Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-29, 11:09   #3901
aante_e
Miss Pudernica

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
to właśnie była Bebe tylko nie niebieska, a żółta, chyba z filtrem i też chyba kupię następną, bo są naprawdę świetne, o wiele lepsze od Nivei.

a sesja?
Z Nivei to tylko grejpfrutową lubię, reszta w ogóle nie działa.

Musisz przypominać o takich rzeczach?
Właśnie jak wrócę do Lbn to już tylko egzaminy mnie czekają i na końcówkę Kozienali się załapię
Stary 2009-04-29, 14:28   #3902
bossy
Zakorzenienie

Boże ta alergia mnie zabije wczoraj zjadłam ok 15 buraczki. Ok 15:15 miałam napuchnięte gardło i spuchniętego migdałka. O 20 coraz trudniej mi się oddychało. Ale jakoś dałam radę Poszłam spać ale obudziłam sie ok 3 i nie mogłam zasnąć do ok 5;30. Było mi okropnie duszno, zatkał mi się nos, i zaczęłam się dusić. chciałam już wzywać pogotowie, bo piłam wapno, brałam silne leki antyalergiczne i nic W końcu zasnęłam ale od rana mam bardzo suche gardło i śluzówkę nosa Mam gorączkę, jest mi ciągle zimno i łeb mi rozwala po prostu.

Poszłam do apteki, kupiłam Glosal na nawilżenie gardła i Mariner na nos. Trochę pomogło więc mam nadzieję, że przy dłuższym stosowaniu efekty będą widoczne na dłużej..
A, że byłam w aptece, która ma CAŁĄ DERMOKOSMETYKĘ () z b.dobrym wyposażeniem to..kupiłam normaderma na dzień. Stara wersja była straszna ale Ice dorzuciła mi próbki nowej i byłam zadowolona! To se kupiłam, a co na pocieszenie w zestawie z mini toniczkiem 30 ml.

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 15:47   #3903
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Ja też już mam weekend Właśnie obiadkuję, potem muszę skoczyć pozałatwiać kilka rzeczy, wstąpić do Rossmanna, i mogę zacząć się pakować na jutrzejszy wyjazd

A tak w ogóle to mam świetny humor

Nosek, kochanie
, pamiętajcie, że musimy się spotkać bo majówce, bo będę mieć dla Was kosmetyki apteczne

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 17:08   #3904
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Boże ta alergia mnie zabije wczoraj zjadłam ok 15 buraczki. Ok 15:15 miałam napuchnięte gardło i spuchniętego migdałka. O 20 coraz trudniej mi się oddychało. Ale jakoś dałam radę Poszłam spać ale obudziłam sie ok 3 i nie mogłam zasnąć do ok 5;30. Było mi okropnie duszno, zatkał mi się nos, i zaczęłam się dusić. chciałam już wzywać pogotowie, bo piłam wapno, brałam silne leki antyalergiczne i nic W końcu zasnęłam ale od rana mam bardzo suche gardło i śluzówkę nosa Mam gorączkę, jest mi ciągle zimno i łeb mi rozwala po prostu.
Wiem co przeżywasz. Bo sama cierpię od 5 rano... Czuję się strasznie słabo, boli mnie głowa i brzuch, nie dam rady nic zjeść. Leżę więc cały dzień, przewracam się z boku na bok, czasem przysnę na pól godziny i mam mordercze myśli gdy mój sąsiad zmusza mnie do słuchania Ramsteina tak że ściany mi drgają... A ja nawet nie mam siły żeby przejść się jedno piętro wyżej i go opier***ić
Stary 2009-04-29, 18:17   #3905
isa666
Zakorzenienie

Witajcie Cały dzień dziś byłam zapracowana, niedawno wróciłam do domu. Jutro też czeka mnie niestety praca, więc zazdroszczę tym, które już mają długi weekend No, ale mam nadzieję, że jutro nie będę musiała siedzieć w pracy dłużej a jeśli nawet, to że wrócę nie później niż o 20.

nosku ja nie żartuję, mam kartę pół roku i nawet nie umiem z niej skorzystać

bosiaczku, sleepy ściskam Was biedactwa

EDIT: Chciałam tak na szybko jeszcze pochwalić puder bambusowy z jedwabiem z BU, naprawdę świetnie matuje i nie bieli cery. Nie odznacza się też na skórze tak jak skrobia Jeśli nie będzie mnie wysuszał przy dłuższym stosowaniu to chyba zrezygnuję z pudrów drogeryjnych.
Stary 2009-04-29, 19:29   #3906
Olaola
Zadomowienie

Czesc siedze w bibliotece i staram sie uczyc, ale chyba zaraz jednak wyrusze do domu... jestem tu caly dzien i musze sie pochwalic, ze calkiem duzo zrobilam ale egzaminy za pasem, wiec chodze cala zestresowana...

Wczoraj sie zorientowalam, ze jedyny oczyszczacz do twarzy, jaki mam, to mleczko do demakijazu, ktore wlasnie mi sie konczy i chusteczki kosmetyczne oznacza to, ze niedlugo bede musiala kupic cos nowego , co bardzo by mnie cieszylo, gdyby nie to, ze troche nie mam pieniedzy teraz, po moich ostatnich zakupach na polepszenie humoru heh...

Chyba sobie skombinuje swinke skarbonke i bede tam wrzucac monety, zawsze sie cos uzbiera

Dzis mam zamiar zrobic sobie mini wieczor rolnika, wpakowac algi na twarz, opilowac i pomalowac paznokcie i wymoczyc sie w wannie oraz wypeelingowac mmm... juz sie nie moge doczekac.

bossy, sleepy, mam nadzieje, ze szybko poczujecie sie lepiej alergia to straszna rzecz, w tym roku jakos nie bardzo mnie dopada na szczescie (odpukac...).

My kind of love is an ugly love
But it's real, and it lasts a long, long time
Olaola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 23:30   #3907
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:

Poszłam do apteki, kupiłam Glosal na nawilżenie gardła i Mariner na nos. Trochę pomogło więc mam nadzieję, że przy dłuższym stosowaniu efekty będą widoczne na dłużej..
A, że byłam w aptece, która ma CAŁĄ DERMOKOSMETYKĘ () z b.dobrym wyposażeniem to..kupiłam normaderma na dzień. Stara wersja była straszna ale Ice dorzuciła mi próbki nowej i byłam zadowolona! To se kupiłam, a co na pocieszenie w zestawie z mini toniczkiem 30 ml.
Bossy

Kciuki poskutkowały połowicznie- znaczy tak mi się wydaje a okaże się za tydzień

Jutro też proszę- o 8.30
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-30, 07:59   #3908
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko

A ja siedzę już w pracy i mam nadzieję, że nie wyjdę zbyt późno. Chciałam do Natury skoczyć po jakieś lakiery do paznokci
Stary 2009-04-30, 10:00   #3909
kochanie
Wtajemniczenie

cześć Wczoraj cały dzień cięłam żywopłot na działce, ja nie wiem, miałam się uczyć, a ciągle w czymś musze pomagać
Za to chyba od tygodnia czy dwóch nie kupiłam żadnego kosmetyku Jak tak dalej pójdzie, to przestanę być nie tylko nałogową ale i kosmetykoholiczką Sama nie kupuję, ale dałam listę rodzicom, co chcę żeby mi przywieźli z Drezna, doczekać się na nich nie mogę teraz

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Czy ktoś tu nie miał pisać pracy w każdej wolnej chwili?
Nie bij! (bij, bij, może to mnie zmusi do pisania)

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Nosek, kochanie [/B], pamiętajcie, że musimy się spotkać bo majówce, bo będę mieć dla Was kosmetyki apteczne
Pamiętacie I nie tylko dlatego, ja czekam na relacje o adoratorze

Bossy, Sleepy, mam nadzieję, że już lepiej się czujecie Bardzo Wam współczuję, sama niby nie jestem alergikiem, ale jak czasem coś mnie uczuli, to zawsze na twarzy mam wysypkę, która oczywiście nie chce schodzić

A nie zdążyłam życzyć Warszawiankom udanego wyjazdu Pozdrówcie Snow Już żałuję, że z Wami nie pojechałam, bo rodzina mi tak organizuje czas, że nie wiem, kiedy będę pisać A to muszę pomóc babci, a to cioci... No ale staram się pisać, naprawdę, bo ta praca wisi nade mną jak chmura gradowa.

No i w nagrodę za to, że tak długo nic nie kupowałam, dzisiaj po wizycie w bibliotece, jadę po lakier vipery, albo dwa No i może puder prasowany sobie kupię, bo niedługo będę błyszczeć bardziej niż Słońce

A tak poza tym, to wiecie, jestem taka zamotylkowana, że nie mogę się na niczym skupić No jak tu uczyć się formatów danych gps, jak ktoś zagaduje na gg?
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 10:35   #3910
aante_e
Miss Pudernica

Hej
Już się zbieram do domu, zaraz TŻ będzie.
Miłego weekendu dziewczyny, a warszawianką do zobaczenia na zlocie
Stary 2009-04-30, 10:40   #3911
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

oj coś czuję że przez weekend będzie tu strasznie cicho

ja dziś wieczorem jadę do domu, ale czuję że dam rady tam odpocząć.. i z TŻtem pewnie będę się niewiele widzieć, bo będzie pomagał ojcu ...

kosmetycznie mam kryzys znowu. potrzebuję czegoś niepotrzebnego i zapieram się rękami i nogami, żeby nie wylądować w jakimś sklepie.

Dziewczyny a jakie macie majowe plany zakupowe? ja na pewno chcę krem i serum nawilżające Clareny, krem do stóp i puder sypki

kochanie ale się cieszę z Twoich motylków

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-30, 10:54   #3912
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny a jakie macie majowe plany zakupowe? ja na pewno chcę krem i serum nawilżające Clareny, krem do stóp i puder sypki
Ja zrobie zamówienie na BU, bo do maja mam "ważny" żel hialuronowy a i tak mi się kończy. I może na ZSK

Coś napewno wpadnie z Avonu (a wczoraj zamówiłam sobie: 2 lasery na pęknięte naczynka, czarna kredke z gąbeczką, kredkę do oczu Berry - z netto - na zapas, bo jest super do szybkiego makijazu i z oferty internetowej balsam do masażu Planet Spa )

A dzis mam zamiar iść do Biedronki po ten peeling i masło bo czytałam pochlebne opinie w watku Biedronkowym. To tak na pocieszenie, bo z weekednowego wypadu nici i jakby tego było mało to własnie dostaję okres (chyba wykrakałam czerwoną bluzeczką i czerwonym bolerkiem ).

Kochanie: wiosna pełna parą Idealny czas na zakochanie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-04-30 o 11:04
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 12:02   #3913
Organzza
Zakorzenienie

Kochanie, ale super

Ja bym chciała jakiś krem nawilżający, może maseczkę Galenic nawilżającą, trzeba będzie zaopatrzyć się w filtry, sól cynamonowa Dr Stopa () i pewnie przyjdzie mi do głowy jeszcze kilka rzeczy
zastanawiam się nad Fleur de corail, bo jest w korzystnej cenie w pedecie, ale teraz i tak bym nie używała, bo on taki raczej jesienno-zimowy, więc się waham
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Coś napewno wpadnie z Avonu (a wczoraj zamówiłam sobie: 2 lasery na pęknięte naczynka, czarna kredke z gąbeczką, kredkę do oczu Berry - z netto - na zapas, bo jest super do szybkiego makijazu i z oferty internetowej balsam do masażu Planet Spa )
a ten laser działa? To jest jakiś krem? ja się tak boję tych moich pękających naczynek (tzn. że będzie ich więcej..)
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 12:18   #3914
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
a ten laser działa? To jest jakiś krem? ja się tak boję tych moich pękających naczynek (tzn. że będzie ich więcej..)
Jest naprawde dobry Ma forme kremo-balsamu i faktycznie zmniejsza pęknięte naczynka Są wyraźnie bledsze. Początkowo troche czasu upłyneło zanim widziałam efekt, ale teraz nawet jak zrobie prerwę w stosowaniu to szybciej bledną. Używam w ten sposób, że wcieram niewielką ilość w skórę z pękniętymi naczynkami, a potem, po wchłonięciu, jeszcze jedną, grubszą (tak, że sie nie wchłania od razu) konkretnie na naczynka. Obecnie mam drugie opakowanie no i 2 przyjda niedługo.

Instagram

Stary 2009-04-30, 12:25   #3915
noseknosek

Organzzo ja maseczki Galenic nawilżającej nie polecam, jest bardzo średnia, a cena dość wysoka. Jest słabsza od winogronowej YR...

ja właśnie też muszę się wziąć za stopy trochę i zaczęłam już przeglądać KWC pod tym kątem.
Nie wiecie gdzie mogę dostać ten peeling? http://pretty.wizaz.pl/kosmetyki/pro...?produkt=17880
W Rossmannie, SP i Carrefourze nie ma

biegam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-30, 12:35   #3916
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
ja właśnie też muszę się wziąć za stopy trochę i zaczęłam już przeglądać KWC pod tym kątem.
Nie wiecie gdzie mogę dostać ten peeling? http://pretty.wizaz.pl/kosmetyki/pro...?produkt=17880
Widziałam go w E.leclercu.

Na maj w sumie potrzebuje tylko kremu do rąk i podkładu. Kuszą mnie jeszcze odcienie lakierów Bell F.C. więc pewnie jakiś wpadnie.
Stary 2009-04-30, 12:39   #3917
noseknosek

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
dziękuję bardzo! może zaraz uda mi się podskoczyć jeszcze tam

biegam
Stary 2009-04-30, 12:48   #3918
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Jest naprawde dobry Ma forme kremo-balsamu i faktycznie zmniejsza pęknięte naczynka Są wyraźnie bledsze. Początkowo troche czasu upłyneło zanim widziałam efekt, ale teraz nawet jak zrobie prerwę w stosowaniu to szybciej bledną. Używam w ten sposób, że wcieram niewielką ilość w skórę z pękniętymi naczynkami, a potem, po wchłonięciu, jeszcze jedną, grubszą (tak, że sie nie wchłania od razu) konkretnie na naczynka. Obecnie mam drugie opakowanie no i 2 przyjda niedługo.
dziękuję pewnie się skuszę
Cytat:
Organzzo ja maseczki Galenic nawilżającej nie polecam, jest bardzo średnia, a cena dość wysoka. Jest słabsza od winogronowej YR...
ojej, dzięki za uprzedzenie po opisie producenta spodziewałam się cudów
Cytat:
ja krem do stóp mam, balsam mam, a nie mam w czym ich kąpać przez Ciebie pomyślałam, że pumeksu nie mam
Cytat:

Na maj w sumie potrzebuje tylko kremu do rąk i podkładu. Kuszą mnie jeszcze odcienie lakierów Bell F.C. więc pewnie jakiś wpadnie.
a w moim chyba nie ma kiedyś rozglądałam się za nim i nie widziałam, no ale może teraz by był...

o, jeszcze lakier do paznokci chcę zapomniałam nadal mi w głowie podobny do tego z letniej kolekcji Chanel
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 12:53   #3919
Hosenka*
Zakorzenienie

Organzzo: w obecnym katalogu (nr 6) jest w promocji - 1 szt 71 zł, 2 szt 99 zł. Cena 1 szt nie jest atrakcyjna, bo czasem jest w promocji za 50-60 zł.

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-04-30 o 12:55

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-30, 14:30   #3920
emememsik
po prostu Em :)

Nadrobiłam wątek, ale pokasowały mi się cytaty i już kompletnie nie pamiętam o czym miałam pisać.

W każdym razie mam całe 3,5 dnia wolnego długiego weekendu.
Stary 2009-04-30, 15:08   #3921
isa666
Zakorzenienie

A ja wyjdę dziś z pracy normalnie, więc pobiegnę do Natury na jakieś małe zakupy
Też nie mogę się doczekać tych wolnych 3 dni

EDIT: A jednak postanowiłam, że na zakupy pojadę w sobotę. Po tych 2 dniach intensywnej pracy mam dziś ochotę tylko leżeć i nic nie robić.

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-04-30 o 15:27
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 15:34   #3922
rzyrafka
Zakorzenienie

Życzę Wam wszystkim miłego spędzenia tych wolnych dni

Ja zaraz jadę z TŻ na ryby
I oczywiście dopiero się zaczynam pakować całe szczęście, że żarcie kupiłam wczoraj bo byłoby kiepsko
Kupiłam też na próbę filtr Bielendy BioEco 10- w tym roku zamierzam się opalić na mulatkę

Nie wiem co będzie jak wrócę, planuję się odciąć (który to już raz )w celu skupienia na nauce a po kilkudniowej przerwie będzie mi łatwiej także to dobry moment jest.

A w jutro może się spotkam z Gajuszką

Co do majowych planów zakupowych- chodzą mi po głowie 3 podkłady, 3 tuszde do rzęs, kilka cieni- jednym słowem standard z kolorówki a z pielęgnacji na razie moge się nie martwić bo mam mały zapasik (3 żele, 3 pilingi, 2 balsamy, szampon)

trzymajcie się, życzę dużo uśmiechu
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 19:03   #3923
Hosenka*
Zakorzenienie

Co tu tak cicho??
Przygotowania przedwyjazdowe??

Kupiłam peeling i masełko w Biedronce

Instagram

Stary 2009-04-30, 19:17   #3924
isa666
Zakorzenienie

A ja przespałam znowu zamówienie z Avonu Coś się od kilku katalogów nie mogę zebrać i zamówić.
Ale za to w sobotę mam nadzieję odbić to sobie na zakupach Najsampierw muszę kupić jakieś lakiery do paznokci(ze 2 kolory), obadać nowe szminki L`Oreala Shine Gelee(są w nowej gazetce Natury, więc mam nadzieje, że w Solvayu już je mają) i chcę jeszcze nowe kolczyki jakieś
Stary 2009-04-30, 20:16   #3925
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cześć U mnie troche lepiej miło że ktoś Tu o mnie pamięta

Czekają mnie strasznie leniwy długi weekend
W ogóle to coś okropnego mi sie z cerą dzieje Znowu mam uczulenie tak jak w zeszłym roku i jeszcze te moje ręce okropne tak swedzą

Rzyrafko ucałuj Gaje jak się spotkacie i powiedz żeby nam się tu odezwała jak najprędzej

I tak jeszcze Vibesko , Yenn , Tru z Adaśkiem gdzie jesteście ??
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 20:18   #3926
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja się żegnam
Trzeba się przygotować do wyjazdu

Do "zobaczenia" w sobotę albo w niedziele (albo w poniedziałek)

Udanego weekendu

Instagram

Stary 2009-05-01, 00:11   #3927
iceflower
Przyjaciółka KWC

Witam po małej przerwie (chociaż widzę, że pustawo w wątku) wróciłam dzisiaj w końcu do domu, bo od soboty sypiałam poza nim i czasu na wizaż nie było wcale. Ale było cudownie.

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Ice, zazdroszczę takiego pomieszkiwania z TŻ
Nooo było wspaniale.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Upichciłam ciasto rabarbarowe- pyyycha
Ja miałam zamiar upichcić je w weekend, ale nie zanosi się na to, żebym znalazła czas.

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Już drugi dzień wracam do domu i ledwo żyję, siedzenie po zajęciach na polach mokotowskich jest taaakie męczące No ale dzięki temu nic mnie kusi kosmetycznego, aż się dziwię, że to ta kdługo trwa
To najfajniejszy odwyk - nie mieć czasu na zakupy z powodu miłego spędzania czasu. Wiem po sobie.

Cytat:
A ja jakis czas temu zastanawiałam się, co zrobiłam z tymi próbkami Normaderm. Skleroza nie boli.

Cytat:
Ja muszę kupić filtr (przez tydzień chodziłam po słońcu z samym kremem na twarzy), krem nawilżający (albo znowu Galenic Soins Hydratants albo Nuxe Nirvanesque Enrichie - w zależności od budżetu), kończy mi się Effaclar A.I. Jeszcze coś lekkiego pod filtr by mi się przydało. Planuję też w tym miesiącu nowy tusz do rzęs. I tyle.

Przynajmniej nie zamierzam więcej kosmetyków kupować, bo muszę kupić sukienkę i buty na ślub przyjaciółki i kask na motocykl. I 6 maja usuwam kolejną ósemkę.

Cytat:
Ja mam 2 Bell Fashion Colour, każdego użyłam po razie i o ile kolory boskie, to już z trwałością marniutko było.

Wszystkim majówkującym życzę miłych wyjazdów i świetnej zabawy. Mnie czeka w tym roku tylko jednodniowy wypad do Zakopanego.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-01, 08:14   #3928
isa666
Zakorzenienie

Dobry Ja niedawno wstałam i jestem jakoś bardziej niewyspana niż jak wstaję rano do pracy o 5.40

Wszystkim wyjeżdżającym na długi weekend życzę wspaniałej zabawy i pięknej pogody(to przede wszystkim)

Ja spędzę dzisiejszy dzień na słodkim nic-nie-robieniu. Może jedynie trochę się porolniczę, bo się zaniedbałam ostatnimi czasy
Stary 2009-05-01, 10:35   #3929
noseknosek

Nagrzeszyłam wczoraj dzięki aante znalazłam ten peeling do stóp Miraculum w Leclercu, a że w promocji była jeszcze seria Neutrogeny do stóp to wpadł mi do koszyka też krem i szampon Ziaji

udanego leniuchowania wszystkim

biegam
Stary 2009-05-01, 13:38   #3930
isa666
Zakorzenienie

Ale tu ciiiisza Wyszłam na słoneczko, ale u mnie tak mocno wieje, że nie da się w spokoju siedzieć w ogrodzie.

Zakochałam się w tych sukienkach, zwłaszcza w 1 i 4 http://www.zeberka.pl/art.php?id=4244 Jutro robię napad na Orsaya, mam nadzieję, że już będą te kiecki w sprzedaży.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości