|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
Cześć dziewczyny.
![]() Cytat:
![]() ![]() Coffee, poczytałam sobie o Tobie i sytuacjach z eksem i uważam, że rozstanie było najlepszym co mogłaś zrobić. Sama miałam podobne przejścia z moim eksem, schodziliśmy się i rozchodziliśmy, ciągłe kłótnie, itd. Ciężko mi było rzucić to wszystko, bo byliśmy razem ponad 3 lata, ale w końcu miarka się przebrała. Powoli moje życie zaczęło się układać, poznałam fantastycznego faceta (mojego TŻa) i jestem w szczęśliwym związku od ponad 2 lat. ![]() Ciebie też to spotka, tylko nie możesz się łamać. ![]() W marcu sporo wydałam (dużo za dużo.. ![]() Muszę zaoszczędzić, bo muszę zapłacić za kurs instruktorki fitness, a do tego odkładam też na wakacje. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3902 |
Zakorzenienie
|
ja wczoraj na fajki dla tż 40 euro ( ale wiem ze odda) i wracajac z pracy mial byc tylko chleb a jeszcze 2 pizze doszly wiec 10e na spozywke
|
![]() ![]() |
![]() |
#3903 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj 1,69zł na zaprawe cytrynową, ktora sobie dolewam do wody, zeby byla smaczniejsza
![]() Jestem troche wkurzona, bo zaprowadzilam auto do naprawy.. koszt 450zł ![]() ![]() Dlatego od tej chwili zaciskam ostro pasa. Zostało mi 300zł na koncie. 20zł musze oddac za kosmetyki z Avonu i na tym koniec! Zadnych lumpow, zadnych kosmetykow! Planuje od razu jeszcze 50zł oddac do skarbonki. Koncze w czerwcu licencjat i szukam nowej pracy, bo na pol etatu to mi sie nie widzi ciagle pracowac... |
![]() ![]() |
![]() |
#3904 |
Konto usunięte
|
a co tak duzo za ubezpieczenie, moze gdzies bedzie taniej?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Konto usunięte
|
a ja tak jak miałam 6,70zł w portfelu i 9,14zł na koncie tak pozostało bo się nigdzie z domu nie ruszam
![]() i nic nie wydałam.. czekam tylko do tego 16 kwietnia bo dostanę 500zł.. i wtedy się zacznie prawdziwe oszczędzanie bo będzie co oszczędzać ![]() a i TŻ miał mi oddać po świętach 140 zł więc będzie 640zł z czego na pewno wydam jakieś 300 na pierwszą ratę prawa jazdy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18412594]a co tak duzo za ubezpieczenie, moze gdzies bedzie taniej?[/QUOTE]
To juz jest najtaniej, sprawdzalysmy z mama wszedzie.. dokladnie 280zł wychodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#3907 |
Konto usunięte
|
daj mi pojemnosc, znizki, i miasto to ci powiem czy sie nie da
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Zakorzenienie
|
Dziś 34zł na kserówki. ;/
#3909 |
Zakorzenienie
|
No i ile Wam się udało oszczędzić od początku udziału w tym wątku?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3910 |
Rozeznanie
|
a ja dziś tarka i wyciskacz do czosnku razem 5,55zł i cukiereczki dla braciszka 1zł a gdybym kupiła w Ol to miałabym tylko tarkę a tak zawsze oszczędniej jednak uroki małego miasteczka są
![]()
#3911 | ||
Zakorzenienie
|
49 zł w tesco
- kalafior mrozonka - włoszczyzna w paskach mrozonka - 3 orenżady - buraczki tarte - płatki fitella 2 szt. - 1,5 kg pomarancza - mleko - woda niegazowana - 4 piwa - chusteczki higieniczne - twaróg chudy - serek wiejski - deser z bita smietana - 2 soki pomidorowe 1 l - mały napój energy - 1 l napój energy - boczek parzony wędzony - pasta z tuńczyka z ogórkiem - 3 marchewki - 2 zupki Nudle Knorr - masło oby jutro była wypłata ![]() ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
Edytowane przez foltynka Czas edycji: 2010-04-07 o 15:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3912 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj -54zł na zamówienie do hobby
a dzisiaj -11zł perfumy (wiem, ze tanioszka, to nietrwałe, ale psikałam się wczoraj testerem i do samego wieczoru czułam zapach ![]() Cholercia, do końca tygodnia muszę zapłacić opłaty allegro - 18 z groszam :/
![]() |
#3913 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
suuper brawo ![]() ![]() ja mam do 14ego do zapłaty opłaty z allegro - ale 29 zł ![]() maaaaasakra ![]() ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3915 |
after hours
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3916 |
Konto usunięte
|
ja narazie nic ..
mam w sumie : 15,84 zł ![]() ale dopiero zaczęłam !! |
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Wtajemniczenie
|
Babcie i dziadka to powinnam na rekach nosic... dorzucili mi jeszcze 300zł, zebym nie ruszala swoich oszczednosci, bo wiedza, ze skladam na wakacje. Z racji tego, ze zobaczyli, ze oszczedzam i nie wydaje na glupoty, sa zadowoleni i sfinansowali w calosci naprawe i ubezpieczenie auta... jestem im baaaaardzo wdzieczna i mega zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3918 |
after hours
|
upiecz im ciacho
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
malaczarna, super masz dziadków.
![]() ![]() U mnie dziś + 50, wczoraj +30 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3920 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja dziś: 8 zł w McDonaldsie ![]() 1,5 zł woda na uczelni 0,80 zł xero |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj:
49 buty 7 zł wkładka do butów 30 zł spódniczka z New Looka(przecena z 80) 50 zł kosmetyki(szampon, cienie, żel antybakteryjny, puder w kulkach) 12 zł jedzonko Mam nadzieję, że już nie będę musiała kupować kolejnej pary butów. Lodówka zapchana, ciuchów za dużo , kosmetyków też więc już raczej teraz będę tracić kasę na drobne wydatki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3922 |
Zakorzenienie
|
42zł- bilet
1,60zł tic tacki 2,60zł smietana 2zł chipsy ![]() ![]()
#3923 |
Zakorzenienie
|
woda mineralna 1,45e
tuńczyk w puszce 0,99e makaron spaghetti 500g 0,77e 1 kg mięsa mielonego 1,99e batoniki 0,71e czekolada na gorąco 2 saszetki 0,79e |
![]() ![]() |
![]() |
#3924 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18409472]eee toby człowiek zwariował i co wtedy ![]() ps. do coffe, ty sie nie przejmuj, bedzie ok, nie łam sie i nie pisz do dziada. ja się tez wczoraj rozstałam pomiędzy przełykaniem sałatki w pubie ![]() od tygodznia wstaje o 6 żeby mi przywieśc fiołki i zostawic po kryjomu pod drzwiami biura, ja przychodzę o one tu są ![]() jaki sie romantyczny zrobił jak wizja rozstania nad nim wisi ![]() Ale mu zależy, może dopiero do niego doszło, co może stracić ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() Trzymam kciuki za oszczędzanie na wyznaczony cele ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3925 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Ja nauczyłam się kontrolować swoje wydatki, a to co zaoszczędziłam to wydawałam na jakieś drobne rzeczy, które były mi potrzebne, a na które wcześniej nie mogłam sobie pozwolić ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3926 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą podziwiam, że akceptujesz siebie. Ja jakoś nigdy o sobie nie umiałabym powiedzieć "ładna" mimo, że tak mówią i daję sobie jakoś taką blokadę, że nie mam powodzenia i uciekam od facetów ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3927 | |
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj wydałam 6zł na bilet do pracy, ale mama mi oddała
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
![]() Ja się sobie podobam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- NIE NAPISZĘ DO NIEGO! NIE NAPISZĘ DO NIEGO! NIE NAPISZĘ DO NIEGO! NIE NAPISZĘ DO NIEGO! NIE NAPISZĘ DO NIEGO! NIE NAPISZĘ DO NIEGO! NIE NAPISZĘ DO NIEGO! NO JASNE, ŻE NIE NAPISZĘ DO NIEGO! ![]() W OGÓLE NAWET NIE MYŚLĘ ŻEBY DO NIEGO NAPISAĆ ![]() NAWET NIE MYŚLĘ O NIM ![]() Musiałam Dziewczyny, wybaczcie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3928 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do tematu urody. Mi każdy daje 16, 17 lat ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3929 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3930 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie też z tą dziewczynką. Jeżdżę po gazetach i tylko jest - dziewczynka przyjechała ![]() ![]() P.S Ja chcę Cię zobaczyć! Masz nk albo facebooka? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.