|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
my tez mamy normalnie lekcje.... to chore;/
|
|
|
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
a my mamy jutro tego co wiem normalne, we wtorek nie mam pojęcia a we środę mam na pewno wolne. W piątek lekcji tez nie miałam.
Matko, taka wymięta się czuję. Utwierdziłam się w przekonaniu, ze nie rozumiem facetów z moim tatą na czele. Tak... To oni są tak skomplikowani, czy my jesteśmy takie bez zrozumienia...? |
|
|
|
#3903 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
Haaaa, nie mogę chodzić !
![]() no i po studniówce ![]() powiem Wam jedno: było fantastycznie ![]() polonez i walc wyszły nam niespodziewanie dobrze. Walc tak się spodobał nauczycielom, że później, już po północy jeszcze go powtarzaliśmy ![]() zespół też nie zawiódł, chałtury nie odwalił, chyba wiedział, przed jaką szkoła grają ![]() ![]() iiii w ogóle miło jest poczuć, że wszyscy jesteśmy już tyle czasu razem w jednej szkole, że niejedno razem przeszliśmy i że nauczyciele są tacy wyluzowani... ja nie chcę kończyć liceuuum! ![]() tylko mój partner jakiś taki osowiały był. chyba popełniłam jakiś nietakt w stosunku do niego, ale jeszcze nie ogarnęłam sprawy co to takiego ![]() i btw, sobieski mandarynkowy jest przepyszny! ![]() Paula, świetny pomysł z tymi ananasami Pamiętam, że rok temu u nas na dzień nauczyciela dostali kokosy
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
ksh fajnie, że dobrze się bawiłaś
![]() Ale na zdjęcia czekamy, pamiętaj.
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
ksh świetnie, że impreza udana
![]() ![]() ja wczoraj mówię tacie, że się ostatnio wychowawczyni pruła, że nie ma wystarczającej ilości rodziców z naszej klasy na studniówkę. a tata mówi, że to bez sensu żeby on tam np szedł, bo był na brata studniówce (a brat chodził do tego samego LO) i był niepotrzebny. nauczyciele chodzili nawaleni jak balony już, a uczniowie... a uczniowie jeszcze bardziej ![]()
|
|
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
A mój idzie jako opiekun.
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze tak jest, ze alkohol na 100dniowce musi byc
ale oczywiscie to impreza bezalkoholowa wg powszechnej opinii, ktora nauczyciele podtrzymują rety moja studniowka dopiero 21 lutego, a ja nie umiem tanczyc ;P znaczy umiem tak po 'weselnemu'ale moj partner to tancerz taki dosc profesjonalny i boje sie ze sie zbłaźnie matko sam stres przed ta 100dniowka ...kupilam sukienke na allegro - nic w moim miescie mi sie nie podobało co prawda nie jestem 100% przekonana, ale niech juz bedzie i spokoj
Edytowane przez marynka42 Czas edycji: 2009-01-11 o 13:13 |
|
|
|
#3909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dostane przesyłkę - na pewno
|
|
|
|
#3911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To zagadaj do partnera przed 100 dniowką zeby Cię troszkę podszkolił ![]() Ja mam studniowke 7 lutego, sukienka gotowa, w zasadzie to juz prawie wszystko Jeszcze tylko stanik A jutro próbna z angielskiego :| Edytowane przez _Emi_ Czas edycji: 2009-01-11 o 13:20 |
|
|
|
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co prawda mi ten kolor by nie pasował, ale naprawdę ładnaja tak się od kilku dni zbieram żeby porobić zdjęcia moim rzeczom studniówkowym i wam pokazać i się zebrać nie mogę
|
|
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
Martynka42, śliczna sukienka i kolor, i krój!
A ja właśnie oglądałam Goka Wana na TVN Style i mnie natchnęło, żeby się zastanowić nad swoim wyglądem. I olśniewać na co dzień... Taki dżołk.Ale poważnie, czas skompletować garderobę na miarę (prawie) dorosłej kobiety, (prawie) studentki itd. ![]() Ale ja jestem głupek. |
|
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
Łohoł, bry znaczy się.
Jestem po i chyba się wyłamię i powiem jako jedyna, że bez partnera jest fajnie ![]() Co prawda złapał mnie kryzys tak koło pierwszej jak same pary wylęgły na parkiet i no... Polonez zepsuliśmy. Tak się roztańczyliśmy, że ksiądz został bez partnerki. I odkryliśmy fakt, że nauczyciele nie umieją tańczyć poloneza. Dyrektorka pyta ucznia: 'Co to jest ten tunel? Jak się go robi?'I o czwarte w domu bylam, położyłam się, a o szóstej wstawałam i szłam zbierać na orkiestrę. No a picie na studniówce było dziwne Wszyscy mieli w szatni pochowane i jak szła jakaś większa grupa to od razu nauczyciel za nimi ruszał, więc chyba się nie dało.
|
|
|
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja np. zauważyłam jak bardzo mi się zmienił styl ubierania przez liceum. bo jak przyszłam po gimnazjum, to zakładałam dżinsy, jakąś koszulkę i bluzę i było ok. a teraz prawie wszystkie bluzy wiszą w szafie nieużywane. zakładam jak siedzę w domu jedynie, ale to głównie polar. stopniowo wszystkie bardziej sportowe rzeczy odchodzą w zapomnienie. i może nie ubieram się całkiem elegancko, ale to już zupełnie co innego niż nawet rok temu ![]() anlejka tzn że nie piliście? mi TŻ opowiadał, że przed jego studniówką dali jednej nauczycielce ileś wódek na przechowanie w szafie pancernej w jej klasie
Edytowane przez sydunia Czas edycji: 2009-01-11 o 14:50 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bardzo chciałabym przerzucić się na sweterki i żakiety zamiast bezkształtnych bluz.
No i nie noszę sukienek, jak już, to w lecie. W ogóle, dużo łatwiej jest mi ubrać się stylowo w lecie, niż w zimie, w zimie zawsze przedkładam ciepło nad elegancję. (np. skarpetki zamiast pończoch, grubszy sweter zamiast kardiganu) I w ogóle, jakoś tak, jak patrzę na koleżanki, to mam wrażenie, ze wszystkie wyglądają lepiej niż ja, choć uważam, ze mam nienajgorszą figurę i ubrania też całkiem fajne... ![]() Ale po prostu chyba spróbuję do matury skompletować odpowiednią garderobę i wypracować sobie styl. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. |
|
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
nawet sobie nie wyobrażacie jak ja się zmieniłam w 3 klasie gimnazjum i 1 liceum mniej więcej do połowy 2 klasy, chodziłam w tattoo t-shirtach, czyli z różnymi tatuażowymi nadrukami, nosiłam bransoletki w panterki, czarne rurki i buty skate czarne z DC, do tego ciemne oldschoolowe bluzy i paski z ćwiekami lub w panterkę.
Miłam czarne włosy ewentualnie czarne z duzym pasmem włosów platynowych przedłużone za piersi ![]() w tej chwili noszę kozaki, czółenka, klasyczne ciemne rurki i kardigany, bluzki z żabotem, tuniki itd. mam zwykłe blond włosy do ramion. Moja mama jest wniebowzięta ![]() jedynie co zostało mi na pamiatke z tamtego okresu, to snake bit'y (dwa czarne kolczyki po dwoch stronach pod ustami) i tatuaż na prawym nadgarstku
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sweterki za to noszę![]() zimą też dbam o przede wszystkim ciepło. w szkole chodzę w adidasach, bo baletki mam jedne, w złym stanie już nie mogę nic ładnego znaleźć na obcasy może zacznę się czasem przerzucać, bo nie powiem, korci mnie ostatnio żeby w nich chodzić![]() spódnice/sukienki - tak, ale wiosną i latem. zwłaszcza latem ostatnio zauważyłam, że naprawdę ogromną rolę odgrywają dodatki zacznij małymi kroczkami zmieniać swoją szafę. pewnego dnia dojdziesz do wniosku, że osiągnęłaś to, co chciałaś |
|
|
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Święta racja, dodatki to nie tylko dopełnienie całego stroju, czasami przez jeden głupi łańcuszek, korale etc. bluzka z codziennej może stać się elegancką. Choć moja babcia zawsze powtarza, że włosy to najważniejszy i najbardziej znaczący dodatek ![]() Jutro angielski, a pojutrze ten nieszczęsny wos...powinnam iść się pouczyć, ale już od 2h planuję zasiąść do książek
|
|
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
Sydunia to było tak, że po polonezie i po kolacji tym którym się udało to poszli pić. Program artystyczny trzeba było przetrzymać i potem znowu poszli. I może by się dało tak dalej gdyby nie dwójka facetów z mojej klasy, którzy poszli pić na pole. Fotograf chciał nam zdjęcie zbiorowe zrobić i zaczął od naszej klasy. Brakowało nam dwóch osób no i dzwonimy do nich gdzie są, bo zdjecia robią i słyszymy zrozpaczony głos w telefonie: 'Wyszliśmy na pole i nas zamknęli.' Pani węszyć zaczęła i wywęszyła i się zaczęło pilnowanie. Ale po trzeciej było juz tylko czterech nauczycieli i czterach rodziców, więc już dało się kombinować. Ja nie piłam, bo należę do niepijących, bo na sam zapach mi sie już w głowie kręci x)
|
|
|
|
#3921 |
|
Zadomowienie
|
Ja jakoś nie wyobrażam sobię żebym chodziła do szkoły w żakiecie
![]() Kardigany owszem i bardzo je lubię. W moim przypadku tez wyparły bluzy (ktore tak jak u syduni leżą porzucone w szafie :P) chociaż raz na 3 miesiące zdarzy mi się w jakiejś wypuścić (pranie mi nie wyschnie :P ) spódnice okazjonalenie-czasmi latem, no i na galowo sukienki- oj bardzo bardzo rzadko, studniówka i wesele ![]() Po szkolę obecnie chodzę w czymś a'la trampki. Ale ładnych balerin poszukuję już baaardzo długo. Dużo z moich znajomych jakoś ostatnio zaczęło sie prowadzać po szkole w obcasach... Gdzie te foty ze studniówek dziewczyny?
Edytowane przez gaia Czas edycji: 2009-01-11 o 15:26 |
|
|
|
#3922 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A to, co wytłusciłam, będzie moim mottem.
|
||||
|
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
co do studniówkowego fotografa, to ja nie wiem jak jest z naszym
tzn wiem, że jest jakiś, który robi każdej klasie 2 zdjęcia - cała klasa i cała klasa + osoby towarzyszące. zdjęcia odbywają się w muzeum szkolnym, a my mamy jako pierwsi i bardzo dobrze, bo będziemy jeszcze ładnie wyglądać ale nie wiem czy na tym rola fotografa się nie kończy muszę wybadać, kto ze znajomych zabiera aparatstudniówka za tydzień i nic a nic nie mogę się skupić na nauce myślę ciągle jaką fryzurę chcieć, czy aby na pewno o niczym nie zapomniałam. a po studniówce pewnie uznam, że nie warto było tak się przejmować
|
|
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
A ja po studniówce i też się skupić nie umiem xD. Chyba spać pójdę i tyle. Się wypnę na wszystko, ot co.
|
|
|
|
#3925 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ksh to fajnie, że impreza się udała! Zdjęcia poprosimy
![]() Cytat:
Sukienki zakładam tylko na szczególne okazje... Wesele, 100dn, połowinki. Na galowo mykam w czarnych, materiałowych, eleganckich spodniach. Spódnice - lato, duży upał... Ja przede wszystkim cenie sobie wygodę, a spódnice dla mnie nie są. No właśnie
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
U fotografa? ;P
|
|
|
|
#3927 |
|
Konto usunięte
|
witam
![]() w sumie spałam niedługo bo do 1. impreza powinna sie skonczyc o 6 skonczyla sie po 5 ;/ teraz ejstem glodna i mysle ot ych ciachach na studniowkowym stole ktorych nie tknelam. hehe a oto fota. wstawie potem jeszcze ejdna jak bede miala jestem zadowolona bo mi fajny make up wyszeld hehehehedorbze ze nie mialam korony. z mojej kl byly 4 ksiezniczki... a ja bylam gwiazdą
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3928 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też nie założyłabym do szkoły żakietu. Po prostu nie lubię i tyle. Nawet na obecne matury chodzę w czarnym sweterku. A sukienki lubię i to bardzo. W mojej szafie jest zupełna dominacja letnich sukienek i spódniczek. Latem noszę je prawie non-stop, jedynie czasem wskoczę w jakieś rybaczki. Dziewczyny, czy ja dobrze rozumiem, że wy zmieniacie w szkole obuwie?
|
|
#3929 |
|
Konto usunięte
|
moja amma byla bo sama ja zaproponowalam
ale bardzo fajnie .a alkohol? wszyscy pod stołami. a potem? a potem na stołach. a nauczyciele? jak dyrektorki poszly to sie nei rkeyli a tak to wychdozili z pusta butelka po napoju i wracali z pełną ![]() to z opowiesci mamy hehehe |
|
|
|
#3930 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10441096]witam
![]() w sumie spałam niedługo bo do 1. impreza powinna sie skonczyc o 6 skonczyla sie po 5 ;/ teraz ejstem glodna i mysle ot ych ciachach na studniowkowym stole ktorych nie tknelam. hehe a oto fota. wstawie potem jeszcze ejdna jak bede miala jestem zadowolona bo mi fajny make up wyszeld hehehehedorbze ze nie mialam korony. z mojej kl byly 4 ksiezniczki... a ja bylam gwiazdą [/quote]masz jakieś zbliżenie na włosy?![]() Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

Pamiętam, że rok temu u nas na dzień nauczyciela dostali kokosy

matko sam stres przed ta 100dniowka ...

na obcasy może zacznę się czasem przerzucać, bo nie powiem, korci mnie ostatnio żeby w nich chodzić