zaczęło się jak zaczęłam brać te tabletki i w ciągu 3 tygodni miałam bóle głowy, brzucha, było mi słabo, miałam z lekka depresyjne nastroje, stałam się nerwowa, bolą mnie od kilku dni dziąsła (myślałam, że to ból zębów, ale teraz wydaje mi się, że to dziąsła), mam ociężałe nogi i widzę, że mi się biodra zaokrągliły i biust powiększył. Zwariuję chyba. Odstawię chyba te tabsy... Nie wiem co robić... może te objawy niepożądane miną niedługo... Leczyć jedno, a zaprzepaścić efekty 3 m-cy odchudzania.... ![]() Niepotrzebnie się rozpisałam, ale teraz mi troszkę lepiej. Miłego wieczoru!
#3905 |
Zakorzenienie
|
Maju a dlaczego Ty musisz brać te hormony? Może Ci się tylko wydaje, że tyjesz.
![]() Ewelinko zaciekawiłaś mnie tymi suplementami Deco i możliwe, że też się w nie zaopatrzę. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Wtajemniczenie
|
Ja jem wlasnie polowke melona zoltego.
![]()
#3907 |
Zakorzenienie
|
Melon.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Wtajemniczenie
|
*Podaje Ci wirtualnie*
![]()
#3909 |
Zakorzenienie
|
a ja chyba nie jadłam nigdy melona
![]()
#3910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hormony biorę, bo mi zanikł okres, a jak się pojawiał to bardzo nieregularnie. Proszę - zeskanuj ten artykuł
![]() |
#3911 |
Zakorzenienie
|
a ja za 30minut będe jadła kolacje
![]() ![]()
#3912 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gdzie kupiłaś? bo dobry był ![]() A ja jestem dzisiaj jakaś senna. Włączyłam sobie "Testosteron", bo mówię "aa, już tyle czasu mam ten film na komputerze, to może go w końcu obejrzę". Anddd włączyłam, and przymuliło mnie to jeszcze bardziej. ![]() ![]() Cykada, Cykada łer ar ju? ![]() ![]() Mam serek naturalny, jajka, żelatynę, mleko i płatki owsiane i potrzebuje, żebyś mi wyczarowała z tego jakiś deser. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3913 |
Wtajemniczenie
|
Hehe.
![]() Przedemna dopiero obiad... nie mam pojecia jak to dzisiaj z jedzeniem sie skonczy. Pierwszy raz sprobuje zrobic sobie camembert w jajku i sezamie. Smazyc to na patelni na oliwie czy bez?
#3914 |
Zakorzenienie
|
Fruity mnie się nie pytaj.
![]() ![]() ![]() Maju i dla Ciebie linki ze skanami: str. 1 http://www.bankfotek.pl/image/123651.jpeg str. 2 http://www.bankfotek.pl/image/123652.jpeg oraz zbliżenie na ramkę z 2 str. bo ta, literki są tak jakby rozmyte: http://www.bankfotek.pl/image/123653.jpeg |
![]() ![]() |
![]() |
#3915 |
Zadomowienie
|
fruity na czystym teflonie możesz spokojnie smażyć serek
![]() Kasiu a ja jakieś pół godz temu zjadłam dopiero obiad. mi brakuje owoców, ale zaopatrzyłam się już w śliwki i jabłko i będę konsumowała przed wyjściem do klubu ![]() i myślę jak tutaj zrobić, żeby poprzestać dzisiaj na jednym piwie, bo przyjechał kolega, który będzie mnie mocno namawiał do większej ilości. a ja na to nie mogę sobie pozwolić! ![]()
![]() |
#3916 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja juz jestem po 1h orbitreka = 24,5km ![]() ![]() ![]() Marzenko, nie podoba Ci sie Testosteron? Jeju, ja kochan ten film ![]() ![]()
![]() |
#3917 |
Zakorzenienie
|
Domi mi się Lejdis strasznie podobało, ale Testosteron jak dla mnie to porazka.
![]() ![]() A co do orbiterka ja też dzisiaj na nim kicałam i zrobiłam rano 10km, w południe 10 km, po obiedzie 10 km i może sobie jeszcze wskoczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3918 | |
Zadomowienie
|
a ja znalazłam coś ciekawego, tak trochę usprawiedliwię to moje piwko dzisiejsze
![]() artykuł pochodzi z serwisu edieta: Cytat:
![]()
![]() |
#3919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego artykułu wynika, że tyje się nie od samych leków, a od tego, że mogą one powodować np. osłabienie, a wtedy my jesteśmy mniej aktywni (bo nie uprawiamy sportu itd.) albo zaczynamy więcej jeść. Wszystko by się zgadzało. Tyle, że ja czuję, że mi boczki rosną i czuję się napompowana, a jem zgodnie z SB, a małe grzeszki takiego efektu by nie dały i najgorsze, że mam częściej ochotę podjadać, chęć na słodkie i to na duuużoo słodkiego, ale staram się nad tym panować ![]() Czytałam też wiele opinii dziewczyn, które twierdziły, że jadły jak dotychczas, a waga rosła. Niby to zatrzymanie wody w organizmie, powiększenie biustu (też zwiększa wagę ![]()
![]() |
#3920 |
Zakorzenienie
|
Maju na pewno wszystko przejdzie.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Zakorzenienie
|
ja zazywam progestan
![]() ![]() muszę poczytac o nim
#3922 |
Zakorzenienie
|
No właśnie... Te świństwa to niby mają leczyć, a jednocześnie powodują tyle skutków ubocznych
Ja chyba już 2 opak. nie wezmę, niepotrzebnie w ogóle zaczęłam, ale lekarz mówił, że to jedyny środek na naprostowanie cyklu, a raczej jego przywrócenie. Moja lekarka rodzinna przypisała mi jakieś ziołowe krople Gynex - mówiła, że wiele kobiet wyleczyła z zaburzeń hormonalnych, młodych, a nawet tych w okresie menopauzy... Mogę podać skład i działanie tego leku, jeśli kogoś interesuje. Dodam, że kupiłam je normalnie w aptece, więc to zarejestrowany lek nie jakaś "czarna magia" ![]()
#3923 |
Zakorzenienie
|
Niektóre ziołowe krople są lepsze niż hormony.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może ziołowe kropelki wspomogę homeopatią i stanę się ![]()
![]() |
#3925 |
Rozeznanie
|
Oj Marzenko, ja tak szybko nie jezdze na orbim - moja srednia predkosc to jakies 24-26km/h, a jakis czas temu to bylo 22/23km/h... chociaz ostatnio zaczelam robic interwały na orbim...dzisiaj tez bylo, ale jakies 10 min tylko, bo intwerwały podobno mozna robic 2 razy w tygodniu, wiec teoretycznie limit wyczerpałam, bo dzisiaj byl taki mały trzeci
![]()
#3926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3927 |
Konto usunięte
|
Marzeniatko here I am
![]() Jezeli deserek nadal aktualny to moze : mleko+zelatyna+ cos smakowego np kawa a z płatków moga być ciasteczka bez pieczenia - w garnku mieszamy płatki+ niewielką ilosć mleka, odrobinę masła i do tego jakieś ziarna albo suszone owoce, całość podgrzewasz ciagle mieszajac, formujesz kuleczki i odstawiasz do ostygniecia w lodówce ![]() Wzoruje sie zawsze na tym przepisie ale skladnikizmieniam i mieszam na oko ![]() Składniki: - 2 szklanki płatków owsianych górskich, - 2 łyżki kakao, - 4 łyżki masła, - 5 łyżek wody, - 1 aromat waniliowy, migdałowy lub rumowy albo jedna mała torebka cukru waniliowego. Jak przyrządzić? Wszystkie składniki umieścić w garnku i zagotować stale mieszając. Dobrze wymieszaną, plastyczną masę układać łyżką na pergaminie formując płaskie ciasteczka. Pozostawić do zastygnięcia (niekoniecznie w lodówce). |
![]() ![]() |
![]() |
#3928 |
Zakorzenienie
|
ja juz po kolacji jestem i na dzisiaj finito
![]() ![]()
#3929 |
Zakorzenienie
|
Cyyykado kocham Cię za te ciasteczka z płatków
![]() ![]() |
![]() |
#3930 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() Zalezy od proporcji jakich uzyjesz, najlepsze beda jutro ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.