|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
#3902 |
Zakorzenienie
|
to sie roznegliżowałyscie:brzyda l:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3903 |
Wtajemniczenie
|
bo gorąco, portki i staniki się palą
![]() ![]()
#3904 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Wtajemniczenie
|
eeeeeeee, to zanim do mnie dojdzie, to już jutro będzie
![]() Póki co, mokram od potu jak kałuża ![]() ![]() Coś dawno Limonki i virginii nie było ![]()
#3906 |
Zakorzenienie
|
przepadły dziołchy
![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- łomot im spuścimy jak sie pojawią ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3907 |
Wtajemniczenie
|
Zastanówmy się nad przerażającymi i kompromitującymi karami dla nich
![]() ![]() Ja tu jestem żądna nowych wieści!!! Martwię się, co u nich ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- A właśnie kostko, robisz jeszcze decu decu? Chętnie pooglądałabym nowe wytworki Twoich zdolnych rączek ![]()
#3908 |
Zadomowienie
|
hej lalencje;DD
DZIEKUJE ZA ZYCZENIA;*** Niuniuska zboku jeden chwilke mnie nie ma i juz wystawiasz innym Twoje/nasze wdzieki....nonono i rozwod bedzie na dniach cheba;p mamy jakis klub ale nie wiem jak z neigo korzystac i czy juz calkeim sie tam wyprowadzamy czy co ise wlasciwie dzieje heheh;p cium malpiszoneczki kochane;**
![]() |
#3909 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() (To taka prywatna miejscówka, tylko my mamy dostęp i nikt nie widzi, co piszemy. ![]() Cześć kozo! Weź mów, jak tam życie rodzinne, Twój niedoszły/przyszły mąż co jest gejem, czy zdałaś do drugiej klasy podstawówki i czy ten piękny Sławuś nadal bardziej podnieca Cię niż ja? ![]() ![]()
![]() |
#3910 | |
Zadomowienie
|
oj tam CIIIII, bo Tyśla już wycziła i zazdrosna jest
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haha ![]() Cytat:
![]() Wróciłam właśnie z rande-vu z W.....ale mam niedosyt jakiś ![]() dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3911 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Hm.. niedosyt? A gadałaś z nim poważnie? ![]() ![]() A tak btw. weź przewiń się czerwoną wstążeczką na kolejną randkę. Wtedy się nasycicie sobą i heja banana ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3912 | |||
Zadomowienie
|
sie myje a nie wietrzy:P:P
Cytat:
Cytat:
przyszly niedoszly,mozliwe ze jest gejem,chwilkowo nei posiadam o nim danych bo jak pojechalw maju do szwecji tak po dzien dzisiejszy nie dal znaku zycie...mniemam ze ma sie dobrze. zdalam hahhaha na 4 rok pipo;p obecnie od 3 tyg mam praktyki ....tzn tak mowia ludzie;p nie wiem dokladnei gdzie bo mi matka zalatwila u kolezanki hahahah i jeszcze tam nie bylam;p bez jaj nie bede komus za sluzaco rboicm, bo uwazam ze praktyki na moich studiach nie maja nic wspolnego z edukacja zero nullllllll...wiec ja jak i caly moj rok znalexlismy sobie praktyki u jkais znajomych by na nie nie uczeszczac;d tylko ciiii;p\\ a Slawus to juz mnie wcale nie podnieca, ostatnio nawet na fecebooku pokazuje mi sie on jako propozycja do znajomych hahahahhaha, ale dzientki, nie skorzystaml;p ogolnie to ok, siedze se i rosne...niestety nie na dlugosc.... Cytat:
ty ty ty, zostaw moja kobiete w spokoju;p masz tam swoejgo Wacka czy jak mu tam to se jego dopieszczaj;D ![]() tzn??????? nieodpiescil sie....yy tzn Cie;p hola hola-hamuj malenka-wciaz tu jesten!\
bo nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w Twoim uśmiechu ..." Edytowane przez Tysia1907 Czas edycji: 2010-07-23 o 22:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3913 | ||
Wtajemniczenie
|
Za wiatr nie płacę, a za wodę tak, więc rozwiązanie nasuwa się samo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dlaczego? Zaniechałaś diety? ale nie było Cię chyba z pół roku, jak nie dłużej! Takich rzeczy łatwo się nie wybacza. ![]() Jadę chyba pomoczyć dupencję nad jeziorem ![]() Ciał cziki! ![]() ![]()
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2010-07-24 o 08:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3914 | ||||
Zadomowienie
|
Ye ye ye
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Chyba się zakochałam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co z Twoim Dukanem,,,tak ładnie na wiosne Ci szło....?!?!? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tyśka Ty tylko o jednym ..... ![]() ![]() Cytat:
![]() dzien dobry chude szkapy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3915 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
diety? a co to takeigo?? figuruje w polskim słowniku??? wee...daj spokoj ![]() Cytat:
Cytat:
własnie...szlo szlo az odeszlo;( nie potrafie sie na nowo zmobilizowac to raz a dwa zakochalam sie...w slodychach!!!!!!!!!!!!!! za cholere nei jestem w stanie ich odmowic, moge caly dzien nie jesc nic bylebhy wpierniczyc jakeigos batona, ciostko;p lub inny chłam;/ wezcie mnie oduczczie slodyczy a bede wazyc chyba 10kilo!!\ och taki wacek to nie wacek;p wymień na żwawszy;D chude to my nigdy niet...ale szkapy jaknajbardziej;p to tyle;d
![]() ![]() |
![]() |
#3916 |
Zadomowienie
|
Tysia pomyśl sobie...czy taki głupi baton, czy cisteczko ...ma moc nad Tobą....?Przeciez to rzecz martwa, pomysl sobie, że takie coś nie może przecież kierowac Twoim życiem ...!!!!!!!
![]()
![]() |
#3917 |
Zakorzenienie
|
Aloha!
![]() Ja to wiem kiedy wrócić ![]() ![]() Yesssssss, takie niespodzianki to ja lubię ![]() Na początek chyba wypada mi się pokajać trochę za długaśną nieobecność. Mogę liczyć na Waszą wyrozumiałość? ![]() ![]() Jakby coś mam dobrą wymówkę! Ba, nawet dwie! Mało czasu + ogrom ponurych myśli, z którymi musiałam uporać się sama, żeby nie rozsiewać po wątku negatywnych fluidów... Czy moje grzechy będą mi odpuszczone? ![]() Dobra... Teraz do rzeczy... Tyśka- jak cudnie Cię widzieć! Jak mogłaś przepaść na pół roku bez słowa? Toć ja tu tęsknię jak szalona, dziewczyno!!! Żeby mi się to więcej nie powtórzyło!!! ![]() Przy okazji... Spóźnione, ale szczere życzenia z okazji urodzin ![]() ![]() ![]() ![]() Virgo- co tam u Ciebie, skarbie? Jak stosunki z TŻ? Ciągle napięte? Teściówka nie wpadła na jakiś kolejny genialny pomysł, żeby Wam życie utrudnić? ![]() Niunia- cieszę się, że wyjazd się udał ![]() Może wrzucisz jakieś fotencje na NK albo naszego maila (tylko plissssss,niech ktoś mi przypomni login i hasło do niego!)? Trzymam kciuki za staż, a jeszcze lepiej za jakąś posadkę z pensją o stosownej ilości zer, coby wszystkie marzenia zakupowe mogły zostać spełnione ![]() Inesko- za jakąś fantastyczną posadkę dla Ciebie też trzymam kciuki równie mocno ![]() A Wacek niech się w końcu określi (i obowiązkowo naszą Ineskę dopieszcza!) bo nam w końcu chłopak podpadnie ![]() Kosteczko - i co? Udało Ci się skontaktować z Malinnką? Masz jakieś świeże ploteczki od niej? To jeszcze szybciutko powiem co u mnie i zmykam. Któraś z Was (Niunia?) pytała czy między mną i K to już definitywny koniec. Z przykrością potwierdzam. Nie chcę wchodzić w szczegóły, ale tamta akcja którą mi wywinął to był dopiero początek. Zachował się wobec mnie tak podle, tak okrutnie, że nigdy bym się tego po nim nie spodziewała ![]() ![]() Co tam jeszcze... Miałam dziś egzamin na prawko i oczywiście ![]() Robią za małe miejsca parkingowe jak na moje potrzeby ![]() Kolejne podejście 21 sierpnia. W międzyczasie zamierzam poćwiczyć jeszcze trochę to nieszczęsne parkowanie i wierzę, że będzie dobrze. Bo poza tym byłam z siebie całkiem zadowolona. Nawet egzaminator powiedział, że widzi we mnie potencjał ![]() Poza tym chciałam się poskarżyć, że z mojego tegorocznego wyjazdu do Włoch nic nie wyjdzie ![]() Jest mała szansa, że pod koniec sierpnia wyjadę na Krym albo do Turcji na wyjazd taneczny (w cenie wyjazdu 3 godziny dziennie tańca brzucha i/lub samby! iha!), ale to palcem na wodzie pisane... Najbardziej realny scenariusz to taki,że cały urlop spędzę w domu! Wściekam się z tego tytułu niemożliwie... Może któraś z Was miałaby ochotę na wspólny wyjazd? Tak więc jak widzicie cały czas mam pod górkę i wiatr mi w oczy... Ale jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś tam nie było ![]() Z tą optymistyczną myślą cmokam Was w piękne, żylaste z chudości czółka i znikam ![]()
#3918 |
Wtajemniczenie
|
hej cziki
![]() Limonciu ![]() tez mi sie marzy krym ![]() ![]() Niunius, ale masz uwodzicielskie cialko ![]() Kosteczko jak tam sie maja twoje przetwory? ja mam do przerobienia okolo 6 kg wisni ![]() pytalam sie juz ale zapytam raz jeszcze jak tam mazidelko do wlosow sie spisuje? chce kilka rzeczy z mazidel to odrazu bym wziela i skladniki na to mazidlo ![]() Tysienko, a co u Ali slychac? bedziemy niedlugo ciociami? |
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Zadomowienie
|
BOZZZZZZZZZZZZZZZZZZZz;/
nie radze sobie, chcialam wam odpisac ale ...na ur dostalam od rodzicow mojego wymarzonego lapciopcia, i wlasnie dzis rozladowaly mi sie baterie w myszy bezprzewodowej i zostal mi tylko palec do smyrania.... a ja nie umiem wrt;/ nie mogo nad nim zapanowac i skasowalo mi posta;/ wrt naspzie inaczej iu skrotowo; INES- ale mi sie wydaje wlasnei ze te slodkie martwe nieboszczki jednak mna zawladnely;( wiem ze masz/mials tez problem ze slodkim-uporalas sie jakosi??? LIMONIA- dziekuje kociaku za sexy zyczenia ![]() ![]() szkoda ze Ci sie z prawkiem nie udalo.....ale jak to moj instruktor na jazdach mi mawail-najlepsi nierowcy zdaja za 2 razem haha;D w takim razie jestem, kiepsa bo zdalam za 1 razem;pv lee w wigilie bedzie juz 3lata....ale leciiii szkoda ze Twoj samiec okazal sie samcem alfa;p ale dobrze ze go pogonilas!!!\ ....Krym....hmmmm mi się tez marzy krym ale z ciastkiem;D tiaaaaaaaa duzo kryyyyyymu hahahahaha;DDDD MAMROCiU- no u Ali w sumie bez zmian...niestety nie zapładnia sie jak narazie takze ciociami nei bedziemy;/ w sumie cos mowi ze by chciala, ze moze by gdzies na dniach zaczac produkcje,ale potem znow co innego wymysla...waryjat;p dziewczyneczkiiiiiiiiiiii iii czy my sie przenosimy tam??? wiecie w nasz tajny klub szalonych NIEdziewic;D? czy piszemu raz tu raz tam;D bo nie chce sie zagubic w terenie;D \ \
![]() |
#3920 |
Wtajemniczenie
|
Tysia ten klub to tylko dla tych co nie chca publicznie pisac o swoich prywatnych sprawach
![]() tez mam pozyczonego laptopika i pierwsze razy byly smieszne bo klawiatura bardzo blisko siebie ale teraz to mi wszystko jedno jaki sprzet, oby tylko na wizaz mnie wpuszczal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
bylam tuż obok, czuwalam nad bezpieczenstwem;p zagladalam do was czasami ale nie mialam czasu albo mocy pisac, a jak widzialm jakie mega dlugie posty nieraz pisano, to az mi sie czytac nie chcialo heheheh....tak tak wiem zaszczelą mnie teraz;D mamrociuniu kochana napisz co u Ciebie, bo tak samo kope lat Cie nie bylo ![]() a ja glupia zapomnialam przeciez mam Twoj nr tel.moglam cos napisac...ale za poxno sie zorientowalam;DD DZIEWCZYNY----jadla ktoras z was chrom lub ocet jablkowy?? ponoc oba sa wychwalane jako pomocniki w odchudzaniu i niby pomagaja nie jesc slodkiego...ale inni znow pisza ze niesdrowe, ze watrobe niszcza, ze zoladek itp.... ma ktoras jakies doswiadczenia z tym????
![]() ![]() |
![]() |
#3922 |
Wtajemniczenie
|
Tysia no u mnie to ostatnio duzo sie wydarzylo, napisze jak wena do mnie wroci
![]() Gabi zaczela raczkowac ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3923 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() o Gabłijela juz tak hasa?? no to mamcia wyposarz sie w pare dodatkowych rak i oczu;p wlasnie sie dowiedzialam, ze rano jak byla ta burza u mnie to okolo 30km ode mnie byla traba powietrzna i dachy pozrywalo i drzewa i inne;/;/;/ wrttttttttttt juz wiecie czemu nei anwidze lata? bo czlowiek sie bezsensu tylko wypaca po to zeby za kila dni byla jakas mega WIELKA I STRASZNA burza;/ wrt ide chyba w drzeme... tak na chwile..do rana tylko;p
![]() ![]() |
![]() |
#3924 |
Wtajemniczenie
|
Cześć i czołem,
wróciłam z moczenia du*y wieczorem! ![]() ![]() i padam na gębusię, tylko wcześniej - wyszoruję kusię/siusię ![]() Idę, słońce mi przygrzało dzisiaj ![]() U nas żadnej burzy, tylko troche dyszcz pochlipał. Dzisiaj tylko trochę czułości, jutro Wam odpiszę, hę hę bo w chwili obecnej mogłabym tylko wydziubać jakieś bzdury (patrz wyżej ![]() Limonko kochany człowieku ![]() ![]() ![]() ![]() Mamrotko dzielna nasza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2010-07-24 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3925 |
Zakorzenienie
|
Cze żabki
Wpadam tylko na chwilkę, jutro Wam odpiszę bo dziś nie jestem w stanie. Wróciłam właśnie z Augustowa z imprezy Co Ma Pływać Nie Utonie (vel Pływanie na Byle Czym), gdzie spędziliśmy cały dzień (rano tam jeszcze zaliczyłam gina, ale mniejsza o to). Ależ było fantastycznie! Spacerki bulwarem nad Nettą, przybrzeżne knajpki, rejsik statkiem po Rospudzie (min.), a na koniec koncert T-Love. Oczywiście zaliczyłam 2 wpadki: po pierwsze zapomniałam aparatu (fot.), po drugie samochód zostawiłam na parkingu, który, jak się okazało ok. 23 był tylko do 19 więc powitała nas zamknięta brama ![]() ![]() ![]() Jutro znowu jedziemy ![]() Zmykam, miłego weekendu laseczki! ![]()
#3926 |
Wtajemniczenie
|
oo virgo, tyż byłam w Augustowie dzisiaj, ale nie na pływaniu na byle czym, tam się nie doczłapałam
![]() ![]() Idę spać, seriiooooo ![]()
#3927 |
Zakorzenienie
|
Hello kobity
![]() mamrociu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() z mazidel robie teraz odzywkę keratynową z jedwabiem, panthenolem i kupiłam tez olej jojoba na hydrolacie - wydaje mi się, bardzo fajna ![]() limonko - mam nadzieję, ze szybko zapomnisz o tym gburze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a miałas jechać na szkolenie na sląsk///???coś mi świta, że w sierpniu?? virginio - miłej zabawy ![]() niunia - czy Ty aby jutro znowu nie bedziesz leczyła kaca ![]() tysia - ocet jabłkowy jest bardzo zdrowy, ale ten naturalny( ja kupuje w rossmanie ocet bio) nie aromatyzowany i napewno nie szkodzi na żołądek ![]() ![]() ![]() lecem spac, jutro resztę dopisze bo padam ![]() ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2010-07-24 o 23:08 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3928 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzęki za kciuki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() hej koko dżambo! ![]() ![]() Dzięki, się ćwiczy, pływa, skacze, ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja zawsze tak smyram, fajnie jest! Lepiej niż z myszą! Cytat:
![]() Tak tego, tamtego, ekhm.... noooo emm.... trochę ![]() ![]() Ćźęść! ![]()
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2010-07-25 o 10:24 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
Zadomowienie
|
Hello
![]() Ale się wesoło na wąteczku zrobiło.... ![]() ![]() ![]() Ja jestem tak niewyspana, bo pojechałam wczoraj z W. na dyskoteke... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3930 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a moze to mial byc fragment wiersza z tomika Twojego autorstwa?:P ale faaaajnie mials i miec bedziesz. milego;** Cytat:
i co Cie robi? jak na Cie działa? Cytat:
![]() jak go wiozlas pijanego to smialo trzeba go bylo wykorzystac;D sasasasasa ![]() ![]() witeeejcie. u mnei deszcz od wczora z wieczora;P no dobra nei z wieczora a calky dzien wczoraj hehe;p i dzis tez i mozliwe ze nawet jutro, jakos strasznei sie tym nie zalamuje hehhe;D w konu po tych piekielnych upalach mam troche tlenu i musze sie wydyszec;D ogolnie to siedze se ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.