|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
ogarnij.
książę z bajki , który nie miał nawet na fajki xD Cyferki wszystkich równań łączcie sie ! <3 Patrząc w bezludną otchłań . totalna olewka. ______________ Come on baby ! xD ; * ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3902 |
Zadomowienie
|
i'm here :)
dziękuję,
<3 dla tych moich, które pamiętają. + blondii69 - coraz lepsza ![]() Prim, Absurdalnie - <3 * * * i te twoje 'kocham' prosto w pościel. nasza miłość umiera, dziś trwa w niczym więcej jak tylko w zapamiętanych snach. nie zapomnij tego, o czym razem milczeliśmy. Czasami boję się, że zapomnę jak to jest, że nie będę pamiętać i zwyczajnie odejdę od wszystkiego, co ważne. Kolejny dzień, minuta, sekunda odciskała piętno na warstwach bólu.
![]() |
#3903 |
Raczkowanie
|
dziękuję za wszystkie wyróżnienia pszczółki <3
życie jest próbą. miłość polega, na stawianiu szczęścia drugiej osoby ponad swoje. podobno to co piękne, szybko się kończy. on ma antidotum w oczach, odzywia mój umysł. jesteś jedno miejsce wyżej od nutelli na mojej liście słodkości. uwielbianie czyichś oczu jest bardzo tandetne. Przytul mnie czasem.
![]() |
#3904 |
Zadomowienie
|
miłość? a z czym to się je?
stop/start właściwe zakreśl. na grillu usmażę Ci moje serce. lubisz mięso. Za zimno,za deszczowo, za smutno i w ogóle.. za. Dziś po raz ostatni zrobiłeś między nami spację. lubiła liczyć jego rzęsy. Usta miał w kształcie wielkiego czerwonego płaskiego kłamstwa. Cii, nie możesz usłyszeć przecież,że przy Tobie oddycham. kokosowe groszki zamiast mlecznego batona. daj zasnąć dziś marzeniom. ukochaj małe zbrudniałe zgłodniałe znurzone zapomniane serce. Płakała a łzy jej żłobiły dziury w różanym policzku. Dzisiaj wyjątkowo spała bez piżamy. tej nocy miałeś ją odwiedzić. przyjdź! wlaź przez okno,przez ściane przez co tam tylko potrafisz, ale przyjdź do mnie proszę... Błoga cisza tego ranka nie robiła na niej wrażenia. nie zapominaj,że to właśnie wspomienia są wszystkim tym,co powinnaś zachować. |
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Wtajemniczenie
|
patrzę i patrzę i nie dowierzam ! moje guru mnie okradło. to dla mnie zaszczyt Kochana
![]() ![]() poniedziałek- bez Ciebie. wtorek- bez Ciebie. środa bez- Ciebie. czwartek- bez Ciebie. piątek- bez Ciebie. sobota- bez Ciebie. niedziela- bez Ciebie. dobrze, że tydzień ma tylko 7dni... w takich dniach jak dziś, przyjaciel jest wręcz obowiązkowy! właśnie. powinien być. a co zrobić kiedy nie ma się przyjaciela? 100 tysięcy dni nieskończonego szczęścia. ![]()
#3906 |
Zakorzenienie
|
wiesz ? miłość czasem nie ma racji .
#3907 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
abyś dodawała opisy swojego autorstwa . ; ) . weź przestan debila udawać.
Słuchaj laska ... teren zaznaczony. Czaisz ?
![]() |
#3908 |
Zakorzenienie
|
CaMa - jeszcze nie.
![]() marikab - potrzebnie potrzebnie ![]() czii - ale lesbijki są fajne ! ![]() xsxs - dużo seksu i jeszcze więcej weny, czyli po prostu najlepszego. ![]() ![]() serwus diabełku, czuję do Ciebie słabość.
uśmiech Twój znów wpycha mnie w nałóg.
#3909 |
Zadomowienie
|
Masz dziwne oczy, jak od kokainy...
#3910 |
Zakorzenienie
|
chciałabym być Twoim aniołem.
objąć Cię ramionami. i wciąż przy Tobie i nigdy z boku. w każdej chwili samotności. |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
Przyczajenie
|
I just believe that we will always be and dream. `Wnikasz we mnie gwałtownie` ...a gdybyś był morzem, codziennie chodziłabym na plaże by stawiać dla Ciebie zamki z piasku. ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~ Słońce rozlewało jaśń bladych promieni, przez które przedzierał się lekki podmuch tęsknoty. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Człowiek w życiu miewa takie chwile, że lubi otaczać się przedmiotami, które przypominają smutek. B. Prus
![]() |
#3913 |
Rozeznanie
|
Dziękuje za pochwały
![]() dzisiaj tak szybko: Wciągu ostatnich miesięcy nauczyłam się o Tobie nie myśleć, poukładałam sobie wszystko i było mi naprawdę dobrze, ale Ty jak zwykle musiałeś mi wszystko rozwalić i do mnie napisałeś. po co ? po to abym teraz znowu przez kolejne miesiące uczyła się żyć bez Ciebie.
- Twoje serce jest jakby z kamienia. - Nie kotku. Takie jest tylko dla Ciebie. ' Jesteśmy celem w grze zwanej manewrami szczęścia ' (happysad.)
Edytowane przez myszka23101 Czas edycji: 2010-05-05 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Raczkowanie
|
-nienawidzę Go!!
-to czemu chcesz z Nim być? -bo Go kocham..-szepnęła. a gdy patrzę się na Ciebie czuję się jak w niebie. miłość jest czymś, co powinno każdego spotkać. to cudownie wiedzieć, że jest jakaś osoba, co uważa, że jesteś ideałem..kocha Cię, i jeśli to jest szczera miłość, zostanie z Tobą do śmierci. bezsensowne są słowa facetów "na zawsze". żenada. mówicie, że zawsze na zawsze, żeby potem powiedzieć "sorry, ale lepiej będzie jak się rozstaniemy" .. proste. NIGDY NIE UFAH CHŁOPAKOWI JEŚLI CHODZI O UCZUCIA.. biorę dużo i pragnę brać więcej. ..bo wszystko przecież zaczęło się od słowa. nie traktuj jak zabawkę, ale traktuj jak kobietę. a Twój pocałunek powinien dawać mi siłę, aby on był napędem, aby przejść każdą milę. żeby się odbić najpierw trzeba sięgnąć dna żeby życie się rodziło, to ludzie umierają. żeby ktoś wygrywał to inni odpuszczają. -jak Ci coś nie wyjdzie, warto zacząć od nowa. -ile razy zaczynać? -do czasu aż Ci braknie siły. ciesz się tym co masz, ciesz się z każdej chwili. dnia nie powtórzysz, ale możesz go nie stracić. jakie jest Twoje życie? weź zacznij patrzeć. żyj na ziemi tak, abyś nie bał się śmierci, sam stawiaj kroki i nie trzymaj się poręczy. ja nie mam weny ![]() ![]()
![]() |
#3915 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
TO JEST BOSKIE !! ![]() kocham cie normalnie . ![]() ![]() ![]() Cytat:
nic nie poradze ![]() a te dwa... boskie. : (( . < HORNY HORNY HORNY >
![]() * * * * * * * * * * mam chęć mordu i ****iki w oczach gdy mijam Cię w szkole. myślisz że nie widzę że gapisz się na mnie w szkole?! Taaaaaa... Nie kochasz mnie. ' Dałam Ci wszystko co mam Nocy lęk i radość dnia Dałam Ci mój mały świat Wszystko to na co mnie stać ' - lampa i sofa.
![]() ![]() |
![]() |
#3916 |
Raczkowanie
|
`idiotyczny, pusty śmiech. maska. `wszystko jest tak, jak ty chcesz. nawet to, że jestem. nie wiem po co. `mniej dobrą ,mniej kobietą mniej dziewczyną bardziej okrutnym potworem zmór worem koszmarnym tworem myśli złym torem się kierują spojrzenia dokoła szczują podążam złym pociągiem złym taborem w złą porę wdepnęłam z kwaśnym humorem. `jak wariatka nocą pokaz slajdów urządza klisze jak sekund kęsy oczy nogi ramiona fruwają bezładnie chronologii wbrew wiruje paruje świdruje kręci wierci mija z obłędu zwija przyśpiesza zawiesza pod powiekę wlazło mrugnąć nie sposób dławi jak ślaz bo gardło zalepia ta cisza a mnie w krtani wyrzut rani. zganić się nie umiem ni nauczyć. zmądrzeć. choćby mi się wydało kiedy, że umiem i rozumiem.nigdy nigdy. nie będę nie.nigdy łabędziem zaklętym głupią gęsią pozostanę ranną łanią za otchłanią. `jak gdyby ktoś suchą kością struny pianina szarpał zimne i ostre żebrem rozdzierał od najniższych partii do pisku molowego wyrywał z wnętrza krótkie krzyki lodowate palce strunami pękającymi chłostał. `gdzie się schować gdzie pochować gdzie pierzchnąć jak usta na zimnie? `retrospektywny weekend w swetrze zagłuszam własne jęki muzyką przeszłości dźwiękodreszczami, nutami o kształtach kluczy lekkich co ich pęk cały mam i do nich brelokiem jestem otworzyłam drzwi minionych rzeczywistości w których coś jednak zmianie nie ulega. za każdymi inny świat.podróż wśród śniegów. tłumię niezrównoważenie swoje pracą i czuję się lepiej w ukryciu.
![]() |
#3917 |
Zakorzenienie
|
<3
xsxs - sto ;* kolorujesz mi świat, powiedz tylko skąd wziąłeś takie odcienie kredek?! every moment is a chance to turn it around | ang. każda chwila to szansa, aby wszystko zmienić przestań zadręczać moje wspomnienia, chłopcze!
![]() |
#3918 |
Zadomowienie
|
Miłość nie jest zła. miłość musi istnieć,bez niej przecież bylibyśmy nikim.
bylibyśmy puści w środku jak jako niespodzianka,bez niespodzianki. ale z miłością trzeba uważać. Z miłością nie można przesadzić. Zamiast problemów weź dziś uśmiech na swój kark. W sobotnie wieczory była z przyjaciółmi. Te dni lubiła najbardziej. Lubiła żartować,śmiać się i czuć,że nie jest sama. Miała przyjaciół,od kiedy pamięta oni byli blisko niej. Lubiła ich obecność i radość jaką z nią dzielili. Lubiła jeść z nimi wspólnie popcorn,chipsy i kokosowe groszki. Wydawałoby się,że miała wszystko,jednak ciągle była nie swoja, coś w niej gasło a ona nie mogła tego na nowo rozpalić. Przyjaciele to dla niej wszystko ,jednak najbardziej pragnęła jego ciepła,a to było dla niej najmniej osiągalne. Przyjrzyj się bliżej moim marzeniom, widzisz ciebie w każdej klatce nowego pragnienia? Lubiła gdy przechodził obok niej,był wtedy taki prawdziwy. problem tkwił w tym,że ona pragnęła go zbyt bardzo. Jedyne na co liczyła to sen,w którym rzekomo miała spotkać ją jego dłoń. chłopcze z trzeciego piętra,masz piękne oczy ale Twoje okno nadal jest brudne. |
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Zakorzenienie
|
`by na Ciebie się znieczulić. lub chociaż przestać reagować.`
` kocham gdy oddajesz mi w całości się nocami, kocham gdy obsypujesz mnie pocałunkami. <3` ` gdy wspominam Ciebie, widzę zawsze te radosne dołeczki, idące w parze z Twoim uśmiechem` `gdy zobaczysz w Jej oczach łzy, nie pytaj 'dlaczego' i tak Cię okłamie.` Ty mnie wiesz jak trudno pustym miastem iść. `z najbardziej sztucznym uśmiechem na świecie spojrzałam i powiedziałam : ' jak ślicznie razem wyglądacie. '` |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3920 |
Raczkowanie
|
jestem, jestem kochana ; * i ja odwzajemniam tą miłość ;-*
________________ oczy parzą od widoku twojej obojętności. |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Raczkowanie
|
możesz się wypchać swoim durnym przepraszam. albo wiesz co lepiej sobie go wsadź w du.pe zastanawiam się jaki sens miał ten wyzysk uczuciowy? nie dzisiaj nie jutro i nie za tydzień. ale kiedyś jak mamusia będzie planowała ci ślub. zrozumiesz.. nie wiedziałam, że tak cholernie uzależnię się od twojego dobranoc. takie jakieś ![]()
#3922 |
Zadomowienie
|
czyżbym nie nadążała.. ? tyle stron miałam do nadrabiania.. pędzicie jak szalone! ; * _________________ I think of You and all the things
we'll never get to do.. myślę o Tobie.. i o wszystkich rzeczach, których nigdy nie zrobimy..
![]() |
#3923 |
Rozeznanie
|
Niektórzy po prostu rodzą się przegrani . Otwierając pudełko pralin zawsze była ta nadzieja, że z niej wyskoczysz Ty. Człowiek nie wytrzyma psychicznie kiedy zostanie sam. Najgorsze jest wtedy gdy straci ostatnich przyjaciół, nawet swojego anioła stróża. Ci co umarli zostali po prostu sami. Życie jest zbyt krótkie,a śmierć o wieczność za długa. To nie jej wina, to po prostu los tak chciał. Najwidoczniej Ona była jedną z przegranych, nosiła ich imię. List, który zostawiła porwał wiatr, rozwiał go na małe strzępki, a Ona odeszła sama nie wiedząc dobrze gdzie. Powtarzam to nie jej wina ! - Dzień dobry nazywam się [ imię ] i jestem narkomanką, bo człowiek, który przestaje brać nadal jest narkomanem, w moim przypadkiem narkotykiem było szczęście łatwo się od niego uzależnić, lecz gdy zostaje ono nam odebrane zachowujemy się jak psychiczni ludzie. Dziś opowiem Wam o tym jak to jest rzucić nałóg. Kiedyś wydrukuję lody na kartce papieru i zacznę chodzić po szkole pytając " Zrobić Ci loda ? " a wtedy tłumy się rzucą, ja natomiast wręczę i małe karteczki z ilustracją a pod spodem będzie widniał przepis pod którym będzie napisane " zrób to sam " . Ulubiona piosenka ? Chyba ta z Twojego serca. |
![]() ![]() |
![]() |
#3924 |
Raczkowanie
|
'Wiesz jak to jest, gdy przechodzisz wewnętrzną menopauzę w wieku lat 20 kilku?'
Proszę obchodź się ze mną jak z jajkiem.
#3925 |
Raczkowanie
|
xsxs - naajlepszego !
![]() _______________
Nie, niebo nie przypomina mi koloru Twoich oczu. To Twoje oczy przypominają mi kolor nieba ![]()
![]() |
#3926 |
Zadomowienie
|
marikab-kradnij.miło mi
![]() ciiri-gdzie się podziewasz?? ![]() ---------------------------------------------------- Przy Tobie mogę nazwac siebie dzieckiem szczęscia. ![]() Twój wzrok paraliżuje każdą najmniejszą komórkę w moim ciele. Po co mi Anioł?Mam Ciebie ![]() A duszę nasycam każdym wypowiedzianym Twoim słowem do mnie. 2+2=4,to takie proste jak ja+ty=my. Bajka się skończyła królewno,uwierz w końcu. --------------------------------------------------------- A<3 |
![]() ![]() |
![]() |
#3927 | |
Zadomowienie
|
to niesamowite uczucie, gdy chwalą cie te najlepsze
![]() yhm, za te wszystkie, które ja skradłam Tobie, chyba muszę ![]() Cytat:
![]() + caroline060, otojest, abunee - niezawodne ![]() --- znasz to uczucie, gdy za wszelką cenę chcesz coś powiedzieć, ale wszystkie słowa są dalej niż na końcu języka ? co byś zrobił, gdyby tak było zawsze ? może pokazał... znów spóźniasz się za wcześnie. "nikt jeszcze z wódką nie wygrał. tylko Polacy zremisowali" ![]() zbyt często jesteśmy ideałami. zbyt rzadko ludźmi. pewne rzeczy robi się dlatego, że człowiek jest przekonany, iż tak będzie lepiej dla wszystkich. wmawiamy sobie, że tak szlachetniej. to o wiele prostsze niż szczere przyznanie się do prawdy przed samym sobą.
![]() |
#3928 |
Raczkowanie
|
Płakać ? Moje gruczoły łzowe są zbyt dumnie! - Chodź. Zjaramy się powietrzem. Czuje ten dystans, coraz większy. bądź, a nie bywaj.
Edytowane przez xJoYx Czas edycji: 2010-05-06 o 08:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
Zadomowienie
|
dodałeś mi lubczyku do zupy, ale nie musiało nic działać - ja od dawna za tobą szaleję.
najdziwniejsze w miłości od pierwszego wejrzenia, jest to, że widywali się codziennie od lat. `smak słodkości sam w sobie dla siebie bywa gorzki`
#3930 |
BAN stały
|
BananowaDelma <sory jeśli zrobiłam blęda w nicku> fajnie, że przypadłlo Ci coś do gustu .. ![]() .... traci siły . nadzieje . a jej plany puszczone niegdyś ku wolności . w oddali rozszarpuje wiatr . siedze po uszy w Tobie . mące Ci w głowie . nie daje Ci spac . a Ty dalej mnie nie zauważasz . ironia zaklęta w mydlanej bańce wdarła się przypadkiem miedzy nas . a może w sumie to nie był przypadek ? uśmiechnij się i wmów sobie, że to był wspaniały dzień . że Twoje podpuchnięte oczy . rozmazany makijaż i splątane myśli są tylko zludzeniem . tak perfekcyjnie wpajałeś w nią złudną miłośc, że się pogubiła. niby jesteśmy razem, ale Ty nie żyjesz moim życiem. nie przezywasz wszystkiego razem ze mną . nie wiesz kiedy płaczę boo chce . a kiedy płaczę bo muszę . nie umiesz rozszyfrowac mojego humoru . ale tak pomijając te 'drobnostki' to jesteśmy idealną parą . bo przecież tak idealnie potrafisz się mną chwalic przed kumplami . a wedlug osobników z marsa w miłości o to chodzi , nie ? ...
Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-05-05 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.