|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLIII - Majkol is OSOM.
dzien dobry
![]() no jak zaczelo pada kolo 23, to do teraz pada ![]() sprzatalam troche do 1, ale juz nie dalam rady i poszlam spaciu ![]() a teraz chwila tu i znow rabota czeka, zakupy i ukladanie, ale w taka pogode to mi sie widzi ![]() milego dnia wam zycze ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#3902 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry moje kochane bobry
![]() ![]() w koncu nie ma u mnie mega upalu - jest pochmurno i czasem zawieje - jest suuuper ![]() wczoraj bylo mega gorąco i slonecznie caly dzien... ale dzis w koncu jakas zmiana ![]() moje szylki odetchna od upalu ![]() Justka pytalas o morze... my byliśmy w Chłapowie tuż obok Władysławowa... placilismy 45zł za osobe ![]() na plaże dojeżdżaliśmy do Ostrowa bo tam duuuużo mniej ludzi było ![]() a tak w ogóle co tu takie puchy i cisza? ![]() nie mialam za wiele do nadrobienia z wczoraj ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- hmmm.... spadam więc ![]()
![]() |
#3903 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() Boli mnie deczko głowa, już od wczoraj.. wiedziałam, ze to na zmiane pogody ![]() jak zasypialam, to tak bosssko padalo ![]() Az sie chcialo sluchać tej muzyki deszczu ![]() Dzisiaj pochmurno, ale cos slonce niesmialo probuje wygladac ![]() wietrze chate, by ochlodzic powietrze ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- hehehe w Ostrowie wypoczywałam w zeszłym roku, 1,5km od Karwii ![]() i fakt, plaża piękna, mało zaludniona i czysta ![]()
#3904 | |
Zakorzenienie
|
Aloha
![]() Zrobiłam dziś mężowi na śniadanko pancakesy z serkiem waniliowym, borówkami i bananami ![]() A my chyba poszukamy po Władysławowie. Po 15 sierpnia raczej wiele wolnych miejsc a i ceny niższe. ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
![]() Ja muszę mieć zaludnioną plażę, głośno, mnóstwo knajp, sklepów, ludzi i komercji ![]()
![]() |
#3905 | |
Zakorzenienie
|
widzę sobotnie puchy
![]() U mnie tez pada, nad ranem nawet zagrzmialo...co mnie obudzilo i pierwsza mysl byla: kurde nie wlączę kompa ![]() ![]() No znowu rano walczyłam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() Najważniejsza jest plaża, morze i towarzystwo z którym jadę ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Zdechłam ![]() ![]() http://www.kozaczek.pl/fotki_gwiazd....ichael+jackson |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie zostalam uswiadomiona, ze wyjezdzamy dzisiaj w nocy, a nie jutro
![]() bo sie okazuje ze rezerwacja od 25 a nie 26 lipca ![]()
#3907 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A co do miejsca wakacji to ja też wolę, jak coś się dzieje ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też mam nadzieję niedługoo wyjadę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Zakorzenienie
|
niom polowa popakowana
![]() reszta wieczorem ![]()
#3909 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]()
#3910 |
Zakorzenienie
|
Ola!
![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Ech, widzę, że tu wakacjowo się zrobiło... a ja kupa, nie wiem, czy gdzieś w tym roku pojadę. ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Może chociaż gdzieś na tydzień nam się uda polecieć? ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Zapitalałam od rana, teraz przyjechałam do domu się wykąpać, zaraz idę na solarę i może jakieś zakupy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 | |
Zakorzenienie
|
Mam jeden wielki rozperdzienik na łózku
![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
![]() Też myślałam, że jutro jedziesz ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3912 |
Zakorzenienie
|
Gosh, smakowicie pachnę i wyglądam jak człowiek.
![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- (nie obeszło się bez fluidu, bronzera, tuszu, pasty do włosów i perfum) ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Przed nałożeniem w/w specyfików wcale nie było tak różowo. ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- A, zapomniałam o błyszczyku. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3913 |
Zakorzenienie
|
Rozpierdzielnik tyczy sie oczywiście wszelkich kosmetyczno-elektroniczno-dodatkowych drobiazgów.
Ekhm drobiazgów ![]() Ciuchy już popakowane, ręczniki i zupki, herbatki etc. Moja mama jest jak Groch ![]() Pakuje se Majkolowy kubek, a mama: myślałam, że tamten bierzesz <mam równie duży ze świnką ![]() Ja: tamten też może się zbić. Mama: Ale tego szkoda a tamtego nie Ja: to kupi się drugi ![]() ![]() Fascynujaca historia ![]() Przez najbliższe dni Majkol będzie miał ostry miszmasz kawowo-herbatowo-zupkowo-winiaczowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Zakorzenienie
|
Ale to już pikuś.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Ej, czemu mi podzieliło posta? ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Skandal. ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cóż, Wizaż płata figle. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3916 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje, ze Piotrka mi się uda dobudzic ![]() i tak 13-14 będziemy liczę na miejscu ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
![]() ja wzięłam MJ na wakację, zamierzam się w niej ufocić dla Was ![]()
![]() |
#3917 |
Zakorzenienie
|
![]()
#3918 |
Zakorzenienie
|
moje Nibylandki obie jada juz zaraz
![]() pomacham Wam chusteczka ![]() i pierwszy raz was nie bedzie 25 ![]() no coz, w serduszkach bedziemy ![]() ja jutro do tesciow jednak wybywam, bo dzis caly dzien lalo i sie zrobilo brzydko na podworku i zimno, a ze my jeszcze porzadkujemy to im. do tesciowej, potem ich zaprosze, ona ma za 3 tyg to moze wtedy ![]() a sprzatanie dobrze nam idzie w taka pogode ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Anisia ile czasu droga ![]() szkoda, ze blizej nie jest ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Zakorzenienie
|
hejooooooooooo
![]() wróciłam ![]() i widze ze nie duzo nadrabiania przez 5 dni ![]()
![]() |
#3920 | ||
Zakorzenienie
|
Chyba się spakowałam...zastanawiam sie czy czegoś nie zapomniałam
![]() Wcinam chrupki kukurydziane na ten moj umeczony żołądek...i modle sie do wszystkich bóstw świata, żeby mnie nie zaatakowało jutro rano, albo co gorsza w drodze ![]() mogłoby się w ogóle uspokoić w sumie ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Strasznie leje i wieje ![]() Na przyszły tydzień też pogoda chyba średnia i w kratkę ...no ale cóż...morze to morze ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Oby tylko upały nie wróciły po moim powrocie to bedę szczęsliwa ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- I fajna sprawa...bo Mj w płytach oczywiście biorę ![]() Aleeee mogę tez mp3, bo kumpela ma ładowarkę do aparatu z taką samą końcówką chyba jak do mp3 więc fajnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Aha.
Wyjątkowo prosze Was o względne nie wysyłanie giftów na FB, bo ja potem tego nie ogarnę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Zakorzenienie
|
no ja juz pomyslalam, zeby wam nie wysylac, ale na Ti juz wyslalam do budowy statku
![]() ale teraz jak to wkladac w ten statek, jak tylko mam opcje sell, a nie use, widze, ze po 1 czegos tam mam, ale w bagsie tez tez mam po 1 i nie kapuje ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Julka ![]() ![]() Ty wrocilas, a 2 wyjezdzaja ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie te części do statku ewentualnie przyjmę, bo potem o mnie zapomnicie pewnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3924 |
Zakorzenienie
|
dla Kamusi na baju baj
![]() Załącznik 3277360 Załącznik 3277361 Załącznik 3277362 Załącznik 3277363 Załącznik 3277364 i pamietaj : dbaj o siebie pamietaj o nas pozdrow morze baw sie dobrze nie titkaj sie bron boze ![]() ![]() wroc cala i zdrowa pisz jak mozesz i najwazniejsze : nie dygaj wafla ![]() i bede tesknic ![]() kamusia wyrusza nad morze co ja poczne, o moj Boze no coz trza sie ogarnac i Majkola calego dla siebie zgarnac grochu juz zaciera rece i uklony sklada w podziece bo i Anisia wyrusza nad wode to nie bede se pluc w brode bo mam wiecej Majkusia dla siebie i bede czuc sie jak w niebie choc tesknic bedziemy za nimi ale moze je wysnimy i najwazniejsze, ze niedlugo wroca i Majkola znow nam tu zbalamuca ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-07-24 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3925 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no, ale nie mam jak tego wziac w bagsie wisi, a tam nie wiem jak wziac ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- a Anisia bierze kompa ![]() i chyba jej dzis zloze zyczenia, moze jeszcze przeczyta ![]() ale esa napisze w poniedzialek ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3926 |
Zakorzenienie
|
Gronai już mnie wygania...ide się napawać tym wygonieniem
![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Gronia... głupolu...Majkol jedzie ze mną...przecież on ma najzajepistsze parasolki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz nie pamietam, w nocy jedziecie? ta Majkol daje parasolke, ale konmi go stad nie ruszysz ![]() obiecalam mu tyle rzeczy, ze zostaje ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- kurde ja u siebie dzis rano nie wzielam tego statku na Ti, pojawi sie on jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3928 |
Zakorzenienie
|
O 1:10 mam autobus ok 0:30 wychodz ez chaty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3929 | |
Zakorzenienie
|
Dobra, wpadlam powiedziec ze zyje
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3930 |
Zakorzenienie
|
w piatek bylam umowiona z ta kolezanka od owczarka, a z nia rzadko sie spotykam i we wtorek sie umowilysmy na po 16, to ja wszytsko tak ukladalam, w korku stalismy, i dzwonie do niej kwadrans przed, a ta zdzwiona, bo zapomniala
![]() ![]() moze i by poszla, bo jakby szefowa wrocila do 16 to by poszla, ale ledwo mowila, 2 dni chora byla, to juz dalam spokoj, niby w poniedz., to im se zrobie, z jedna o 14, a potem z 2 o 16 ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- to juz nie idziesz spac nie ![]() ale fajnie tak w nocy jechac i jeszcze chlodek ![]() trzymam kciuki za pogode ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.