![]() |
#3901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy te zaręczyny...ile jeszcze mam czekać :(
Wild_girl, polecam się
![]() Czyli nie widujecie się nie dlatego, że nie ma chęci, ale z braku czasu, tak? Czemu ten Twój TŻ jest takim pracoholikiem? Aaaa, krecik. Krecik fajny ![]() 15 km to nie tak dużo. Wsiadasz na rower i jesteś w niecałą godzinę. Dajesz, dajesz, bo zaraz zima przyjdzie i rower trzeba będzie odłożyć do piwnicy. Ja mam do swojego 20parę km, ale to Warszawa niby. Połączenia mamy całkiem znośne, choć dojazd zajmuje prawie godzinę. Malujesz ściany?! Ja Cię! Musimy się bardziej zakumplować, bo będę mieć interes, jak już kiedyś się dorobię mieszkania ![]() Alunia, damy radę z tymi naszymi pracami. Musimy ![]() Mykam na seminarium i do małych. Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3902 |
Zakorzenienie
|
Milego dnia
![]()
#3903 |
Zakorzenienie
|
wlasnie sobie zrobilam test na fejsie. wyszlo mi ze wyjde za maz za rok i 9 miesiecy. no to chyba powinien mi sie oswiadczyc juz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3904 |
Zakorzenienie
|
U mnie tez właściwie związek na odległość, niby 25 km, ale nie widujemy się codziennie
![]() ![]() Dziewczyny życzę powodzenia z pisaniem pracy ![]()
#3905 |
Zakorzenienie
|
a ma ktoś linka do tego quizu?
![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- ja też, ja też ![]() i też bardzo czekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3907 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Raczkowanie
|
hey dziewczyny no mnie tutaj oj dluugoo nie bylo i juz nie na czasie jestem a widze ze tutaj duzo sie dzialo.. ja mam ogolnie problem bo chce zrobic nowy watek i nie wiem jak to zrobic moze ktos mi wytlumaczy a w czasie poczytam moje zaleglosci mowie ze u mnie wszytko bez mian nic do przodu a jesli o mnie chodzi to troszkeide do przodu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3909 |
Zakorzenienie
|
ja sie nie mam co napalac. okazja niby bedzie: wlasnie wyjezdzamy do argentyny, ale mysle ze moze sie to zdarzyc nie wczesniej niz w wakacje nastepne...eh albo i dalej...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3910 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3912 |
Zakorzenienie
|
Czekam, mój TŻ mieszka w Wesołej!Na szczęście korki udaje się ominąć SKMką - mieszkam blisko Dworca Wschodniego
![]() Jejciu, szukam szatana, który ukradł mi dziś mózg! Zapomniałam karty z wpłatomatu, na szczęście dobry człowiek leciał za mną przez pół sklepu i oddał. Kupiłam dwa wkłady do odświeżacza i to cudowne urządzonko, będąc przekonaną, że mam tylko dwa wkłady. Siedząc w samochodzie szefa rzuciłam się, jak dzikus na drzwi, wrzeszcząc "NIEEE!, zapomniałam kluczy!". Wspaniały dzień ![]() Za to odżyła moja miłość do promotora. Gdyby miał 25 lat mniej, rwałabym go ![]() aaaaa, baby Montana! Wyjechane te kupony! Chyba pogooglam je sobie i w przypływie kasy (kheee.....) kupię ![]() Ha, ja w walentynki zeszłoroczne złapałam fazę na kicztandetę i nawet chyba coś zrobiliśmy szalowego-walentynkowego w związku z powyższym ![]() ![]() Opiumalfa, nigdy nie mów nigdy!Może Cię jeszcze Tż zaskoczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3913 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do malowania ścian to na razie malowałam je tylko u siebie no i obrazy też malowałam, ale kumpela z pracy właśnie się wybudowała i powiedziała że nie chce żadnych tandetnych naklejek tylko chce żebym jej namalowała takie kwiatki za łóżkiem- także mam fuchę na jutro ![]() Oczywiście polecam się na przyszłość ![]() Widze, że sporo z nas ma urodzinki w grudniu ![]() ![]() ![]() A i oczywiście baby montana gratuluję ![]() ![]()
![]() |
#3914 |
Zakorzenienie
|
No to faktycznie do bani z tymi spotkaniami :/
A czemu u siebie nie nocujecie? Rodzice jacyś nie tego? My problem późnego kończenia pracy rozwiązaliśmy własnie nocując u siebie. Teraz nam to weszło w nawyk i zawsze TŻ u mnie nocuje - babci to już nie bulwersuje, bo tata i mama robili tak samo ![]() Widziałam u koleżanki cudnego kotka namalowanego na ścianie - no cudny! I dmuchawiec. też chcę taki pokój z klimatem, więc masz fuchę na za 10 lat ![]() (Pokaż potem zdjęcia tego cuda, które jutro stworzysz. Lubię oglądać ładne rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3915 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3916 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Zakorzenienie
|
TŻ też musi, ale się przekonał, że jest szybciej, więc twardo dojeżdża
![]() Też jest z Miłosnej. Kurczę, jaki ten świat mały ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2010-10-01 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3918 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do fuch za 10 lat to już Cie zapisze w moim terminarzu ![]() ![]() No jak tylko mi jutrzejsze dzieło wyjdzie to się pochwalę ![]() ![]() ![]() Smok i te bazgroły wokoło włącznika wykonałam cienkopisem ![]() ![]()
![]() |
#3919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3920 |
Zakorzenienie
|
wild_girl- to ja chyba wykorzystam cię kiedyś, jak będę miała przypływ gotówki
![]()
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Zakorzenienie
|
Nienie, wpisuj w kalendarzyk, wpisuj. Obśliniłam monitor gapiąc się w smoczka. Kocham smoczki i wszelkiej maści jaszczurki. A motylki takie kolorowe, wiosenne, ślicznee!!! AAAAA, JA CHCĘ JUŻ (mieszkanie do pomazania) !!
![]() Rety, kopnij w zada tego TŻta. Może jestem dziwna, ale dla mnie minimum to dwa spotkania w tygodniu i tego się trzymamy bezwzględnie. Owszem, zdarza się raz na ruski rok, że coś wypadnie i nie da rady, ale to bardzo okazjonalnie - może dlatego, że jestem człek wybitnie społeczny i nie umiem funkcjonować w związkach na odległość, jeśli na kimś mi bardzo zależy. Mam tak z przyjaciółką i z TŻtem. A takie długie niewidzenie się byłoby dla mnie oznaką olewania mnie, a ja bardzo nie lubię być olewana i dałabym popalić. Zresztą dawałam swojemu, jak był niegrzeczny ![]() Jak mi było dobrze wieczorkiem. Herbata, kocyk i "Gra anioła" Zafona. Do 1 w nocy mi zeszło.Kiedy ja ostatni raz czytałam książkę dla samej przyjemności czytania? Dawno ![]() A dziś wpada TŻcik, dostanie Boołosia, przyniesie znowu szarlotkę i upichcimy pizzę, a potem by trzeba to jakoś spalić. Wieczorkiem natomiast sobie zapuścimy "Zmierzch" i będziemy się śmiać do rozpuku z boskiego Edłarda ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2010-10-02 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3922 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To nie ladnie tak sie nam nie chwalic ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3923 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3924 |
Zakorzenienie
|
Ja wiem, że Wy go lubicie, przepraszam, nie mogę się powstrzymać. Ile razy go widzę, wylęga mi się banan na gębie
![]() ![]() TŻ idzie ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2010-10-02 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam za Edim nie przepadam, w ogle mi się nie podoba, co innego jacob ![]() ![]()
![]() |
#3926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wczoraj się spotkałam z psiapsiułami i tak sobie przy drinkach ponarzekałyśmy odrobinę na ta brzydszą płeć ![]()
![]() |
#3928 |
Zakorzenienie
|
A ja się wypowiem po obejrzeniu wszystkich trzech części
![]() Juz teraz wiem, że Edi jest dla mnie za blady, ale jego zimna klata by dobrze robiła na ból zęba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieję że się nie obrazicie, ale wklejam to, co napisałam na innym wątku
![]() ![]() TŻ przyszedł po mnie do pracy z wielkim bukietem róż (24 czerwone na 24 miesiące i 1 biała, bo nie wypada dawać parzystej liczby), poszliśmy do knajpki, bardzo fajna atmosfera, wygodne kanapy haha, miła muzyczka i super obsługa- You&Me Bar na Żurawiej, gdyby któraś z was z Warszawy szukała niezłego miejsca to polecam. super kelnerka nas obsługiwała, bardzo miła była, 3 razy powtórzyła, że super kwiaty, no a że bardzo miła była, to wysłałam miśka po kwiatka i dla niej, a co tam, niech nie będzie jej smutno haha. misiek poleciał z plecakiem, to mnie trochę zdziwiło, ale ok. wraca z plecakiem i różą, siada, wracamy do gadki, ten się mnie pyta czy serio o nim poważnie myślę, czy jak czasem gadam o tym że na zawsze to serio to mówię itd. i nagle wyciąga z plecaka pudełeczko, otwiera i mówi "jeśli nie wiesz co odpowiedzieć, to w środku masz podpowiedź" (a pierścionek z salonów "yes" i to samo na pudełeczku jest napisane ). płakałam chyba z godzinę, nie mogłam łez powstrzymać ![]() i dzień po zrozumiałam, po co daje się pierścionek- gdyby nie on, to nie byłabym w stanie uwierzyć, że to się stało naprawdę haha no a dzisiaj z kolei trochę się pokłóciliśmy bo mi się przykro zrobiło że dziewczyna jego brata mówi do ich matki po imieniu (a są ze sobą rok) a my dwa lata i dalej na proszę pani, że mi jeszcze tego matka nie zaproponowała bo mnie nie lubi...i w złości mu się przyznałam że te zaręczyny były inne niż chciałam...i powiedział że jak odbierze mniejszy pierścionek to zrobi to jeszcze raz i lepiej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mnie chyba moja przyszla tesciowa chyba lubi ..chyba:P, z TŻtem jestem 5 lat i do rodzicow(tesciow) i tak zwracamy sie per pan, pani.. zobaczymy jak bedzie pozniej |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.