Panny Młode 2010 - cz. VI - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-20, 15:44   #3901
bjakbeata89
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI

jak dla mnie 4tys to stanowczo za drogo jak za kamerzyste. My przeznaczymy na kamerzyste góra 2000zł plus fotograf w studiu jakies 700zł. a kamerzysta którego bierzemy pod uwagę bierze ze sobą jeszcze kolege który całe wesele bedzie robił zdjęcia. Obydwoje mają wykształcenie zwiazane z fotografią. Problem jest w tym że kamerzysta jest moim kuzynem a mój tzcik nie chce zatrudniać rodziny tylko kogos bezstronnego... I teraz mam metlik w głowie. On bierze tanio i pieknie robi filmy i zdjecia.... ale przeciez nie bede sie kłócić z narzecoznym....
bjakbeata89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 15:45   #3902
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

napisałam maila do jednej firmy i mają nasz termin wolny, 3400-4750 w zalezności od tego czy chcemy full hd a chcemy, więc ta wyższa kwota. Do innej firmy napisałam maila i czekam na odpowiedź, u nich jest 2600 zł i jest opcja, że można zrobic pokaz filmu dla znajomych w kinie a ja własnie takie cos chciałam zorganizowac na własną rękę Musimy się zastanowić czy chcemy wydac ponad 4 tysiące na film, budżet nam na to pozwala, ale nie bardzo chcę. Jedna firma, którą znalazła Lain robi fajne filmy za ponad 4, ale sa tak fajne, że mogłabym rozważyć, tylko mój termin maja zajęty...
ta firma robi super filmy www.machej.pl, ale ceny zaczynaja się od 4400.
ja już nie wiem. Z jednej strony mi żal kasy, z drugiej chce fajny film, ale nie chce za bardzo wydziwiać.
Wiesz co Samoa jeśli bym miała kasę na takiego wypasionego kamerzystę to bym go wzięła.. Bo co jak co ale jak się ma super film zrobiony to jest świetna pamiątka.. I może Ci kiedyś dzieci nie wyśmieją jego jakości jak będzie ładnie i naprawdę z klasą i wyczuciem zrobiony.. Bo jak patrzę na niektóre filmy znajomych, gdzie kamera "chodzi" razem z operatorem i fimowane są głównie nogi ładnych kuzynek to niewiadomo czy się śmiac czy płakac...
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 15:48   #3903
szana
Zadomowienie

Zobaczyłam czołówkę filmu pierwszego ze stronki,którą podała Samoa i jestem oczarowana piękne jest zrobione! nie wiem,czy ja jestem taka wrażliwa czy co ale łezka mi aż poleciała patrząc na to
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 15:51   #3904
tancerka212
Zakorzenienie

Samoa a może warto zrobić wywiad wśród znajomych czy nie mają jakiś namiarów na kamerzystę fajnego z waszych okolic bo np u mnie w mieście jak szukałam dla siebie tych rzeczy to tez najpierw przez neta ale jak sie okazało w necie reklamowali się głównie ci którzy za swoje usługi biorą po 4 tysiące itp a jak się człowiek rozejrzał dookoła to i się nagle super kamerzysta znalazł i fotograf za 1/4 ceny tych z neta. nasz kamerzysta jak się okazało nie reklamuje się w necie bo nie musi- po mieście jest reklamowany z ust do ust i terminy ma pozajmowane na dużo wprzód więc może są swietni kamerzyści a wcale nie muszą kosztować 4000zł
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 15:52   #3905
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja umiem po dojczu szprechać a co?Przetłumaczyć Ci coś mogę, ale napisać niet
Nie no napisane mam i chciałam żeby ktoś kto się orientuje sprawdził to i mi powiedział czy to się kupy trzyma TYlko prosze się później nie nabijac jakby co
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 15:53   #3906
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Samoa to ty w końcu kamerzysty szukasz czy fotografa bo się zagubiłam troszkę...
na kamerzystę ponad 4 tysiące to trochę drogo... na świetnego fotografa to jeszcze... oczywiście gdybym miała taka kasę w budżecie na to przeznaczoną. na fotografa wtedy bym wydała 4 tysiaki ale na kamerzystę nie bo mimo wszystko filmu nie będę oglądać często a zdjęcia znając moją miłość do oglądania zdjęć to nawet codziennie z wakacji fotki to znam na pamięć już chyba więc i ze slubu na bank tak będzie hehehe ale kamerzysty tak drogiego bym nie zamawiała. ale mnie po prostu nie stać na to więc ja inaczej myślę
fotografa mam
kamerzysta ma więcej pracy, żeby film był dobry, więc ja jestem skłonna więcej zapłacić za kamerzystęTylko nie wiem czy aż tyle i tu jest problem.

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
Samciu zaraz obczaję i Ci powiem co myślę
wiesz co to jest tak,że jak chcesz fajny film to trochę szkoda żałować kasy na to ale z drugiej strony kapuje,że nie chcesz,jak to sama określiłaś "wydziwiać".A co jest w tym full,że tak drogo? czym się to różni?
full hd to lepsza jakość filmu. Poza tym ci drodzy kamerzyści maja taki sprzęt, który robi fajny efekt, tylko nie bardzo widzi mi się plan filmowy na podjeździe, ale niech będzie, w kościele też, ale na sali nie chcę. Poza tym nie chce filmu z przygotowań - zadnego malowana, fryzjerów a juz najabrdziej nie chcę zakładani podwiżaki, bo to obleśne i żałosne itp., więc dlaczego mam za to płacić.
www.media-group.pl to sa ci za 3400-4700
www.photocenter.pl to sa ci za 2600 zł
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 15:58   #3907
szana
Zadomowienie

Cytat:
Samoa a może warto zrobić wywiad wśród znajomych czy nie mają jakiś namiarów na kamerzystę fajnego z waszych okolic bo np u mnie w mieście jak szukałam dla siebie tych rzeczy to tez najpierw przez neta ale jak sie okazało w necie reklamowali się głównie ci którzy za swoje usługi biorą po 4 tysiące itp a jak się człowiek rozejrzał dookoła to i się nagle super kamerzysta znalazł i fotograf za 1/4 ceny tych z neta. nasz kamerzysta jak się okazało nie reklamuje się w necie bo nie musi- po mieście jest reklamowany z ust do ust i terminy ma pozajmowane na dużo wprzód więc może są swietni kamerzyści a wcale nie muszą kosztować 4000zł
no to my mamy podobnie "złapanego" kamerzystę miała go koleżanka szwagierki,potem szwagierka a teraz my będziemy mieć robi świetne filmy a nie jest tak drogi
wszystko też zależy od tego ile można wydać na kamerzystę

więc jeśli jesteś skłonna dać więcej to spoko zaraz zobaczę te stronki co teraz wkleiłaś.
Też nie chcę filmu z zakładaniem podwiązki,ale w domku może chwilkę pokamerować-jak już będziemy wszyscy no chwilkę z błogosławieństwa

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-05-20 o 16:02

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-20, 15:58   #3908
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
www.media-group.pl to sa ci za 3400-4700
www.photocenter.pl to sa ci za 2600 zł
zaraz dostanę w łeb ale mnie nie zachwyciły ich filmy teraz pooglądam tych za 2600

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 16:01   #3909
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Wiesz co Samoa jeśli bym miała kasę na takiego wypasionego kamerzystę to bym go wzięła.. Bo co jak co ale jak się ma super film zrobiony to jest świetna pamiątka.. I może Ci kiedyś dzieci nie wyśmieją jego jakości jak będzie ładnie i naprawdę z klasą i wyczuciem zrobiony.. Bo jak patrzę na niektóre filmy znajomych, gdzie kamera "chodzi" razem z operatorem i fimowane są głównie nogi ładnych kuzynek to niewiadomo czy się śmiac czy płakac...
no właśnie...nawet do końca nie wiem co na to tż, bo sobie mailujemy tylko, ale on chyba jednak nie chce tyle az wydać....nie wiem sama.....

Cytat:
Zobaczyłam czołówkę filmu pierwszego ze stronki,którą podała Samoa i jestem oczarowana piękne jest zrobione! nie wiem,czy ja jestem taka wrażliwa czy co ale łezka mi aż poleciała patrząc na to
no właśnie

Cytat:
tylko, że my jesteśmy pionierami i znajomi od nas "odgapiają", poza tym te za 4 koła sa faktycznie dobrze zrobione a nie, że maja stronke w necie to droższe tylko faktycznie płaci się za jakość. MIetkową firmę to ja mogę mieć od reki, bo były chłopak mojej przyjaciółki ma firmę - studenci kupili kamerę i założyli firmę, ale czegos takiego to ja nie chcę.

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Nie no napisane mam i chciałam żeby ktoś kto się orientuje sprawdził to i mi powiedział czy to się kupy trzyma TYlko prosze się później nie nabijac jakby co
daj, ale nawet jak tam będą bzdury to ja pewnie uznam, ze jest piękną literacką niemczyzną napisane

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
zaraz dostanę w łeb ale mnie nie zachwyciły ich filmy teraz pooglądam tych za 2600
własnie mnie tez nie zachwyciły te media group
te za 2600 tez średnio
a to www.machej.pl Ci się nie podoba??? bo mi sie oni strasnzie podobają
Stary 2009-05-20, 16:03   #3910
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
własnie mnie tez nie zachwyciły te media group
te za 2600 tez średnio
a to www.machej.pl Ci się nie podoba??? bo mi sie oni strasnzie podobają
zaraz zobaczę super

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-05-20 o 16:05
Stary 2009-05-20, 16:03   #3911
tancerka212
Zakorzenienie

Samoa powiem Ci że obejrzałam sobie 2 filmiki z tego pierwszego linku- machaj czy mochaj czy jak się nazywało i powiem ci że małe Hollywood to jest zarąbiście mi się podoba i efekt jest warty swojej ceny!!! jak masz kasę to go zamawiaj bo naprawdę taki film to marzenie- po weselu kiedyś kiedyś dam ci swój adres i mi wyślesz kiedyś płytkę ze swojego śłubu to obejrzę sobie to arcydzieło
Stary 2009-05-20, 16:06   #3912
bjakbeata89
Raczkowanie

ten machej.pl pięknie robią, ale dla mnie cena nieosiagalna obejrzałam tylko pierwszy film ale przysięga była po angielsku...
Stary 2009-05-20, 16:06   #3913
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
po weselu kiedyś kiedyś dam ci swój adres i mi wyślesz kiedyś płytkę ze swojego śłubu to obejrzę sobie to arcydzieło
mi też

Samoa jak macie kasę to weźcie ich!

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-05-20 o 16:12
Stary 2009-05-20, 16:12   #3914
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Samoa powiem Ci że obejrzałam sobie 2 filmiki z tego pierwszego linku- machaj czy mochaj czy jak się nazywało i powiem ci że małe Hollywood to jest zarąbiście mi się podoba i efekt jest warty swojej ceny!!! jak masz kasę to go zamawiaj bo naprawdę taki film to marzenie- po weselu kiedyś kiedyś dam ci swój adres i mi wyślesz kiedyś płytkę ze swojego śłubu to obejrzę sobie to arcydzieło
Piszę do nich maila czy maja wolny termin i ile to faktycznie będzie kosztowało, bo nie są z Krk i mogą cos podoliczać, już samo OD 4400 zl mówi za siebie - juz sie boję...
własnie rozmawiam z tż i mówi, że 5 tys. to za dużo na kamerę, więc to media group odpada.
A tego Machej.pl to on nie pamięta, bo tylko demo oglądał u mnie w domu a teraz z pracy wyszedł i nie zdążył tego Macheja zobaczyć. I teraz mi mówi, że on nie wie czy faktycznie potrzebujemy to full hd i mi tu rozkminia i mówi, że musimy się nad tym zastanwoić -łał odkrył AmerykęI jeszcze sie dowiedziałam, ze musi kończyć, bo musi zdjąć marynarkę, bo mu gorąco No to pogadaliśmy
Stary 2009-05-20, 16:14   #3915
szana
Zadomowienie

Samoa ja bym brała tych http://machej.pl jeśli miała bym kasę na to zrobili na mnie bardzo dobre wrażenie
tamci są ok,ale nie tak dobrze jak CI a ile Ci chcą? napisz do TŻ a wtedy będziesz wiedziała co on o tym myśli

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-20, 16:18   #3916
lain
Zakorzenienie

o mamo, mam tyle roboty, ze nie wiem w co rece wlozyc... wiec przez nastepne dni to tu chyba tak z doskoku troche bede

Kasia
gratuluje nowej daty dzien wczesniej mam urodziny

i gratulacje dla TZa Tancerki to juz teraz moze poszukac z dyplomem jakiejs pozadnej pracy

Cytat:
Napisane przez bjakbeata89 Pokaż wiadomość
Kurde w naszej uczelni już wprowadzili to że nie pisze się pracy licencjackiej tylko egzamin się zdaje i o...
to ja mialam jeszcze gorzej, bo nie dosc, ze musialam zdawac egzamin dyplomowy ze studiow (5 przedmiotow kanonicznych czyli jak 5 egzaminow w jednym ) to jeszcze musialam napisac do tego prace licencjacka (dzieki Bogu krotsza niz taka zwykla - miala miec forme artykulu naukowego )

Cytat:
A teraz zjem ogórka. W ogóle rodzice w weekend posadzili ogórki i znów będziemy miec zatrzęsienie ogórków w wakacje, posadzili też krzaczki borówki amerykanskiej, zapowiada się pyszne lato, zwłaszcza, że mamy jeszcze agrest i czerwone i czarne porzeczki
Nie mogę się doczekac kiedy będzie juz fasolka szparagowa, bo uwielbiam a taka z mrożonek nie jest smaczna.
o dobre sa te borowki amerykanskie wole od tych naszych tez mam w ogrodku na wsi. i mam jeszcze agrest, czarne i czerwone porzeczki, czerwone i zolte maliny, ale niz z tego nie jem, bo nie lubie no maline czasem skubne, ale tak tylko zeby cos przegryzc. wole sok malinowy do herbatki
ja najbardziej lubie poziomki i wlasnie poziomek w ogrodku nie mam

co do salatek to wczoraj moja mama zrobila pyszna z pomidorow, grillowanego selera naciowego i baklazana. pycha byla

Cytat:
A butonierka to tylko dla tż, prawda? Pan młody chyba musi miec kwiatka, tak?Bo ja nie wiem czy mi sie to podoba. Musi czy nie?
co to znaczy czy musi czy nie nic nie musi
moj TZ powiedzial, ze zadnych kwiatkow sobie przypimnal nie bedzie
a mi w sumie tez sie bardziej podoba bez butonierki. bez kamizelki i bez butonierki, o!

dowiedzialam sie dzis, ze znajomi planuja slub na 12 czerwca 2010 wiec oni w czerwcu, my w lipcu, a inni znajomi w pazdzierniku powoli kalendarz slubny sie zapelnia mam nadzieje, ze nikt nie wyskoczy ze slubem w sierpniu, bo wtedy chcemy jechac na podroz poslubna.
ci znajomi planuja slub w kosciele Mariackim. ja bym chyba nie chciala w az tak turystycznym kosciele troche turysci jednak klimat psuja

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-05-20 o 16:19
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 16:19   #3917
tancerka212
Zakorzenienie

dzięki Samoa że wkleiłaś tego linka z tymi pięknymi filmami- od razu poprawił mi się humorek bo się rozmarzyłam i wszystkie smuteczki odeszły daleko- w ogole cieszę się że was mam bo z wami mogę gadać o ślubie 24 godziny na dobę i nikt w tym nie widzi nic dziwnego a na uczelni to w głowie ludziom tylko piwo i jęczenie na trudne kolokwia czym wpędzają mnie w depresję... mam już dobry nastrój i wszystko od razu jest łatwiejsze
uwielbiam was panny młode
Stary 2009-05-20, 16:19   #3918
natj
Rozeznanie

Samoa,
Piękne filmy. Jeśli budżet pozwala to szalej )

Mnie wczoraj wszystko opadło:
sala zamówiona, fotograf też, dj też. Dzwonimy do USC - pani mówi że termin 09.10.10 mają zajęty! I nic. No przecież to półtora roku do przodu i to nie w sezonie
natj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 16:21   #3919
onaella
Zakorzenienie

helolll

ja dzis już jestem po wynikach z jednego egzaminu, po następnym ustnym i po jednym zaliczeniu ale wyniki zadowlające bo 5, 5 i 4+
jeszcze w poniedziałek jeden egzamin i juz po studiach prawie

wczoraj miałam już ostatni wykład i teraz tak jakoś dziwne uczucie, że to już koniec, kurcze tak szybko mi zleciało te 5 lat, że nie wiem

ide poopychac się trochę zelkami wczoraj dostałam od brata wielkie kilogramowe pudło

nie ma to jak byc żelkożercą

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-20, 16:21   #3920
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
po weselu kiedyś kiedyś dam ci swój adres i mi wyślesz kiedyś płytkę ze swojego śłubu to obejrzę sobie to arcydzieło
Cytat:
mi też

Samoa jak macie kasę to weźcie ich!
to jak ich weźmiemy to do mnie przyjedziecie to Wam puszczę
Kasę niby mamy, bo mamy luz w budżecie i spokojnie możemy sobie pozwolić na nawet za 5 tys. tylko mnie jedno zastanawia - czy jeśli ja mam takie dylematy czy brac za tyle kasy czy nie to czy to przypadkiem nie oznacza, że nie mamy na to kasy.
NIech tz zdecyduje, bo ja dzięki Wam jestem bardziej na tak

Cytat:
Napisane przez bjakbeata89 Pokaż wiadomość
ten machej.pl pięknie robią, ale dla mnie cena nieosiagalna obejrzałam tylko pierwszy film ale przysięga była po angielsku...
a mi się strasznie podoba przysięga po angielsku!!JA bym mogła po angielsku A szczególnie you may kiss the bride
Stary 2009-05-20, 16:25   #3921
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
ide poopychac się trochę zelkami wczoraj dostałam od brata wielkie kilogramowe pudło

nie ma to jak byc żelkożercą
kocham żelki!!!!!!

Cytat:
to jak ich weźmiemy to do mnie przyjedziecie to Wam puszczę
Kasę niby mamy, bo mamy luz w budżecie i spokojnie możemy sobie pozwolić na nawet za 5 tys. tylko mnie jedno zastanawia - czy jeśli ja mam takie dylematy czy brac za tyle kasy czy nie to czy to przypadkiem nie oznacza, że nie mamy na to kasy.

a mi się strasznie podoba przysięga po angielsku!!JA bym mogła po angielsku A szczególnie you may kiss the bride
No to musicie się dowiedzieć czy macie kasę czy nie hehehe bo my już w tym temacie nic nie pomożemy, ale jeśli macie na to pieniążki to ja bym je wydała bo film będzie powalający!!! chybabym wtedy przyrosła do kanapy i codziennie robiła sobie seans filmowy ze mną i tżtem w roli głównej
Stary 2009-05-20, 16:30   #3922
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natj Pokaż wiadomość
Dzwonimy do USC - pani mówi że termin 09.10.10 mają zajęty! I nic. No przecież to półtora roku do przodu i to nie w sezonie
to co oni robia jeden slub dziennie

aha i musze sie jeszcze pochwalic, ze dzis mnie pochwalil promotor za prezentacje magisterki i patrzac na moje notatki stwierdzil, ze wlasciwie to pierwszy rozdzial mam gotowy
heh gotowy to moze we wrzesniu bedzie

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Cytat:

a moze to poprostu oznacza, ze masz watpliwosci czy chcesz wydawac tyle na kamerzyste... ja bym spokojnie mogla miec drozszego fotografa, drogiego kamerzyste, droga suknie z salonu itd
tylko ja nie chce... nie czuje takiej potrzeby. chyba poprostu jestem tez oszczedna (Krakuska )
Stary 2009-05-20, 16:33   #3923
bjakbeata89
Raczkowanie

ja jestem uzależniona od żelek musze codziennie zjesć chociaż jedną paczkę. Najlepsze są haribo takie w rulonie, pyszne są akuku z soczkiem
a najbardziej uwielbiam takie kabelki zelkowe w środku z czymś w stylu gumy rozpuszczalnej mniam

REKLAMA
Stary 2009-05-20, 16:34   #3924
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Samoa ja bym brała tych http://machej.pl jeśli miała bym kasę na to zrobili na mnie bardzo dobre wrażenie
tamci są ok,ale nie tak dobrze jak CI a ile Ci chcą? napisz do TŻ a wtedy będziesz wiedziała co on o tym myśli
rozmawiałam z tż i jedyne co ustalilismy to to, że 5 tys. za media group to za dużo.
Zobaczymy co powie na machej, ale dopiero jutro zobaczy.

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja najbardziej lubie poziomki i wlasnie poziomek w ogrodku nie mam

co do salatek to wczoraj moja mama zrobila pyszna z pomidorow, grillowanego selera naciowego i baklazana. pycha byla
a ja mam poziomkii duzo sie marnuje, bo mamy kilka krzaczków i nie nadążamy jedzeniem
pyszna sałatka musiała być

Cytat:
dowiedzialam sie dzis, ze znajomi planuja slub na 12 czerwca 2010 wiec oni w czerwcu, my w lipcu, a inni znajomi w pazdzierniku powoli kalendarz slubny sie zapelnia mam nadzieje, ze nikt nie wyskoczy ze slubem w sierpniu, bo wtedy chcemy jechac na podroz poslubna.
ci znajomi planuja slub w kosciele Mariackim. ja bym chyba nie chciala w az tak turystycznym kosciele troche turysci jednak klimat psuja
my mamy jednych na sierpień, ale ja cały czas czekam na moją przyjaciółkę, bo ona tez w 2010 ale jeszcze nic nie ustatlili a też musze byc na jej ślubie
oj ja bym nie chciała w MAriackim, nie dość, że turyści w środku to jeszcze na zewnątrz masakra sie dzieje.
Stary 2009-05-20, 16:37   #3925
natj
Rozeznanie

Cytat:

aha i musze sie jeszcze pochwalic, ze dzis mnie pochwalil promotor za prezentacje magisterki i patrzac na moje notatki stwierdzil, ze wlasciwie to pierwszy rozdzial mam gotowy

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

a moze to poprostu oznacza, ze masz watpliwosci czy chcesz wydawac tyle na kamerzyste... ja bym spokojnie mogla miec drozszego fotografa, drogiego kamerzyste, droga suknie z salonu itd
tylko ja nie chce... nie czuje takiej potrzeby. chyba poprostu jestem tez oszczedna (Krakuska )
Nie wiem od 10-14, może 4 w dniu? Ale to wychodzi jeden na godz to przecież trochę za długo.
Chore to jest. Aż się ślubu nie chce brać :/brrr
Stary 2009-05-20, 16:38   #3926
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a ja mam poziomkii duzo sie marnuje, bo mamy kilka krzaczków i nie nadążamy jedzeniem

to ja wam pomoge

Cytat:
oj ja bym nie chciała w MAriackim, nie dość, że turyści w środku to jeszcze na zewnątrz masakra sie dzieje.
no wlasnie, podniosla chwila, przysiega, a tu szwendajacy sie turysci w sandalkach i kapelusikach pstrykajacy foty na prawo i lewo
a pod kosciolem goscie chyba zgina wsrod turystow

no ale jak tak chca to ok - zobaczymy jak to wypadnie
Stary 2009-05-20, 16:45   #3927
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie mi chyba też sie przejadły, łącznie z sałata lodową...
a jem własnie sałatkę z pomidorków, kulek mozzarelii i sałaty lodowej z sosem bazyliowo-ziołowym. Miałam ją zrobić wczoraj, ale się napchałam szpinakiem i przesunęłam ją na dziś.
Ale właśnie już nie będe kupować koktaljowych, bo sa juz pyszne nasze pomidorki i mam zapas w domu i wolę je jeść, zwłaszcza, że sa smaczniejsze od koktajlowych, które czasem potrafią być niedobre i w sumie loteria jakie się kupi. Własnie mam w domku malinówki, ale nie te różowe tylko czerwone, ale w kształcie malinówek, sa tak pyszne, że codziennie jem jakąś sałatkę z nimi a najbardziej mi skamują po prostu z czerwoną cebulą i pieprzem, ale żeby mi sie nie znudziły to robię rózne sałatki z fetą czy z mozzarellą.
A teraz zjem ogórka. W ogóle rodzice w weekend posadzili ogórki i znów będziemy miec zatrzęsienie ogórków w wakacje, posadzili też krzaczki borówki amerykanskiej, zapowiada się pyszne lato, zwłaszcza, że mamy jeszcze agrest i czerwone i czarne porzeczki
Nie mogę się doczekac kiedy będzie juz fasolka szparagowa, bo uwielbiam a taka z mrożonek nie jest smaczna.
Ja już jadłam szparagówkę, więc w PL tez już powinna być

Cytat:
a chłopak Jozi juz pojechał?
Wogole co z Jozią bo nic nie pisze

samoa jak macie kasę i nie szkoda wam na nich wydać, to bierzcie ich!Tylko potem Nas zaproś na wielkie oglądanie Waszej płyty bo jestem ciekawa jak to wyjdzie

Kaśka to dekoracja tej sali chyba musi być w jasniejszych odcieniach czy razcej wolisz podobną kolorystykęFajn e te stoliki okrągłe, tylko Ja bym nie wiedziała jak naszych gości pousadzać aby im dogodzić
W mojej restauracji panują jasne kolory

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2009-05-20, 16:53   #3928
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem od 10-14, może 4 w dniu? Ale to wychodzi jeden na godz to przecież trochę za długo.
ale czyli co? czyli że nie możecie ślubu wziąć w ten dzien?? co teraz będzie??

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

i wiecie co wam jeszcze powiem.. jak oglądam te wszystkie filmiki czy zdjęcia reklamujące fotografów i kamerzystów to mam wrażenie że wszystkie te panny młode i ich faceci to wyglądają na takich dorosłych i w ogóle a ja z tżtem wyglądamy na parę licealistów!!!!!!!!!!!:ba ba:
Stary 2009-05-20, 16:57   #3929
natj
Rozeznanie

Cytat:

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

i wiecie co wam jeszcze powiem.. jak oglądam te wszystkie filmiki czy zdjęcia reklamujące fotografów i kamerzystów to mam wrażenie że wszystkie te panny młode i ich faceci to wyglądają na takich dorosłych i w ogóle a ja z tżtem wyglądamy na parę licealistów!!!!!!!!!!!:ba ba:
Zarezerowoaliśmy na 16.10 ślub w USC, dzwonimy do sali żeby zamienić na tydz później. Pani na sali mówi że terminu nie ma
D. geniusz wpadł na pomysł że wesele 09.10 a ślub 16.10
Dzwonimy (po moim "absolutnie nie") do sali jeszcze raz żeby przenieść ślub na piątek, listopad, cokolwiek.
Pani mówi że jej się pomyliło i 16.10 wolny. Więc szybko zaklepaliśmy, dzwonimy do foto i dj - i jakoś jest.
Ale tyle nerwów było że ja dziękuję..

Mimo wszystko zaczyna mnie wkurzać ten ślub i wesele . Ludzie powariowali z tymi terminami. Ja jeszcze rozumiem w terminie takim jak wy, sezon, lato. Ale październik... Eh
Stary 2009-05-20, 17:01   #3930
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

no własnie chyba wychodzi ze mnie KrakuskaChyba mi żal tyle floty wydać
No to ładnieJa tylko zostałam pochwalona za ładny temat

Cytat:
a może w innym usc możecie?Dziwne to zwłaszcza, że w usc ślub trzy sekundy zajmuje...

Cytat:
to ja wam pomoge

no wlasnie, podniosla chwila, przysiega, a tu szwendajacy sie turysci w sandalkach i kapelusikach pstrykajacy foty na prawo i lewo
a pod kosciolem goscie chyba zgina wsrod turystow

no ale jak tak chca to ok - zobaczymy jak to wypadnie
to zapraszam w lecie na koniec działki
No właśnie...szczególnie ci goście składający zyczenia w tłumie, popychani przez turystów...mam nadzieję, że moja wizja sie nie spełni

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Ja już jadłam szparagówkę, więc w PL tez już powinna być

Wogole co z Jozią bo nic nie pisze

samoa jak macie kasę i nie szkoda wam na nich wydać, to bierzcie ich!Tylko potem Nas zaproś na wielkie oglądanie Waszej płyty bo jestem ciekawa jak to wyjdzie
Jozie chyba ten staż wessał
A ja nie widziałam nic po za szparagami (tymi szparagami wiesz którymi) a fasolki szparagowej nie widziałamZazdroszczę!!! !

No własnie problem w tym, że chyba szkoda. Wtedy jak byłam napalona na ta ameryke południowa to byłam w stanie wziąc byle jakiego kamerzystę byle mieć więcej kasy na podróż(bo czego nie wydamy z kasy od rodziców to wpada do naszej kieszeni) ale teraz jak to obejrzałam to mam mętlik w głowie. Z reszta zobaczymy czy jest o czym mówić, bo moga mieć termin zajęty

Cytat:

mi to wszyscy dookoła wygladaja na starszych i poważnych a póxniej jestem zszokowana jak mi dzieci z bloku tż mówią dzień dobryŻe ja niby taka stara

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-05-20 o 17:12
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości