![]() |
#3901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
to kiedyś przy okazji kropelkę
![]()
![]() |
#3902 |
Zakorzenienie
|
Da siem to naprawić
![]() Postaram sie jakiegoś próbasa przez weekend wyzużywać (bo na dzis ni mam ani jednej pustej fiolki) to odpryskam i siem zgłoszę na PW (jak jesteś zainteresowana poznaniem).
#3903 |
Zakorzenienie
|
To jak wrócę do kwatery nr 1, bo tam mam cały osprzęt i jeszcze igłę i strzykawę muszę zanabyć, bo to maleństwo bez atomka jest
![]() Eenax ![]() Ano, wkurzyli mnie, bo bez książek teraz jestem do wtorku, nie licząc zajechanego prawa UE, na którym znam się jak świnia na gwiazdach, a koło mam i uczyć się trza... |
![]() ![]() |
![]() |
#3904 | |
Zakorzenienie
|
Ja, ja
![]() Znowu cionsza? ![]() ![]() Ojoj i mówisz, że nawet Twój urok os. na nią nie działa? ![]() ![]() Cytat:
![]() Und Arbeit ![]() Jak znajdziesz Arbeit ![]() Znajdziesz ![]() ![]() Wiadomość nr 2 : Wizyta będzie b. krótka stop Szkoda ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3905 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() to super ![]() ![]() wiecie, że mój salon zaczyna wyglądac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
A piwo na mnie czeka?
![]() Też nigdzie nie jadę ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3907 |
Zakorzenienie
|
No nie?
![]() A jak zaczyna wyglądać? ![]() ![]() ![]() O ja też się dziś dowiedziałam, że w niedzielę nie muszę gotować ![]() ![]() A propo obiadu jutro robimy pizzę (znów ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3908 | ||
Zakorzenienie
|
całe 30 litrów
![]() Cytat:
![]() aż tak to nie wygląda ![]() Cytat:
![]() też mam wielką ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3909 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
To fajnie. ![]() Przy moim dzisiejszym wisielczym humorze gdybym chciała być złośliwa to bym się spytała czy: jak cała czy jak "pół du..y zza krzaka". ![]() Zółty ser?
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-10-29 o 20:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3910 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
W nast weekend się widzimy i omawiamy plan opróżniania tej beczki
![]() A do frycka idę podciąć,koloru nie zmieniam.Myślę,że łez nie będzie ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aleś się nam porozjeżdżała ![]() Cytat:
![]() ja ![]() Cytat:
![]() Opsikałam sie różnymi cuchnacymi cudami w CdG i Galilu i... żaden to nie to, czego szukam ![]() ![]() A jak potem lajzłam ulicą, to zza rogu wylazł jakiś dziadek i na mój widok wyrwało mu się zaskoczone: "Yy! O Jezusie!" Był przede mną, więc obawiam się, że to nie z powodu stęchło-spalonych woni, bo nie zdążyły do niego dolecieć... ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-29 o 20:23 |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3912 |
Zakorzenienie
|
Spoora, ano nie było bileciarzy. Tak się rozglądałam przez całą drogę i obmyślałam co by im tu wcisnąć jak przyjdą...
Eenax, dobrze, że mam drugą rozrywkę, zawsze przy sobie - wrócę do ćwiczenia głosu ![]() Flo, noł problem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3913 | ||
Zakorzenienie
|
ja
![]() ![]() o pewnie przez to że nas opuszczasz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Skarbiątko współczuję domowej rewolucji ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3914 | ||
Zakorzenienie
|
Jasnowidz?
![]() ![]() A ja nawet nie mam takiej wielkiej, ale powiedzmy, że jest podzielna ![]() Cytat:
![]() ![]() No nie wiem nie wiem ![]() ![]() Uwzględnijcie mnie w tym planie albo choć wyślijcie coś tego płynu z beczki ![]() ![]() Przeczytaj wiadomość nr 2 ![]() A to Ty śpisz ![]() ![]() To się nazywa uzależnienie od alkoholu ![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-29 o 20:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3915 | |
Zakorzenienie
|
czytałam. Ale już mam problemy z rozumieniem tekstu
![]() Cytat:
![]() A teraz chyba otworzę browara i jeszcze trochę posiedzę w barze ![]() Demot dnia - łómarłam ![]() ![]() ![]() http://demotywatory.pl/2195602/Wagon-dla-palacych
![]() |
#3916 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Idę moczyć się w wannie z gazetką
![]() I powiem Wam,że podziwiam Red,że uwielbia Eau du Fier ![]() ![]() ![]() macham na dobranoc,bo szpital mnie wymęczył ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3918 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. ale on właśnie tak wygląda ![]() ![]() mam nadzieję, że nareszcie ![]() Cytat:
![]() to ok. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-10-29 o 21:00 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A czego to opróżnianie beczki tak daleko być musi ? ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-29 o 21:01 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3920 |
Zakorzenienie
|
Idę spać
![]() Zaszalałam na Lumiere Cosmetics i kupiłam 3 masła do ciała w pakiecie, w tym rzekomo jeden o zapachu Addicta Diora. Oby to nie były jakieś smrodlawe paskudztwa ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Zakorzenienie
|
jednak nie mam już siły zapiwkować
![]() ![]() Idę zaraz spać...
#3922 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś wrzucałam gamę do Baru, dziewczyny I Gryx słyszeli. tera musiałabym jej poszukać, bo nic od wtedy nie nagrywałam...
Winter, Madziczka, Maja, dobranoc ![]() Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2010-10-29 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uuu a ja nie słyszałam, szkoda. Jak znajdziesz kiedyś to zapodaj tu jeszcze raz ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To powinno chodzić... ![]() Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2010-10-29 o 21:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyżej się nie dało? ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3927 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3928 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
Mój też ![]() Już zrobiliśmy większość poprawek w całej chacie, jeszcze karnisze, nowe drzwi, ekrany zasłaniające rury i podmalowanie kuchni... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Idę spać bom wymęczona wyprawą do Brico. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
Zakorzenienie
|
![]() idę się schować do torby. Tam pewnie jest cieplej niż u mnie w pokoju ![]() ![]() ![]()
#3930 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
EdF to coś w rodzaju herbaty Lapsang z lekką śliwką i drewnem w tle. ![]() --------- Spać! (sie znaczy chciałabym juz spać a nie mogę zasnąć).
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.