![]() |
#3901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Betterware
Ulotka
![]() Katalog już jest dostępny ![]() ![]() Jak zobaczyłam ile jest rzeczy to o malo zawału nie dostalam ![]()
. Edytowane przez Anna1987 Czas edycji: 2011-07-01 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3902 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
http://www.✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂pl/wiadomosci_cypr.php Panowie są w takich koszulkach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3903 |
BAN stały
|
Ludzie, wy juz mowicie o zamowieniach na lipiec?? 1go lipca?!?!? ja dopiero katalogi co roznioslam po sasiadach.. chce zrobic 5tego zamowienie za 100 a nie mam pojecia czy mi sie uda.. trzymajcie kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() --- ja zawsze zamawiam na początku miesiąca (1-2 dzień katalogu), dziś też przed chwilą poszło zamówienie 151pp ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Przyczajenie
|
Ja też zawsze zamawiam na początku miesiąca, a jeżeli jeszcze coś się uzbiera, to w połowie. Dziś poszło zamówienie na 178 pkt. Niestety już po 9-tej nie było pojemnika z sitkiem, a miałem zamówienie na dwa. I na proszek do białego też klientka bądzie musiała poczekać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Zadomowienie
|
Ja zawsze też robię zamówieniew pierwszy dzień katalogu a jak jeszcze coś mi się nazbiera to w połowie miesiąca albo pod koniec
![]()
#3907 |
BAN stały
|
Jak szybko zaczynacie dawac ludziom katalogi na kolejny miesiac? I kim sa wasi klienci? Bo ja nie mam duzo znajomych.. (siedzialam dlugo za granica i niedawno wrocilam) i boje sie ze kilka sasiadek to bedzie za malo..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Zakorzenienie
|
katalogi na sierpień klienci dostaną od razu przy rozdawaniu zamówień z katalogu lipcowego. Poza tym moim klienci wiedzą, że jeżeli coś jeszcze by chcieli zamówić to pod koniec miesiąca mogę złożyć jeszcze jedno zamówienie. A na zamówienia z nowego katalogu daję czas np. teraz będzie do końca lipca.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3909 |
BAN stały
|
Jenny zostawiasz klientom katalogi czy zbierasz je przy okazji zbierania zamowien? I na ilu katalogach pracujesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
BAN stały
|
To ile katalogów zużywasz co miesiąc?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3913 |
BAN stały
|
Musze sobie tez takich znalezc zeby mi robili 100pkt i bede mogla sie skupic na budowaniu grupy, bo narazie to glownie mysle o zamowieniach..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Zakorzenienie
|
otworzyłam wczoraj moją małą paczkę i patrzę a tam zamiast odplamiacza do dywanów w sprayu jest szampon do dywanów
![]() jak to mogę złożyć reklamację - zadzwonić czy napisać emaila?? mam wypełniać specjalny formularz?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3915 |
Raczkowanie
|
zadzwoń i powiedz im o tym,odeślij do nich szampon z drukiem reklamacji,na którym zaznacz pomyłkę asortymentową i po sprawie
![]() |
#3916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie mogłabym zrobić tak, że zostawię sobie już ten szampon, a oni mi różnicę w cenie zwrócą?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Raczkowanie
|
koszty wysyłki w takim przypadku firma zwraca, nie zwraca tylko za gwarancję satysfakcji
#3918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a trzeba jakoś udokumentować te koszty czy co?? sorki za tyle pytań, ale to dopiero moje drugie zamówienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Raczkowanie
|
W dokumentach do pobrania nie ma katalogu sierpniowego, ale odpowiedni link działa
![]() www.✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂pl/kat/0811.pdf oczywiście po www. wiecie co wpisać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3920 |
Wtajemniczenie
|
Nie ma katalogów sierpniowych jeszcze do kupienia,myslicie ze juz jutro beda? Bo nie wiem czy czekać ze skladaniem zamówienia do jutra.
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Aaa i jeszcze jedno.. jeśli nie zamówiłabym katalogów bo ich nie ma jeszcze.. to jak potem zamowie telefonicznie to płacę przy odbiorze czy na kredyt? I te katalogi przychodzą pocztą czy kurier przynosi? |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Katalogi jako akcesoria dla Przedstawicieli możesz zamówić bez opłaty za dostawę, dostarczone będą przez kuriera, a forma płatności tak jak sobie zażyczysz podczas zamawiania. Problem może być jedynie jeśli masz jedno zamówienie na kredyt, drugie złożysz teraz na produkty...bo wtedy jak wiadomo, nie otworzysz 3 zamówienia kredytowego i katalogi będą płatne przy odbiorze. A teraz problem. Czy ktoś dostał tak samo jak ja zamiast kucharz-timer jakiegoś kurczaka-timer z naklejką na opakowaniu "zamiennik za kucharz timer"..... śmieszna jest ta firma - nie mam tego co oferuję, to pozwolę i tak złożyć zamówienie a wyślę to co mam - w końcu to i tak Przedstawiciel będzie klientowi końcowemu wciskał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3922 |
BAN stały
|
Moja liderka w takim razie zle mi powiedziala, bo powiedziala ze przy reklamacji (gwarancja jakosci) tez zwracaja pieniadze za przesylke, a jesli nie zwracaja, to taka sobie ta gwarancja jakosci.. nie dosc ze punkty nam odbieraja (chociaz pewnie by co niektorzy kombinowali i zamawiali cos a pozniej oddawali dla punktow) to jeszcze przesylka na wlasny koszt.. a to przeciez nie nasza wina, ze klientowi cos nie pasowalo.. :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Zakorzenienie
|
A ten sierpniowy katalog to jedna wielka mega wyprzedaż... Już widzę ile braków w nim będzie
![]()
#3924 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3925 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- To jak beda dopiero 20 lipca,bo tak pisze to co mówicie klientkom jak dajecie zamówienie? Że katalogi doniesiecie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3926 |
BAN stały
|
Yhh.. u mnie narazie lipa.. chcialam zrobic zamowienie jutro, a narazie z dwoch miejsc katalogi do mnie wrocily bez zamowienia nawet na jedna rzecz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3927 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie np ceny katalogu sierpniowego nie wprawiaja w zachwyt zreszta czas pokaże.
![]() |
#3928 |
Raczkowanie
|
kurde te katalogi dopiero 20 to lekkie przegięcie
![]()
#3929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my orientujemy sie w cenach i wiemy kiedy cos sie naprawde oplaca kupic, ale klienci nie bardzo
![]() |
#3930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() każdy leci na napis wyprzedaż ;]
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.