|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
kochasz , nienawidzisz , nie znasz ?
co jest między nami bo już się gubię.. 'Niestety ty i ja nie jesteśmy w stanie zrozumieć , pewnych spraw , pewnych wad , drobnych głupot . ' 'Staraj się zrozumieć innych to inni zrozumieją ciebie . ' 'Bo chcę ciebie z każdą wadą nic nie zmienię. ' I znów przyszły minuty kiedy nic nie rozumiem. Pie*dolone wątpliwości . 'Jeden papieros na uspokojenie myśli . drugi na opanowanie tętna . trzeci na zapomnienie . następny , który już nawet nie działa instynktownie zapalam i zaciągam się by czymś zająć myśli. ' |
![]() ![]() |
![]() |
#3902 |
Raczkowanie
|
aby marzenia sie spełniły nie trzeba złotej rybki
-masz kogos na oku ? -Nie, tego kogoś mam w sercu Edytowane przez pijana uczuciem Czas edycji: 2010-10-17 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3903 |
Zadomowienie
|
Paralogiczna latin otojest parala<love>
czuję się jak pralka bez calgonitu
#3904 |
Raczkowanie
|
słuchając piosenki która mi zadedykowałes oddaje sie marzeniom
by wrócić do tych chwil, gdy kłóciliśmy sie o smak lizaka PRZEPRASZAM to może tak wiele zmienić ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Nie mogłam zasnąć w nocy, -to przez Ciebie <3 wszyscy powtarzaja: on nie jest Ciebie wart, to dran, a ja go kocham i tego nic nie zmieni Edytowane przez pijana uczuciem Czas edycji: 2010-10-17 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Raczkowanie
|
rozmowa z moim kochanym E ;* :
-No pomyśl te 2 lata i później bajka. Będziemy ze sobą mieszkać. Przecież to nie tak długo. Będziemy się widywać, pisać, rozmawiać. Naprawdę myślę że warto. To co jest między nami to już nie jakąś błahostka, to coś więcej. Poczekaj a zobaczysz jak to rozkwita... W nas... -ale jak nie wytrzymam? -wytrzymasz, wierzę w to. Myśl o tym co zrobisz jak wrócę zamiast o tym kiedy wrócę. Kochaj mnie bez względu na odległość. Przede wszystkim nie rezygnuj. Jesteś moim całym światem, marzę o Tobie dzień po dniu i zastanawiam się jak Ci to wszystko wynagrodze... Jeszcze nie wiem ale na pewno moja księżniczko to zrobię bądź tego pewna wolę, żeby mnie nazywali zimną su.ką bo nie daje szansy żadnemu, niż dzi.wką, bo każdemu daję się podrywać. weź, won. i spier.dalaj stąd...
Sex? a)Male b)Female (c) Yes, please. ![]() 17.11.2009 szczęściara. Edytowane przez Mountelly Czas edycji: 2010-10-17 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Zadomowienie
|
latin & caroline060 & xx groszek07 xx & primadonna & grise & otojest & keeendy & ruda wiewiora & kamisha & Mrs Unfabuolus & Wreeednia & Paralogiczna & Together 93 & nydee & dontgivemenames & cirii & Cookie Crip & KaMa 2704 kocham was ♥ _____ She looks like me but a bit prettier She's a skater and a ballet dancer I saw her on your motorcycle In the seat I thought was meant for me Wygląda jak ja, choć jest trochę piękniejsza Jest łyżwiarką i baletnicą Widziałam ją na twoim motocyklu Na siedzeniu, które - jak myślałam - było przeznaczone dla mnie And it won't be sad to think of all we had All unhappy ends will be behind us then I nie będę smutna, myśląc o tym, co nas łączyło Wszystkie nieszczęśliwe rozstania będą już wtedy za nami Get what you want with your lucky eyes Bierz co chcesz z tymi twoimi szczęśliwymi oczami Maybe you are the rain Who makes my eyes closed Może jesteś deszczem Który zamyka moje oczy I'm wondering there Selfish love has spoken Zastanawiam się gdzie wyrachowana miłość przemówiła Sleep .. Says the hundredth sheep Śpij... Mówi setna owieczka I know you need me just like an old soft shoe Wiem, że potrzebujesz mnie, jak starego, wygodnego buta I tell myself that love is truly giving Somehow I justify this Hoping you will understand me Hoping you will love me back Wmawiam sobie, że miłość polega tylko na dawaniu Jakoś to sobie uzasadniam Z nadzieją, że mnie zrozumiesz Z nadzieją, że mnie pokochasz |
![]() ![]() |
![]() |
#3907 |
Zadomowienie
|
bądź ze mną. pomimo.
jesteś kimś więcej niż częścią mojego życia. Ty jesteś całym moim życiem.. oddaję Ci siebie, bierz co chcesz. Kamil Bednarek - love <3
![]() |
#3908 |
Rozeznanie
|
Szósty papieros z dedykacją dla ciebie .
[mogł sie powtórzyć ponieważ jest on z mojego notesu] Weź szklankę coli, popcorn. I zapraszam na film o moim życiu.
#3909 |
Raczkowanie
|
'Ręką chuja nie oszukasz.!'
Czasem jest tak, że jeśli kogoś bardzo kochasz, musisz pozwolić mu po prostu odejść
#3910 |
Raczkowanie
|
w i t a m .
![]() ... Nie przychodziłabym tu, nie mając pewnośći że złapiesz mnie, za każdym razem gdy się potknę. za jeden twój pocałunek oddam pół królestwa oddycham twoimi słowami powoli je zapamiętuję archiwizując w lewej półkuli Bezcenne minuty przy tobie stają się chwilą w wieczności niewiele słów po prostu - bądź Idziemy z podskakującym sercem prowadząc je za rękę , nie może przecież uciec, wracamy. Niesiemy je w ramionach, naznaczone kolcami czyjejś nienawiści słyszymy szept: "walczcie to nic że boli" byliśmy w marzeniach Pamiętam tamten dzień i tamto niebo, było niewinne, niebieskie i chmurne jak zawsze. Jednak już nie kojarze go dobrze, w tamten dzień gdy z nadzieją liczyłam powietrze na niebie, runęło wszystko, to co było dla mnie najważniejsze, tamtego dnia wstałam, i odrazu czułam że to się stanie, a jednak nadzieja była. Niebo mnie zawiodło, dziwne uczucie - chciałabym zapomnieć, a jednak wciąż pamiętam. ognia nie gasi się ogniem, miłości nie zastyga się miłością. płonę z miłości, wszystko wydaje się płonąć jakby moja dusza była w ogniu.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
Raczkowanie
|
w przeciwieństwie do mnie kur.wa jakoś w nocy śpisz.. PaniJana = jezu, jak się cieszę! ustawiaj < 3 siatkaara, rumuneczkaxd = kochane myszki moje ;*
![]() |
#3912 |
Rozeznanie
|
No więc mój 200 post .
![]() siatkaarka , PaniJana , marikab , ZagubiOna , Love your Eyes , Mrs. Unfabolus, dreams_xdd , rumuneczka , maniuur , blondii69 , kreskowa , nic nie musisz , _mandarynka .... i reszta ![]() Zabiorę cię do takiego nieba, gdzie nawet anioły grzeszą.
#3913 |
Zakorzenienie
|
; *
m o n Paralogiczna NicNieMusisz _mandarynka bardzo się cieszę, że się Wam podoba ![]() " na przyszłość jak nie będziesz miał co robić w nocy,to proszę Cię nie właź mi w sny, tylko zajmij się czymś pożytecznym nie wiem, śmieci wynieś znajdź mi kogoś na zastępstwo kogoś kto będzie mrużył oczy przed słońcem tak jak Ty kogoś kto będzie miał równie urocze dołeczki podczas uśmiechu jak Twoje znajdź kogoś kto będzie w stanie uśmiechać się podczas pocałunku w taki sam sposób jak Twój znajdź! życzę Ci powodzenia, bo uwierz że to jest niewykonalne znajdź. a obiecuję, że zapomnę czuję jakby moje dziurawe serce spisało mnie na straty i postanowiło się wyprowadzić. czuję tą oszałamiającą pustkę w jego miejscu, którą co jakiś czas przeszywa niesamowity ból "
![]() |
#3914 |
Rozeznanie
|
Może kiedyś znajdziemy się jeszcze raz we dwoje w tym samym miejscu, o tej samej porze.
'... patrz uważnie i przestań wierzyć w baśnie.' To, co oczekiwane to początek, a to co nieoczekiwane odmienia nasze życie. Źle nie jest, ale 'dobrze' wygląda inaczej. Konsultacja - uzyskanie czyjejś zgody dla dawno już podjętej decyzji (; 'Przyszedłeś się ze mnie śmiać, czy do mnie uśmiechać?' Nie możemy kontrolować tego, co przynosi nam życie, tylko naszą na to odpowiedź. 'Najgorsze jest to, że opieprzasz się, opieprzasz, a gdy chcesz się już pouczyć- robisz się głodny.' ((; 'Do sukcesu nie ma żadnej windy. Trzeba iść po schodach.' bo prawda jest taka, że to Ty mi nie dajesz szansy, abym dała Ci szansę. 'Gdy widzę twój uśmiech, to nie potrafię opanować swojego.' (; nie zadawaj pytań, to nie usłyszysz kłamstw. Never give up on anybody. Miracles happen every day. Nigdy się nie poddawaj. Cuda zdarzają się każdego dnia. poskładaj mnie, to tylko milion malutkich kawałków. Ty udajesz że nie widzisz , ja udaję że nie czuję.
#3915 |
Zadomowienie
|
Jesień...kolorowa,radosna,mimo, że tak piękna sama w sobie to dla mnie szara i smutna.
Pamiętasz jak przyjechałam do Ciebie i poszliśmy na spacer nad tamę? (historia prawdziwa- moja)Jak wystraszyłam się kiedy coś małego przebiegło mi przez stopy? Zaczęłam krzyczec,że to mysz! A Ty objąłeś mnie i powiedziałeś...spokojnie to tylko mysz...nie bój się,jestem z Tobą... To wtedy poczułam i zrozumiałam, że jesteś dla mnie kimś więcej niż przyjacielem. Poczułam się z Tobą tak bezpiecznie. Pokochałam. Bałam się Ci to wyznac, a kiedy się na to odważyłam Ty powiedziałeś, że mnie lubisz...ale nie kochasz. Więc czemu? pytam się czemu wtedy nad tamą zachowałeś się tak? czemu po prostu nie zacząłeś się ze mnie śmiac! Nie pokochałabym Cię! Nie cierpiałabym. To Twoja wina. Ja ironiczna. Nie wierząca w miłośc od pierwszego wejrzenia,spotkałam Ciebie. Twój głos - tak anielski. Twoje piękne czekoladowe oczy z niesamowitą głębią, czułam, że widzę w nich duszę Twoja i Moja jednocześnie. Twoje piękne usta. Twoje całe ciało mówiło do mnie. Poczułam dreszcze. Szybko pozbierałam myśli, miałam ochotę samą siebie uderzyc, na otrząśnięcie się! Potem zaczęliśmy rozmawiac. Opowiedziałeś mi o sobie, potem ja Tobie, o sobie. Moje całe ciało, serce i rozum zaczęły wariowac, kiedy słuchałam Cię i kiedy widziałam.
I wtedy uwierzyłam w miłosc od pierwszego wejrzenia. Wiedziałam już, że nic nie będzie już takie samo jak wcześniej. I nie było. Do czasu. Wiedziałam, że w cokolwiek uwierzę rozpryskuje się jak banka mydlana. Jest piękne,ale ulotne,trzeba się tym szybko cieszyc.Tak się właśnie stało- było cudownie,szybko i boleśnie. Teraz na nowo jestem cyniczna i ironiczna , boję się miłości, a na dodatek przestałam wierzyc i w to, że uwierzę jeszcze raz, kiedyś...kiedykolwiek. (przepraszam że oba takie długie, ale tak jakoś mnie naszło. Oba są moją twórczością, z życia wzięte - całkowicie prawdziwe. )
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman Edytowane przez Artistic soul Czas edycji: 2010-10-17 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3916 |
Przyczajenie
|
Kilka chwil wypełnionych gwałtownym biciem serca - kocham cię . /niebo i piekło/
#3917 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ...
takie małe naiwne dziecko, zagubione w jego oczach . jakaś niezniszczalna moc popycha nas ku sobie, i choć oboje bronimy się przed tym nogami i rękami, to ona robi swoje . nie chce móc znów kochać Cię, nie chce zasypiać z tą pieprzoną nadzieją, że może napiszesz, chociażby przez pomyłkę . niczym tanie wino uderza do głowy, sieje spustoszenie i znika . siedziała na dywanie w swoim pokoju, siedziała i kidy chcaiała policzyć rany na sercu, okazało się, że wszystkie znikneły, tak wierze, że tak kiedyś będzie. czasami męczysz moje myśli, droczysz się z moimi uczuciami, a kiedy jestem pewna, że Ci jednak zależy, to znikasz ... ale czekam, czekam na ciebie, bo wiem, że wrócisz za chwilkę tylko po to by podręczyć mnie i znów zniknąć . ... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3918 |
Raczkowanie
|
''wstajesz, sięgasz po telefon i widzisz 1 nową wiadomość.
nerwowo bierzesz komórkę do ręki, przecierasz oczy i czytasz, a na Twojej twarzy samoistnie pojawia się uśmiech. '' '' kochasz ją.? chcesz poczuć że kochasz.? to weź ją kur*wa zdradź, ofermo.! zobaczysz jak ją zaboli, zostawi cię i wtedy zobaczysz jak bardzo ją kochasz.! ona była z bajki, a on z filmu dla dorosłych. ogoliłam się na łyso, zmazałam ten ładny makijaż, ściągnęłam obcasy, zdjęłam sukienkę, założyłam bluzę z kapturem, adidasy, dżinsy. jeśli na prawdę coś czujesz ... to i w takim stanie będę dla Ciebie najpiękniejsza. nadal będziesz mnie głaskał po twarzy, a w Twoich oczach nadal będzie ten blask zadowolenia, że możesz mnie dotknąć i pomilczeć obok. uwieelbiam je. ;d
![]() |
#3919 |
Zadomowienie
|
Teraz już wiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artistic soul, BrillanteAstro5, chcialam byc, ciiri, m o n, parala, RozowaSkeyterka, soniss - okradłam ![]() _______________
'You're so hot let me show You around' Jesteś taki gorący, daj mi się Tobą pochwalić. 'I see what I want' Widzę czego chcę. 'Everyone knows I'm getting my way' Każdy wie, że mam swoją drogę. 'It doesn't matter what You say' Nieważne co mówisz. 'Maybe You'll be what I'm looking for' Może będziesz tym czego szukam. 'Picture perfect memories scattered all around the floor' Doskonały obraz wspomnień rozrzuconych po podłodze.
#3920 |
Raczkowanie
|
kamisha - łoł
![]() ![]() _________________
Wiesz, mogłabym wymieniać tysiące powodów dla których Cię nie chcę. Jednak wciąż najważniejszym zostaje ten, który przemawia na Twoją korzyść: kocham cię. A gdy po raz kolejny spojrzała w niebo, po jej policzku popłynęła łza - wiedziała, że już nigdy nie będą razem odgadywać kształtu chmur.
![]() |
#3921 |
Rozeznanie
|
grise powraca !!
![]() nie będę jednak odwiedzać was zbyt często, ale raz na tydzień postaram się zajrzeć i coś dodać ![]() dziękuje za pamięć tym które pamiętają ![]() i kochanej kontrastowej, która mnie tu przygoniła ![]() .dziękuje ![]() kocham was słońca <3 Zamknięta w śnie
Nienawidź mnie Ty dotykasz moich ust, zimne są.. Sercu się spowiadam Jeśli jest we mnie serce, tchnij je w nową kukłę i baw się nią... Przypuszczam, że pamiętam każde spojrzenie, którym mnie przeszyłeś Czuję, że się wściekasz kiedy wyszeptałam wszystkie rzeczy, które kochasz nienawidzić Mogę podniecić cię jak ogień Ustawić cię pośrodku siebie Zjeść cię na żywca i oglądać cię To nie zabawa, ale bawię się w bezsenne noce, senne dnie.. Teraz jestem daleko od samotności śpiąc, wciąż widzę ciebie leżącego obok mnie Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-10-17 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3922 |
Zakorzenienie
|
![]() grise ♥ ♥ ♥ Przyzwyczaiła się już do tego że przez większość dni praktycznie siedzi sama w domu. Rodzeństwa nie ma a rodzice jak zwykle pracują zbyt zajęci by zobaczyć że ma już dość tych wszystkich samotnie spędzonych chwil. Oczywiście byli przyjaciele ale z dnia na dzień miała coraz bardziej dość ich towarzystwa. Wzięła laptopa kubek gorącej herbaty i usiadła na parapecie przeglądając stare zdjęcia. Natrafiła na te z czasów gdy byli jeszcze razem uśmiechnięci szczęśliwi nie widzieli nikogo poza sobą. Jednak pojawiła się Ona i jak to zwykle bywa miłość jej życia poleciał za krótką spódniczką. Otarła lekko łzy i uśmiechnęła się sama do siebie. Widocznie nie każdy może mieć wszystko. 'Wiesz Prosiaczku, czasem nawet przyjaźń znika jak miodek Puchatka.' Jestem chodzącym sarkazmem, szarpiącą nerwy ironią, niewybrednym epitetem, zadufaną egoistką... Nie zmienię się. Jeśli być już złą dziewczynką, to naprawdę złą. Lubię takie pieprzone, drobne rzeczy, jak trzymanie za rękę i szczery uśmiech. Tak dla odmiany wszystko mogło by się ułożyć. Edytowane przez kontrastowa0 Czas edycji: 2010-10-17 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Zadomowienie
|
niczego teraz tak bardzo nie potrzebuję jak własnego odbicia w Twoich oczach.
oczy nasiąknięte tęsknotą. stęsknione ramiona ogrzewam kocem czekając na Ciebie. nauczyć się żyć. z tęsknotą. od niedzieli do piątku.
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2010-10-17 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3924 |
Konto usunięte
|
Lascia che io sia il tuo brivido piu grande..
Pozwól bym została twoim największym pragnieniem.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3925 |
Zakorzenienie
|
jesteś w całej okazałości tym,
czego w życiu najbardziej nienawidzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#3926 |
Zadomowienie
|
Cztery dłonie
Dwa serca Jedna myśl - MIŁOŚĆ! `czuję smak swoich słonych łez. Myślisz że będę tu tak leżeć Ze złamanym sercem Ale nóż Jest w Twoich plecach. Widziałam was W spożywczym Wyglądaliście na takich szczęśliwych Dostrzegam pewien porządek - Ona jest wierną kopią Wszystkiego, co straciłeś Wszystkiego, czym nie jestem.
![]() |
#3927 |
Rozeznanie
|
'nie potrafiłam przepraszać. nigdy nie wyciągałam ręki jako pierwsza. wolałam nie odzywać się do końca dni, niż podejść i przyznać się do winy. uciszałam wyrzuty sumienia, twierdząc że niczego nie żałuję. właśnie w stosunku do Niego, zrobiłam wyjątek. złamałam swoje zasady. odarłam się z godności. zauważyłam, że go tracę i wbrew sobie postanowiłam go odzyskać. pierwszy raz opowiedziałam komuś z detalami o tym co czuję. o tym jak żałuję. trzęsłam się w obawie, że to wykorzysta. nie wiedząc ile kosztowało mnie każde ze słów. obawiałam się, że nie doceni tego, że dla Niego złamałam własny życiowy dekalog. zrozumiał. docenił. jest tak jak dawniej. a do mnie dotarło, że czasem dla znajomości z osobą na której nam zależy warto przełożyć własny honor na dalszy plan. i najzwyczajniej w świecie przyznać się do popełnionego błędu. jeżeli osoba przed którą wypruwamy własne sumienie jest tego warta, zwyczajnie przebaczy. a my będziemy mogli doceniać ją na nowo.'
#3928 |
Raczkowanie
|
nienaruszona - dziękuje za wyróżnienie myszko . ![]() 'Koniec . Wyleczyłam się . W końcu udało mi się Ciebie pozbyć . Moja podświadomość jest wolna , a ja w końcu zaczynam żyć życiem , nie Nim . Moje serce doszło do siebie , ale to nie znaczy , że jest gotowe ponownie pokochać. O nie , już więcej nie zaryzykuje . Zbyt wiele mnie to kosztowało . Zbyt wiele brutalnych wspomnień , które powodowały bezsenność.' 'Zamykać twoje usta magicznym pocałunkiem..' 'wiesz jak się czuję, kiedy z zapałem szukam wibrującego telefonu , a okazuję się , że nie jesteś nadawcą wiadomości ? ' 'Z naszej miłości nic już nie zostało . Oprócz mokrej poduszki , tony zużytych chusteczek higienicznych , nieprzespanych nocy , zamknięcia w sobie , ciągłych myśli o skończeniu ze swoim życiem .. Masz racje nic już nie zostało .' 'Czuję jesień , lecz nie czuję tej magi co poprzedniego roku .. z Tobą wszystko było łatwiejsze , nawet smutna deszczowa jesień była magiczna , najpiękniejsza ..' 'Kiedy jestem smutna , czytam stare wiadomości od Ciebie , i udaję , że otrzymałam jej dopiero przed chwilą. Taki mały trik , aby na mojej twarzy przez chwile gościł szczery uśmiech . ' 'Chciałabym móc wylogować się z tego życia . I móc zacząć od nowa . Założyć nowe konto . Zmienić się . Edytować . Byłoby bajecznie . Bo nie powtórzyłabym już tych błędów ..' |
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
Rozeznanie
|
♥♥♥♥♥♥♥
#3930 |
Raczkowanie
|
istny_paradoks kradnij do woli. na zdrów. w odpowiedzi na pytanie należało by wygarnąć 'spier*alaj' tylko jak? mam malinowy błyszczyk.. a słyszałam, że lubisz maliny.!!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.