|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
a bierz ; *
________ `każesz mi zamknąć oczy i marzyć , kur.wa ale z Ciebie romantyk , no... ![]() `nie lubisz jak dziewczyny palą, no to nie palę... |
![]() ![]() |
![]() |
#3902 | |
BAN stały
|
Cytat:
Najchętniej złapałabym ją za łeb i waliła o ścianę, aż rozpadnie się na małe kawałki, a później spokojnie poszłabym do łazienki umyć ręce. Nienawidzę tego, co robi! Panna_Migotka, moon_light, babycham . Dziękuję dziewczynki, za odpowiedź na prośbę, od każdej coś zabrałam. ![]() Nie udaje mi się złapać piłki kiedy do mnie rzucają, jestem ostatnim dzieckiem stojącym przy ścianie, nadążam, spadam, te obcasy mnie nudzą, wystroiłam się i teraz wyczekuję...
To nie był mój pomysł, nie przestanę czekać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3903 |
Raczkowanie
|
Zbyt wiele dni byłam pewna, że ta historia nie jest o mnie...
#3904 |
Rozeznanie
|
czując co czuję, nie wiem co myśleć mam.
obsesja powiększa się z dnia na dzień, gdy tylko spojrzysz na mnie. to ironia w Twoich oczach, czy naprawdę jesteś wpatrzony we mnie jak w obrazek ? niby tacy silni, bohaterscy. . a tak naprawdę gówno wiedzą o życiu. grasz ze mną czy naprawdę nie widzisz ? a gdybym próbowała odejść, umiałbyś mnie zatrzymać ? i nawet nie waż się zostawiać mnie samej ! oczy błękitniejsze od niezapominajek. skóra gładka niczym jedwab. usta delikatniejsze niż anielskie pióra. żadna ta cecha nie opisuje Ciebie. i za to Cię kocham.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-11-06 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3905 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ____________ Nie ma po co, NIE MA DLA KOGO.... to krystaliczna ciecz, w przezroczystym szkle... bądź moim kimś. Mam wszystko, czego chcesz.. i jeszcze trochę.. ![]() miłości nie ma? jak to? czyli w ogóle nie istniejesz?! kaptur, szerokie spodnie. tak mi wygodnie. spieprzyliśmy tę miłość.
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Przyczajenie
|
*nowa*
czesc dziewczyny. mam prosbe. strasznie potrzebuje opisów. 1) mojej przyjaciółki chłopak sie pocalowal kiedys z taka jedną, a teraz tamta moją przyjaciólkę można tak powiedzieć, że wyzywa, i wgl wszędzie gdzie tylko sie da mowi i pisze ze byl slodki itp. a ten chlopak teraz jakby chce z moją przyjaciółką zerwać.. wszystko wygląda o wiele gorzej, no ale nie bede tu zbytnio sie rozpisywac. 2) ze kiedys wszystko wyglądało inaczej, a przynajmniej mi się tak wydawało. gadalismy długo powierzył mi cos w tajemnicy. teraz nawet czesc nie powie. a ja go głupia kocham, cholera. licze na wreeeedia, daciaaaaaa, dejection, agattee, tajemniczapanna, CookieCrisp, babycham, amozefrytkidotego i wiele wiele innych <3
noce nieprzespane, telefony do domu godziny przegadane, listy i zdjęcia, oczy zapłakane, trudne pytania ciągle te same.. Edytowane przez rozumiem Czas edycji: 2009-11-06 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3907 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję za okradanie i za wyróżnienie. postaram się pomóc ;-) ![]() nikt ci nie pomoże. w bagnie utoniesz. istniejesz w wersji inteligentnej? bo jeśli grasz nie fair, to notujesz straty. taka jedna szmata, złości mej powodem. zakończę twe marne dni, bez znieczulenia i bez litości krzty. jaka ****a mięta? lamusów trzeba gnębić i sprawa jest zamknięta. wycisnę cię, bo jesteś pryszczem na dupie tej sceny. się nie pruj, tylko czuj, że zacieszam dobrze w ch.uj. chuj ci w dupę szmato, będziesz je.bana do końca życia i co ty na to? ![]() trochę z wizażu, trochę przekminiłam z Hemp Gru. może coś. ![]() co u mnie? po staremu.
nadal jesteś najważniejszym chłopakiem w moim życiu. ....... woda była głęboko błękitna, las na zboczach wysepek soczyście zielony, piasek nadbrzeżny miał kolor złotego kruszcu. i tak najpiękniejszy dla mnie wtedy byłeś Ty. ....... zatańczę jak zechcesz, tylko daj mi szansę i włącz muzykę.
![]() |
#3908 |
Raczkowanie
|
mam dosyć oszustów patrzących przez pryzmaty...
![]() bo nikt nie jest święty, każdy z nas to szyderca
#3909 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo mi milutko ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() * Dobra Suko koniec żartów, Przygotuj się do ostrego startu* nie szczekaj suko, bo hycle Cię wywiozą...* Zawsze suko traktowałam cię jak dziw.kę, to chyba proste..* Co taka szmata jak ty jest warta?* nie mogę stanąć i dać w pysk tej dzi*ce, bo.. tak nie wypada. ;/* Gówno jestes warta.Choć nie, kupa jest od Ciebie cenniejsza * Nie radzę wchodzić mi w drogę jeśli życie Ci malutka sprzyja* nie narzekam, bo się tobą brzydzę. Śmiało mogę to powiedzieć - ja cię k...a nienawidzę* nie życzę Ci źle, ale bym Cię ku.rwo zaj.ebała* [większość od nieziemsko utalentowanych kobietek z wizażu =)
reszta z piosenek, mam nadzieję, że się przydadzą] I coś ode mnie na dziś ![]() * tak bardzo lubię być Twoja ^^*
![]() |
#3910 |
Raczkowanie
|
. przyszłość: czas, w którym interesy idą nam świetnie, nasi przyjaciele są wierni, i nasze szczęście jest zapewnione.
. a mój Bóg w dłoniach ma błyskawice. . gdy mnie widzi, oczy odwraca. . a teraz strasznie nudzisz mnie. . złapać w sieć pokrewną duszę.
#3911 |
Raczkowanie
|
rozumiem - nie pisz dwa razy takich samych postów
![]() ![]() TajemniczaPanna - dziękuje za wyróżnienie ![]() ![]() ![]() - I znów widze pierdo.oną twarz, która nienawiścia darze.. - Umiesz biegac ? To wypier.alaj ![]() oj nie pomogłam raczej ![]()
![]() |
#3912 |
Zakorzenienie
|
kwestia czasu.
...i obiecuje sobie że kiedyś o Tobie zapomnę,ale nie dziś. Postaraj się nigdy nie odejść ... "Siedzę przy niej czasem przez dwie lub trzy godziny, sycąc oczy jej postacią, śledząc jej ruchy, pojąc się niebiańską muzyką jej słowa. Napięcie wszystkich zmysłów moich wzrasta stopniowo, az nagle ćmi mi się przed oczyma, przestaję słyszeć, skurcz mnie chwyta za gardło skrytobójczo, serce wali młotem i zwiększa jeszcze zamęt i uczucie rozpaczy" Cierpienia Młodego Wertera- Goethego „jestem oazą spokoju... *******onym ****a, za***iście wyluzowanym kwiatem lotosu na tafli jeziora.” na wyłączność. obiecaj mi. a my tak łatwopalni. |
![]() ![]() |
![]() |
#3913 |
Raczkowanie
|
......................... ......................... ......................... ..........
Fajnie że się podobało ![]() ![]() Dużo ostatnio pisze...
Jak po rozstaniu z P. Pewnie dlatego, że jest on po rozstaniu z D. a może nawet z M. Jak rozstanie się z Ż. przestanie w ogóle pisać. Chociaż zostało jeszcze tyle liter w alfabecie.... ![]() .
#3914 |
Raczkowanie
|
Pędzicie dziewczyny
![]() ![]() ________ Pookładać to wszystko, myśli ranią serce. Chcę zagłuszyć muzyką wyrzuty sumienia! Wkur*wiona na to wszystko chciałabym wiele pozmieniać, ale prawda jest taka, czasu cofnąć się nie da, dlaczego to wszystko musiało się tak po***ać? Wiem mam trudny charakter, żałuję tego czasem.
Miliony myśli i ta jedna, która nie daje mi spokoju : co by było gdyby. Rzeczywistość już mnie nie przeraża jak kiedyś, ale bez niego jestem pusta, nawet gdy idę przed siebie. Nie ma Cię, gdy moje życie spada w dół i Nie ma Cię, gdy wszystko łamie się na pół i Nie ma Cię i nie wiem już gdzie jesteś. Teraz ja się Tobą zabawię wykorzystam Cię jak sz*atę, zrobię Tobie siarę a na pożegnanie powiem słodkie "pie*dol się kochanie". W ciemnym kinie po kryjomu , wycieram łzę. Abrakadabra i ku*wa znikasz! Nie opowiadaj mi o woli Twojej ja już zapomniałam jak nie ty nie my nie tak. Od dziś pozwalam odejść wspomnieniom, daj mi nowe, lepsze. Pochylała się nad jedną z tych kiczowatych książek, odgarniała ciemne blond pasemka z oczu i myślała o tym, o czym nie powinna. Jak naiwne dziecko. I to ona była tym kimś kogo on lubił. O kim myślał. A potem zniknęła. I zastąpiła ją ta nowa odmiana jej samej, której bała się na tyle, by móc powiedzieć mu, że to nadal ona. Ale myślała, że go to nie obchodzi. A potem WSZYSTKO się zmieniło. I wiem, że uciekam przed niczym, bo gdyby było czymś, to ty byś mnie gonił. A tak to uciekam przed Tobą, choć pewnie nie dbasz.O. mnie. Wokół wszyscy ględzą, zgorzkniali życiem, jęczą, cierpią, a ja choć mam złamane serce, wciąż go używam. Wole wmawiać sobie że się zmieniłeś i że to nie ty, niż powiedzieć sobie wprost, że wszystko zepsułam, choć naprawdę nic nie zrobiłam. Ty nawet nie wiesz co to za uczucie, budząc się codziennie uświadamiam sobie, że cholernie Cię kochałam. Marzenia oddzielone od rzeczywistości, to był mój świat - nasz świat.. I być może zakończenie jest kłamstwem mówiąc, że przestałam Cię kochać, ale cóż mi pozostało? Powiedzieć "Żegnaj już na zawsze".. Zauroczenie? Też tak chciałam myśleć., ale prawda jest inna. Zapomnę! O tym czego na prawdę nie było.. Cztery ściany, cicha muzyka i ja pogrążona w marzeniach... i skryta łza. Cóż więcej?... Niebieski atrament piszący moim serce. Pieprzona ironia losu. Ty, Serce, nie zapominaj się. Czy można przestać kochać niebo, dlatego że czasami jest burza .. ? Witam. Dzisiaj amputowali mi serce... Powiedz, że wczoraj padało. nie chce znowu się przyznawać, że płakałam. Wiesz, dla mnie zawsze będziesz człowiekiem marki NIC. Zostaną po nas fotografie, które wnet zasłoni kurz.
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
![]() ![]() |
![]() |
#3915 |
Raczkowanie
|
Jeśli chcesz w życiu stać się kimś, jeśli chcesz coś osiągnąć, jeśli chcesz wygrać słuchaj zawsze głosu serca… a jeśli Twoje serce milczy, zamknij oczy i pomyśl o swoich rodzicach… a wtedy pokonasz wszelkie przeszkody… wszystkie trudności znikną, a zwycięstwo będzie Twoje… tylko Twoje…
#3916 |
Rozeznanie
|
*
I told myself I won't miss you But I remember. Powiedziałem sobie, że nie będę za Tobą tęsknić, Ale pamiętałem. * I really miss your hair in my face And the way your innocence tastes. Naprawdę tęsknie za włosami na mojej twarzy I sposobem Twojego niewinnego bycia. |
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Zakorzenienie
|
On był dla niej ideałem, ona dla niego fajną przygodą.
A z pamięci wykasowałam wszystkie ponure dni. Siedzę tu sama i tęsknotę za Tobą zapijam gorącą herbatą... A ja? Cały czas Cię w głowie mam. Uwielbiam Cię, jeszcze nie kocham, ale to tylko kwestia czasu ![]() I gdybyś nawet przyszedł do mnie na kolanach, to nic nie zmieni. Pożegnam Cię jak zawsze czułym spie.rdalaj. Obejmij mnie i niech czas się zatrzyma dla nas.
![]() |
#3918 |
Raczkowanie
|
nie ma siły , która odebrałaby Ci mnie ,
![]()
#3919 |
Raczkowanie
|
Uwielbiam sie zatapiac w blekicie Twoich oczu <3
![]() Znowu spojrzales na mnie tym lobuzerskim wzrokiem - uleglam. ![]() ![]() Powiazani od lat pajeczyna klamstw</3 Noce bez Ciebie sa obce . Przekreslil Nas czas. ... steskniony kazdy oddech ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3920 |
Przyczajenie
|
Ohh dziewuszki nie mogę wyjść z podziwu jesteście świetne... Każda z osobna i wszystkie razem
![]() Coś ode mnie na dziś ;P Mogę Być Pierwszą I Ostatnią . . . Ale Nigdy. . . Jedną z Wielu. . . schowaj mnie . . głęboko . . . na dnie swojego serca . . .; ** ".Za twój uśmiech milion gwiazd, za twój dotyk słońca blask, zrobię wszystko by ta miłość żyła w nas." ; *** Gdybym była aniołem Z białymi skrzydłami Z uśmiechem pięknym Złotymi włosami Mogłabym tańczyć Boso po trawie Całować Cię słodko Gdy śnisz i mnie na jawie Nucić Ci piękne Ballady do uszka Wskakiwać przez okno Do Twojego łóżka I choć nie jestem aniołem Tylko ludzką latoroślą Kocham Cię cudowną Anielską miłością" Klucz do sukcesu tkwi w sposobie, w jakim podnosisz się z porażki. R a z n i e n o r m a l n a . . . . z a w s z e r e a l n a . . . . m a ł o k i e d y i d e a l n a . . . . z a w s z e s z a l o n a . . . . z a k r ę c o n a . . N i e j e s t e m i d e a l n a . . i c o z t e g o ? J a n i e d ą ż e d o t e g o . ! "Miłość jest znalezieniem siebie zewnątrz siebie." // J.Kremer to jest moje, bo to ja o to walczyłam . [!] nikt nie ma prawa wchodzić mi w drogę, broniąc swych wartości, wszystko zrobić MOGĘ . ! Nikt nie powinien mnie krytykować, nikt nie jest godzien, by mnie naśladować [ ; Kumasz? Są na świecie pewne panie, które wyjątkami są nazywane . ! . Więc popatrz laleczko na mój wyraz twarzy Ty o mej wartości możesz TYLKO marzyć . ! . ; DD Bo widzisz, blisko nie zawsze znaczy obok! No chodź.... Na co czekasz?
Ja Ci tylko opowiem bajkę o samej sobie... Wciągne Cię w mój świat, w którym nie znajdziesz drzwi... Tylko pamiętaj.... Stąd nie ma już powrotu. . . Zaryzykujesz.?. Jeżeli Ktoś Komuś coś Ewentualnie Nikt Nikomu Nic To Wtedy Tyle Co I Owszem... |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Raczkowanie
|
cherriies - to widzę, że nie jestem sama.. bierz co chcesz.
![]() ------ nadajmy sens krokom, zwyciężmy świat. czemu zostawiłeś mnie sam na sam z aroganckim dupkiem łamiącym serca, aniele.? samotność malowana palcem na zaparowanej szybie. /marnie... wybaczcie.
![]() |
#3922 |
Konto usunięte
|
Czy klaun ma prawo ulżyć sobie stwierdzeniem: „Nie mój cyrk, nie moje małpy”?
Możesz mówić, że Go nie ma, ale w Twoich smutnych oczach jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Raczkowanie
|
Pamiętasz te dziewczyny? Były słodkie jak miód, dziś to materialistki co chcą porsche i ch*j... tak mijają dni bez Ciebie, każdy z nich jest taki sam... tęsknię już ostatni raz. Kwiaty na grobie wroga pachną upajająco...
Edytowane przez DiamondPrincess Czas edycji: 2009-11-06 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3924 |
Zakorzenienie
|
Tu nie ma już nikogo kto potrafiłby mnie złamać.
Lepiej mi samej bez Ciebie przy boku mym. Nie ma czasu na przemyślenia. Łzy pełne bólu pokryte nieszczerym uśmiechem. Możesz zobaczyć, jak moje serce bije. Kurewski świat *****a proza życia. Problemami wypełniona jest ma głowa. Marzenia w sercu. czas pryska... Jakieś plany na przyszłość? Przepraszam jest ich brak...
#3925 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
_____ - widziałaś kiedyś latające słonie? - nie. - czyli jednak jestem zakochana.. nie wiem dlaczego myślisz, że masz nade mną władzę. że czasami nie potrafię Ci się oprzeć jeszcze o niczym nie świadczy. przyzwyczaiłam sie do żegnań z Tobą.
![]() |
#3926 |
Raczkowanie
|
Nie umiem spojrzeć w Twoje oczy
Ty też szukasz czegoś na ścianie ... Nie mam zalu , chce zabrac te lepsze wspomnienia . Zaczynasz mnie nudzic ... Dlaczego znowu poniżam się? Gdzie jest moja duma ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3927 |
Raczkowanie
|
hej.. wiem ze jestem nowa i ze sie nie zasłuszymam jeszcze.. ale mam prosbe..taak.. mimio ze nie wiem czy moge osmielam sie prosic was dziewczeta o opisy na taka sytucje:podoba mi sie koles u ktorego dobrze wiem ze nie mam szans . (cos w tym stylu co mam na podpisie?!)
![]() |
#3928 |
Raczkowanie
|
Wychodze z ukrycia wiec przyzwyczajaj sie do mroku !!!!
![]() _________________________ _________________________ _______ Jesli nie ma ciszy w glowie , serce nie da ukojenia . Ludzie i ich sny ??? Zagrzebane betonem ...Gdzies ja i Ty - roze pod niebosklonem ![]() Edytowane przez Zaczarowana Ksiezniczka Czas edycji: 2009-11-06 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
Zadomowienie
|
Rozbierz się, od wewnątrz..
Niebo było koloru blond.. Gdy mówię 'my' wiesz że mam na myśli siebie.. Mleko i masakra w codziennych marzeniach... Technologia środkowego palca . ![]() -Czy wiesz, że twoje niebo zaczęło czernieć..
-Tak.. a twoje ciągle takie różowe .. |
![]() ![]() |
![]() |
#3930 |
Zakorzenienie
|
Issuee - normalnie jesteś wspaniała dziękuuuuję Ci
![]() marcepka - ajć Ty też jesteś super ![]() misjaaaa -fenomenalne te opisy ![]() ToOnaBoginiSeksu - wymiatasz :d ![]() DiamondPrincess - fajneee ![]() _________________________ __________ Smiley x - 'Ja Cię bardzo lubię ,ale Ty mnie chyba nie .. 'Była sobie dziewczyna której się podobał chłopak ,jak się to skończyło ? Że ona go lubi nadal a on ją nie .. 'Zauważ wreszcie że ja chce Cię ! '-strasznie Cię lubię .. -no i co z tego ? ,ja Ciebie nie . nie wiem czy pomogłam ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.