|
|
#3901 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
można jakoś zagadać mimochodem. Wiesz na przykład, że Twoja koleżanka się hajta i wybiera ze swoim narzeczonym kamerzystę i muzykę na wesele i Cię takie refleksje naszły i co on o tym sądzi... Tak z partyzanta
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-02-21 o 21:16 |
|
|
|
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć i czołem
![]() co tutaj słychować? zazdrośnice
|
|
|
|
#3903 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Melduję, że żadnych oświadczyn nie było
![]() Ja właśnie rozmawiam z TŻ'tem... U nas to normalnie sinusoida... Jak jest kiepsko, to jest kiepsko prawie na maxa... A jak jest fajnie, to jest wręcz zaaaaaje...fajnie ![]() Dobrze, że "dołki" mamy krótkotrwałe Jest ostatnio taki kochany, że bym go wyprzytulała i w ogóle Ach
|
#3904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i boli mnie ząb blee. Chciałabym dostać kwiaty od TŻ ale żeby on sam pomyślał a nie żebym ja mówiła mu że bym chciała ... |
|
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie doluje ogolnie dzisiaj
|
|
#3906 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
ale jak już się doczekam, to będę megaszczęśliwa ![]() Pewnie nogi bolą po takim staniu? Sama stoisz, czy z koleżanką jakąś ?Ja dostałam od mojego kwiaty 3-4 razy jedynie... W tym raz kupował przy mnie i przeżywał, że pipak jest, bo to miała być niespodzianka, ale jakoś zawsze razem byliśmy haha ![]() Agatka, każda z nas tutaj miewałą takie dołki... Przejdzie na pewno nic się nie martw
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-02-21 o 21:37 |
|
|
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chcę kwiata muszę mu napisać. :P idę spaćnie smutać się!!! |
|
|
|
|
#3908 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
upomnij się, to może zacznie Cię częściej obsypywać
|
|
#3909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wlasnie mi napisal smsa "teskniep.s mozna wiedziec gdzie pracujesz?
|
|
|
#3910 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny!
Właśnie wróciłam z imprezy. Ale się wybawiłam Robię za 6 dni urodziny. TŻ zapytał się mi co chcę dostać na urodziny. Znaczy to, że pierścionka na pewno teraz nie dostanę...
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
#3911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
promocjuje sobie ja się wyspałam że hoho idę z TŻtem do kościoła na 9
|
||
|
|
|
#3912 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szedl potem pare metrow.dzien dobry i witam nowa zazdrosnice |
|
|
|
|
#3913 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Ja również witam.. Dzień Dobry
![]() Oka mnie szczypią i bolą ![]() I ja już po śniadanku A wczoraj zgrzeszyłam, namówili mnie na kawałek pizzy to będzie jakieś 350kcal (wyczytałam w necie nie jest źle... Ale mam wyrzuty sumienia
|
#3914 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to wiecej kalorii niz kawaleczek pizzy |
|
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
i już po
![]() ale tam zimno brr mrozisko jak 150. Ja w ogóle bardzo lubie się opychać smakołykami i zaraz sobie zrobię kanapki z toną majonezu mniaaam ![]() jakieś plany na niedziele już macie?
|
|
|
|
#3916 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Ale Ty nie musisz liczyć hehe A teraz herbatka i kawa... Tak, piję razem kawę muszę, żeby się postawić na nogi (ale i uwielbiam), a herbatę z rozsądku, ale lubić też lubię... ![]() Najbardziej uwielbiam mocną kawę rozpuszczalną ze śmietaną, cukrem i Baileysem (likierem irlandzkim).. mmm^^ czasami sobie pozwolę na taką rozpustę czasami... Plany na niedzielę? Molestować TŻ'ta przez gg czy Skype oczywiście Ma dzisiaj wolne pewnie połowę dnia pogra a połowę przegada ze mną i Wizażowanie oczywiście
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-02-22 o 10:29 |
|
|
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
a ja chcę na spacer
do takiego parku pięknego co się nazywa Świerklaniec z TŻtem rzecz jasna. no i odebrać staniki może jeszcze
|
|
|
|
#3918 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
U mnie taka śnieżyca, że ciężko byłoby mnie dzisiaj na spacer wyciągnąć
Ale pojechałabym z TŻ'tem na krakowski rynek na obwarzanki hehe w każą pogodę mogę jechać ![]() A odpowiedniego stanika dalej szukam, grrrrr!
|
#3919 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wlasnie ze musze liczyc bo to masakra juz ze mnie sie robi a jeszcze TZ mnie pasie ciagle tymi smakolykami
|
||
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ho
dziołchy złamałam wczoraj paznokieć, krew się lała, nie umiałam spać w nocy, bolało mnie niemiłosiernie ale za to jaki chłop mój czuły wiecie, kiedy to odrośnie? nie mam tego głęboko pękniętego, no i poziomo, bo mama mi mówiła, że dobrze, że nie w pionie pękło. Oglądaliśmy wczoraj "moje wielkie greckie wesele". chłopak niezbyt zachwycony był tym faktem, ale potem w niektórych momentach śmiał się razem ze mną. oczywiście musiałam go uspokajać, że u nas tak nie będzie, ale chyba nie uwierzył no, ciekawe jak tam Aelitka po półmetku
|
|
|
|
#3921 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to pekniety masz i nie ucielas? czy jak? bo nie zrozumialam![]() a ten film mielismy tez wcozraj ogladac ale ogladalam MIAMI INK a potem moj TZ oczywiscie chcial włatców móch ![]() no ciekawe ciekawe.ja to czekam na zdjecia
|
|
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
no nie obcięłam, bo mi krew się lała, bolało jak cholera i pękł mi tak, że chyba się uciąć nie da, bo przy skórze. na razie zakleiłam plastrem, ale nie wiem, jak ja będę funkcjonować
raz mi też zszedł, ale to jak miałam z 10 lat. kurde, chyba czas zacząć się dietować... |
|
|
|
#3923 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
przecież chyba bym z bólu umarła! to jest przy skórze tej pod paznokciem! ja to wodą polałam i myślałam, że mi palec pęknie
poczekam aż odrośnie i wtedy go optnę
|
|
|
|
#3925 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
krótkie. wstyd przyznać, ale obgryzam, a potem spiłowuję na równo.
![]() ![]() ![]() ogólnie masakra i teraz mnie to moje obgryzanie pokarało ![]() chłopak mnie teraz pilnuje, żebym nie gryzła, ale nie jest ze mną non-stop, al aj nad tym nie panuję ![]() EDIT: cześć, Agato
|
|
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
eeehhhhhhhh
a mnie się wczoraj po tym pogrzebie humor trochę spół jakoś mi tak dziwnie było, i cały czas się zastanawiam czy TŻ by za mną płakał na moim pogrzebie nawet wysłałam mu sms’a z takim zapytaniem i chciałam żeby mi odpowiedział jak się spotkamy, ale jakoś nie bardzo było, kiedy tak pogadać, więc mi nie odpowiedział. Na mszy mi się przypomniało jak do mnie zadzwonił i powiedział o tym wypadku i że niedużo brakowało a spotkalibyśmy się na jego pogrzebie i w ogóle...... ale pojechaliśmy do tego kina i było całkiem przyjemnie, choć TŻ zauważył, że jakąś taka zamyślona jestem i że chyba nie mam najlepszego nastroju, bo się pytał parę razy czy coś się stało. Film był za..biaszczy jak to na włatcóf przystało a TŻ cały czas mnie obejmował i przytulał jak chodziliśmy po butikach. Nic ciekawego nie kupiłam, więc nie mam się, czym pochwalić (chociaż może i mam, bo kupiłam sobie kolorek na włoski, farbę z Palety kolor złota czekolada ) ale jak przechodziliśmy koło W.Kruk’a to ja stwierdziłam, że nie chce wchodzić, bo nie mam, po co ale TŻ mnie zaciągnął i pokazał mi jeden pierścioneczek, który bardzo mu się spodobał i się mnie pytał czy mi się taki podoba, byłam w szoku ![]() bo wykorzystał chwilę, że znajomi weszli do innego sklepu, więc byliśmy sami a później się wypierał przed kuzynem, że to ja jego wciągam do tego jubilera Pierścionek był śliczny ![]() Co do planów na dzień dzisiejszy to mam ich aż za dużo i się zdecydować nie mogę, ale jedno jest pewne – spędzę ten dzień a raczej popołudnie i wieczór z TŻ’tem. Mamy zaproszenie znowu do kina, ale tym razem od mojego brata na tą nową komedię „Zamiana”, mamy zaproszenie od znajomych, z którymi byliśmy wczoraj w kinie na drinka(koleżanka ma ostatnio manie serwowania kolorowych drinków) oraz zaproszenie do mojej kumpeli, (ale to raczej przesuniemy na czwartek, bo ona ma jutro na rano do pracy a przecież musi wytrzeźwieć) a słoneczko pięknie świeci, więc nie obraziłabym się gdybyśmy poszli jeszcze na jakiś spacerek. Jakoś mi tak dziwnie dzisiaj, ale oglądam sobie „teledysk” z wczorajszych władców, nowa piosenka Czesia - SUPER!!! ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=kd6DUjJtBYY
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-22 o 11:35 |
|
|
|
#3929 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i tak ciagle krotkie.jak ja bez paznokci to jak bez palcow niech pilnuje Cie i daje po lapkach
|
|
|
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
Grape, cieszę się, że się Wam układa. a ciąga Cię po jubilerach, żeby reakcję wybadać
mój mnie w życiu nie zaciągnie, a to przez to, że ma pewność, że się zgodzę. głupia ja ![]() muszę iść, bo jest jeden komputer na 4 osoby, a każdy chce teraz miłej niedzieli |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:26.

można jakoś zagadać mimochodem. Wiesz na przykład, że Twoja koleżanka się hajta i wybiera ze swoim narzeczonym kamerzystę i muzykę na wesele i Cię takie refleksje naszły i co on o tym sądzi... Tak z partyzanta

moje oczko
ale jak już się doczekam, to będę megaszczęśliwa

to będzie jakieś 350kcal (wyczytałam w necie
nie jest źle... Ale mam wyrzuty sumienia
(ale i uwielbiam), a herbatę z rozsądku, ale lubić też lubię...
ale to pekniety masz i nie ucielas? czy jak? bo nie zrozumialam