Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać - cz. VI - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-19, 23:51   #3901
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska
Dot.: Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać - cz. VI

Cytat:
Napisane przez lunerin Pokaż wiadomość
Ale masz welurową czy foliową? Bo mi się strasznie welurowe podobają.. A skoro wstawiałaś fotki to może w jakimś temacie jeszcze można je obejrzeć ;>
Akurat te parę miesięcy trwałości mnie nie boli, bo i tak za 8-9 miechów bym musiała sama ją zerwać Dlatego też fajnie by było jakbym coś niedrogiego mogła upolować...
Foliową, tutaj np jest post gdzie wrzucałam
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...5&postcount=42
Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
Moja kumpela miała takie maki, chyba mechate. Po 5 miesiącach zaczęły się odklejać i wyglądały jakby zwiędły
Na ścianie ani śladu.
Kurczę no to to samo co u mnie a już myslalam że moze jakąś kiepską kupiłam, ale i tak wydałam ok 100 zl na stronie internetowej... eee... szkoda, szkoda. Szablon chyba będzie ciężko taki duży kupić i taki jaki ja chce

W ogole sie ze mnie śmiali bo ja wszystkie kwiatki uśmiercam, i sie smiali że nawet naklejona palma mi zwiędła
Stary 2010-09-20, 00:05   #3902
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cyska Pokaż wiadomość
Foliową, tutaj np jest post gdzie wrzucałam
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...5&postcount=42

Kurczę no to to samo co u mnie a już myslalam że moze jakąś kiepską kupiłam, ale i tak wydałam ok 100 zl na stronie internetowej... eee... szkoda, szkoda. Szablon chyba będzie ciężko taki duży kupić i taki jaki ja chce

W ogole sie ze mnie śmiali bo ja wszystkie kwiatki uśmiercam, i sie smiali że nawet naklejona palma mi zwiędła
Szablon to nie jest problem Ja sobie malowałam kiedyś spory motyw na ścianie to szablon zrobiłam sama z bristolu
Stary 2010-09-20, 00:07   #3903
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

No ja chyba sama nie stworze czegoś fajnego
Stary 2010-09-20, 00:11   #3904
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Ale dlaczego? A masz już upatrzony wzór?
Stary 2010-09-20, 00:16   #3905
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

nie no nie wiem chyba nie potrafie rysować : P
Stary 2010-09-20, 01:44   #3906
201604190949
Konto usunięte

Wydaje mi się, że łatwiej narysować to na ścianie a potem machnąć pędzlem niż narysować szablon a potem go wyciąć.

Cyska a nie masz kogoś rysującego wśród znajomych?
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 07:19   #3907
kalina121
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cyska Pokaż wiadomość
nie no nie wiem chyba nie potrafie rysować : P
Oj, Cysia ,nie mów ktoś kto lepi takie figurki jak ty napewno ma na tyle talentu plastycznego żeby namalować palmę(czy coś w ten deseń ) ew. można sobie poćwiczyć na mniejszych rozmiarach.
kalina121 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-20, 08:30   #3908
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katakumba Pokaż wiadomość
Dziękować Nie szlo mi wczoraj znalezienie linka

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 08:36   #3909

Cytat:
Napisane przez Ayati Pokaż wiadomość
Kupiłam kiedyś farbę Garnier Color Naturals no i była tam w środku taka odżywka. Miałam po niej włosy gładkie i miękkie jak nigdy, więc pytanie nasuwa się samo: znajdę gdzieś taką odżywkę ? Kupiłam z garniera dużą odżywkę do farbowanych włosów , ale Nie to.
Niestety, takie odżywki z farbą są tylko z farbą. Nie kupi się ich osobno Rozumiem waszą sytuację, bo ja uwielbiałam odżywkę z L'oreal Casting
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 09:10   #3910
kiciulec
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to kiciulec

A ja mam na ścianie taką welurową naklejkę(koło włącznika światła) już rok i trzyma się jak złoto. Ale przykładałam się do klejenia- bardzo mocno dociskałam, są do tego takie fajne gumowe wałki, chyba do tapet ich się używa.
kiciulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 09:22   #3911
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że łatwiej narysować to na ścianie a potem machnąć pędzlem niż narysować szablon a potem go wyciąć.

Cyska a nie masz kogoś rysującego wśród znajomych?
No właśnie prościej wyciąć i pomalować - mamy ładne, gładkie krawędzie i przede wszystkim do tego nie trzeba umieć rysować Ja np nie potrafię, a zrobiłam Wystarczy sobie wydrukować wzór na kartce A4, narysować na niej równe kratki, a na bristolu (u mnie to były 2 arkusze, bo potrzebowałam duży wzór) narysować sobie taką samą kartkę tylko w większej skali jak się nie uda poprowadzić równej kreski w jednej kratce to ją dzielimy jeszcze na 4 i jest łatwiej - powolutku i do przodu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-20, 09:57   #3912
kalina121
Wtajemniczenie

Kiedyś na wizażu widziałam zdjęcie (dołączone do jakiegoś postu ) pędzla do pudru z Rossmanna(była na zdjęciu jakaś kolorówka i ten pędzel)-na zdjęciu miał skróconą rączkę z tym ,że wątek był nie o pędzlach tylko ogólnie o makijażu/kosmetykach ,nie pamiętam ani niku tej dziewczyny ani nazwy wątku pytanie brzmi-czy jest szansa ,że znajdę kto to napisał,jak mam szukać? A może ktoś z was wie co to był za wątek lub kto napisał ten post?

No i drugie pytanie(gdybym tej wizażanki jednak nie zlokalizowała) jak w pędzlu z Ross. skrócić rączkę( nie mieści się mi do etui ) ale tak żeby to jakoś wyglądało.
kalina121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 10:11   #3913
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Cytat:
Napisane przez kalina121 Pokaż wiadomość
Oj, Cysia ,nie mów ktoś kto lepi takie figurki jak ty napewno ma na tyle talentu plastycznego żeby namalować palmę(czy coś w ten deseń ) ew. można sobie poćwiczyć na mniejszych rozmiarach.
hehe no dziękuje za wiare w moje możliwości Ale ja chce cos fajnego..a nie jakąś koślawą palmę(bo na nic innego nie mam pomyslu:p) żeby tylko byla.. tu jest duzo szczegolow, takie drobniutkie te listki, jak jabym miala to wycinać (w ogole w wycinaniu tez jestem kiepska) a potem trzymać to i malować, to farba by mi wchodzila przez nieuwagę pod szablon.. aaaaa ić tam ja już widzę że z tego by mi wielka kupa a palma wyszła
Ale jeszcze pol palmy mam, moze cuś się wymyśli.
Stary 2010-09-20, 10:12   #3914
Wenress
Zakorzenienie

Da się jakoś pomalować plastikowe buty? Nie wiem z czego one są dokładnie zrobione, ale to taki typowy kicz z bazarku za 10 zł Nie wiem czy to coś zmienia, ale chcę żeby były czarne.

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 10:19   #3915
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
MAM PYTANIE.

czy jest możliwe,aby sprzedający na allegro sam podbijał sobie licytację?
pytam ponieważ,za każdym razem kiedy wbijałam wyższą kwotę co minutę ktoś (ten sam nick) podawał już więcej.być może jest to ustawione w programie do licytacji.

jak wyglądają te progra,y,bo przecież kupujący musi ustawić MX kwote licytacji
Margot, tutaj masz dokładnie opisane jak wygląda zasada "maksymalnej kwoty licytacji, ze strony allegro.
"Jak działa licytacja w Allegro?

Licytowanie w aukcji jednoprzedmiotowej rozwiązane jest tak, abyś nie musiał co chwilę sprawdzać, czy ktoś przebił Twoją ofertę:

1. Do okienka licytacji wpisz maksymalną kwotę, jaką zgadzasz się zapłacić za przedmiot, i kliknij Licytuj.
Licytuj

Przejdziesz do strony, na której potwierdzisz swoją ofertę.

2. "Agent" Allegro (system automatycznej licytacji) będzie licytować za Ciebie, oferując minimalne kwoty potrzebne do przebicia ofert innych uczestników aukcji i jej wygrania (nie przekraczając, oczywiście, maksymalnej kwoty, którą podałeś).

Wysokość kwoty postąpienia może ulec zmianie, jeśli w aukcji ustalona została cena minimalna. Wówczas, jeśli kwota, którą wpiszesz do okna licytacji, jest równa bądź wyższa od ceny minimalnej, system automatycznie podniesie Twoją ofertę do poziomu ceny minimalnej.

Przykład: Aktualna cena w trwającej licytacji wynosi 5 zł, Twoja maksymalna oferta to 15 zł, a cena minimalna, którą ustawił Sprzedający to 8 zł.
W takiej sytuacji system automatycznie ustali Twoją ofertę na 8 zł, a informacja „Cena minimalna nie została osiągnięta” zniknie ze strony aukcji.

Jeśli po zakończeniu aukcji okaże się, że najwyższą kwotę zaoferowały dwie lub więcej osób, licytację wygrywa ta, która zalicytowała najwcześniej.".

I podam przykład. Ktoś wystawił coś za 5zł. Tak mi się podoba, że uznałam, że dam za to nawet 100zł. No i wpisuję w okienko maksymalną kwotę 100zł, ale na aukcji widać najniższą ofertę minimalna wymaganą w danej chwili. Czyli o ile kojarzę 5,50zł.
Jak przyjdzie ktoś inny i spojrzy - o! tylko 5,50? To ja dam 7! i zalicytuje za 7zł, to system allegro poinformuje go, że został przelicytowany i pokaże mnie jako kogoś, kto dał 8zł. I tak dalej. Jak przyjdzie następna osoba i uzna, że co tam! da 60zł, to pokaże jako 3 licytującą osobę tego kogoś z 60zł i dalej znowu mnie jako dającą najwięcej z moja ofertą, mimo, że byłam pierwsza licytująca.

Mam nadzieję, że to teraz jasne?
Stary 2010-09-20, 11:15   #3916
Gregorynka
Zakorzenienie

Cytat:
bo musisz podpiąć na wyłączonym kompie,aby zmieniły się ustawienia.
Spróbuję, dzięki (btw. na tym kompie u rodziców,też nie widzę poszczególnych słów w postach)

Gregorynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 11:21   #3917

Przy otwieraniu odnośnika do pliku PDF w przeglądarce zawsze zacina mi się komputer/internet/przeglądarka i muszę włączyć menadżera, żeby usunąć okno. Dlaczego tak się dzieje? Mam coś niezainstalowane czy mój komputer jest słaby?
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 11:24   #3918
Gregorynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siarczan_sodu Pokaż wiadomość
Jeśli masz bezprzewodowy, to możliwe, że masz inaczej ustawione uzyskiwanie ip.
A u siebie ustawiałaś internet to sama, czy od razu śmigał?
Śmigał od razu/ Pokombinuję jeszcze, najwyżej będziecie miały ode mnie spokój,jak na obu kompach zostanę bez neta

Gregorynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 11:32   #3919
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Margot, tutaj masz dokładnie opisane jak wygląda zasada "maksymalnej kwoty licytacji, ze strony allegro.
"Jak działa licytacja w Allegro?

Licytowanie w aukcji jednoprzedmiotowej rozwiązane jest tak, abyś nie musiał co chwilę sprawdzać, czy ktoś przebił Twoją ofertę:

1. Do okienka licytacji wpisz maksymalną kwotę, jaką zgadzasz się zapłacić za przedmiot, i kliknij Licytuj.
Licytuj

Przejdziesz do strony, na której potwierdzisz swoją ofertę.

2. "Agent" Allegro (system automatycznej licytacji) będzie licytować za Ciebie, oferując minimalne kwoty potrzebne do przebicia ofert innych uczestników aukcji i jej wygrania (nie przekraczając, oczywiście, maksymalnej kwoty, którą podałeś).

Wysokość kwoty postąpienia może ulec zmianie, jeśli w aukcji ustalona została cena minimalna. Wówczas, jeśli kwota, którą wpiszesz do okna licytacji, jest równa bądź wyższa od ceny minimalnej, system automatycznie podniesie Twoją ofertę do poziomu ceny minimalnej.

Przykład: Aktualna cena w trwającej licytacji wynosi 5 zł, Twoja maksymalna oferta to 15 zł, a cena minimalna, którą ustawił Sprzedający to 8 zł.
W takiej sytuacji system automatycznie ustali Twoją ofertę na 8 zł, a informacja „Cena minimalna nie została osiągnięta” zniknie ze strony aukcji.

Jeśli po zakończeniu aukcji okaże się, że najwyższą kwotę zaoferowały dwie lub więcej osób, licytację wygrywa ta, która zalicytowała najwcześniej.".

I podam przykład. Ktoś wystawił coś za 5zł. Tak mi się podoba, że uznałam, że dam za to nawet 100zł. No i wpisuję w okienko maksymalną kwotę 100zł, ale na aukcji widać najniższą ofertę minimalna wymaganą w danej chwili. Czyli o ile kojarzę 5,50zł.
Jak przyjdzie ktoś inny i spojrzy - o! tylko 5,50? To ja dam 7! i zalicytuje za 7zł, to system allegro poinformuje go, że został przelicytowany i pokaże mnie jako kogoś, kto dał 8zł. I tak dalej. Jak przyjdzie następna osoba i uzna, że co tam! da 60zł, to pokaże jako 3 licytującą osobę tego kogoś z 60zł i dalej znowu mnie jako dającą najwięcej z moja ofertą, mimo, że byłam pierwsza licytująca.

Mam nadzieję, że to teraz jasne?
-
dzięki śliczne,teraz już wiem.
jeżeli ktoś inny nie przebił na wyższą minimalną kwotę to nikt nie wygrał licytacji?
kurcze,żebym to wiedziała wcześniej to zobaczyłabym ile wynosiło minimum kasy i dałabym więcej.
wciskałam o 20 zł więcej ,a podnosiło mi tylko o 5 zł.to śliczna biała skórkowa kurteczka
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-20, 11:36   #3920
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
-
dzięki śliczne,teraz już wiem.
jeżeli ktoś inny nie przebił na wyższą minimalną kwotę to nikt nie wygrał licytacji?
kurcze,żebym to wiedziała wcześniej to zobaczyłabym ile wynosiło minimum kasy i dałabym więcej.
wciskałam o 20 zł więcej ,a podnosiło mi tylko o 5 zł.to śliczna biała skórkowa kurteczka
To sprzedała się czy się nie sprzedała? Jak się nie sprzedała to napisz do osoby, która ją wystawiała i zapytaj czy nie wystawi jeszcze raz, bo może byłabyś zainteresowana
Stary 2010-09-20, 11:38   #3921
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
To sprzedała się czy się nie sprzedała? Jak się nie sprzedała to napisz do osoby, która ją wystawiała i zapytaj czy nie wystawi jeszcze raz, bo może byłabyś zainteresowana
-poszła za 300zł.dałą bym tyle,gdybym wiedziała...ale cóż uczymy się na błedach
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 11:41   #3922
hihi
Zakorzenienie

O to przykro Następnym razem będziesz wiedziała o co chodzi i jak to działa, to będziesz wiedziała co robić
Stary 2010-09-20, 11:46   #3923
plywok
Zakorzenienie

jak moge zrobic szybka pomidorowkę? mam już ugotowany rosoł. wystrczy, że do gotującego rosółu dodam przecier pomidorowy ? czy jednak coś jeszcze powinnam?

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 11:52   #3924
gsk
Zakorzenienie

GG do gsk

Cytat:
Napisane przez plywok Pokaż wiadomość
jak moge zrobic szybka pomidorowkę? mam już ugotowany rosoł. wystrczy, że do gotującego rosółu dodam przecier pomidorowy ? czy jednak coś jeszcze powinnam?
podobno tak, też dzisiaj pierwszy raz robie pomidorówke
Stary 2010-09-20, 11:54   #3925
plywok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gsk Pokaż wiadomość
podobno tak, też dzisiaj pierwszy raz robie pomidorówke
widac, że poniedziałek i rosolek po niedzieli został
i też dodajesz przecier czy gotujesz calą zupe od początku?

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 11:58   #3926
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
widac, że poniedziałek i rosolek po niedzieli został
i też dodajesz przecier czy gotujesz calą zupe od początku?
Bazylię jeszcze dorzuć I ja często dodaję odrobinkę śmietany
Stary 2010-09-20, 12:15   #3927
ankasz
Zakorzenienie

Jestem na praktyce w szkole (gimnazjum), hospitacja - na początku pytałam, czy będę miała możliwosć prowadzenia lekcji, żeby "wyczuc" ten zawód, dostałam zgodę od opiekuna praktyk. Powiedział, że nie musi to być temat z programu, mogę sama cos wymyslec, żebym ja sie czuła swobodnie w temacie, który będę prowadzić. I dzisiaj przychodze do szkoły i dowiaduję się, że mój opiekun praktyk zachorował i poproszono mnie, żebym od środy do piątku przejęła wszystkie jego lekcje.. Trzy klasy pierwsze i jedna trzecia.
Nie mam żadnych jego notatek, programu, podręcznika. Pomyślałam, że te lekcje prowadzone przeze mnie odbędą sie własnie w te trzy dni (dzisiaj byłam z dzieciakami na sprzątaniu świata, wiec mi sie upiekło, jutro mam wolne). Tylko ze ja tak z grubsza planowałam po jednej lekcji, a nie po 3 w każdej klasie.
Zaplanowałam sobie temat o współczesnym języku polskim, bo myslę, że to ciekawy temat, "na czasie", dzieciaki nie będą musiały sie szczególnie wysilać, bo to w końcu o ich język chodzi (poza tym miałam w czercu z tego przedmiotu egzamin, więc jeszcze wszystko w głowie jest poukładane w miarę, więc nie będę sie czuć zagubiona).
Ale pozostają po dwie lekcje w każdej klasie. Powiedzcie, jakie tematy mogę zrobić? Pamiętacie ze szkoły moze cos, co was zaciekawiło, zainteresowało, ze do dzisiaj pamiętacie? Moze być temat na luzie..

Aaa ostatnio trzecia klasa zaczęła Mickiewicza. Zastanawiam się, czy tego się nie czepić i cos im tam o Micku powiedzieć. Tylko nie chcę, żeby to była lekcja "urodził sie i umarł" Nie wiem, czy dzieciakom w gimnazjum wypada mówić o jego romansach z Wereszczakówną czy aaa?

Oczywiście nie napisałam, że przedmiot to język polski

mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się
ankasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:16   #3928
cynamonowe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gregorynka Pokaż wiadomość
Śmigał od razu/ Pokombinuję jeszcze, najwyżej będziecie miały ode mnie spokój,jak na obu kompach zostanę bez neta
Czy na wyłączonym komputerze czy na włączonym, nie powinno mieć większego znaczenia, bo prędzej czy później powinno złapać...

Każda karta sieciowa ma swój indywidualny adres. I czasami tak jest, że dostawcy internetu zapisują sobie adres Twojej karty sieciowej i tylko dla niej udostępniają internet (żeby nikt Ci neta nie kradł albo żebyś nie podłączała większej ilości komputerów, bo np. u nich takie coś jest płatne dodatkowo). Tak więc jak podłączasz inny komputer z inną kartą (czyli też innym adresem), internetu nie ma...

cynamonowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:35   #3929
Karaluszysko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ankasz Pokaż wiadomość
Jestem na praktyce w szkole (gimnazjum), hospitacja - na początku pytałam, czy będę miała możliwosć prowadzenia lekcji, żeby "wyczuc" ten zawód, dostałam zgodę od opiekuna praktyk. Powiedział, że nie musi to być temat z programu, mogę sama cos wymyslec, żebym ja sie czuła swobodnie w temacie, który będę prowadzić. I dzisiaj przychodze do szkoły i dowiaduję się, że mój opiekun praktyk zachorował i poproszono mnie, żebym od środy do piątku przejęła wszystkie jego lekcje.. Trzy klasy pierwsze i jedna trzecia.
Nie mam żadnych jego notatek, programu, podręcznika. Pomyślałam, że te lekcje prowadzone przeze mnie odbędą sie własnie w te trzy dni (dzisiaj byłam z dzieciakami na sprzątaniu świata, wiec mi sie upiekło, jutro mam wolne). Tylko ze ja tak z grubsza planowałam po jednej lekcji, a nie po 3 w każdej klasie.
Zaplanowałam sobie temat o współczesnym języku polskim, bo myslę, że to ciekawy temat, "na czasie", dzieciaki nie będą musiały sie szczególnie wysilać, bo to w końcu o ich język chodzi (poza tym miałam w czercu z tego przedmiotu egzamin, więc jeszcze wszystko w głowie jest poukładane w miarę, więc nie będę sie czuć zagubiona).
Ale pozostają po dwie lekcje w każdej klasie. Powiedzcie, jakie tematy mogę zrobić? Pamiętacie ze szkoły moze cos, co was zaciekawiło, zainteresowało, ze do dzisiaj pamiętacie? Moze być temat na luzie..

Aaa ostatnio trzecia klasa zaczęła Mickiewicza. Zastanawiam się, czy tego się nie czepić i cos im tam o Micku powiedzieć. Tylko nie chcę, żeby to była lekcja "urodził sie i umarł" Nie wiem, czy dzieciakom w gimnazjum wypada mówić o jego romansach z Wereszczakówną czy aaa?

Oczywiście nie napisałam, że przedmiot to język polski
Jako była gimnazjalistka powiem Ci że...
Jeśli chodzi o Mickiewicza, to o romansach śmiało mów. Oni nie takie rzeczy maja obcykane W sumie powinnaś dać sobie spokój z encyklopedyczną notatką, tylko właśnie powiedzieć im wiele ciekawostek na jego temat, czegoś, czego jeszcze nie słyszeli.
Pomysł ze współczesnym językiem - super!
Karaluszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:36   #3930
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Cytat:
ja to nie lubie rosołu i zawsze jak był rosół na obiad dodawałam sobie juz w talerzu koncentratu pomidorowego, smietanki i czary mary - pycha pomidorowa

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości