|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
Ja teraz używam tego z MySecret , podobno genialnie matuje
![]() Dzięki za info! Wypróbuję, a co ![]()
#3902 |
Raczkowanie
|
muszynianko.... rozwin temat.... :P ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3903 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3904 |
Zakorzenienie
|
xDDDDDDDD
do mnie?XD świeci mi się czoło a policzki matowe; [ |
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Raczkowanie
|
muszynianka.... strefa T najbardziej zagrozona jesli chodzi o swiecenie... no to tez proponuje uzywac pudrow matujacych..typu Rimmel lub Synergen..My Secret nigdy nie mialam.......hmmm
---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- aanneett: ...ze sie tak bezczelne wyraze- co do Goni, to temat zamkniety kochana...teraz o pudrach gadamy :P ![]() Dawaj na drinka do nas ;-) Edytowane przez Figielka Czas edycji: 2010-12-17 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Zakorzenienie
|
miałam synergen ten taki w kamieniu ;p niestety nie mój kolor
rimmel matujący miałam, działał ok tak samo jak ten loose powder z my secret. iiii ktoś ostatnio chyba gregorynka? a moze gsk, coś z bambusa dobrze matującego ale mi wypadło z głowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3907 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Zakorzenienie
|
T to moja zmora
![]() A z baz pod makijaż? Figielko? Marzy mi się spojrzeć w lustro po godzinie / dwóch/ trzech od zrobienia makijażu i wyglądać dobrze...
#3909 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja kocham Polskie kosmetyki, dlatego jak bylam teraz w odwiedziny ....to sobie kupilam zapas Synergen...ale ten najjasniejszy....natomias t Rimmela uzywam juz jakis czas.... transparentnego.. i jestem zadowolona... co z babmusa???? o jeju? ![]() Moze lisciem bambusa jak sie potre, to tez mi cere zmatowi :P ![]() ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- Cytat:
Kochanie ja od zawsze uzywam bazy jednej jedynej i jestem jej wierna: Smashbox -Photo Finish - oil free! Chociaz nie uzywam jej codziennie, z lenistwa...to jednak daje efekt, ze makijaz trzyma sie i nie splywa ![]() ![]() Tzn z The Body Shop - Witamin E- Face Mist Utrwala makijaz na dlugi czas...oczywiscie nie na caly dzien, ale naprawde moge z reka na sercu tez polecic.. ![]() Edytowane przez Figielka Czas edycji: 2010-12-17 o 22:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3910 |
Zakorzenienie
|
xDDD tak jak się zbiczujesz pędami bambusa to będziesz matowa na kilka godzin xDD
ja najbardziej ze wszystkich baz byłam zadowolona ze smashboxa na którego mnie nie stać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3912 |
Konto usunięte
|
HELOOOOOŁ!
![]() Duży plus, oj duży plus Nisi ![]() Justuchna muszę Cię jutro przejrzeć na wylot (hehe:P), bo widzę, że masz podobny typ urody do mnie - ciemne włosy i bardzo jasne oczy i reszta inwentarza też jasna:P Więc może się wreszcie nauczę czegoś więcej niż szara kreska+czarny tusz :P A tak w ogóle to mam w pracy baaaardzo zimno i na dworze jest również baaaaaardzo zimno i po prostu pęka mi skóra na palcach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3913 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hyh... ja zainwestowalam w Smasha i jest ok... nie uzywalam nigdy innych, dlatego ciezko mi sie wypowiadac...Podejrzewam, ze Inglot na pewno nie wiele sie od niego rozni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Zakorzenienie
|
no jest ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3915 | |
Raczkowanie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;23843532]HELOOOOOŁ!
![]() Duży plus, oj duży plus Nisi ![]() Justuchna muszę Cię jutro przejrzeć na wylot (hehe:P), bo widzę, że masz podobny typ urody do mnie - ciemne włosy i bardzo jasne oczy i reszta inwentarza też jasna:P Więc może się wreszcie nauczę czegoś więcej niż szara kreska+czarny tusz :P A tak w ogóle to mam w pracy baaaardzo zimno i na dworze jest również baaaaaardzo zimno i po prostu pęka mi skóra na palcach ![]() ![]() Ja polecam... na raczki... kremiki dwa: Dove- visible effects - jest wersja na noc i na dzien (chociaz ja uwazam, ze tej na dzien mozna spokojnie uzywac na noc) - jak sie myje lapki .... pozniej po tym kremiku, to tak jakby schodzila nam jakas oslonka.. rewelacja.. Jest tez balsam do ciala i plyn do kapieli i pod prysznic ... rowniez taki delikatny jak aksamit ![]() kolejny kremik to: Johnson's - body care- 24 godziny nawilzania- naprawde super... kupilam mala tubeczke...i ja caly czas mecze... w torebce nosze..bardzo wydajny krem.. Poza tym... jeszcze jest dobre na problemy ze skorka, jak zimno i piecze... zwykla masc ochronna z witaminka A ![]() ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- Cytat:
Kobo do bani??? hmm... ja w ogole nigdy nie mialam nic z Kobo...a podklady z tej firmy??? Zdaja egzamin? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3916 |
Raczkowanie
|
O!
popieram ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Zakorzenienie
|
po nieudanej bazie pod makijaż kobo boję się kupować cokolwiek ale MOŻE zdecyduje się wkrótce na korektor
![]() z resztą kobo to chyba nieopłacalna impreza biorąc pod uwagę np ich paletki cieni i w ogóle... |
![]() ![]() |
![]() |
#3918 |
Zakorzenienie
|
o to ten, oo ten puder bambusiany o którym mówi Much http://www.biochemiaurody.com/sklep/powder-bamboo.html
Ale ja nie mam o nim zielonego pojęcia ale pamietam jak Gregorynka czy gsk wklejała:P
#3919 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przekonalas mnie chyba... tzn zniechecilas..do KOBO :P haha..ale dla kazdego cos innego... ![]() ![]() Jutro posadze Bambusa :P |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3920 |
Zakorzenienie
|
o dzienksik ;D musze dodać do zakładek i kupić kiedyś
ale wiesz słyszałam same dobre opinie o bazie pod oczy na przykład ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3922 |
Zakorzenienie
|
lol ;[ znowu niefajne recenzje korektora... https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ck.html&next=1
|
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Raczkowanie
|
Moje drogie jest cos takiego jak puder bambusowy, i ja czegoś takiego wlaśnie używam
![]() ![]() Jeśli chodzi o bazy pod make up, używałam niedawno tej Cashmere z Dax Cosmetics, ale dla mnie nieporozumienie, więc nie polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3924 |
Raczkowanie
|
Musicie to zobaczyc!
http://www.youtube.com/watch?v=xQnWZ...layer_embedded ![]() padlam i leze... :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3925 |
Zakorzenienie
|
lol ale dziwny piesek
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- ej ej ej pytanie, co robicie najpierw - makijaż czy suszycie i układacie wlosy? |
![]() ![]() |
![]() |
#3926 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tzn, ze nie musze sadzic Bambusa?:P Mozna kupic gotowy?? Bo mi tu proponuje "muszka"....hehe...ze bym sie biczowala liscmi bambusa...ale jak to... tak ...po buzce??? ?:P ![]() Musze tego Bambusa... zasadzis jednak ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3927 |
Raczkowanie
|
ja zawsze najpierw robię make up a dopiero potem układam włosy, no nie wiem, tak mam
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3928 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
Zakorzenienie
|
kurde ja też... ale jak za długo robię makijaż to te włosy takie klapciate się robią
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3930 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.