|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyjaciółka- szukam, bo warto! :) part II
No poszalałam. Krótki post jak na mnie.
![]() Napiszę coś więcej ale później bo muszę wracać do pracy.... |
|
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
nie Cytat:
co do sylwestra juz napisalam wczesniej ![]() a ludzie w grupie...hmm średni na jeża z przewagą jeża jak to sie mówi co tak krótko biznesłómen ![]() ja z mama dziś w supermarkecie byłam na zakupy, na imieniny w sumie (mama Barbara ) ale tez tak przy okazji troszke pod choinke i takie tm pierdółki spozywczo- przemysłowe ![]() teraz w domku siedze ale tez mam robote, salatki 2 robie i ciasto tiramisu na imieniny na jutro ![]() buziaki
|
|
|
#3903 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bo my się już znalazłyśmy-Wizażowe Przyjaciółki part II
Mogę się dołączyć?
|
|
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście
hehe od niedawna ![]() powiedz moja droga jeszcze pare słów o sobie ![]() u mnie dzis impreza imieniny mamy jeszcze 2 salatki musze zroibc i ogarnac w domku
|
|
#3905 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3906 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co mogę powiedzieć o sobie, studiuję, na pierwszym roku, 150km od domu, strasznie tęsknię i w nowym mieście czuję się bardzo samotna Nie znalazłam żadnej bratniej duszy i tylko cały czas marzę o powrocie do domu i ukochanego TŻa ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- a studiuję w Szczecinie
|
|
|
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
narazie jako tako
zrobilam 2 zamowienia , jedno na ponad 100 pp drugie na ponad 230 zobaczymy jak dalej bedzie chcialam zalozyc mala grupe 5 osob pode mna ale jakos nie moge...![]() ide robic 2 salatka ![]() dzis imienny , potem ide sie wykapac i szykowac stół ![]() dziewczynki kochane co u WAS
|
|
#3908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak jak u mnie. Ale Ty chociaż masz TŻta. ![]() Mnie też i to już dawno. ![]() Ano sama się dziwię, że tak krótko. Cytat:
I co kupiłaś? Bo ja właśnie nie wiem co mam pokupować na prezenty. ![]() Właśnie skończyłam czytać książkę - "Królowa Południa" Arturo Perez-Reverte. Jeśli lubicie akcję to bardzo polecam. A teraz się biorę za kolejną książkę Wiktora Suworowa - "Specnaz". ![]() Buziaki |
||
|
|
|
#3909 |
|
Zadomowienie
|
To widzę, że Kachaa się całkowicie od nas odcina.. Mnie też usunęła
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
|
|
|
#3911 |
|
Zadomowienie
|
Etam. Zatęskni to wróci
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
|
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
Fakt. Nie da się za nami nie tęsknić.
![]() |
|
|
|
#3913 |
|
Rozeznanie
|
mnie pewnie też usunęła, nawet nie patrzyłam.
cofeewithmilk - witaj! :P też jestem na pierwszym roku. a co studiujesz?jej, no dziewczyny, nie mam czasu... na wakacjach to się pisało, a pisało ;Pw tym roku tż się uparł, że siedzimy u niego na sylwka i go nigdzie nie wyciągnę... no, ale nie jest tak źle. domówki też są dobre. jeśli towarzystwo jest dobre.chyba każdą z nas tż wkurza, mnie też. na szczęście szybko mi przechodzi, bo tłumaczę sobie, że to taki gatunek po prostu jest. :P |
|
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
haaj
![]() po imieninach mamusi jestem wczoraj miaalm postanowienie, że nie bede piła wódki, w sumie mi się udało, tylko na końcu wypiłam kieliszek o i w zamian mialam pic nalewkę Babuni...tak sobie sączyłam sączyłam że wypiłam 3/4 no ale...dobra była, brzoskiwniowa na imieninach fajnie, mamie sie podobalo bardzo a to najważniejsze dostala parefajnych rzeczy, wsumie drobiazgow ale najwieksza niespodzianke miala 4, w dniu oficjalnych imienin....siedzimy w domu, patrzymy przez okno a tu na podworko jakas babka z kwiatami wlazi...mama wychodzi a ta pyta "Pani Barbara ?" mam "TAk" ona- "to dla pani" i dala jej bukiet peknych róż i butelkę wina...okazalo sie ze to moja siostra cioteczna, a mamy chrzesnica z Anglii wyslala kurierem tzn wiadomo, że poczta kwiatowa z Polski ale zamowienie z Anglii mailowo zrobila mama sie wzruszyla jak nie wiem no to tyle o imieninach ![]() Alex co kupilam takie pierdołi w sumie, nic na prezenty, raczej na imieniny rzeczy
|
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzia, świetną niespodziankę Twoja siostra zrobiła. To naprawdę bardzo miło z jej strony. |
|
|
|
|
#3916 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
#3918 |
|
Zadomowienie
|
Niepotrzebnie się mieszałam w organizacje mojej studniówki.. Teraz każdy chce, żebym wszystko robiła, a jak kogoś o cokolwiek poproszę, to robią to tak, jakby ta 100dniówka była nie dla nich.. Wszystko na odpier.dol..
A ja głupia się przejmuje..
|
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
Nie przejmuj się.
Później będziesz miała satysfakcję, że wszystko się udało a największe zasługi należą się Tobie. A w życiu to tak zwykle jest, że takie zachowania są na porządku dziennym. Niestety. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3920 |
|
Zadomowienie
|
No.. Już nie raz tak miałam, a ciągle nie mogę się nauczyć, żeby się nie dać wykorzystywać..
|
|
|
#3921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bedzi dobrze Alex ma racje, na koncu bedziesz miala satysfakcje ..a ludzie...to ludzie...
|
|
|
#3922 |
|
Zadomowienie
|
Ja tu zaglądam
a co.... w końcu to Wy jesteście moją pierwszą miłością :brzydal :Tylko mi trochę głupio, bo zaczęłam pisać na innym wątku i jakoś tak wyszło. Ale zaglądam do Was i stwierdziłam, że będę się udzielać jak będzie taka potrzeba ![]() Kacha mnie też wywaliła No cóż, dużo nauki, facet.... bywa.... może wróci....Madziu Kocham Was. Ja ZAKRĘTAS |
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba mi kot zdechnie, kto tu zajrzał Jak tam na nowym mieszkaniu? Pochwal się jak się urządziliście!! Co słychać? Pisz częściej !! Ja wróciłam z zakupów, miałam zajrzeć do biblioteki bo nadal nie mam tematu pracy licencjackiej a tu biblioteka zamknięta ![]() Ale zajrzałam do ciucholandu i kupiłam fajną tunikę i buciki Teraz obiadek a później na spotkanie z kumpelami Miłego dnia Dziouszki
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Tadzieusz Witaj 244 - zawsze tak jest, chcesz dobrze a wychodzi daremnie ![]() A ja chora. Cały tydzień wolny Chociaż dzisiaj byłam na spr z biologi i kartkówce z chemii żeby nie mieć zaległości (a tak szczerze to pojechałam tam by móc ściągnąć ) . Semestr zaliczyłam z dwiema dwójkami (póki co, zawsze może przybyć ).A u nas na wsi teraz tyle się dzieje, ciągle jakieś włamania do domów, kradzieże a mówią że na wsi spokojnie . A co najlepsze to Ci złodzieje jeszcze dzwonią na dzwonki ah... szkoda gadać. Niedługo święta więc już powoli się przygotowujemy ale jeszcze prezentów nie kupiła, ciekawe kiedy to zrobię...?!
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Tadzieusz kope lat co tam u ciebie, wlasnie jak mieszkanko ?? i czemu sie udzielasz gdzieindziej bo beda baty ![]() nilka jak mama ;>kali dzwonia do drzwi : tosz to szok..... masakra.....oj ja tez mialam dwei 2 na polrocze zawsze : z mamty i fizyki ![]() dzis idziemy z TŻ do znajomych , na ploteczki, kwusie boie dawno nie widzielismy i mamy pogadac o Sylwestrze
|
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ci złodzieje są bardzo kulturalni że tak dzwonią ah co to się teraz dzieje na tym świecie nigdzie nie możesz czuć się bezpiecznie A do mnie ma dziś przyjść TŻ w odwiedziny i mam ściągnąć jakąś bardzo śmieszną komedię ... może coś znajdę
|
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia z mamą nawet dobrze, ma teraz jechać na konsultacje więc zobaczymy jak będzie, nawet znalazłam jej prace i będzie się opiekować 5 msc Majeczką
![]() A co planujecie na tego sylwka?? Ja w sumie mam do wyboru do opcje bo kumpela dzis mi powiedziała o drugiej ale chyba jednak pójdę na domówkę do innej kumpeli bo na tej imprezie co dziś mi powiedziała pewnie będą same sparowane osoby więc ja dziękuję za takie towarzystwo ![]() ![]() Kali ale jak dzownią na dzwonki?? to jak oni okradają ![]() ![]() ja się właśnie boję bo my mamy takie kiepskie drzwi do domu a u nas też ostatnio było dużo włamań, do kuzynki się włamali we wszystkich świętych a mam trochę kasy w domu odłożonej i chyba musze dać do banku bo to strach....A co do ocen to ja miałam 2 z histori zawsze normlanie ta ją lubiałam ![]()
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
nilka to dobrze ze lepiej
i fajnie ze nzalazlas mamie zajecie, bedzie miala pieniążki i nie bedzie siedziala sama w domku![]() no na sylwka to do męża tej kumpelki, tzn do jego domu rodzinnego, bo teraz mieszkaja razem u niej i prawdopodobnie,, jesli juz nikt inny nie zglosi checi uczestnictwa to we 4 bedziemy siedziec, ![]() kali to masakra strach sie bac faktycznie ...co do komedii to zalezy co TŻ lubi,,,moj np lubi parodiee straszny film itp, a mi sie np podobal wieczny stusent i fajna z niego babka ![]() gdzie reszta dziewuszke Alex, 244, posypal sie sklad...
|
|
#3929 |
|
Zadomowienie
|
hej,
Madziulka moja kochana odszukała mnie ![]() Na nowym jak na nowym. Zaje............... biaszczo ![]() ![]() ![]() Uspokoiłam się, nawet bóli miesiączkowych już nie mam. Wszystko przez tą babe. Najlepsze jest to, że myślałam, że po naszej wyprowadzce się zmieniła. Ale wczoraj dała taki popis, że szkoda gadać. Nic się nie zmieniła. No, a ja teraz jestem przykładną żoną i panią domu Sprzątam, gotuję, piorę i prasuję......Fajnie jest. ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- to jeszcze się pochwalę 28 grudnia wyjeżdżamy nad morze i wracamy 2 stycznia Jak szaleć to szaleć.![]() ![]() W sumie nie wchodziłam tu dlatego, że tak strasznie pusto jest. Nikt nic nie pisał i wogóle. Dlatego jestem na innym wątku, ale zawsze tu zaglądałam Buziaczki Kochane |
|
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
Tadzieiusz jestes taka przykładna Pani Domu w fartuchu i czepku na głowie czy raczej taka tylko w figlarnym fartuszku
![]() ??Cieszę się, że się Wam układa A co teraz robisz? pracujesz gdzies? czym się zajmujesz? pytam bo dawno Cię tu nie było!!!!!! a teściową się nie przejmuj.....on jest daleko ![]() Madzia zajęć mojej mamie nie brakuje ale fakt kasa się przyda ![]() To w sumie romantycznie spędzicie sylwka jak we czwórkę ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Tadziek ale Wam dobrze z tym morzem Fakt wątek coś upadł
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

a było tak fajnie 
i teraz chyba pójdę tylko na taką posiadówę ale kto wie, może coś się zmieni, do sylwestra jeszcze trochę czasu

no ale...dobra była, brzoskiwniowa
bedzi dobrze